Сторінка 1 з 27

АС-Є звітність заповнення

Додано: 26 лютого 2018, 13:28
ira1807
Проблеми з заповненням довідників. Вискакує повідомлення :[font="Noto Sans", sans-serif]"В довіднику підпорядкованості установи не заповнено Розпорядник вищого рівня для консолідації фінансової звітності МБ". Далі йти не можемо. Що робити?[/font]

Re: АС-Є звітність заповнення

Додано: 26 лютого 2018, 13:42
kapusta1
ira1807 писав:Проблеми з заповненням довідників. Вискакує повідомлення :[font="Noto Sans", sans-serif]"В довіднику підпорядкованості установи не заповнено Розпорядник вищого рівня для консолідації фінансової звітності МБ". Далі йти не можемо. Що робити?[/font]
В довиднику "Мережа власна ФЗ" додайте мережу

Re: АС-Є звітність заповнення

Додано: 26 лютого 2018, 13:50
Fin_0809Ch
У профілі користувача бачимо старі КВК. Як змінити на нові, або чи буде воно змінено на стороні Казначейства? Хто знає?

Re: АС-Є звітність заповнення

Додано: 26 лютого 2018, 13:56
kapusta1
Всё равно сейчас надо заполнить годовую отчетность за 2017 год - а там старые КВК были

Re: АС-Є звітність заповнення

Додано: 26 лютого 2018, 15:18
Masha_63
Підскажіть будь-ласка. У нас в довіднику нова мережа цього року і вносити стару не дає можливості. Що робити.

Re: АС-Є звітність заповнення

Додано: 26 лютого 2018, 16:44
gmenka
kapusta1 писав:
ira1807 писав:Проблеми з заповненням довідників. Вискакує повідомлення :[font="Noto Sans", sans-serif]"В довіднику підпорядкованості установи не заповнено Розпорядник вищого рівня для консолідації фінансової звітності МБ". Далі йти не можемо. Що робити?[/font]
В довиднику "Мережа власна ФЗ" додайте мережу
В мене теж саме. Мережа заповнена. При створенні звіту з'являється таке ж повідомлення.

Re: АС-Є звітність заповнення

Додано: 26 лютого 2018, 17:37
kapusta1
gmenka писав:
kapusta1 писав:
ira1807 писав:Проблеми з заповненням довідників. Вискакує повідомлення :[font="Noto Sans", sans-serif]"В довіднику підпорядкованості установи не заповнено Розпорядник вищого рівня для консолідації фінансової звітності МБ". Далі йти не можемо. Що робити?[/font]
В довиднику "Мережа власна ФЗ" додайте мережу
В мене теж саме. Мережа заповнена. При створенні звіту з'являється таке ж повідомлення.
У вас наверное заполнена мережа ДБ, - там ниже есть МБ.

Re: АС-Є звітність заповнення

Додано: 26 лютого 2018, 18:56
gmenka
kapusta1 писав:
gmenka писав:
kapusta1 писав:
ira1807 писав:Проблеми з заповненням довідників. Вискакує повідомлення :[font="Noto Sans", sans-serif]"В довіднику підпорядкованості установи не заповнено Розпорядник вищого рівня для консолідації фінансової звітності МБ". Далі йти не можемо. Що робити?[/font]
В довиднику "Мережа власна ФЗ" додайте мережу
В мене теж саме. Мережа заповнена. При створенні звіту з'являється таке ж повідомлення.
У вас наверное заполнена мережа ДБ, - там ниже есть МБ.
 Ні, заповнена мережа МБ

Re: АС-Є звітність заповнення

Додано: 26 лютого 2018, 19:42
kapusta1
А при создании финансовой или бюджетной звитности такое выдаёт?

Re: АС-Є звітність заповнення

Додано: 26 лютого 2018, 20:21
nessa-iness
kapusta1 писав:А при создании финансовой или бюджетной звитности такое выдаёт?
Выдает только там, где надо выбрать КПК, где не нужно - там все создается нормально.

Re: АС-Є звітність заповнення

Додано: 27 лютого 2018, 08:46
gmenka
kapusta1 писав:А при создании финансовой или бюджетной звитности такое выдаёт?
Да в мене видає при створенні фінансової і бюджетної звітності

Re: АС-Є звітність заповнення

Додано: 27 лютого 2018, 08:49
nps-licey
Не можу  створити звіт пише "В мережі консолідації звітності не заповнено Розпорядник який консолідує звітну форму для МБ( Бюджет= фонд= КВК= КПК=)"

Re: АС-Є звітність заповнення

Додано: 27 лютого 2018, 08:55
Тетяна Кохан
Доброго дня) мне в казначейство сказали что нужно только зарегитрироватся, все установить, а фин.зв. не надо.. они(казначейство) подают отчет на Киев, отчет, что у всех все есть, дальше Киев дает им роспоряжения что делать дальше.

Re: АС-Є звітність заповнення

Додано: 27 лютого 2018, 10:39
kapusta1
У меня фин звитнисть пошла после додавання в довідник ФЗ новой мережи МБ (дата відкриття - 01.01.2017). А вот при вводе бюдж звитн тоже выдаёт "В мережі консолідації звітності не заповнено......". и новую мережу в довидник БЗ не даёт вводить - "Недійсний код бюджету", хотя код правильный(((

Re: АС-Є звітність заповнення

Додано: 27 лютого 2018, 11:46
ira1807
, Додали в довідник ФЗ нову мережу МБ, вказали дата відкриття - 01.01.2017. О чудо теж пішло.

Re: АС-Є звітність заповнення

Додано: 27 лютого 2018, 15:04
NataliZ
Так цікаво - в профілі користувача - Установа - пропонують обрати старі КВК місцевого бюджету, а в Мережа МБ власна бюджетна звітність - КВК і КПК вже нові) Чи я чогось не розумію?

Re: АС-Є звітність заповнення

Додано: 27 лютого 2018, 15:09
ira1807
В формах 4 та 5 якісь цікавинки: форма 4 ряд. 4090 (не підбиває 4000), форма 5 взагалі якийсь аут

Re: АС-Є звітність заповнення

Додано: 27 лютого 2018, 15:40
Masha_63
kapusta1 писала У меня фин звитнисть пошла после додавання в довідник ФЗ новой мережи МБ (дата відкриття - 01.01.2017). А вот при вводе бюдж звитн тоже выдаёт "В мережі консолідації звітності не заповнено......". и новую мережу в довидник БЗ не даёт вводить - "Недійсний код бюджету", хотя код правильный(((
І у нас так само. Бюджетну звітність не дає змоги створити. Довідник пустий . Що робити підскажіть!!!!

Re: АС-Є звітність заповнення

Додано: 27 лютого 2018, 16:07
NataliZ
Masha_63 писав:kapusta1  писала У меня фин звитнисть пошла после додавання в довідник ФЗ новой мережи МБ (дата відкриття - 01.01.2017). А вот при вводе бюдж звитн тоже выдаёт "В мережі консолідації звітності не заповнено......". и новую мережу в довидник БЗ не даёт вводить - "Недійсний код бюджету", хотя код правильный(((
   І у нас так само. Бюджетну звітність не дає змоги створити. Довідник пустий . Що робити підскажіть!!!!
В мене так само. "Вид бюджету" і "номер звіту" обирається, а  "коди бюджетів", "фонд",квк і кпк - вже  ні( В двох браузерах одне й теж. В нашому Казначействі кажуть, що це проблема сайту - ще розробляється, треба спробувати пізніше. Хоча декілька людей на форумі писали, що в них вийшло створити звіти якимсь чином.

Re: АС-Є звітність заповнення

Додано: 27 лютого 2018, 16:36
panterka
ira1807 писав:Проблеми з заповненням довідників. Вискакує повідомлення :[font="Noto Sans", sans-serif]"В довіднику підпорядкованості установи не заповнено Розпорядник вищого рівня для консолідації фінансової звітності МБ". Далі йти не можемо. Що робити?[/font]
Проставляєте в довіднику в розділі  мережа власна фінансова звітність розпорядника вищого рівня, дату відкриття ставите 01.01.2017 року, закриття -хоча б 31.12.2018  і все працює.

Re: АС-Є звітність заповнення

Додано: 27 лютого 2018, 17:37
NataliZ
panterka, в мене автоматично проставилась дата відкриття - дата, коли мене внесли в систему і редагувати та видалити не можу нажаль(

Re: АС-Є звітність заповнення

Додано: 27 лютого 2018, 17:48
kapusta1
Да уж - с бюджетной звитностью печалька(((

Re: АС-Є звітність заповнення

Додано: 27 лютого 2018, 19:33
gmenka
NataliZ писав:panterka, в мене автоматично проставилась дата відкриття - дата, коли мене внесли в систему і редагувати та видалити не можу нажаль(
В мене теж так було. В довіднику фінансової мережі нажимаєте додати і добавляєте нову мережу де проставляєте  дату на початок 01.01.2017. Після цього можна створювати фінансову звітність. А  в мережі бюджетної звітності нічого не можу поправити.

Re: АС-Є звітність заповнення

Додано: 28 лютого 2018, 11:44
kapusta1
Ну что - кому то удалось победить бюджетну звитнисть?

Re: АС-Є звітність заповнення

Додано: 28 лютого 2018, 11:49
ira1807
НЕТ!!!!!!!

Re: АС-Є звітність заповнення

Додано: 28 лютого 2018, 11:50
ira1807
У нас и с фин отчетностью проблемы в 4 и 5 формах

Re: АС-Є звітність заповнення

Додано: 28 лютого 2018, 12:07
kapusta1
ira1807 писав:У нас и с фин отчетностью проблемы в 4 и 5 формах
Да, оно там тупит с формулами, особенно в 4

Re: АС-Є звітність заповнення

Додано: 28 лютого 2018, 12:21
Лена Сова
kapusta1 писав:Всё равно сейчас надо заполнить годовую отчетность за 2017 год - а там старые КВК были
Підкажіть, де прописано, що потрібно заповнити річну звітність за 2017 рік?

Re: АС-Є звітність заповнення

Додано: 28 лютого 2018, 12:28
kapusta1
Лена Сова писав:
kapusta1 писав:Всё равно сейчас надо заполнить годовую отчетность за 2017 год - а там старые КВК были
Підкажіть, де прописано, що потрібно заповнити річну звітність за 2017 рік?
Это не обязательно - рекомендация казны протестировать на отчёте 2017 года. Но лучше сейчас увидеть где бока, чем потом на 1 квартал

Re: АС-Є звітність заповнення

Додано: 28 лютого 2018, 12:46
kapusta1
Кстати - сегодня с 258 раза удалось дозвониться в Киев по поводу "В мережі консолідації звітності не заповнено......", - они тоже не поймут чё не ищет код бюджета, но сказали будут разбираться и перезвонят. Ждём