PM.exe

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8737
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1185 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Амплитуда, та там автор что то начудил, у него два обновления от 09.01.2013 одно в в обед другое вечером, так вот в одном есть тимчасовый в другом нет! Щас я прикреплю к сообщению нужный ПМ!

jess
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 115
З нами з: 27 березня 2012, 12:28
Регіон: Киевская Область
Звідки: Володарка

Повідомлення jess »

Амплитуда, тоді працює оте, що я писав: 
Цитата писав:якщо кошторис вноситься на квартал, то під час друку автоматично буде бланк Тимчасовий кошторис
Хіба що слід уточнити, що це стосується індивідуального кошторису. Чого на місці "зведеного кошторису" відкривається "розподіл показників зведеного кошторису" для мене загадка

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8737
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1185 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Амплитуда, а чо на этом сайте не качали???  Вот как раз тут лежит файл в котором есть тимчасовый, на ДКСУ такой же файл но время файла 20-02 и уже нету тимчасового!

cerpen
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 18
З нами з: 13 січня 2014, 21:27
Регіон: Одесская Область
Звідки: Одесса

Повідомлення cerpen »

При наборі фінансового зобов*язання (Додаток 2)на заробітну плату видає помилку. Така ситуація виникає при сплаті нами податку на доходи. Ми управління освіти платим податок на 39 сільських рад і відповідно має бути 39 платіжних доручень з одинаковим КЕКВ 2111, одинаковим ЄДРПОУ казначейства, та номером фін зобов*язання (але різні доходні рахунки сільських рад). КЕКВ не зміниш мусить бути 2111, ЄДРПОУ також повинно бути казначейське, а підтвердний фінансовий документ при заробітній платі один, ми пишем, або слово "ЗАЯВКА", або стави просто її номер. Минулого року ми користувались Курєром там такої проблеми не було. Може хтось підкаже як обійти програму, може щось змінити чи замінити???? МережаМ мені подобається більше ніж курєр тому що веде облік залишків зобовязань, але даний нюанс мене притормозив і я незнаю як зареєструвати в казні заробітну плату.

jess
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 115
З нами з: 27 березня 2012, 12:28
Регіон: Киевская Область
Звідки: Володарка

Повідомлення jess »

cerpen, минулого року й у Фіндокументах такого не було. По ідеї будуть виправляти... А поки що ставте якийсь індекс в номері через дефіс на кожен рядок

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8737
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1185 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

cerpen, Ждём обновлений! Сегодня кто то писал в комментариях что просто ставят разные номера к примеру 1-1,1-2,1-3...1-17

MotorInHead
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 12
З нами з: 11 січня 2014, 15:54
Регіон: Херсонская Область
Звідки: Каховка

Повідомлення MotorInHead »

cerpen писав:на заробітну плату видає помилку
На прошлых страницах здесь же задавал этот вопрос, ждал обновления с решением проблемы в субботу-воскресенье, но никаких обновлений не вышло, по этому в понедельник просто первый номер фин обязательства был со словом "заявка", а ко всем последующим добавлял нумерацию - "заявка1", "заявка2" и т.д., в казначействе все втянулось без ручного вмешательства, что хотя бы дает немного времени до следующей подобной регистрации, а вообще надеюсь, что до конца недели все таки выйдет обновление

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2476
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 424 рази

Повідомлення yaoleg »

MotorInHead, имхо не все так просто   "Финдокументы" обновляют для корректного введения документов в "Є-Казна", а не для удобства бухгалтеров. И если в "Є-Казна" есть тот же контроль на уникальность обязательств, то ожидать обновлений "Финдокументов" вряд ли стоит!?

cerpen
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 18
З нами з: 13 січня 2014, 21:27
Регіон: Одесская Область
Звідки: Одесса

Повідомлення cerpen »

мое казначейсво не хоче приймати з заявка1, заявка2, заявка3. Сказали або просто "заявка" або її номер №. Документ один і номер має бути один. 

Виходить потрібно чекати змін. Зарплати не буде до поновлення. Прикольно.

Alex25
Новачок
Новачок
Повідомлень: 4
З нами з: 13 січня 2014, 16:11
Регіон: Днепропетровская Область
Звідки: Днепропетровск

Повідомлення Alex25 »

jess, спасибо большое за ответ. Попробуем сравнить справочники

jess
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 115
З нами з: 27 березня 2012, 12:28
Регіон: Киевская Область
Звідки: Володарка

Повідомлення jess »

cerpen, прикольно... а ваше казначейство усвідомлює цю ситуацію? "програма, надана ДКСУ, не дозволяє набрати документи так, як того вимагає територіальний орган ДКСУ і оновлення до програми незрозуміло коли будуть..." Може ж є не тільки чорне й біле, а ще сіре... і клієнт не винен, що всередині відомства є неузгодженість, тому необхідно шукати компроміс

Лена Сова
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 47
З нами з: 14 серпня 2013, 18:17
Регіон: Киевская область
Звідки: Полтавська
Дякував (ла): 11 разів
Подякували: 1 раз

Повідомлення Лена Сова »

jess писав:Порядок реєстрації і обліку бюджетних зобов'язань
Дякую ми його читали, але наше казначейство не приймає з ХХХХ, і зобов*язує писати реєстраційний номер(рахунок) ручкою. Таке  враження, що в кожному казначействі свої закони і порядки.

Аватар користувача
tinamar
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 459
З нами з: 06 жовтня 2011, 10:39
Регіон: Полтавская область
Звідки: Полтавська область
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 6 разів

Повідомлення tinamar »

Встановила програму на комп"ютер, набрала кошторис, як перенести чи скопіювати програму на флешку, щоб можна було редагувати кошторис, платіжні документи?

jess
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 115
З нами з: 27 березня 2012, 12:28
Регіон: Киевская Область
Звідки: Володарка

Повідомлення jess »

Ступка, я не буду заперечувати, що є маса неузгодженостей між нормативними документами, але в даному випадку все однозначно:
Цитата писав:Рядок “Реєстраційнийномер” розпорядниками (одержувачами) бюджетних коштів не заповнюється.
У рядку “Дата прийняття”вказується дата отримання Реєстру фінансових зобов'язань органомКазначейства.
тож тут питання швидше не в "своїх законах", а в уважності (назвемо це таким словом  ) того казначея, який мав би знати відопвідно до своїх обов'язків...

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2476
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 424 рази

Повідомлення yaoleg »

tinamar, Потрібно скопіювати папку з програмою MeregaM на флешку, і на будь-якому комп'ютері зможете працювати з програмою

jess
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 115
З нами з: 27 березня 2012, 12:28
Регіон: Киевская Область
Звідки: Володарка

Повідомлення jess »

tinamar, просто скопіювати каталог з програмою

Светлана1736
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 215
З нами з: 04 січня 2013, 11:06
Регіон: Херсонская Область
Дякував (ла): 6 разів
Подякували: 5 разів

Повідомлення Светлана1736 »

208 Natka_111 Вот инструкция
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

Аватар користувача
tinamar
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 459
З нами з: 06 жовтня 2011, 10:39
Регіон: Полтавская область
Звідки: Полтавська область
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 6 разів

Повідомлення tinamar »

jess, yaoleg,спасибі, а запуск: заходити в MeregaM на флешці і нажимати ярлик як на робочому столі Фіндокументи?

jess
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 115
З нами з: 27 березня 2012, 12:28
Регіон: Киевская Область
Звідки: Володарка

Повідомлення jess »

tinamar, якщо на флешці, то запускати файл PM.EXE

Лена Сова
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 47
З нами з: 14 серпня 2013, 18:17
Регіон: Киевская область
Звідки: Полтавська
Дякував (ла): 11 разів
Подякували: 1 раз

Повідомлення Лена Сова »

jess писав:тож тут питання швидше не в "своїх законах", а в уважності (назвемо це таким словом wink ) того казначея, який мав би знати відопвідно до своїх обов'язків...
так згодна, але "це все вирішується на рівні обласного казначейства", так нам відповів наш казначей, який обслуговує. Тобто сказали писати, значить писати. Маразм та й годі

MotorInHead
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 12
З нами з: 11 січня 2014, 15:54
Регіон: Херсонская Область
Звідки: Каховка

Повідомлення MotorInHead »

http://treasury.gov.ua/main/uk/doccatal ... Dir=160164
Вот и обновление, только к сожалению нету программы под рукой, что бы попробовать набрать финансовые обязательства с которыми возникли трудности.
Если у кого то такая возможность есть отпишитесь пожалуйста, что вышло.
cerpen писав:казначейсво не хоче приймати з заявка1, заявка2, заявка3
Ну это я даже не знаю от чего зависит, от казначейства в общем или от человека лично. Я скидывал папку с мережей на флешку и носил компьютерщику, и казначею, при мне пробовали набрать подоходный, но наталкивались на ошибку с уникальностью. Когда срок выплаты аванса совсем поджал, то предложили мне сделать реестры в старой мереже (для платёжек которая) и распечатать, даже без электронных файлов, что бы они хотя бы в ручную внесли данные.

Alenka_Al
Новачок
Новачок
Повідомлень: 7
З нами з: 14 січня 2014, 17:07
Регіон: Крым
Звідки: Симферополь

Повідомлення Alenka_Al »

yaoleg, спс за файлик. подкинула его в РМ. В справочнике Мережа вижу данные, а при создании сметы не вижу.Подскажите где поискать несоответствие.

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2476
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 424 рази

Повідомлення yaoleg »

Alenka_Al, Перевірте налаштування - ступінь та рівень (респ., обл., район)

Alenka_Al
Новачок
Новачок
Повідомлень: 7
З нами з: 14 січня 2014, 17:07
Регіон: Крым
Звідки: Симферополь

Повідомлення Alenka_Al »

yaoleg, уровень Мережи 3, уровень розп.ср-в - 1. Распряжение районным бюджетом.

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2476
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 424 рази

Повідомлення yaoleg »

Alenka_Al, может выбрано неверно казначейство или КВК?

Alenka_Al
Новачок
Новачок
Повідомлень: 7
З нами з: 14 січня 2014, 17:07
Регіон: Крым
Звідки: Симферополь

Повідомлення Alenka_Al »

yaoleg, я программист, так что буду как блондинка вопросы задавать). квк проверяли по документам 03, а казначейство - это что имеется ввиду? код удксу в настройках.

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2476
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 424 рази

Повідомлення yaoleg »

Alenka_Al, В настройках должно быть область-01, район-01(0101), какая область? Может я не правильно ее прописал в мереже?

Alenka_Al
Новачок
Новачок
Повідомлень: 7
З нами з: 14 січня 2014, 17:07
Регіон: Крым
Звідки: Симферополь

Повідомлення Alenka_Al »

yaoleg, АР Крым. Симферопольский р-н. 0101 помогло СПАСИБО!!!!!!!!!!!!

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2476
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 424 рази

Повідомлення yaoleg »

Alenka_Al, Пожалуйста

Alenka_Al
Новачок
Новачок
Повідомлень: 7
З нами з: 14 січня 2014, 17:07
Регіон: Крым
Звідки: Симферополь

Повідомлення Alenka_Al »

yaoleg, теперь ругается на драйвер ODBC, поле S203 проверьте что имя задано не верно. при создании сметы, но запись есть. После выхода из кошториса все пропадает. на диск записать тоже не могу - пишет недостаточно параметров требуется 1. это что может быть?

Відповісти

Повернутись до “Програма Payments (фіндокументи)”