PM.exe

MotorInHead
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 12
З нами з: 11 січня 2014, 15:54
Регіон: Херсонская Область
Звідки: Каховка

Повідомлення MotorInHead »

Maestro писав:ШЛЯХ ДО БАЗ ДАНИХ
а зачем вообще менять путь к базам?

jess
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 115
З нами з: 27 березня 2012, 12:28
Регіон: Киевская Область
Звідки: Володарка

Повідомлення jess »

Maestro, Шлях до бази даних не потрібно чіпати. Він автоматично встановлюється до каталогу з робочою програмою. Якщо ж там шлях автоматично не встановився, то значить у вас програма захована десь за шляхом, що містить в собі українські букви "і, ї, є"... наприклад D:\Іван\MeregaM. Самий надійний варіант - щоб програма не знаходилася у каталогах з кирилицею

Аватар користувача
Maryana7506
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 11
З нами з: 10 січня 2014, 22:45
Регіон: Ивано-Франковская Область
Звідки: Калуш

Повідомлення Maryana7506 »

підкажіть, будь-ласка, якщо я формую зобов"язання, наприклад 2 рази на день з одного рахунку, то на один носій їх записати не можливо, бо накладаються!!! Що вихід тільки один - різні флешки????????????????

jess
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 115
З нами з: 27 березня 2012, 12:28
Регіон: Киевская Область
Звідки: Володарка

Повідомлення jess »

Maryana7506 писав:Що вихід тільки один - різні флешки?
після того, як зберегли один реєстр у файл, перейменовуєте папку наприклад "35412007033654_1" або ж створюєте на флешці папку, куди переміщаєте папку-рахунок, щоб нові реєстри не замінювали збережену

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8794
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1191 раз
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Maryana7506, переименовывайте папку, в первой дописывайте к примеру _1, ко второй _2

Аватар користувача
Юса
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 30
З нами з: 27 червня 2013, 10:53
Регіон: Черкасская Область
Звідки: Черкассы
Дякував (ла): 5 разів
Подякували: 1 раз

Повідомлення Юса »

Maryana7506 писав:підкажіть, будь-ласка, якщо я формую зобов"язання, наприклад 2 рази на день з одного рахунку, то на один носій їх записати не можливо, бо накладаються!!! Що вихід тільки один - різні флешки?
Я в одной папке создаю подпапки по кекв. Мне (да и казначею) удобно.

Аватар користувача
Maryana7506
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 11
З нами з: 10 січня 2014, 22:45
Регіон: Ивано-Франковская Область
Звідки: Калуш

Повідомлення Maryana7506 »

jess, EVGENIY, Юса,  ДЯКУЮ!!!!!!!!!!!!!!!!

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8794
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1191 раз
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

jess, всё время меня на одну минуту опережаете 

Lubocka
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 53
З нами з: 11 листопада 2012, 16:11
Регіон: Закарпатская Область
Звідки: Мукачево
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 5 разів

Повідомлення Lubocka »

Не проходят больничные в казначействе
Ошибка "SK може бути 1,2,3.." а по больничным в файле у нас 0. т.к. фонда на больничных нет

У еого-то прошли больничные?

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8794
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1191 раз
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Lubocka, у нас прошли вчера!

Lubocka
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 53
З нами з: 11 листопада 2012, 16:11
Регіон: Закарпатская Область
Звідки: Мукачево
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 5 разів

Повідомлення Lubocka »

Не удивлюсь если не тем, но как доказать что не тем.
3 дня с разными обновками не проходят.

У Вас в поле SK тоже 0?

Olenka292
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 36
З нами з: 04 січня 2013, 11:24
Регіон: Одесская область
Звідки: Беляевка
Подякували: 1 раз

Повідомлення Olenka292 »

Добрый вечер! Мы вот только в этом году начали пробовать делать "розподилы" в финдокументах. и я не могу понять, как делать розподил из одного котлового счета на несколько регистрационных счетов по КФК?... Судя по тому, как вводятся данные в довидниках, один котловой счет может соответствовать только одному регистарционному?... или я вообще это все делаю не так?.. Подскажите, пожалуйста..

Добавлено (16.01.2014, 21:40)
---------------------------------------------
Или может мы вообще должны делать не розподил а распоряжение?... (Мы городской совет)

jess
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 115
З нами з: 27 березня 2012, 12:28
Регіон: Киевская Область
Звідки: Володарка

Повідомлення jess »

EVGENIY писав:всё время меня на одну минуту опережаете
стараюсь

Lubocka, або пд зроблені в старій версії і поле DATEDOCU містить дату 30.12.1899, або в казначействі файли імпортують там, де звичайні пд по реєстраційних рахунках 35-ї групи, а потрібно через АРМ "Операціоніста" (там, де зі старої Казни втягували)

Olenka292,
Olenka292 писав:начали пробовать делать "розподилы" в финдокументах. и я не могу понять, как делать розподил из одного котлового счета на несколько регистрационных счетов по КФК
То розподіли чи розпорядження? Якщо все таки розподіли, то у довідник Рахунки (розподіл-дебет) вказується наприклад 3531 з відповідним КФК, а в Рахунки (розподіл-кредит) - наприклад 3541 з відповідним КФК... Скільки рахунків 3541 з однаковим КФК відповідає одному 3531, на стільки й можна набрати в межах одного розподілу.

Аватар користувача
Maryana7506
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 11
З нами з: 10 січня 2014, 22:45
Регіон: Ивано-Франковская Область
Звідки: Калуш

Повідомлення Maryana7506 »

Якщо розпорядник має ДБ і МБ - чи можна якось схитрити і користуватися однією програмою і лише міняти бюджети (FPO.dbf різні )

jess
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 115
З нами з: 27 березня 2012, 12:28
Регіон: Киевская Область
Звідки: Володарка

Повідомлення jess »

Maryana7506, FPO.dbf можна й в один об'єднати, але якщо там ще й ступінь розпорядника різний, то це весь час потрібно пам'ятати і міняти... Надійніше напевно все таки розділити ДБ і МБ.
P.S.Хоча я оце пригадую, що не сильно тестував як там кошториси ДБ/МБ разом уживатимуться...

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8794
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1191 раз
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

jess, если в файле ФПО два одинаковых КПОЛа то на печать не выводит! Нужно прогу ставить в две разные папки и выводить два ярлыка!

Аватар користувача
Maryana7506
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 11
З нами з: 10 січня 2014, 22:45
Регіон: Ивано-Франковская Область
Звідки: Калуш

Повідомлення Maryana7506 »

jess, ясненько, краще "не придумувати велосипеда"
EVGENIY, jess,  дякую за те, що спам"ятовуєте вчасно

jess
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 115
З нами з: 27 березня 2012, 12:28
Регіон: Киевская Область
Звідки: Володарка

Повідомлення jess »

EVGENIY, ну от і розібралися

Olenka292
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 36
З нами з: 04 січня 2013, 11:24
Регіон: Одесская область
Звідки: Беляевка
Подякували: 1 раз

Повідомлення Olenka292 »

Хе-хе..)) так вот в чем дело)) мы, как главный распорядитель средств (местный бюджет) всегда деньги с котловых счетов 3142 на регистрационные 3541 перекидывали путем розподілов.а нужно было делать Розпорядження. Розподіл нужен только для того, чтобы финансировать наших получателей (комупанльные предприятия)? Я правильно понимаю? ... И так как мы, у нас работает, как минимум, весь район)

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2476
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 425 разів

Повідомлення yaoleg »

Olenka292, Розпорядження проводять із групи рахунків 3142 та 3152, а розподіли з 3531 та 3532

Olenka292
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 36
З нами з: 04 січня 2013, 11:24
Регіон: Одесская область
Звідки: Беляевка
Подякували: 1 раз

Повідомлення Olenka292 »

А де про це можно почитати, що довести нашому казначейству?

Аватар користувача
loren
Новачок
Новачок
Повідомлень: 2
З нами з: 16 січня 2013, 12:12
Регіон: Львовская Область
Звідки: Львов

Повідомлення loren »

всем привет,не могу в финдокум РМ поставить котловой счет и из-за этого не работает розпоряжение для МБ,подскажите,что сделать

jess
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 115
З нами з: 27 березня 2012, 12:28
Регіон: Киевская Область
Звідки: Володарка

Повідомлення jess »

Olenka292 писав:А де про це можно почитати, що довести нашому казначейству?
п.7.1, 7.2 Порядку казначейського обслуговування МБ... (наказ МФУ №938 від 23/08/12)

Alex25
Новачок
Новачок
Повідомлень: 4
З нами з: 13 січня 2014, 16:11
Регіон: Днепропетровская Область
Звідки: Днепропетровск

Повідомлення Alex25 »

Люди ХЕЛП!!
Пытаемся распечатать финансовые обязательства-подгружаем файлик финансовых обязательств-пишет: "Неможливо загрузити файл помилкова структура або відсутній драйвер"
Кто-то сталкивался?

Аватар користувача
Евгений_ubr
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 14
З нами з: 21 січня 2011, 18:36
Регіон: Крым
Звідки: Симферополь

Повідомлення Евгений_ubr »

Подскажите пожалуйста не могу набрать в Меregam_M кошторис  написано Cannot open file C:(MeregaM-2014)Zzdb.Dbf

Аватар користувача
tinamar
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 459
З нами з: 06 жовтня 2011, 10:39
Регіон: Полтавская область
Звідки: Полтавська область
Дякував (ла): 16 разів
Подякували: 6 разів

Повідомлення tinamar »

При перегляді і друкові реєстру фінансових зобов"язань у всих графах де вказується дата  не видно повністю: рік 201 а не 2014. Як розширити поля цих граф?

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8794
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1191 раз
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »


Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8794
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1191 раз
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Евгений, Установите прогу через СЕТАП! И скопируйте файлы которые написаны в интсрукции + файл ФПО.ДБФ и всё будет работать!

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8794
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1191 раз
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

loren писав:всем привет,не могу в финдокум РМ поставить котловой счет и из-за этого не работает розпоряжение для МБ,подскажите,что сделать
Выставите правильно в НАЛАШТУВАННЯХ рівень свої мережі, у вас повинен бути РІвень мережі - 3, рівень розпорядника - 1!

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8794
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1191 раз
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Alex25 писав:Люди ХЕЛП!! Пытаемся распечатать финансовые обязательства-подгружаем файлик финансовых обязательств-пишет: "Неможливо загрузити файл помилкова структура або відсутній драйвер" Кто-то сталкивался?
Все сталкивались, пока не установили БДЕ!

Відповісти

Повернутись до “Програма Payments (фіндокументи)”