PM.exe

Olenka292
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 36
З нами з: 04 січня 2013, 11:24
Регіон: Одесская область
Звідки: Беляевка
Подякували: 1 раз

Повідомлення Olenka292 »

А де про це можно почитати, що довести нашому казначейству?

Аватар користувача
loren
Новачок
Новачок
Повідомлень: 2
З нами з: 16 січня 2013, 12:12
Регіон: Львовская Область
Звідки: Львов

Повідомлення loren »

всем привет,не могу в финдокум РМ поставить котловой счет и из-за этого не работает розпоряжение для МБ,подскажите,что сделать

jess
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 115
З нами з: 27 березня 2012, 12:28
Регіон: Киевская Область
Звідки: Володарка

Повідомлення jess »

Olenka292 писав:А де про це можно почитати, що довести нашому казначейству?
п.7.1, 7.2 Порядку казначейського обслуговування МБ... (наказ МФУ №938 від 23/08/12)

Alex25
Новачок
Новачок
Повідомлень: 4
З нами з: 13 січня 2014, 16:11
Регіон: Днепропетровская Область
Звідки: Днепропетровск

Повідомлення Alex25 »

Люди ХЕЛП!!
Пытаемся распечатать финансовые обязательства-подгружаем файлик финансовых обязательств-пишет: "Неможливо загрузити файл помилкова структура або відсутній драйвер"
Кто-то сталкивался?

Аватар користувача
Евгений_ubr
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 14
З нами з: 21 січня 2011, 18:36
Регіон: Крым
Звідки: Симферополь

Повідомлення Евгений_ubr »

Подскажите пожалуйста не могу набрать в Меregam_M кошторис  написано Cannot open file C:(MeregaM-2014)Zzdb.Dbf

Аватар користувача
tinamar
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 459
З нами з: 06 жовтня 2011, 10:39
Регіон: Полтавская область
Звідки: Полтавська область
Дякував (ла): 16 разів
Подякували: 6 разів

Повідомлення tinamar »

При перегляді і друкові реєстру фінансових зобов"язань у всих графах де вказується дата  не видно повністю: рік 201 а не 2014. Як розширити поля цих граф?

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8806
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1193 рази
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »


Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8806
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1193 рази
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Евгений, Установите прогу через СЕТАП! И скопируйте файлы которые написаны в интсрукции + файл ФПО.ДБФ и всё будет работать!

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8806
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1193 рази
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

loren писав:всем привет,не могу в финдокум РМ поставить котловой счет и из-за этого не работает розпоряжение для МБ,подскажите,что сделать
Выставите правильно в НАЛАШТУВАННЯХ рівень свої мережі, у вас повинен бути РІвень мережі - 3, рівень розпорядника - 1!

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8806
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1193 рази
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Alex25 писав:Люди ХЕЛП!! Пытаемся распечатать финансовые обязательства-подгружаем файлик финансовых обязательств-пишет: "Неможливо загрузити файл помилкова структура або відсутній драйвер" Кто-то сталкивался?
Все сталкивались, пока не установили БДЕ!

1711
Новачок
Новачок
Повідомлень: 2
З нами з: 02 серпня 2012, 22:03
Регіон: Львовская Область
Звідки: Львов

Повідомлення 1711 »

Люди добрі, допоможіть не можу набрати розпорядження (сільська рада) видає (Код одкржувача (КПОЛ)відсутній в довіднику рахунків АссDiskr.dbf. А також не знаю, яку довідку змін повинна вибрати в меню кошториси (Зміни кошторису та поміс. плану за довідками Мінфіну чи довідками ГРК? дЯКУЮ, я новачок

Аватар користувача
tinamar
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 459
З нами з: 06 жовтня 2011, 10:39
Регіон: Полтавская область
Звідки: Полтавська область
Дякував (ла): 16 разів
Подякували: 6 разів

Повідомлення tinamar »

EVGENIY писав:Цитата Alex25 ()Люди ХЕЛП!! Пытаемся распечатать финансовые обязательства-подгружаем файлик финансовых обязательств-пишет: "Неможливо загрузити файл помилкова структура або відсутній драйвер" Кто-то сталкивался?
Все сталкивались, пока не установили БДЕ!
EVGENIY, встановлено БДЕ, пише те ж саме, що саме неприємно, що доки пробний реєстр фінансових набирала, на друк виводилось і роздруковувалось, а зараз  "Неможливо загрузити файл помилкова структура або відсутній драйвер". БДЕ встановлювала не один раз, що робити?

Добавлено (21.01.2014, 11:09)
---------------------------------------------
Цитата avraha
Цитата писав:а у меня все печатает с флешки, кроме финансовых обязательсв. БДЕ установлена. Что делать??? Добавлено (17.01.2014, 22:06) --------------------------------------------- "а проблема была вот в чем: когда я скинула на флешку файл с финанс. обяз. я его переместила в папку и назвала "фін. аванс", короче ЛЮДИ когда работаете с этой программой не используйте букву " і " (ы,s)


Дійсно, проблема була в назві, точніше в літері папки куди експортовані фін. зобов"язання та платіжки. Папка в мене була названа "електроенергІя", перейменувала на "електроенергИя", загрузилось на друк. Саме дивно, що для друку реєстру юридичних, літера і в назві папки була не проблема. Сто разів дивна програма , якби не форум, не знайшла б в чому причина. Так це я ще хоч знаю де можна почитати та запитати, а є бухгалтери сільських рад, які за таких проблем з роботою в програмі катають системники в район.

Аватар користувача
nechivan
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 388
З нами з: 28 жовтня 2011, 20:02
Регіон: Житомирская Область
Звідки: Коростень
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 17 разів

Повідомлення nechivan »

tinamar, старайтесь вообще при работе в ОС Windows любой версии и разрядности в названиях файлов не использовать особые буквы украинского алфавита - і, ї, є.

Аватар користувача
tinamar
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 459
З нами з: 06 жовтня 2011, 10:39
Регіон: Полтавская область
Звідки: Полтавська область
Дякував (ла): 16 разів
Подякували: 6 разів

Повідомлення tinamar »

nechivan, так це не назва файла, це папка! Надалі буду знати

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2476
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 425 разів

Повідомлення yaoleg »

1711, По-перше пропишіть в довідку код одержувача, а по-друге вибираємо ГРК

Аватар користувача
Maryana7506
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 11
З нами з: 10 січня 2014, 22:45
Регіон: Ивано-Франковская Область
Звідки: Калуш

Повідомлення Maryana7506 »

підкажіть, що ви писали в довіднику (рахунки-видатки) в полі "назва"??? назву розпорядника коштів чи назву кпк/кфк??? чи ще щось інше?? %)

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2476
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 425 разів

Повідомлення yaoleg »

Maryana7506, можна писати що завгодно!

jess
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 115
З нами з: 27 березня 2012, 12:28
Регіон: Киевская Область
Звідки: Володарка

Повідомлення jess »

tinamar писав:так це не назва файла, це папка!
Так... для розуміння процесу... Це папка, яка задіюється програмою, тому й так трапилось. Для ОС чи будь-яких програм особливо ролі не грає при зверненні до файлу, де трапиться проблемний символ: в назві файлу чи папці, в якій він знаходиться, оскільки звернення йде за шляхом до файлу, який містить і назви папок (в яких файл знаходиться) і назву самого файлу. І українські спеціфічні символи можуть вилізти боком в будь-якому місці (наприклад при спробі дістати з раніше зробленого архіву якийсь файл-документ з такими символами), тому у назвах файлів та папок краще або уникати їх, або заміняти англійськими схожими "i" "e"

Аватар користувача
tinamar
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 459
З нами з: 06 жовтня 2011, 10:39
Регіон: Полтавская область
Звідки: Полтавська область
Дякував (ла): 16 разів
Подякували: 6 разів

Повідомлення tinamar »

jess, спасибі за інформацію, буду знати

smirnov
Новачок
Новачок
Повідомлень: 6
З нами з: 24 січня 2013, 16:20
Регіон: Киев
Звідки: Киев

Повідомлення smirnov »

deleted

jess
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 115
З нами з: 27 березня 2012, 12:28
Регіон: Киевская Область
Звідки: Володарка

Повідомлення jess »

Peresmik писав:Допоможіть я зробив все правильно но в казначействі не тягне моє розпорядження що робити
Варіантів маса... уточніть на якому етапі не тягне: не імпортується чи не береться не облік, яку помиклу у казначействі пише?

Добавлено (22.01.2014, 14:43)
---------------------------------------------
Peresmik писав:чому пише після Кфк Кпк у розпорядженні і як це виправити
не дуже зрозумів проблему... але мабуть треба копати в сторону Довідники - Бюджети, перевіряти там.

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8806
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1193 рази
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

cerpen, Всі розпорядники коштів 3 ступеню подають до органів ДКСУ 
1) КОШТОРИС на 2014 рік,
2) помісячний план асигнувань ... на 2014рік,
3) Зведення показників по спецфонду на 2014 рік.

Всі ці документи затверджені Наказом 57
Порядок складання кошторисів затверджен 228 наказом
Всі ці накази ви знайдете в розділі сайту НОРМАТИВНІ ДОКУМЕНТИ

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8806
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1193 рази
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

cerpen, программа ФИНДОКУМЕНТЫ не предназначена для РОСПИСИ, к сожелению, может потом доделают, в разделе бланки есть форма росписа, больше ничем помочь не могу

GTHP
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 11
З нами з: 23 січня 2014, 10:39
Регіон: Донецкая Область
Звідки: Горловка

Повідомлення GTHP »

Добрый день! Смотрю, что у некоторых пользователей пропала проблема с проверкой уникальности документов. Скажите как справились?
Я установила последнее обновление с сайта казначейства, но это не помогло

jess
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 115
З нами з: 27 березня 2012, 12:28
Регіон: Киевская Область
Звідки: Володарка

Повідомлення jess »

GTHP, якщо Ви маєте на увазі проблему з реєстрацією фінансових зоб. на один ЄДРПОУ, але різні рахунки, то  встановлення оновлення від 14/01/14 вирішує проблему. Якщо у вас саме така проблема, то можливо оновлення некоректно зроблене, якщо інша - тоді уточніть що саме реєструєте, можливо там дійсно параметри, які не проходять контроль унікальності

GTHP
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 11
З нами з: 23 січня 2014, 10:39
Регіон: Донецкая Область
Звідки: Горловка

Повідомлення GTHP »

jess, реєструю фін. зобов'язання по зарплаті. ЄСВ не вноситься окремими рядками, реєструє загальною сумою, а потім платіжні доручення вже друкую окремо на кожну суму.
Потім реєструю фін. зобов'язання по воді та стокам: 2 рахунки під одним номером і датою, всі реквізити однакові, крім суми. Теж фін. зобов'язання беру загальне, а платіжки роблю на 2 суми.

Аватар користувача
левочка
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 40
З нами з: 27 липня 2011, 08:09
Звідки: Николаев

Повідомлення левочка »

По зарплаті ЄСВ реєструйте  загальною сумою -утримання і 1 платежка з розшифровками .

GTHP
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 11
З нами з: 23 січня 2014, 10:39
Регіон: Донецкая Область
Звідки: Горловка

Повідомлення GTHP »

левочка, а вам хватает места для расшифровок в платежке? там же ограниченное количество символов

jess
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 115
З нами з: 27 березня 2012, 12:28
Регіон: Киевская Область
Звідки: Володарка

Повідомлення jess »

GTHP, ну правильно... це все підпадає під контроль унікальності, описаний в останньому оновленні від 14/01/13
Цитата писав:для фiнансових зобов"язань - дата реєстрацiї, рахунок, КЕКВ, номер та дата зобов"язання,
номер та дата фiнансового зобов"язання, код за ЄДРПОУ клiєнта, код банку одержувача та
номер рахунку в банку

GTHP
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 11
З нами з: 23 січня 2014, 10:39
Регіон: Донецкая Область
Звідки: Горловка

Повідомлення GTHP »

Подскажите, кто сталкивался с такой ситуацией. Наше предприятие - обособленное подразделение, мы не плательщики НДС. А наше главное предприятие - плательщик НДС. У нас есть несколько счетов доходов, с них деньги собираются на счет расходов. Ну, как обычно у всех. В прошлом году мы перечисляли НДС со счета доходов, таким образом уменьшая свои доходы. А в этом году казначейство не пропускает нам такие платежки, т.к. на доходных счетах по факту денег нет и получается, что они уходят в минус. Говорят, что нужно набирать платежки с доходных счетов. Правильно ли это?

Відповісти

Повернутись до “Програма Payments (фіндокументи)”