Програма Payments

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2477
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 433 рази

Повідомлення yaoleg »

Доступ до файлу заборонено!?

kOtE
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 26
З нами з: 11 грудня 2014, 14:59
Регіон: Винницкая Область
Звідки: Винница
Дякував (ла): 3 рази

Повідомлення kOtE »

Не можу завантажити. З дропбокса не підійде? https://www.dropbox.com/s/icxelnr2ump6j ... 16.7z?dl=0

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2477
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 433 рази

Повідомлення yaoleg »

Завантажив з dropbox, наскільки я зрозумів проблема не у програмі "Фіндокументи", а з встановленням бібліотек доступу. Тому рекомендую встановити/перевстановити бібліотеки VisualFoxPro8 та BDE5. Можна завантажити за цим посиланням http://fracton.rgho.st/8FJhGfttp

kOtE
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 26
З нами з: 11 грудня 2014, 14:59
Регіон: Винницкая Область
Звідки: Винница
Дякував (ла): 3 рази

Повідомлення kOtE »

Спробую. Але "поставила" мережу на домашній ПК. Такаж проблема(

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2477
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 433 рази

Повідомлення yaoleg »

А бібліотеки встановили?

juli_moskalko
Новачок
Новачок
Повідомлень: 3
З нами з: 24 лютого 2014, 15:45
Звідки: Днепродзержинск

Повідомлення juli_moskalko »

Допоможіть! Не можу скинути на флешку зміни до кошторису 
зявляється повідомлення c:\meregam\fzmgv_16.dbf is not a table

Рада Червонознам'янська Сільська
Новачок
Новачок
Повідомлень: 2
З нами з: 06 квітня 2016, 16:23

Повідомлення Рада Червонознам'янська Сільська »

я тже не могу скинуть на флешку зміни до кошторису, видает ошибку я ее перевела : количество выбора значений не совпадает с числом столбцов вставки. Раньше все было ок, а вот сейчас не могу понять в честь чего произошла такая ошибка. Может у кого-то была такая ошибка и что надо делать?

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9216
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 125 разів
Подякували: 1263 рази
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Рада Червонознам'янська Сільська писав:я тже не могу скинуть на флешку зміни до кошторису, видает ошибку я ее перевела : количество выбора значений не совпадает с числом столбцов вставки. Раньше все было ок, а вот сейчас не могу понять в честь чего произошла такая ошибка. Может у кого-то была такая ошибка и что надо делать?
Когда ставили обновление запускали файл mZvZm.exe?? Когда ошибка начала выскакивать?

SRvo
Новачок
Новачок
Повідомлень: 3
З нами з: 05 вересня 2016, 16:10
Регіон: Днепропетровская область

Повідомлення SRvo »

Здравствуйте, возникла такая проблема, при распечатке пропала в юридичних та фінансових зобов'язаннях назва КП КВК. В довідниках всё заполнено как и было раньше. Подскажите, пожалуйста, что делать? Скрин http://rgho.st/6d2BcQgkP

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9216
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 125 разів
Подякували: 1263 рази
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

SRvo писав:Здравствуйте, возникла такая проблема, при распечатке пропала в юридичних та фінансових зобов'язаннях назва КП КВК. В довідниках всё заполнено как и было раньше. Подскажите, пожалуйста, что делать? Скрин http://rgho.st/6d2BcQgkP
Скачайте последний довидник отсюда http://www.treasury.gov.ua/main/uk/doccatalog/list?currDir=160166 и замените в своей папке НДИ

SRvo
Новачок
Новачок
Повідомлень: 3
З нами з: 05 вересня 2016, 16:10
Регіон: Днепропетровская область

Повідомлення SRvo »

EVGENIY писав:
SRvo писав:Здравствуйте, возникла такая проблема, при распечатке пропала в юридичних та фінансових зобов'язаннях назва КП КВК. В довідниках всё заполнено как и было раньше. Подскажите, пожалуйста, что делать? Скрин http://rgho.st/6d2BcQgkP
Скачайте последний довидник отсюда http://www.treasury.gov.ua/main/uk/doccatalog/list?currDir=160166 и замените в своей папке НДИ
Скачали, заменили, всё равно не появляется.

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9216
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 125 разів
Подякували: 1263 рази
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

SRvo писав:
EVGENIY писав:
SRvo писав:Здравствуйте, возникла такая проблема, при распечатке пропала в юридичних та фінансових зобов'язаннях назва КП КВК. В довідниках всё заполнено как и было раньше. Подскажите, пожалуйста, что делать? Скрин http://rgho.st/6d2BcQgkP
Скачайте последний довидник отсюда http://www.treasury.gov.ua/main/uk/doccatalog/list?currDir=160166 и замените в своей папке НДИ
Скачали, заменили, всё равно не появляется.
Скинте архив проги на e.tokarev@id.factor.ua

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9216
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 125 разів
Подякували: 1263 рази
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Может у кого то ещё такое будет вот решение:
В папке НДИ файл KLVID_MB.DBF переименуйте в KLVID.DBF он спросит заменить выбирайте ЗАМЕНИТЬ!

kremhosp
Новачок
Новачок
Повідомлень: 3
З нами з: 15 січня 2014, 09:21
Регіон: Полтавская Область
Звідки: Кременчуг

Повідомлення kremhosp »

Отримали новий рахунок, оновили програму, а в програму не можу додати його. "Помилка зазначення рахунку"
Допоможіть, лінк на архів з програмою http://rgho.st/79y2mvsWp

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9216
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 125 разів
Подякували: 1263 рази
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

kremhosp писав:Отримали новий рахунок, оновили програму, а в програму не можу додати його. "Помилка зазначення рахунку"
Допоможіть, лінк на архів з програмою http://rgho.st/79y2mvsWp
рахунок скажіть в особисту

Аватар користувача
Титаренко Анастасия
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 21
З нами з: 03 липня 2013, 12:49
Звідки: Украина, Днепропетровск

Повідомлення Титаренко Анастасия »

Підкажіть будь-ласка, на компютері змінили операційну систему, папку з програмою скопіювала повністю (нічого не змінювала). При відкриванні немає жодного довідника, постійно пише, що якісь помилки з папкою NDI

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2477
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 433 рази

Повідомлення yaoleg »

Встановіть бібліотеки доступу BDE та VisualFoxPro http://www.treasury.gov.ua/main/uk/docc ... Dir=160188

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9216
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 125 разів
Подякували: 1263 рази
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

В формі зведення по СФ не має графи сума прописом!

Аватар користувача
lenokkovalenko
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 26
З нами з: 24 липня 2013, 09:44
Регіон: Полтавская область

Повідомлення lenokkovalenko »

natali86 писав:Оновила програму,а потім і оновила довідник NDI,але кфк так и не змінилися,тепер тільки трьохзначні,а не 010116,070101 і тд..Що ще цій програмі зробити?
Як Ви вирішили дану проблему зі зниклими КФК. В мене також виникла така проблема, при формуванні довідок на зміни до кошторису, програма не баче нашого КФК 130203. Папку NDI всі папки оновила. При перегляді файлів KLVID_MD та kpk_kfk в папці ці КФК присутні, але програма чомусь не баче. Буду вдячна якщо опишите вирішення даного питання.

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9216
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 125 разів
Подякували: 1263 рази
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

EVGENIY писав:Может у кого то ещё такое будет вот решение:
В папке НДИ файл KLVID_MB.DBF переименуйте в KLVID.DBF он спросит заменить выбирайте ЗАМЕНИТЬ!

Аватар користувача
lenokkovalenko
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 26
З нами з: 24 липня 2013, 09:44
Регіон: Полтавская область

Повідомлення lenokkovalenko »

EVGENIY писав:
EVGENIY писав:Может у кого то ещё такое будет вот решение:
В папке НДИ файл KLVID_MB.DBF переименуйте в KLVID.DBF он спросит заменить выбирайте ЗАМЕНИТЬ!
Дякую! Допомогло, але довелось видаляти файл попередній КLVID.DBF, бо не зберігалось з заміною, а пропонувало задати нове ім"я. Чи вплине це на роботу прграми, невідомо, але поки що все працює.

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9216
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 125 разів
Подякували: 1263 рази
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

lenokkovalenko писав:
EVGENIY писав:
EVGENIY писав:Может у кого то ещё такое будет вот решение:
В папке НДИ файл KLVID_MB.DBF переименуйте в KLVID.DBF он спросит заменить выбирайте ЗАМЕНИТЬ!
Дякую! Допомогло, але довелось видаляти файл попередній КLVID.DBF, бо не зберігалось з заміною, а пропонувало задати нове ім"я. Чи вплине це на роботу прграми, невідомо, але поки що все працює.
Треба було програму закрити, а потім перейменовувати! Якщо файл КLVID.DBF оригінальний то програма буде нормально працювати! Якщо вже працює то тим більше, що все нормально!

Аватар користувача
eMelya
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 1963
З нами з: 06 березня 2013, 01:42
Регіон: Полтавская область
Звідки: Кременчук
Дякував (ла): 14 разів
Подякували: 70 разів
Контактна інформація:

Повідомлення eMelya »

Доброго дня! В чому може бути проблема? Після перенесення Мережа на інший комп'ютер (Winndows XP SP3) всі дані в базах програми відображаються не коректно (кирилиця відсутня, одні символи)

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9216
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 125 разів
Подякували: 1263 рази
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

eMelya писав:Доброго дня! В чому може бути проблема? Після перенесення Мережа на інший комп'ютер (Winndows XP SP3) всі дані в базах програми відображаються не коректно (кирилиця відсутня, одні символи)
В системі мабуть шрифтів не вистачає, можна інсталювати офіс 2003 а потім видалити! Якщо я вірно пам'ятаю, можливо це не Мережі стосувалось. але можливо що і її  :7:
А БДЕ встановлювали? Можливо там обрано кодування яке не по замовчуванню! Деякі програми вимагають інші кодування і можливо змінювали!

Аватар користувача
eMelya
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 1963
З нами з: 06 березня 2013, 01:42
Регіон: Полтавская область
Звідки: Кременчук
Дякував (ла): 14 разів
Подякували: 70 разів
Контактна інформація:

Повідомлення eMelya »

EVGENIY писав:
eMelya писав:Доброго дня! В чому може бути проблема? Після перенесення Мережа на інший комп'ютер (Winndows XP SP3) всі дані в базах програми відображаються не коректно (кирилиця відсутня, одні символи)
В системі мабуть шрифтів не вистачає, можна інсталювати офіс 2003 а потім видалити! Якщо я вірно пам'ятаю, можливо це не Мережі стосувалось. але можливо що і її  :7:
А БДЕ встановлювали? Можливо там обрано кодування яке не по замовчуванню! Деякі програми вимагають інші кодування і можливо змінювали!
Дякую! Зараз попробуємо. Проблема ще в тому, що мені подзвонили із цим запитанням, я його тут задав (хоча пропонував самим його написати)  Прийшлося бути посередником :52:

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9216
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 125 разів
Подякували: 1263 рази
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

eMelya писав:
EVGENIY писав:
eMelya писав:Доброго дня! В чому може бути проблема? Після перенесення Мережа на інший комп'ютер (Winndows XP SP3) всі дані в базах програми відображаються не коректно (кирилиця відсутня, одні символи)
В системі мабуть шрифтів не вистачає, можна інсталювати офіс 2003 а потім видалити! Якщо я вірно пам'ятаю, можливо це не Мережі стосувалось. але можливо що і її  :7:
А БДЕ встановлювали? Можливо там обрано кодування яке не по замовчуванню! Деякі програми вимагають інші кодування і можливо змінювали!
Дякую! Зараз попробуємо. Проблема ще в тому, що мені подзвонили із цим запитанням, я його тут задав (хоча пропонував самим його написати)  Прийшлося бути посередником :52:
ААааа, тоді навпевно що не встановили БДЕ! Та визуалфокспро!

Аватар користувача
eMelya
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 1963
З нами з: 06 березня 2013, 01:42
Регіон: Полтавская область
Звідки: Кременчук
Дякував (ла): 14 разів
Подякували: 70 разів
Контактна інформація:

Повідомлення eMelya »

EVGENIY писав:ААааа, тоді навпевно що не встановили БДЕ! Та визуалфокспро!
Візуал фокспро сказали що встановили, а от з БДЕ можливо проблема. Вашу відповідь передав, більше не перезвонювали, можливо все вирішилося. Ще раз дякую.

Bootsik
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 15
З нами з: 14 листопада 2016, 17:07
Регіон: Сумская область
Подякували: 1 раз

Повідомлення Bootsik »

Проведите Ликбез
1) Как удалить MeregaM , запустили UNWISE , открывается обзор папок имя файла Install в корне программы ничего не находит
2) Как сделать архив или резервную копию всех данных , для последующего восстановления? Например переустановили Windows , как поднять данные без потери?
Спасибо!

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9216
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 125 разів
Подякували: 1263 рази
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Bootsik писав:Проведите Ликбез
1) Как удалить MeregaM , запустили UNWISE , открывается обзор папок имя файла Install в корне программы ничего не находит
2) Как сделать архив или резервную копию всех данных , для последующего восстановления? Например переустановили Windows , как поднять данные без потери?
Спасибо!
1) Удалить папку MeregaM
2) Скопировать папку MeregaM куда угодно (флешка, архив в облако)! Но новой винде установить БДЕ Фокспро скопировать папку мережаМ на диск Д сделать ярлык pm.exe и работать в программе дальше, все данные останутся!

Bootsik
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 15
З нами з: 14 листопада 2016, 17:07
Регіон: Сумская область
Подякували: 1 раз

Повідомлення Bootsik »

Спасибо:) . Но согласитесь Приложение UNWISE , но не работает

Відповісти

Повернутись до “Програма Payments (фіндокументи)”