Тут викладаємо оновлення програми Payments (фіндокументи)

Ліщук Танюшка
Новачок
Новачок
Повідомлень: 8
З нами з: 22 серпня 2017, 12:59
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 1 раз

Повідомлення Ліщук Танюшка »

Alisa17 писав:
EVGENIY писав:
Після цього оновлення мені нарешті вдалося набрати РОЗПОРЯДЖЕННЯ   :11:
Почему у меня не скачивает? Пишет вредоносный сайт
скачайте з сайту ДКСУ

Ліщук Танюшка
Новачок
Новачок
Повідомлень: 8
З нами з: 22 серпня 2017, 12:59
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 1 раз

Повідомлення Ліщук Танюшка »

80welkommi писав:
80welkommi писав:
EVGENIY писав:
Після цього оновлення мені нарешті вдалося набрати РОЗПОРЯДЖЕННЯ   :11:
и я....и я.. и я того же мнения :) ..все село.
ага. розпорядження набирает но при печати счета новые - формат старый. корректировала через дбф редактор - счета поменялись - но при печати полностью не видно...
і в мене теж саме. коли пускаю на друк рахунки показує нові рахунки з 3442 і 3242

Alisa17
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 200
З нами з: 18 січня 2017, 13:03
Регіон: Николаевская область
Дякував (ла): 10 разів
Подякували: 33 рази

Повідомлення Alisa17 »

Ліщук Танюшка писав:
Alisa17 писав:
Після цього оновлення мені нарешті вдалося набрати РОЗПОРЯДЖЕННЯ   :11:
Почему у меня не скачивает? Пишет вредоносный сайт
скачайте з сайту ДКСУ
Скачала с сайта ДКСУ. Розпорядження розпечатала, но на печать выводит без UA - сдала в Казначейство

Normaldos
Новачок
Новачок
Повідомлень: 2
З нами з: 23 лютого 2018, 15:19
Регіон: Днепропетровская область

Повідомлення Normaldos »

Довідники ...рахунки .... видатки .....добавляю рахунок , запис додано а рахунка нету )))) ждать обнову или что ?)

almonds
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 33
З нами з: 06 жовтня 2016, 11:55
Регіон: Киевская область
Дякував (ла): 13 разів
Подякували: 3 рази

Повідомлення almonds »

Хочу створити юридичне зобов'язання - натискаю + - і ніяких дій - не відкривається форма створення.
Підкажіть, в чому може бути проблема?

Олена 0306
Новачок
Новачок
Повідомлень: 1
З нами з: 10 січня 2018, 08:20
Регіон: Луганская область

Повідомлення Олена 0306 »

у меня нету рахунки(розподіл-кредит) що робити

Alisa17
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 200
З нами з: 18 січня 2017, 13:03
Регіон: Николаевская область
Дякував (ла): 10 разів
Подякували: 33 рази

Повідомлення Alisa17 »

Олена 0306 писав:у меня нету рахунки(розподіл-кредит) що робити
Читать выше эту тему

sanina199423
Новачок
Новачок
Повідомлень: 1
З нами з: 13 січня 2020, 12:46
Регіон: Одесская область
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення sanina199423 »

Ліщук Танюшка писав:
80welkommi писав:
80welkommi писав:
EVGENIY писав:
Після цього оновлення мені нарешті вдалося набрати РОЗПОРЯДЖЕННЯ   :11:
и я....и я.. и я того же мнения :) ..все село.
ага. розпорядження набирает но при печати счета новые - формат старый. корректировала через дбф редактор - счета поменялись - но при печати полностью не видно...
і в мене теж саме. коли пускаю на друк рахунки показує нові рахунки з 3442 і 3242
у меня тоже, такая история, в казне ничего не говорят!!!

80welkommi
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 66
З нами з: 10 вересня 2015, 10:41
Регіон: Донецкая область
Дякував (ла): 25 разів
Подякували: 12 разів

Повідомлення 80welkommi »

sanina199423 писав:
Ліщук Танюшка писав:
80welkommi писав:
80welkommi писав:
EVGENIY писав:
Після цього оновлення мені нарешті вдалося набрати РОЗПОРЯДЖЕННЯ   :11:
и я....и я.. и я того же мнения :) ..все село.
ага. розпорядження набирает но при печати счета новые - формат старый. корректировала через дбф редактор - счета поменялись - но при печати полностью не видно...
і в мене теж саме. коли пускаю на друк рахунки показує нові рахунки з 3442 і 3242
у меня тоже, такая история, в казне ничего не говорят!!!
ВВедення РОЗПОРЯДЖЕННЯ МБ Для введення розпорядження МБ доступна можливість як введення аналітичного рахунку (до 19 знаків) так і введення рахунку в форматі IBAN. Для забезпечення доримання структури в транспортні файли передаються аналітичні рахунки НЕ IBAN

Подробиці: https://buhgalter.com.ua/news/other/onovlennya-ppz-findokumenti-vid-14012020/?utm_source=gravitec&utm_medium=push&utm_campaign=Push:14.01.2020

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2478
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 430 разів

Повідомлення yaoleg »

sanina199423 писав:
Ліщук Танюшка писав:
80welkommi писав:
80welkommi писав:
EVGENIY писав:
Після цього оновлення мені нарешті вдалося набрати РОЗПОРЯДЖЕННЯ   :11:
и я....и я.. и я того же мнения :) ..все село.
ага. розпорядження набирает но при печати счета новые - формат старый. корректировала через дбф редактор - счета поменялись - но при печати полностью не видно...
і в мене теж саме. коли пускаю на друк рахунки показує нові рахунки з 3442 і 3242
у меня тоже, такая история, в казне ничего не говорят!!!
Котлові рахунки можуть бути і 19-ти значними :52:

Пікузи
Новачок
Новачок
Повідомлень: 1
З нами з: 13 січня 2020, 17:19
Регіон: Донецкая область
Дякував (ла): 2 рази

Повідомлення Пікузи »

казна сказала,что єто не принципиально-29 символов в Розпорядженні. как формирует с 3241 и 3442, так и подаем. можно видохнуть!

taniamix
Новачок
Новачок
Повідомлень: 6
З нами з: 10 жовтня 2017, 16:39
Регіон: Львовская область
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 1 раз

Повідомлення taniamix »

Добрий вечір! Чи можна якимось файлом зі старої РМ в нову перенести всі призначення платежу, щоб не набирати. Дякую

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8925
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 118 разів
Подякували: 1218 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Олена 0306 писав:у меня нету рахунки(розподіл-кредит) що робити
в налаштуваннях поставити що ГОЛОВНИЙ РОЗПОРЯДНИК або ДРУГОГО СТУПЕНЮ

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2478
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 430 разів

Повідомлення yaoleg »

taniamix писав:Добрий вечір! Чи можна якимось файлом зі старої РМ в нову перенести всі призначення платежу, щоб не набирати. Дякую
Скопіюйте файл BNP.DBF

Алла;
Новачок
Новачок
Повідомлень: 7
З нами з: 09 жовтня 2019, 13:53
Регіон: Запорожская область
Дякував (ла): 2 рази

Повідомлення Алла; »

Что это за инвалид? Один счёт добавился нормально, а следующие не хотят. Что делать?
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

qwir
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 32
З нами з: 20 січня 2015, 12:43
Регіон: Киевская Область
Звідки: Яготин
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення qwir »

yanabasova@ukr.net писав:Доброго дня! не зберігаються юридичні зобов'язання. Пише "Додано запис", але воно зникає.
Доброго дня. У нас таке було в одній організації, коли вони не встановили програму "з нуля", а оновили стару програму за 2019 рік. Поставили "з нуля" і перенесли з старої програми з папки NDI bnp.dbf, budget.dbf із загальної папки fpo.dbf, внесли в довідники необхідну інформацію і все почало зберігатись.

Tet03
Новачок
Новачок
Повідомлень: 4
З нами з: 15 квітня 2011, 09:15
Регіон: Донецкая Область
Звідки: Мариуполь

Повідомлення Tet03 »

Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, як встановити оновлення ПМ файлу 2020.2 якщо вже стоить 2020.1? Вже взаповнено всі насторйки , щоби не починати все з нуля потрібно якусь папку перенести?

Кузя
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 222
З нами з: 09 листопада 2012, 15:00
Регіон: Ровенская область
Звідки: Рівне
Дякував (ла): 24 рази
Подякували: 8 разів

Повідомлення Кузя »

Який код ЄДРПОУ ставити в налаштуваннях програми "Банк Казначейство Видатки" 37567646 чи обласного або районного? Ми сільський бюджет, головний розпорядник.

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8925
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 118 разів
Подякували: 1218 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Tet03 писав:Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, як встановити оновлення ПМ файлу 2020.2 якщо вже стоить 2020.1? Вже взаповнено всі насторйки , щоби не починати все з нуля потрібно якусь папку перенести?
там же написано в інструкції
Порядок оновлення:
файли з архіву записати в робочу папку програми (по замовчуванню PM20)
запустити на виконання файл upd20201.exe для оновлення структури.

novi4ok
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 77
З нами з: 12 жовтня 2012, 08:21
Регіон: Киев
Звідки: Киев
Дякував (ла): 8 разів
Подякували: 5 разів

Повідомлення novi4ok »

Для формування розподілу відкритих асигнувань (по ДБ) в довідники в "рахунки відкритих асигн." вношу рахунки розпорядників нижчого рівня 9013.... Видає "Помилка значення рахунку". А вношу в "рахунки (видатки)" маю "Не повністю заданий рахунок". Де шукати помилку? В який довідник вносити? Працюю в версії 2020.2.

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8925
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 118 разів
Подякували: 1218 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

novi4ok писав:Для формування розподілу відкритих асигнувань (по ДБ) в довідники в "рахунки відкритих асигн." вношу рахунки розпорядників нижчого рівня 9013.... Видає "Помилка значення рахунку". А вношу в "рахунки (видатки)" маю "Не повністю заданий рахунок". Де шукати помилку? В який довідник вносити? Працюю в версії 2020.2.
напишіть сюди рахунок я спробую додати у себе

Minzdrav
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 117
З нами з: 02 листопада 2015, 13:06
Регіон: Донецкая область
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 37 разів

Повідомлення Minzdrav »

qwir писав:
yanabasova@ukr.net писав:Доброго дня! не зберігаються юридичні зобов'язання. Пише "Додано запис", але воно зникає.
Доброго дня. У нас таке було в одній організації, коли вони не встановили програму "з нуля", а оновили стару програму за 2019 рік. Поставили "з нуля" і перенесли з старої програми з папки NDI bnp.dbf, budget.dbf із загальної папки fpo.dbf, внесли в довідники необхідну інформацію і все почало зберігатись.
Это происходило из-за того, что в программе 2020 года другие настройки и файл TT2Svr.ini имеет другую структуру.

Tkachenko-lyda
Новачок
Новачок
Повідомлень: 1
З нами з: 05 листопада 2018, 09:42
Регіон: Киевская область

Повідомлення Tkachenko-lyda »

Доброго дня. При запуску програми РМ з`являється віконце (див. приєднаний файл). Цей файл в папці NDI  є. В довіднику Мережа неможливо додати код мережі....
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

novi4ok
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 77
З нами з: 12 жовтня 2012, 08:21
Регіон: Киев
Звідки: Киев
Дякував (ла): 8 разів
Подякували: 5 разів

Повідомлення novi4ok »

EVGENIY писав:
novi4ok писав:Для формування розподілу відкритих асигнувань (по ДБ) в довідники в "рахунки відкритих асигн." вношу рахунки розпорядників нижчого рівня 9013.... Видає "Помилка значення рахунку". А вношу в "рахунки (видатки)" маю "Не повністю заданий рахунок". Де шукати помилку? В який довідник вносити? Працюю в версії 2020.2.
напишіть сюди рахунок я спробую додати у себе
Відправила в приватні повідомлення, як не заперечуєте.

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8925
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 118 разів
Подякували: 1218 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

novi4ok писав:
EVGENIY писав:
novi4ok писав:Для формування розподілу відкритих асигнувань (по ДБ) в довідники в "рахунки відкритих асигн." вношу рахунки розпорядників нижчого рівня 9013.... Видає "Помилка значення рахунку". А вношу в "рахунки (видатки)" маю "Не повністю заданий рахунок". Де шукати помилку? В який довідник вносити? Працюю в версії 2020.2.
напишіть сюди рахунок я спробую додати у себе
Відправила в приватні повідомлення, як не заперечуєте.
рахунки ваших одержувачів не є секретними даними кому треба їх може побачити на є-даті )))))))))

Minzdrav
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 117
З нами з: 02 листопада 2015, 13:06
Регіон: Донецкая область
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 37 разів

Повідомлення Minzdrav »

Tkachenko-lyda писав:Доброго дня. При запуску програми РМ з`являється віконце (див. приєднаний файл). Цей файл в папці NDI  є. В довіднику Мережа неможливо додати код мережі....
Это значит, что какими-то своими действиями вы убили (повредили) этот файлик, если он физически есть в папке NDI. Замените его из резервной копии, если она у Вас есть.

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8925
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 118 разів
Подякували: 1218 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Tkachenko-lyda писав:Доброго дня. При запуску програми РМ з`являється віконце (див. приєднаний файл). Цей файл в папці NDI  є. В довіднику Мережа неможливо додати код мережі....
Или програму установили в какую то подпаку, или ставите ее с нуля и  у вас не установлени дополнительние компоненти БДЕ и ФОКСПРО, или запускаете вторую копию програми, и еще может бить куча или

buhg
Місцевий
Місцевий
Повідомлень: 698
З нами з: 21 січня 2014, 14:27
Регіон: Одесская Область
Звідки: Одесса
Дякував (ла): 87 разів
Подякували: 8 разів

Повідомлення buhg »

подскажите в кошторисах просит КПОЛ - дані з Довідника мережі, який  порожній, а в ручну не заноситься.как біть в платежках есть а в кошторисах пусто, довидник мережа есть данные  фро копировала из старой программи

almonds
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 33
З нами з: 06 жовтня 2016, 11:55
Регіон: Киевская область
Дякував (ла): 13 разів
Подякували: 3 рази

Повідомлення almonds »

а в фінансових так і залишилось поле МФО?

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8925
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 118 разів
Подякували: 1218 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

almonds писав:а в фінансових так і залишилось поле МФО?
в друкованих формах ні, коли набираєте ФЗ то в поле МФО ставте нуль

Відповісти

Повернутись до “Програма Payments (фіндокументи)”