Програма Payments

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9074
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 121 раз
Подякували: 1238 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Ignatchenko писав:Почала встановлювати Бібліотеку доступу , пише, що мій комп'ютер не підтримує цю програму, а без її встановлення - програма ПМ не працює
мабуть у вас система х64 а ви ставите бібліотеку х32 шукайте БДЕ для х64 навіть тут на форумі десь я викладав

Аватар користувача
Гордій Олег
Новачок
Новачок
Повідомлень: 3
З нами з: 15 лютого 2019, 10:03
Дякував (ла): 2 рази

Повідомлення Гордій Олег »

EVGENIY писав:
Гордій Олег писав:
EVGENIY писав:
Гордій Олег писав:Народ підскажіть як почати новий рік в Payments
Зазвичай новий рік розпочинають з пляшечки шампанського!! :)
А ви якщо уважно почитаєте новину то прочитаєте що стара програма не сумісна з новою!! Тому стару не можна поновлювати а треба встановити з нуля нову!!
А де взяти нову програму?
https://www.treasury.gov.ua/ua/file-sto ... oruchennya
Програму встановили, але вона повністю пуста звідки взяти дані? Крім того щоб вводити вручну.

бюждет2013
Новачок
Новачок
Повідомлень: 3
З нами з: 14 січня 2013, 17:03
Регіон: Николаевская Область
Звідки: Николаев
Дякував (ла): 26 разів

Повідомлення бюждет2013 »

Добрий день! Скажіть будь-ласта як підтягнути з мережі копійочки Fpo мережу установ, у мене вона підтягується з невідповідністю записів в колоночках, Що роблю не так. Допоможіть!

Безьянова Наталья
Новачок
Новачок
Повідомлень: 8
З нами з: 10 січня 2020, 17:42
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 3 рази

Повідомлення Безьянова Наталья »

бюждет2013 писав:Добрий день! Скажіть будь-ласта як підтягнути з мережі копійочки Fpo мережу установ, у мене вона підтягується з невідповідністю записів в колоночках, Що роблю не так. Допоможіть!
Я копировала файлик Fpo просто со старой PM19, вроде бы стал нормально. Просто скопировать с заменой старого файла.

Аватар користувача
vodolejka
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 58
З нами з: 16 травня 2012, 22:12
Регіон: Ивано-Франковская область
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 2 рази

Повідомлення vodolejka »

При додаванні нових рахунків (ПДФО, ВЗ і ЄСВ, які діють з 2020 року) у Отримувачі коштів пише "Помилка значення рахунку", хоча всі решта додались без проблем. Стоїть оновлення 2020.1. У когось ще є така проблема?

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9074
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 121 раз
Подякували: 1238 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

vodolejka писав:При додаванні нових рахунків (ПДФО, ВЗ і ЄСВ, які діють з 2020 року) у Отримувачі коштів пише "Помилка значення рахунку", хоча всі решта додались без проблем. Стоїть оновлення 2020.1. У когось ще є така проблема?
напишіть сюда рахунки які додаєте я перевірю

Evgenia2505
Новачок
Новачок
Повідомлень: 3
З нами з: 17 січня 2017, 15:47
Регіон: Киевская область

Повідомлення Evgenia2505 »

Доброго дня. Підкажить, будь ласка, чому неможливо внести в довідники Рахунки (видатки)? Повідомленнч від програми "Рахунок не відповідає фонду". Установа фінансується з місцевого бюджету.

Аватар користувача
Олейник Анна
Новачок
Новачок
Повідомлень: 1
З нами з: 04 листопада 2019, 09:14

Повідомлення Олейник Анна »

Добрый вечер ! установила заново PM 2020, нужно отправить кошторис через сдо ( в первый раз) . в казначействе дали файл FPO , внесла его в папку , все равно програма его не видит , кпол пуст в довидниках

qwir
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 32
З нами з: 20 січня 2015, 12:43
Регіон: Киевская Область
Звідки: Яготин
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення qwir »

Evgenia2505 писав:Доброго дня. Підкажить, будь ласка, чому неможливо внести в довідники Рахунки (видатки)? Повідомленнч від програми "Рахунок не відповідає фонду". Установа фінансується з місцевого бюджету.
Доброго дня. Декому допомагає оновлення OnovPaym_2020.2 з казначейського сайту.

Denialsan1985
Новачок
Новачок
Повідомлень: 1
З нами з: 22 січня 2020, 12:46
Регіон: Черновицкая область

Повідомлення Denialsan1985 »

Доброго дня! Перепробували встановлювати ППЗ Фіндокументи 5х останніх версій (кожну пробували встановлювати окремо!!!) НІ В ОДНІЙ не видно рахунки в форматі IBAN!!! Хоча в файлі Accounts.dbf вони записуються! Крім цього в останній версії програми взагалі не видно ЖОДНОГО введеного рахунку....в файлі записуються, в програмі не видно. ЩО ЗА БАБУЙНЯ? ОС Windows 10. Ми вже граємось 2гу годину!

P.S. На Windows 7 також пробували. ситуація аналогічна.

Arci87
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 32
З нами з: 09 січня 2018, 21:39
Регіон: Черновицкая область
Дякував (ла): 7 разів
Подякували: 4 рази

Повідомлення Arci87 »

Denialsan1985 писав:Доброго дня! Перепробували встановлювати ППЗ Фіндокументи 5х останніх версій (кожну пробували встановлювати окремо!!!) НІ В ОДНІЙ не видно рахунки в форматі IBAN!!! Хоча в файлі Accounts.dbf вони записуються! Крім цього в останній версії програми взагалі не видно ЖОДНОГО введеного рахунку....в файлі записуються, в програмі не видно. ЩО ЗА БАБУЙНЯ? ОС Windows 10. Ми вже граємось 2гу годину!

P.S. На Windows 7 також пробували. ситуація аналогічна.
Ставте останню версію 2020.2!!!І передивіться налаштування можливо ви ставите старий МФО!!! там має бути 820172 та 899998

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9074
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 121 раз
Подякували: 1238 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Denialsan1985 писав:Доброго дня! Перепробували встановлювати ППЗ Фіндокументи 5х останніх версій (кожну пробували встановлювати окремо!!!) НІ В ОДНІЙ не видно рахунки в форматі IBAN!!! Хоча в файлі Accounts.dbf вони записуються! Крім цього в останній версії програми взагалі не видно ЖОДНОГО введеного рахунку....в файлі записуються, в програмі не видно. ЩО ЗА БАБУЙНЯ? ОС Windows 10. Ми вже граємось 2гу годину!

P.S. На Windows 7 також пробували. ситуація аналогічна.
встановили з нуля ?? НЕОНОВЛЮВАЛИ СТАРУ? ФАЙЛИ ЯКІ ПЕРЕНОСИЛИ? БДЕ та ФОКСПРО встановлене? Налаштування точно всі вірні? Довідник бюджетів вид бюджету додали?  МФО в налаштвуаннях точно нормальні???

Nata_kl2812
Новачок
Новачок
Повідомлень: 4
З нами з: 05 вересня 2019, 16:05
Регіон: Киевская область
Дякував (ла): 8 разів

Повідомлення Nata_kl2812 »

Доброго вечора! Підкажіть, як в програмі при заповненні "Плану використання бюджетних коштів" в шапці щоб було 
Погоджено:  Міський голова  ПІБ. Там де Затверджено є директор та ПІБ. Може десь в довідниках напутала

Vombat
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 19
З нами з: 28 березня 2017, 16:05
Регіон: Днепропетровская область
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 2 рази

Повідомлення Vombat »

Доброго дня.
Коли робимо експорт документу, то помітили, що змінюється КПК (десь береться 21213, а у довідниках та усіх документах набрано 0212113). Звідки він підтягує цей код?
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9074
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 121 раз
Подякували: 1238 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Vombat писав:Доброго дня.
Коли робимо експорт документу, то помітили, що змінюється КПК (десь береться 21213, а у довідниках та усіх документах набрано 0212113). Звідки він підтягує цей код?
А на друк та в ДБФ що записує?

Vombat
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 19
З нами з: 28 березня 2017, 16:05
Регіон: Днепропетровская область
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 2 рази

Повідомлення Vombat »

EVGENIY писав:
А на друк та в ДБФ що записує?
Друкує і в дбф пише невірний код. Це помітили вже на друкованому документі.

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9074
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 121 раз
Подякували: 1238 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Vombat писав:
EVGENIY писав:
А на друк та в ДБФ що записує?
Друкує і в дбф пише невірний код. Це помітили вже на друкованому документі.
я ще такого не бачив, думаю у вас десь записан не вірний код, може в довіднику, треба шукати!

Sneman
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 184
З нами з: 27 січня 2012, 22:31
Регіон: Киевская область
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 61 раз

Повідомлення Sneman »

Vombat писав:Доброго дня.
Коли робимо експорт документу, то помітили, що змінюється КПК (десь береться 21213, а у довідниках та усіх документах набрано 0212113). Звідки він підтягує цей код?
Запакуйте свою программу в архив и загрузите на файлообменник, посмотрю. Самому интересно, что это за проблема такая :)

Алла;
Новачок
Новачок
Повідомлень: 9
З нами з: 09 жовтня 2019, 13:53
Регіон: Запорожская область
Дякував (ла): 2 рази

Повідомлення Алла; »

Підкажіть будь ласка, чому коли заходиш в пошук документів, їх там немає, які були введені за місяць? І при вході в пошук документів пише " Неможливо загрузити файл помилкова структура" Що знову не так???

НаталяКор
Новачок
Новачок
Повідомлень: 1
З нами з: 06 лютого 2020, 11:40
Регіон: Ивано-Франковская область

Повідомлення НаталяКор »

Доброго дня. Виникла проблема в пошук документів не відображає нові рахунки хоча в довідники дало внести і зберегло. Ми набрали і кошториси і формуємо і юр. і фін. і платіжки.

Vombat
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 19
З нами з: 28 березня 2017, 16:05
Регіон: Днепропетровская область
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 2 рази

Повідомлення Vombat »

Vombat писав:Доброго дня.
Коли робимо експорт документу, то помітили, що змінюється КПК (десь береться 21213, а у довідниках та усіх документах набрано 0212113). Звідки він підтягує цей код?
Сьогодні знову почали працювати у програмі і все коректно відображається. Хвилинна слабкість у програми? ))

demo@fit.com.ua
Новачок
Новачок
Повідомлень: 1
З нами з: 12 листопада 2019, 09:57
Регіон: Львовская область

Повідомлення demo@fit.com.ua »

Доброго дня!

Допоможіть виправити файл uzrb.dbf. Файл прикріплений.
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

Sneman
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 184
З нами з: 27 січня 2012, 22:31
Регіон: Киевская область
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 61 раз

Повідомлення Sneman »

demo@fit.com.ua писав:Доброго дня!

Допоможіть виправити файл uzrb.dbf. Файл прикріплений.
Добрый вечер. Попробуйте, должен открыться.
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

Alexfin
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 14
З нами з: 25 жовтня 2017, 16:09
Регіон: Житомирская область
Подякували: 2 рази

Повідомлення Alexfin »

Доброго дня. В кого ще проблема з "обрізкою" рахунка в розпорядженнях? Може хтось знає як його виправити?

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9074
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 121 раз
Подякували: 1238 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Alexfin писав:Доброго дня. В кого ще проблема з "обрізкою" рахунка в розпорядженнях? Може хтось знає як його виправити?
Це не проблема, це так і задумано, і вирішити її може тільки розробник!

Minzdrav
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 117
З нами з: 02 листопада 2015, 13:06
Регіон: Донецкая область
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 37 разів

Повідомлення Minzdrav »

Alexfin писав:Доброго дня. В кого ще проблема з "обрізкою" рахунка в розпорядженнях? Може хтось знає як його виправити?
Частично можете исправить, если в настройках системы поставите не 125% или 150%, а 100% для отображения шрифтов, иконок и т.д. 
Для Windows 7 это делается в:
Панель управления -> Оформление и персонализация -> Экран -> Изменение размеров текста и других элементов -> Мелкий - 100% (по умолчанию)

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9074
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 121 раз
Подякували: 1238 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Minzdrav писав:
Alexfin писав:Доброго дня. В кого ще проблема з "обрізкою" рахунка в розпорядженнях? Може хтось знає як його виправити?
Частично можете исправить, если в настройках системы поставите не 125% или 150%, а 100% для отображения шрифтов, иконок и т.д. 
Для Windows 7 это делается в:
Панель управления -> Оформление и персонализация -> Экран -> Изменение размеров текста и других элементов -> Мелкий - 100% (по умолчанию)
єто не то
UA0034425465876
на друці показує 34425465876
те що ви радите не допоможе

Minzdrav
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 117
З нами з: 02 листопада 2015, 13:06
Регіон: Донецкая область
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 37 разів

Повідомлення Minzdrav »

EVGENIY писав:
Minzdrav писав:
Alexfin писав:Доброго дня. В кого ще проблема з "обрізкою" рахунка в розпорядженнях? Може хтось знає як його виправити?
Частично можете исправить, если в настройках системы поставите не 125% или 150%, а 100% для отображения шрифтов, иконок и т.д. 
Для Windows 7 это делается в:
Панель управления -> Оформление и персонализация -> Экран -> Изменение размеров текста и других элементов -> Мелкий - 100% (по умолчанию)
єто не то
UA0034425465876
на друці показує 34425465876
те що ви радите не допоможе
В вопросе скринов нет. И неизвестно какие стоят настройки у автора вопроса. А вообще к программистам вопросов очень много.

Елена717171
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 82
З нами з: 13 січня 2017, 09:30
Регіон: Днепропетровская область
Дякував (ла): 13 разів
Подякували: 18 разів

Повідомлення Елена717171 »

Здравствуйте. Подскажите, пожалуйста, как внести изменения в указанные поля в Мереже в данном разделе (Мережа используется для смет, и в эл тянутся эти данные, но они уже новые - рівень розпорядника "9" и КВК "7" ).В Налаштуваннях уже изменения внесены, если делать реестры фин или юр обязательств, то тянется новая инфа
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

shev.anastasija
Новачок
Новачок
Повідомлень: 4
З нами з: 21 вересня 2018, 14:17
Регіон: Херсонская область
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення shev.anastasija »

Доброго дня! Допоможіть, будь ласка, бухгалтер попросив об’єднати дві мережі між собою. Як це правильно зробити?

Відповісти

Повернутись до “Програма Payments (фіндокументи)”