Sotnykivka писав:Дякую . Вже все змінила але тепер казначеї роздивились і сказали везти назад звіт на старих. Отак ми і працюєм.

Sotnykivka писав:Дякую . Вже все змінила але тепер казначеї роздивились і сказали везти назад звіт на старих. Отак ми і працюєм.
рах 1113 ,я провела як цільове фівнансування і відняла. Але прочитала в Методологічних роз’ясненнях проблемних питань третье питання -"...Але при надходженні необоротних активів на субрахунок 1113 "Малоцінні необоротні матеріальні активи" за КЕКВ 2210 "Предмети, матеріали, обладнання та інвентар" бюджетні асигнування по цих активах не вилучаються з доходної частини, так як вони не є капітальними...". ??? я в шоке.user писав:Дивлячись на який на рахунок ви їх оприбуткували, якщо на 10 чи 11 то треба віднімати(необоротні активи, цільове фінансування).Irs писав:Напевно уже сто раз питали, будь ласка допоможіть!!!, Ми придбали інші необоротні активи по кекв 2210- токіни. Чи потрібно у формі 2 дс з рядків 2010 та 2210 віднімати дану суму?
Я також в шоці, фігня якась. Адже робиться проводка 1.8 Вилучення з доходу звітного періоду асигнувань у сумі поточних витрат, що включаються до первісної вартості об'єкта основних засобів відповідно до НП(С)БОДС 121 "Основні засоби" дт70 кт54, а по даному НП БОДС 1113 субрахунок входить в основні засоби......Irs писав:рах 1113 ,я провела як цільове фівнансування і відняла. Але прочитала в Методологічних роз’ясненнях проблемних питань третье питання -"...Але при надходженні необоротних активів на субрахунок 1113 "Малоцінні необоротні матеріальні активи" за КЕКВ 2210 "Предмети, матеріали, обладнання та інвентар" бюджетні асигнування по цих активах не вилучаються з доходної частини, так як вони не є капітальними...". ??? я в шоке.user писав:Дивлячись на який на рахунок ви їх оприбуткували, якщо на 10 чи 11 то треба віднімати(необоротні активи, цільове фінансування).Irs писав:Напевно уже сто раз питали, будь ласка допоможіть!!!, Ми придбали інші необоротні активи по кекв 2210- токіни. Чи потрібно у формі 2 дс з рядків 2010 та 2210 віднімати дану суму?
Дякую, виправив, на сайті оновив! Ох здається мені в першому вигляді наказу такого не було, а це вже на сайті ради з такими змінами! Тому що такі ж помилку у лізі закон! Щось мінфін мутить!Motrenko Oxana писав:форма баланс треба:
рахунках в установах банків, у тому числі в: 1175
національній валюті 1176
іноземній валюті 1177
А якщо частина коштів надійшла від ФСС 30.03.18р. а частини ще не має? Який актив р.1140 загальною сумою чи частина р.1162 а частина р.1140 ?user писав:лікарняні в балансі - актив рядок 1140, пасив - рядки 1540 і 1560. Амортизація в 2дс - рядок 2850(рах 8014)belka писав:как в 2дс отразить суму амортизации и земельного налога и еще как показать в отчете суму больничных за счет ФСС если больничный начислен в марте, а ФСС еще не перечислило деньги.
Токены — необоротные малоценные активы. Их приобретение есть капитализация.Irs писав:Напевно уже сто раз питали, будь ласка допоможіть!!!, Ми придбали інші необоротні активи по кекв 2210- токіни. Чи потрібно у формі 2 дс з рядків 2010 та 2210 віднімати дану суму?
Где именно она исчезла?SVINKA писав:В форме 2дс исчезла графа "Бюджетни асигнування". А какую ж графу использовать вместо нее?
Вопрос был о разделе. Если речь идет о 3 разделе, то вы его не заполняете. В первом разделе все есть.SVINKA писав:форма 2ДС. Звит о фин.результати
Некорректно, но так. Финансовая отчетность заполняется по данным бухучета. Фактические расходы — это расходы, которые реально понесены и отражаются только в бухучете на счетах 8 класса. Не сравнивайте бюджетную отчетность (по суте движение денег) с финансовой (хозяйственная деятельность).Buhosvita писав:Доброго дня! підкажіть будьласка в 2дс в графі 2210 витрати на виконання бюджетних програм ми показуєм фактичні видатки та додаємо суму амортизації саме за І квартал ?
Я минулого року все придбання по КЕКВ 2210, що оприбутковувала на 1113, проводила через цільове фінансування.nessa-iness писав:Я також в шоці, фігня якась. Адже робиться проводка 1.8 Вилучення з доходу звітного періоду асигнувань у сумі поточних витрат, що включаються до первісної вартості об'єкта основних засобів відповідно до НП(С)БОДС 121 "Основні засоби" дт70 кт54, а по даному НП БОДС 1113 субрахунок входить в основні засоби......Irs писав:рах 1113 ,я провела як цільове фівнансування і відняла. Але прочитала в Методологічних роз’ясненнях проблемних питань третье питання -"...Але при надходженні необоротних активів на субрахунок 1113 "Малоцінні необоротні матеріальні активи" за КЕКВ 2210 "Предмети, матеріали, обладнання та інвентар" бюджетні асигнування по цих активах не вилучаються з доходної частини, так як вони не є капітальними...". ??? я в шоке.user писав:Дивлячись на який на рахунок ви їх оприбуткували, якщо на 10 чи 11 то треба віднімати(необоротні активи, цільове фінансування).Irs писав:Напевно уже сто раз питали, будь ласка допоможіть!!!, Ми придбали інші необоротні активи по кекв 2210- токіни. Чи потрібно у формі 2 дс з рядків 2010 та 2210 віднімати дану суму?
Никакого шока. Методические эти разъяснения не являются нормативно-правовым актом. Это некая мысль, сказанная без силы закона. Да и где вы это нашли?Кузя писав:Я минулого року все придбання по КЕКВ 2210, що оприбутковувала на 1113, проводила через цільове фінансування.nessa-iness писав:Я також в шоці, фігня якась. Адже робиться проводка 1.8 Вилучення з доходу звітного періоду асигнувань у сумі поточних витрат, що включаються до первісної вартості об'єкта основних засобів відповідно до НП(С)БОДС 121 "Основні засоби" дт70 кт54, а по даному НП БОДС 1113 субрахунок входить в основні засоби......Irs писав:рах 1113 ,я провела як цільове фівнансування і відняла. Але прочитала в Методологічних роз’ясненнях проблемних питань третье питання -"...Але при надходженні необоротних активів на субрахунок 1113 "Малоцінні необоротні матеріальні активи" за КЕКВ 2210 "Предмети, матеріали, обладнання та інвентар" бюджетні асигнування по цих активах не вилучаються з доходної частини, так як вони не є капітальними...". ??? я в шоке.user писав:Дивлячись на який на рахунок ви їх оприбуткували, якщо на 10 чи 11 то треба віднімати(необоротні активи, цільове фінансування).Irs писав:Напевно уже сто раз питали, будь ласка допоможіть!!!, Ми придбали інші необоротні активи по кекв 2210- токіни. Чи потрібно у формі 2 дс з рядків 2010 та 2210 віднімати дану суму?
т.е. раньше заполняли, а теперь нет?Иванников Алексей писав:Вопрос был в разделе. Если речь идет о 3 разделе, то вы его НЕ Заполняем. В первом разделе все есть.SVINKA писав: форма 2ДС. Звит в фин.результаты
его никогда не нужно біло заполнятьSVINKA писав:т.е. раньше заполняли, а теперь нет?Иванников Алексей писав:Вопрос был в разделе. Если речь идет о 3 разделе, то вы его НЕ Заполняем. В первом разделе все есть.SVINKA писав: форма 2ДС. Звит в фин.результаты
це проблема не звіту а вашого екселя!lilikadybika@ukr.net писав:В 2дс не працюють формули тільки в мене?
Відповідно до НПСБОДС "Витрати". Витрати визнаються в тому періоді у якому вони понесені. Отже збільшення витрат буде здійснено шляхом застосування рахунків 8 класу залежно від мети використання.Yulia8119 писав:Вибачайте, що всоте розглядається одне й те ж питання, проте бачу на форумі Иванникова Алексея, якого вважаю хорошим спеціалістом, тому ще раз задам запитання : то якою ж, все-таки, проводкою списувати МШП, придбані до 2017 року? Допоможіть, будь ласка, бо багато відповідей, а ще більше запитань. Дякую.
А які у вас витрати? Видатки і витрати різні речі.Lyutik писав:Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, витрати, які раніше ми відображали по формі 4-2 (фактичні видатки за іншими джерелами власних надходжень), де відображати у формі 2-дс. В якому рядку? 2210 чи 2220?
Повідомлення lilikadybika@ukr.net »
На скількі я розумію у мене 2003 офіс. А ФОРМУЛИ де, на якій вкладці?EVGENIY писав:це проблема не звіту а вашого екселя!lilikadybika@ukr.net писав:В 2дс не працюють формули тільки в мене?
Для 2007 офиса заходите ФОРМУЛИ- ПАРАМЕТРИ ВИЧИСЛЕНИЙ и ставите галочку АВТОМАТИЧЕСКИ
мені здається ми вкладаємо різний смисл у слово "формули"lilikadybika@ukr.net писав:На скількі я розумію у мене 2003 офіс. А ФОРМУЛИ де, на якій вкладці?EVGENIY писав:це проблема не звіту а вашого екселя!lilikadybika@ukr.net писав:В 2дс не працюють формули тільки в мене?
Для 2007 офиса заходите ФОРМУЛИ- ПАРАМЕТРИ ВИЧИСЛЕНИЙ и ставите галочку АВТОМАТИЧЕСКИ
Повідомлення lilikadybika@ukr.net »
Я маю на увазі у 2дс, наприклад рядок 2020 - сума Ф 4.1, Ф4.1 в мене заповнена, а в 2дс не підтягнута.EVGENIY писав:мені здається ми вкладаємо різний смисл у слово "формули"lilikadybika@ukr.net писав:На скількі я розумію у мене 2003 офіс. А ФОРМУЛИ де, на якій вкладці?EVGENIY писав:це проблема не звіту а вашого екселя!lilikadybika@ukr.net писав:В 2дс не працюють формули тільки в мене?
Для 2007 офиса заходите ФОРМУЛИ- ПАРАМЕТРИ ВИЧИСЛЕНИЙ и ставите галочку АВТОМАТИЧЕСКИ![]()
Що значить "не працюють формули" у вашому розумінні?
Дебеторка? Кто вам их должен?SVINKA писав:подскажите, не сталкивалась никогда - если у нас на счету в Казначействе на 1 апреля остались деньги на з.п. (платежки не успели подвезти) в форме 7д у меня возникнет дебиторка (колонка 5)?
А что туда должно подтянуться, если в этих формах движение денежных средств, а в форме 2дс - доходы и расходы.lilikadybika@ukr.net писав:Я маю на увазі у 2дс, наприклад рядок 2020 - сума Ф 4.1, Ф4.1 в мене заповнена, а в 2дс не підтягнута.EVGENIY писав:мені здається ми вкладаємо різний смисл у слово "формули"lilikadybika@ukr.net писав:На скількі я розумію у мене 2003 офіс. А ФОРМУЛИ де, на якій вкладці?EVGENIY писав:це проблема не звіту а вашого екселя!lilikadybika@ukr.net писав:В 2дс не працюють формули тільки в мене?
Для 2007 офиса заходите ФОРМУЛИ- ПАРАМЕТРИ ВИЧИСЛЕНИЙ и ставите галочку АВТОМАТИЧЕСКИ![]()
Ну так там і формули такої не має! Можете самі написати!lilikadybika@ukr.net писав:Я маю на увазі у 2дс, наприклад рядок 2020 - сума Ф 4.1, Ф4.1 в мене заповнена, а в 2дс не підтягнута.EVGENIY писав:мені здається ми вкладаємо різний смисл у слово "формули"lilikadybika@ukr.net писав:На скількі я розумію у мене 2003 офіс. А ФОРМУЛИ де, на якій вкладці?EVGENIY писав:це проблема не звіту а вашого екселя!lilikadybika@ukr.net писав:В 2дс не працюють формули тільки в мене?
Повернутись до “Звітність до казначейства”