Річна звітність
Доброго дня! Підкажіть, який діпазон треба ставити у 1 розділі 5-дс у рядку 170?
-
- Квартирант
- Регіон: Закарпатская область
- Дякував (ла): 35 разів
- Подякували: 5 разів
Ми теж виплачуємо одноразову допомогу, я ставлю на витрати за необмінними операціями, тобто у 2дс звіті рядок 2310.
-
- Квартирант
- Дякував (ла): 35 разів
- Подякували: 5 разів
Оплата екологічного податку по КЕКВ 2800 та пеня Укртелекома це витрати обмінні чи необм?
-
- Мешканець
- Регіон: Одесская область
- Дякував (ла): 27 разів
- Подякували: 431 раз
Штрафи і пені - це необмінні витрати, екологічний податок, як і будь-який податок є необмінною витратою. Проте не треба плутати податки, платником яких є установа, та випадки коли установа не є платником, а лише виконує функції податкового агенту.Аліна-Аліна писав:Оплата екологічного податку по КЕКВ 2800 та пеня Укртелекома це витрати обмінні чи необм?
-
- Квартирант
- Регіон: Киевская Область
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 8 разів
В положенні стандарт 101 "Подання фінансової звітності в розділі 3 пінкті 7 сказано, що баланс субєкта державного сектору складається на кінець останнього дня звітного періоду"
то на яку дату ми всеж таки складаємо баланс?????????? на 01.01 чи 31.12?????????
то на яку дату ми всеж таки складаємо баланс?????????? на 01.01 чи 31.12?????????
-
- Мандрівник
Иванников Алексей, допоможіть ще в одному питанні. Нарешті дійшла чому не йде баланс, в кінці 2016 року було списання ОЗ ( Баян - первісна вартість 244, знос- 244, залишкова в-ть -0) і я випадково не відняла цю суму із зносу при складанні звітності. Як тепер це відобразити? Бухгалтерською довідкою, але з якими проведеннями, рахунки в 2016 році були ж інакші??? І чи правильно цю суму поставити в форму 4дс в рядок 4290 гр.5 з плюсом???
-
- Мешканець
31 должно войти, а значит баланс на 01.01.2018 0 часов 0 минут. Исчисление дат описано в ЦКУ.tasunja писав:В положенні стандарт 101 "Подання фінансової звітності в розділі 3 пінкті 7 сказано, що баланс субєкта державного сектору складається на кінець останнього дня звітного періоду"
-
- Квартирант
Понесла в податкову фінансову звітність. НЕ приймають. Бо мій баланс складаний на 01.01. Показали мені Положення. що там 31.12. Я сама зайшла через Ifin та електронний кабінет платника податку, щоб створити баланс. Форма підтягується вже з датою 31.12.
-
- Мешканець
Мы о бюджетной финансовой отчетности?tasunja писав:Понесла в податкову фінансову звітність. НЕ приймають. Бо мій баланс складаний на 01.01. Показали мені Положення. що там 31.12. Я сама зайшла через Ifin та електронний кабінет платника податку, щоб створити баланс. Форма підтягується вже з датою 31.12.
-
- Мешканець
Там две даты в бланке: сверху и под словом баланс.tasunja писав:Понесла в податкову фінансову звітність. НЕ приймають. Бо мій баланс складаний на 01.01. Показали мені Положення. що там 31.12. Я сама зайшла через Ifin та електронний кабінет платника податку, щоб створити баланс. Форма підтягується вже з датою 31.12.
Под словом баланс на 31 грудня 2017, сверху 2018.01.01
-
- Мешканець
Исправление ошибок прошлого периода. Осуществляется по тем принципам, которые действовали на дату исправления.ІваннаХоКА писав:Иванников Алексей, допоможіть ще в одному питанні. Нарешті дійшла чому не йде баланс, в кінці 2016 року було списання ОЗ ( Баян - первісна вартість 244, знос- 244, залишкова в-ть -0) і я випадково не відняла цю суму із зносу при складанні звітності. Як тепер це відобразити? Бухгалтерською довідкою, але з якими проведеннями, рахунки в 2016 році були ж інакші??? І чи правильно цю суму поставити в форму 4дс в рядок 4290 гр.5 з плюсом???
1411 1014 244
Если делали тех проводку то будет затронут 5512 и 5111 244
Показатели изменят баланс, а если была тех проводка то 4-дс в строке 4020, где фон результат +, капитал -
-
- Квартирант
Я о финансовой отчетности
дата в квадратиках сверху 01.01.2018.
а сам баланс на какую дату????
под словом БАЛАНС на 31.12.2017?????
казначейство мне доказывает, что под словом Баланс надо писать 01.01.2018
дата в квадратиках сверху 01.01.2018.
а сам баланс на какую дату????
под словом БАЛАНС на 31.12.2017?????
казначейство мне доказывает, что под словом Баланс надо писать 01.01.2018
Востаннє редагувалось 18 січня 2018, 13:57 користувачем tasunja, всього редагувалось 1 раз.
-
- Мандрівник
А в 5дс гр.14 не треба показувати???Иванников Алексей писав:Исправление ошибок прошлого периода. Осуществляется по тем принципам, которые действовали на дату исправления.ІваннаХоКА писав:Иванников Алексей, допоможіть ще в одному питанні. Нарешті дійшла чому не йде баланс, в кінці 2016 року було списання ОЗ ( Баян - первісна вартість 244, знос- 244, залишкова в-ть -0) і я випадково не відняла цю суму із зносу при складанні звітності. Як тепер це відобразити? Бухгалтерською довідкою, але з якими проведеннями, рахунки в 2016 році були ж інакші??? І чи правильно цю суму поставити в форму 4дс в рядок 4290 гр.5 з плюсом???
1411 1014 244
Показатели изменят баланс, а если была тех проводка то 4-дс в строке 4020, где фон результат +, капитал -
- VOV
- Коронована особа
- Регіон: Полтавская область
- Дякував (ла): 26 разів
- Подякували: 211 разів
У нас приймають фінансову звітність і зверху і знизу 1.01.2018. Всі спроби дізнатися чому так і в яких випадках дати можуть відрізнятися не дали результату.Иванников Алексей писав:Там две даты в бланке: сверху и под словом баланс.tasunja писав:Понесла в податкову фінансову звітність. НЕ приймають. Бо мій баланс складаний на 01.01. Показали мені Положення. що там 31.12. Я сама зайшла через Ifin та електронний кабінет платника податку, щоб створити баланс. Форма підтягується вже з датою 31.12.
-
- Мешканець
В целом оно должно быть в графах прочих изменений в 5дс, пишу с планшета, так что сказать номер графы не могу.ІваннаХоКА писав:А в 5дс гр.14 не треба показувати???Иванников Алексей писав:Исправление ошибок прошлого периода. Осуществляется по тем принципам, которые действовали на дату исправления.ІваннаХоКА писав:Иванников Алексей, допоможіть ще в одному питанні. Нарешті дійшла чому не йде баланс, в кінці 2016 року було списання ОЗ ( Баян - первісна вартість 244, знос- 244, залишкова в-ть -0) і я випадково не відняла цю суму із зносу при складанні звітності. Як тепер це відобразити? Бухгалтерською довідкою, але з якими проведеннями, рахунки в 2016 році були ж інакші??? І чи правильно цю суму поставити в форму 4дс в рядок 4290 гр.5 з плюсом???
1411 1014 244
-
- Мешканець
Это же не существенно, это из серии "прие...ться и к столбу можно, если есть желание"VOV писав:У нас приймають фінансову звітність і зверху і знизу 1.01.2018. Всі спроби дізнатися чому так і в яких випадках дати можуть відрізнятися не дали результату.Иванников Алексей писав:Там две даты в бланке: сверху и под словом баланс.tasunja писав:Понесла в податкову фінансову звітність. НЕ приймають. Бо мій баланс складаний на 01.01. Показали мені Положення. що там 31.12. Я сама зайшла через Ifin та електронний кабінет платника податку, щоб створити баланс. Форма підтягується вже з датою 31.12.
-
- Мандрівник
То і в 2дс треба мінусувати цю суму із витрат, як амортизацію??Иванников Алексей писав:В целом оно должно быть в графах прочих изменений в 5дс, пишу с планшета, так что сказать номер графы не могІваннаХоКА писав:А в 5дс гр.14 не треба показувати???Иванников Алексей писав:Исправление ошибок прошлого периода. Осуществляется по тем принципам, которые действовали на дату исправления.ІваннаХоКА писав:Иванников Алексей, допоможіть ще в одному питанні. Нарешті дійшла чому не йде баланс, в кінці 2016 року було списання ОЗ ( Баян - первісна вартість 244, знос- 244, залишкова в-ть -0) і я випадково не відняла цю суму із зносу при складанні звітності. Як тепер це відобразити? Бухгалтерською довідкою, але з якими проведеннями, рахунки в 2016 році були ж інакші??? І чи правильно цю суму поставити в форму 4дс в рядок 4290 гр.5 з плюсом???
1411 1014 244
-
- Квартирант
Придолбаться можно ко всему...........
но нам всем сдавать фин отчетность в налоговую.
а у них позиция однозначная. 31.12. Притом что они четко формулируют и обосновывают свою позицию.
и что получается??? в казначейство одна отчетность, в налоговую другая???????????
но нам всем сдавать фин отчетность в налоговую.
а у них позиция однозначная. 31.12. Притом что они четко формулируют и обосновывают свою позицию.
и что получается??? в казначейство одна отчетность, в налоговую другая???????????
Будь ласка підскажіть, в 17 році відбувся продаж комун.майна. сума 157000, (зг.експ оцінки) . дана будівля по балансовій вартості 12310 і станом на 01.04.16р 100 % замортизоване. я правильно розумію що на кінець 2016 потрібно зменшити залишок зносу на дану суму. а далі..... Будь ласка, підскажіть як показати суму продажу в звіті і як вивести правильно будівлю зі складу ОЗ. Я недавно на роботі. можливо некоректно описую. Дякую
- VOV
- Коронована особа
- Регіон: Полтавская область
- Дякував (ла): 26 разів
- Подякували: 211 разів
Воно то так, але поки що ніхто не зміг зрозуміти (або пояснити) глибинної суті проставляння в звіті на одній сторінці в двох різних позиціях однакових датИванников Алексей писав:Это же не существенно, это из серии "прие...ться и к столбу можно, если есть желание"VOV писав:У нас приймають фінансову звітність і зверху і знизу 1.01.2018. Всі спроби дізнатися чому так і в яких випадках дати можуть відрізнятися не дали результату.Иванников Алексей писав:Там две даты в бланке: сверху и под словом баланс.tasunja писав:Понесла в податкову фінансову звітність. НЕ приймають. Бо мій баланс складаний на 01.01. Показали мені Положення. що там 31.12. Я сама зайшла через Ifin та електронний кабінет платника податку, щоб створити баланс. Форма підтягується вже з датою 31.12.
-
- Мешканець
Нет формы перед глазами, у вас должны быть прочие изменения и они складываются с результативными показателями.ІваннаХоКА писав:А в 5дс гр.14 не треба показувати???Иванников Алексей писав:Исправление ошибок прошлого периода. Осуществляется по тем принципам, которые действовали на дату исправления.ІваннаХоКА писав:Иванников Алексей, допоможіть ще в одному питанні. Нарешті дійшла чому не йде баланс, в кінці 2016 року було списання ОЗ ( Баян - первісна вартість 244, знос- 244, залишкова в-ть -0) і я випадково не відняла цю суму із зносу при складанні звітності. Як тепер це відобразити? Бухгалтерською довідкою, але з якими проведеннями, рахунки в 2016 році були ж інакші??? І чи правильно цю суму поставити в форму 4дс в рядок 4290 гр.5 з плюсом???
1411 1014 244
-
- Квартирант
Віка.2017
здала звіт про використання доходів неприбуткових організацій по електронці. Там в кінці звіту є пункт, де треба поставити галочки і перелік фін звітів, які треба здати також. Треба всі 5 форм.
здала звіт про використання доходів неприбуткових організацій по електронці. Там в кінці звіту є пункт, де треба поставити галочки і перелік фін звітів, які треба здати також. Треба всі 5 форм.
-
- Квартирант
а про це?? вибачте не зрозуміла.Віка.2017 писав:tasunja, це зрозуміло що всі 5, але яким чином, де брати електронний варіант. Чи їх просто на паперових носіях здати?
електронний варіант є у ifin та в електронному кабінеті платника. Але тільки баланс 1-дс. решти форм немає.
за медок та інші засоби не знаю, з ними не працюю.
я понесла в паперовому вигляді, як і в попередніх роках. в цьому році вже так не проходить.
Або всі по електронці, або заказним листом на ГУ ДФС у Київській області. але з датою на балансі "Баланс на 31.12.2017".
-
- Мандрівник
- Дякував (ла): 9 разів
- Подякували: 2 рази
Дякую за відповідь, але наші податківці просять звіт з додатками електронкою (фінансовий звіт субєкта малого підприємництва), а воно не дуже співпадає з балансом казначейським. У ifin є лише звіт, я працюю у фрі-звіті, дуже зручно, просто форми не дуже співпадають
-
- Квартирант
мене вчора також змушували здавати звіт субєкта малого підприємництва, щоб їм не заморачуватися)))))))))))))))))))Віка.2017 писав:Дякую за відповідь, але наші податківці просять звіт з додатками електронкою (фінансовий звіт субєкта малого підприємництва), а воно не дуже співпадає з балансом казначейським. У ifin є лише звіт, я працюю у фрі-звіті, дуже зручно, просто форми не дуже співпадають
Але ми отримали ознаку неприбутковості 0031, ми бюджетні установи, а не субєкти малого підприємництва.
Потім вони таи знайшли нащу форму балансу. Мені пояснили так, що по всіх спірних моментах зразу відсилати заказного листа до ГУ.
Бо у нас в передмісті Києва працівники ДПІ не вкурсі.
-
- Квартирант
в ifin є лише баланс 1-дс.Віка.2017 писав:Дякую за відповідь, але наші податківці просять звіт з додатками електронкою (фінансовий звіт субєкта малого підприємництва), а воно не дуже співпадає з балансом казначейським. У ifin є лише звіт, я працюю у фрі-звіті, дуже зручно, просто форми не дуже співпадають
в розділі звіти до фіскальної служби.
в free-zvit немає наших форм.
-
- Мандрівник
- Регіон: Луганская область
- Дякував (ла): 7 разів
- Подякували: 2 рази
Доброго вечора!!!!!! В кого-небудь є інструкції щодо заповнення форми 4-дс????? Або підкажіть де можна знайти таку інструкцію чи чіткий порядок. Сьогодні казна знов не прийняла звіт, який вже, мабуть, передивилась разів сто, у зв"язку з тим, що рядок 4290 гр.3 форми 4-дс повинен дорівнювати ррізниці між надійшло та вибуло у рядку 180 форми 5-дс.
Хелп мі, пліз, бо за...ли до сліз

Хелп мі, пліз, бо за...ли до сліз