баланс
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Регіон: Харьковская область
- Дякував (ла): 150 разів
- Подякували: 1395 разів
- Контактна інформація:
2 дс нова, 3 дс поки не міняютьMasha_63 писав:Доброго ранку. Підскажіть, Форма №2-дс та №3-дс також новий варіант?
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
- VOV
- Коронована особа
- Регіон: Полтавская область
- Дякував (ла): 26 разів
- Подякували: 211 разів
Можу запропонувати варіант форм 1 дс та 2 дс в форматі Excel. Вони автоматично генеруються програмою тому без формул, але як варіант можливо підійдуть.KIRAOLE писав:Будь-ласка, підкажіть чи є вже форма балансу за І кв. 2017 р. в форматі EXEL, звітність до ДКСУ? Дякую.
- VOV
- Коронована особа
Методика заповнення (якщо її так можна зназвати) є в 101 стандарті. Більше нічго поки що дізнатися на жаль не виходить (наказ не затверджено, як конкретно заповняти казначейство не знає). Чекаємо...Masha_63 писав:Доброго дня. А з методикою заповнення баланс і звіт є?
- Матвєєва Вікторія
- Коронована особа
- Регіон: Харків
- Дякував (ла): 12 разів
- Подякували: 144 рази
- Контактна інформація:
Методика заповнення - це НП(С)БО 101 та Порядок заповнення фінансової звітності (проект цього документа див. вище на цій же сторінці)Masha_63 писав:Доброго дня. А з методикою заповнення баланс і звіт є?
- VOV
- Коронована особа
Так бюджетна звітність у вигляді нових форм вже була презентованаСоцзахист писав:EVGENIY, Добрый день!!!подскажите пожалуйста,вы наша палочка выручалочка, будут ли новые формы бюджетной и финансовой отчетности в формате "ексель", ?
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Конечно будут, точнее они уже есть! Я теперь сижу ломаю голову над формулами, что с чем увязывать! И жду что минфин всё таки утвердит изменения!Соцзахист писав:VOV, Добрый день! возможно вы не поняли, у Евгения я спрашивала про ,отчетность в той форме к которой , мы уже за столько лет привыкли, к удобному и хорошему привыкаешь быстро!
- VOV
- Коронована особа
Я щось сумніваюся що будуть офіційні увязки бюджетної та фінансової звітності. Тому що форма 2 дс виходить дублює деякі показники бюджетної звітності. Надіюся що мінфін хоч дасть увязку самої фінансової звітності.EVGENIY писав:Конечно будут, точнее они уже есть! Я теперь сижу ломаю голову над формулами, что с чем увязывать! И жду что минфин всё таки утвердит изменения!Соцзахист писав:VOV, Добрый день! возможно вы не поняли, у Евгения я спрашивала про ,отчетность в той форме к которой , мы уже за столько лет привыкли, к удобному и хорошему привыкаешь быстро!
Який смисл був розділяти бюджетну і фінансову звітність я щось ніяк не можу зрозуміти.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Як би не розділили ми б голову не ломали, а так тепер є чим зайнятися!VOV писав:Я щось сумніваюся що будуть офіційні увязки бюджетної та фінансової звітності. Тому що форма 2 дс виходить дублює деякі показники бюджетної звітності. Надіюся що мінфін хоч дасть увязку самої фінансової звітності.EVGENIY писав:Конечно будут, точнее они уже есть! Я теперь сижу ломаю голову над формулами, что с чем увязывать! И жду что минфин всё таки утвердит изменения!Соцзахист писав:VOV, Добрый день! возможно вы не поняли, у Евгения я спрашивала про ,отчетность в той форме к которой , мы уже за столько лет привыкли, к удобному и хорошему привыкаешь быстро!
Який смисл був розділяти бюджетну і фінансову звітність я щось ніяк не можу зрозуміти.

-
- Мандрівник
- Регіон: Днепропетровская область
- Дякував (ла): 8 разів