Квартальна звітність до казначейства

EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1400 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

КЗОЗ ПЦПМСД писав:Здравствуйте, скажите, пожалуйста, куда теперь в 2-дс ставить бюджетні асигнування
https://goo.gl/nLvS9b

JaLyda
Мандрівник
Мандрівник
Регіон: Житомирская область
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 3 рази

Повідомлення JaLyda »

Матвєєва Вікторія, підскажіть, будь-ласка, чи вірно те , що в річній формі 4Дс потрібно зробити виправлення і довести ФОНДИ до первісної вартості основних засобів і необоротніх активів ??? Роз'ясніть, будь-ласка !

JaLyda
Мандрівник
Мандрівник

Повідомлення JaLyda »

Матвєєва Вікторія писав:Додам, що з цього питання редакція «Бюджетної бухгалтерії» активно спілкувалась з Мінфіном. На сьогодні вони знають про цей момент, але поки не вважають доцільним надавати будь якісь офіційні роз*яснення для всіх розпорядників бюджетних коштів.

Разом з тим, вони знають про те, що деякі головні розпорядники бюджетних коштів (на рівні міністерств) вже дали вказівки своїм підвідомчим установам  збільшити 5111 на суму минулорічного нарахованого зносу. Стосовно таких відомчих роз*ясень у них практично немає ніяких заперечень. Але на сьогодні Мінфін не радить «поголовно» всім розпорядникам самостійно робити теж саме без вказівки головних розпорядників.

Звичайно, як тільки щось напише Мінфін від себе, ми обов*язково поділимось цим документом з   передплатниками газети «Бюджетна бухгалтерія» та користувачами цього форуму
Вікторя, доброго дня, підскажіть , будь-ласка, уже зараз в річній звітності можна робити це коригування і доводити ФОНДИ до ПЕРВІСНОЇ вартості ( Д-т 5511 К-т 5111) в формі 4Дс я так розумію чи ні ???????????? ДЯКУЮ !!

JaLyda
Мандрівник
Мандрівник

Повідомлення JaLyda »

EVGENIY писав:Ну як ось такі показники можуть впливати на 2-дс?????????????? Я вас не розумію!!!!
Євгеній, будь-ласка, я правильно зрозуміла, потрібно зробити Дт 5512 Кт5111 на суму зносу щоб Фонди відповідали Первісній вартості ! Дякую !

EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

JaLyda писав:
EVGENIY писав:Ну як ось такі показники можуть впливати на 2-дс?????????????? Я вас не розумію!!!!
Євгеній, будь-ласка, я правильно зрозуміла, потрібно зробити Дт 5512 Кт5111 на суму зносу щоб Фонди відповідали Первісній вартості ! Дякую !
так

Maryna1989
Квартирант
Квартирант
Регіон: Винницкая область
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Maryna1989 »

EVGENIY писав:
КЗОЗ ПЦПМСД писав:Здравствуйте, скажите, пожалуйста, куда теперь в 2-дс ставить бюджетні асигнування
https://goo.gl/nLvS9b
 Вибачте Євгеній , не дуже вас зрозуміла, чи може в мене силка не відкривається

Uliannka
Новачок
Новачок
Регіон: Одесская область
Дякував (ла): 5 разів

Повідомлення Uliannka »

Добрый день! Подскажите, возможен ли вариант, что на конец года первичная стоимость не равняется внесенному капиталу? Проводка по корректировке на увеличение внесенного капитала на сумму начисленного износа на 01.01.2017 была сделана.

user
Мешканець
Мешканець
Регіон: Полтавская Область
Дякував (ла): 44 рази
Подякували: 39 разів

Повідомлення user »

Не може, адже при списанні ви робили проведення по Дт 5111 і по Кт 10 на одну й ту ж суму.

ЛІДІЯ Кулешник
Мешканець
Мешканець
Регіон: Львовская область

Повідомлення ЛІДІЯ Кулешник »

Uliannka писав:Добрый день! Подскажите, возможен ли вариант, что на конец года первичная стоимость не равняется внесенному капиталу? Проводка по корректировке на увеличение внесенного капитала на сумму начисленного износа на 01.01.2017 была сделана.
напишіть будь ласка проводку по коректуванні внесеного капіталу на суму нарахованого зносу)))))

user
Мешканець
Мешканець
Дякував (ла): 44 рази
Подякували: 39 разів

Повідомлення user »

Дт5512 Кт5111 на різницю між первісною вартістю НА і внесеного капіталу

майстер
Квартирант
Квартирант
Дякував (ла): 27 разів
Подякували: 1 раз

Повідомлення майстер »

Нам сказали зробити технічну проводку 5512 5111 на суму нарахованого зносу, але за виключенням засобів які було отримано як гуманітарну допомогу і я думаю, що у мене воно не буде відповідати.

ЛІДІЯ Кулешник
Мешканець
Мешканець

Повідомлення ЛІДІЯ Кулешник »

в розділі ІІІ форми 2- дс був рядок 2555 "Бюджетні асигнування" у річних формах немає!!!! Куди ставити бюджетні асигнування???

nataliya28
Квартирант
Квартирант
Дякував (ла): 9 разів

Повідомлення nataliya28 »

Як розписати зміну фінансового результату на кінець звітного року (в зв"язку з коригуванням зносу ОЗ) у пояснювальній записці?

Buhgalter_T
Мандрівник
Мандрівник
Регіон: Киевская область
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 2 рази

Повідомлення Buhgalter_T »

Шановні колеги, доброго дня!
Підкажіть, будь ласка, де знайти ПЗ АС "Є-Звітність" та інструкцію до нього?
Яким чином за допомогою АС "Є-Звітність" ми будемо здавати звіти до ДКСУ? Я встановила zv7m.exe (http://www.treasury.gov.ua/main/uk/doccatalog/list?currDir=160157). Чи правильно я розумію, що спочатку заповнюється ф7 у «ФОРМА7 МБ ПЦМ», файл зберігається на зовнішній носій, потім за допомогою АС "Є-Звітність" накладаються ЕЦП та передається фал в ДКСУ? Якщо так, то як бути з іншими формами звітності? Чи є детальне роз’яснення  з приводи роботи зі звітністю у 2018 році? Яке ПЗ необхідно встановити, з яких ресурсів його можна скачати та ін?
Завчасно дякую! 

VOV
Коронована особа
Коронована особа
Регіон: Полтавская область
Дякував (ла): 26 разів
Подякували: 211 разів

Повідомлення VOV »

Buhgalter_T писав:Шановні колеги, доброго дня!
Підкажіть, будь ласка, де знайти ПЗ АС "Є-Звітність" та інструкцію до нього?
Яким чином за допомогою АС "Є-Звітність" ми будемо здавати звіти до ДКСУ? Я встановила zv7m.exe (http://www.treasury.gov.ua/main/uk/doccatalog/list?currDir=160157). Чи правильно я розумію, що спочатку заповнюється ф7 у «ФОРМА7 МБ ПЦМ», файл зберігається на зовнішній носій, потім за допомогою АС "Є-Звітність" накладаються ЕЦП та передається фал в ДКСУ? Якщо так, то як бути з іншими формами звітності? Чи є детальне роз’яснення  з приводи роботи зі звітністю у 2018 році? Яке ПЗ необхідно встановити, з яких ресурсів його можна скачати та ін?
Завчасно дякую! 
Наскільки знаю, програмне забезпечення щодо подання звітності ще тестується. Роз'яснень щодо подання звітності в електронному вигляді ще не було.

JAFA
Мешканець
Мешканець
Регіон: Киев
Дякував (ла): 8 разів
Подякували: 21 раз

Повідомлення JAFA »

VOV, але ДКСУ уже вимагає уклакдення договорів, придбанняя флешок і звіт за січень в електронному варіанті через "Є-звітність"

VOV
Коронована особа
Коронована особа

Повідомлення VOV »

JAFA писав:VOV, але ДКСУ уже вимагає уклакдення договорів, придбанняя флешок і звіт за січень в електронному варіанті через "Є-звітність"
Я так розумію що ключі для звітності і для СДО такі самі, тому казначейство мабуть і вимагає укладення договорів.

malbuh
Мандрівник
Мандрівник
Дякував (ла): 12 разів
Подякували: 5 разів

Повідомлення malbuh »

В казначействі вісить оголошення про наступне: починаючи з місячного звіту за січень ф.7 буде прийматись через систему АС Є_звітність. Питання де скачать програму ? Флешки для СДО є в СДОпрацюю.

VOV
Коронована особа
Коронована особа

Повідомлення VOV »

malbuh писав:В казначействі вісить оголошення про наступне: починаючи з місячного звіту за січень ф.7 буде прийматись через систему АС Є_звітність. Питання де скачать програму ? Флешки для СДО є в СДОпрацюю.
Система АС Є_звітність це не програма а сервіс. А от де з ним можна ознайомитись я поки що не знаю.
Підкажіть хто вже мав справу з казначейською Є-Звітністю.
Востаннє редагувалось 30 січня 2018, 11:59 користувачем VOV, всього редагувалось 1 раз.

malbuh
Мандрівник
Мандрівник

Повідомлення malbuh »

Система АС Є_звітність це не програма а сервіс. А от де з ним можна ознайомитись я поки що не знаю.
Підкажіть хто вже мав справу з казначейською Є-Звідністю.

Приєднуюсь Підкажіть . Відгукніться!

EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

malbuh писав:Система АС Є_звітність це не програма а сервіс. А от де з ним можна ознайомитись я поки що не знаю.
Підкажіть хто вже мав справу з казначейською Є-Звідністю.

Приєднуюсь Підкажіть . Відгукніться!
Це буде так само як клієнт казначйства - казначейство, так само будете заходити на сайт котрий потім скаже казна, авторизуєтесь і будете створювати звіти при чому бюджетна звітність підтягнеться сама з даних є-казни, а ось фінансову мабуть самі набере! Там же підпишите своїми ключами і мабуть отримаєте якійсь квітанції від ДКСУ про прийняття!

JAFA
Мешканець
Мешканець
Дякував (ла): 8 разів
Подякували: 21 раз

Повідомлення JAFA »

EVGENIY, а чому такий переполох і в терміновому порядку змушують купувати ключі? Бюджет тільки прийняли. Вв нас у підпорядкуванні 2 ДНЗ. На придбання ключів коштів не передбачалось. Бачила план заходів , згідно якого сільські селищні бюджети з липня переходять на СДО. УДКСУ і слухати не хоче про відтермінування. Відчуваю: ДНЗ будуть відправляти звіти поштою з повідомленням про отримання.

EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

JAFA писав:EVGENIY, а чому такий переполох і в терміновому порядку змушують купувати ключі? Бюджет тільки прийняли. Вв нас у підпорядкуванні 2 ДНЗ. На придбання ключів коштів не передбачалось. Бачила план заходів , згідно якого сільські селищні бюджети з липня переходять на СДО. УДКСУ і слухати не хоче про відтермінування. Відчуваю: ДНЗ будуть відправляти звіти поштою з повідомленням про отримання.
Ну в грудні ДКСУ представило є-звіт чи як там його назвали і тепер мабуть "добровільно" як завжди всі повинні ключи придбати, а те що там в липні по графіку то графік для дистанційного обслуговування, а тут звітність :))

malbuh
Мандрівник
Мандрівник

Повідомлення malbuh »

Привіт всі. Підкажіть будь ласка в СДО є можливість здавати звітність в казначейство в електронному вигляді?

tinamar
Мешканець
Мешканець
Дякував (ла): 18 разів
Подякували: 6 разів

Повідомлення tinamar »

malbuh писав:Привіт всі. Підкажіть будь ласка в СДО є можливість здавати звітність в казначейство  в електронному вигляді?
немає

Ni Marini
Новачок
Новачок

Повідомлення Ni Marini »

Подскажите, в марте месяце  нашему предприятию(приют) сделали благотворительный подарок  (моющие средства(шампуни,зуб.пасты,мыло и т.д.) и подгузники), как провести ?

Ландыш
Мандрівник
Мандрівник
Регіон: Луганская Область

Повідомлення Ландыш »

Подскажите по такому вопросу. Начисли ЕСВ 22% на больничный, но забыли зарегистрировать в казне. Теперь эту задолженность показывать только в додатке 28. В балансе не нужно?

lelek66
Мандрівник
Мандрівник
Регіон: Одесская область
Дякував (ла): 5 разів

Повідомлення lelek66 »

Подскажите пожалуйста я делаю квартальный отчет. В этом периоде был приобретён картридер по КЕКВ 2210. Как это показать в форме 2дс? Его же не спишем?

Картинка
Мандрівник
Мандрівник
Регіон: Кировоградская область
Дякував (ла): 3 рази

Повідомлення Картинка »

Доброго дня! Розділ ІІІ форми 2 ДС за 1 квартал 2018р заповнюємо чи ні?

EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Картинка писав:Доброго дня! Розділ ІІІ форми 2 ДС за 1 квартал 2018р заповнюємо чи ні?
Ні

Відповісти

Повернутись до “Звітність до казначейства”