Матвєєва Вікторія, підскажіть, будь-ласка, чи вірно те , що в річній формі 4Дс потрібно зробити виправлення і довести ФОНДИ до первісної вартості основних засобів і необоротніх активів ??? Роз'ясніть, будь-ласка !
Матвєєва Вікторія писав:Додам, що з цього питання редакція «Бюджетної бухгалтерії» активно спілкувалась з Мінфіном. На сьогодні вони знають про цей момент, але поки не вважають доцільним надавати будь якісь офіційні роз*яснення для всіх розпорядників бюджетних коштів.
Разом з тим, вони знають про те, що деякі головні розпорядники бюджетних коштів (на рівні міністерств) вже дали вказівки своїм підвідомчим установам збільшити 5111 на суму минулорічного нарахованого зносу. Стосовно таких відомчих роз*ясень у них практично немає ніяких заперечень. Але на сьогодні Мінфін не радить «поголовно» всім розпорядникам самостійно робити теж саме без вказівки головних розпорядників.
Звичайно, як тільки щось напише Мінфін від себе, ми обов*язково поділимось цим документом з передплатниками газети «Бюджетна бухгалтерія» та користувачами цього форуму
Вікторя, доброго дня, підскажіть , будь-ласка, уже зараз в річній звітності можна робити це коригування і доводити ФОНДИ до ПЕРВІСНОЇ вартості ( Д-т 5511 К-т 5111) в формі 4Дс я так розумію чи ні ???????????? ДЯКУЮ !!
Добрый день! Подскажите, возможен ли вариант, что на конец года первичная стоимость не равняется внесенному капиталу? Проводка по корректировке на увеличение внесенного капитала на сумму начисленного износа на 01.01.2017 была сделана.
Uliannka писав:Добрый день! Подскажите, возможен ли вариант, что на конец года первичная стоимость не равняется внесенному капиталу? Проводка по корректировке на увеличение внесенного капитала на сумму начисленного износа на 01.01.2017 была сделана.
напишіть будь ласка проводку по коректуванні внесеного капіталу на суму нарахованого зносу)))))
Нам сказали зробити технічну проводку 5512 5111 на суму нарахованого зносу, але за виключенням засобів які було отримано як гуманітарну допомогу і я думаю, що у мене воно не буде відповідати.
Шановні колеги, доброго дня! Підкажіть, будь ласка, де знайти ПЗ АС "Є-Звітність" та інструкцію до нього? Яким чином за допомогою АС "Є-Звітність" ми будемо здавати звіти до ДКСУ? Я встановила zv7m.exe (http://www.treasury.gov.ua/main/uk/doccatalog/list?currDir=160157). Чи правильно я розумію, що спочатку заповнюється ф7 у «ФОРМА7 МБ ПЦМ», файл зберігається на зовнішній носій, потім за допомогою АС "Є-Звітність" накладаються ЕЦП та передається фал в ДКСУ? Якщо так, то як бути з іншими формами звітності? Чи є детальне роз’яснення з приводи роботи зі звітністю у 2018 році? Яке ПЗ необхідно встановити, з яких ресурсів його можна скачати та ін? Завчасно дякую!
Buhgalter_T писав:Шановні колеги, доброго дня! Підкажіть, будь ласка, де знайти ПЗ АС "Є-Звітність" та інструкцію до нього? Яким чином за допомогою АС "Є-Звітність" ми будемо здавати звіти до ДКСУ? Я встановила zv7m.exe (http://www.treasury.gov.ua/main/uk/doccatalog/list?currDir=160157). Чи правильно я розумію, що спочатку заповнюється ф7 у «ФОРМА7 МБ ПЦМ», файл зберігається на зовнішній носій, потім за допомогою АС "Є-Звітність" накладаються ЕЦП та передається фал в ДКСУ? Якщо так, то як бути з іншими формами звітності? Чи є детальне роз’яснення з приводи роботи зі звітністю у 2018 році? Яке ПЗ необхідно встановити, з яких ресурсів його можна скачати та ін? Завчасно дякую!
Наскільки знаю, програмне забезпечення щодо подання звітності ще тестується. Роз'яснень щодо подання звітності в електронному вигляді ще не було.
В казначействі вісить оголошення про наступне: починаючи з місячного звіту за січень ф.7 буде прийматись через систему АС Є_звітність. Питання де скачать програму ? Флешки для СДО є в СДОпрацюю.
malbuh писав:В казначействі вісить оголошення про наступне: починаючи з місячного звіту за січень ф.7 буде прийматись через систему АС Є_звітність. Питання де скачать програму ? Флешки для СДО є в СДОпрацюю.
Система АС Є_звітність це не програма а сервіс. А от де з ним можна ознайомитись я поки що не знаю.
Підкажіть хто вже мав справу з казначейською Є-Звітністю.
Востаннє редагувалось 30 січня 2018, 11:59 користувачем VOV, всього редагувалось 1 раз.
Система АС Є_звітність це не програма а сервіс. А от де з ним можна ознайомитись я поки що не знаю.
Підкажіть хто вже мав справу з казначейською Є-Звідністю.
malbuh писав:Система АС Є_звітність це не програма а сервіс. А от де з ним можна ознайомитись я поки що не знаю.
Підкажіть хто вже мав справу з казначейською Є-Звідністю.
Приєднуюсь Підкажіть . Відгукніться!
Це буде так само як клієнт казначйства - казначейство, так само будете заходити на сайт котрий потім скаже казна, авторизуєтесь і будете створювати звіти при чому бюджетна звітність підтягнеться сама з даних є-казни, а ось фінансову мабуть самі набере! Там же підпишите своїми ключами і мабуть отримаєте якійсь квітанції від ДКСУ про прийняття!
EVGENIY, а чому такий переполох і в терміновому порядку змушують купувати ключі? Бюджет тільки прийняли. Вв нас у підпорядкуванні 2 ДНЗ. На придбання ключів коштів не передбачалось. Бачила план заходів , згідно якого сільські селищні бюджети з липня переходять на СДО. УДКСУ і слухати не хоче про відтермінування. Відчуваю: ДНЗ будуть відправляти звіти поштою з повідомленням про отримання.
JAFA писав:EVGENIY, а чому такий переполох і в терміновому порядку змушують купувати ключі? Бюджет тільки прийняли. Вв нас у підпорядкуванні 2 ДНЗ. На придбання ключів коштів не передбачалось. Бачила план заходів , згідно якого сільські селищні бюджети з липня переходять на СДО. УДКСУ і слухати не хоче про відтермінування. Відчуваю: ДНЗ будуть відправляти звіти поштою з повідомленням про отримання.
Ну в грудні ДКСУ представило є-звіт чи як там його назвали і тепер мабуть "добровільно" як завжди всі повинні ключи придбати, а те що там в липні по графіку то графік для дистанційного обслуговування, а тут звітність :))
Подскажите, в марте месяце нашему предприятию(приют) сделали благотворительный подарок (моющие средства(шампуни,зуб.пасты,мыло и т.д.) и подгузники), как провести ?
Подскажите по такому вопросу. Начисли ЕСВ 22% на больничный, но забыли зарегистрировать в казне. Теперь эту задолженность показывать только в додатке 28. В балансе не нужно?