АС-Є звітність заповнення

Відповісти
ira1807
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 41
З нами з: 02 вересня 2016, 15:17
Регіон: Черниговская область
Дякував (ла): 16 разів
Подякували: 5 разів

Повідомлення ira1807 »

Проблеми з заповненням довідників. Вискакує повідомлення :[font="Noto Sans", sans-serif]"В довіднику підпорядкованості установи не заповнено Розпорядник вищого рівня для консолідації фінансової звітності МБ". Далі йти не можемо. Що робити?[/font]

kapusta1
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 36
З нами з: 28 листопада 2016, 15:03
Регіон: Днепропетровская область
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 11 разів

Повідомлення kapusta1 »

ira1807 писав:Проблеми з заповненням довідників. Вискакує повідомлення :[font="Noto Sans", sans-serif]"В довіднику підпорядкованості установи не заповнено Розпорядник вищого рівня для консолідації фінансової звітності МБ". Далі йти не можемо. Що робити?[/font]
В довиднику "Мережа власна ФЗ" додайте мережу

Fin_0809Ch
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 47
З нами з: 08 вересня 2017, 14:29
Регіон: Черниговская область
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 15 разів

Повідомлення Fin_0809Ch »

У профілі користувача бачимо старі КВК. Як змінити на нові, або чи буде воно змінено на стороні Казначейства? Хто знає?

kapusta1
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 36
З нами з: 28 листопада 2016, 15:03
Регіон: Днепропетровская область
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 11 разів

Повідомлення kapusta1 »

Всё равно сейчас надо заполнить годовую отчетность за 2017 год - а там старые КВК были

Masha_63
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 44
З нами з: 09 січня 2014, 10:46
Регіон: Кировоградская область
Звідки: Олександрія
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 9 разів

Повідомлення Masha_63 »

Підскажіть будь-ласка. У нас в довіднику нова мережа цього року і вносити стару не дає можливості. Що робити.

Аватар користувача
gmenka
Новачок
Новачок
Повідомлень: 8
З нами з: 07 квітня 2011, 09:17
Регіон: Херсонская Область
Звідки: Каланчак
Дякував (ла): 5 разів
Подякували: 1 раз

Повідомлення gmenka »

kapusta1 писав:
ira1807 писав:Проблеми з заповненням довідників. Вискакує повідомлення :[font="Noto Sans", sans-serif]"В довіднику підпорядкованості установи не заповнено Розпорядник вищого рівня для консолідації фінансової звітності МБ". Далі йти не можемо. Що робити?[/font]
В довиднику "Мережа власна ФЗ" додайте мережу
В мене теж саме. Мережа заповнена. При створенні звіту з'являється таке ж повідомлення.

kapusta1
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 36
З нами з: 28 листопада 2016, 15:03
Регіон: Днепропетровская область
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 11 разів

Повідомлення kapusta1 »

gmenka писав:
kapusta1 писав:
ira1807 писав:Проблеми з заповненням довідників. Вискакує повідомлення :[font="Noto Sans", sans-serif]"В довіднику підпорядкованості установи не заповнено Розпорядник вищого рівня для консолідації фінансової звітності МБ". Далі йти не можемо. Що робити?[/font]
В довиднику "Мережа власна ФЗ" додайте мережу
В мене теж саме. Мережа заповнена. При створенні звіту з'являється таке ж повідомлення.
У вас наверное заполнена мережа ДБ, - там ниже есть МБ.

Аватар користувача
gmenka
Новачок
Новачок
Повідомлень: 8
З нами з: 07 квітня 2011, 09:17
Регіон: Херсонская Область
Звідки: Каланчак
Дякував (ла): 5 разів
Подякували: 1 раз

Повідомлення gmenka »

kapusta1 писав:
gmenka писав:
kapusta1 писав:
ira1807 писав:Проблеми з заповненням довідників. Вискакує повідомлення :[font="Noto Sans", sans-serif]"В довіднику підпорядкованості установи не заповнено Розпорядник вищого рівня для консолідації фінансової звітності МБ". Далі йти не можемо. Що робити?[/font]
В довиднику "Мережа власна ФЗ" додайте мережу
В мене теж саме. Мережа заповнена. При створенні звіту з'являється таке ж повідомлення.
У вас наверное заполнена мережа ДБ, - там ниже есть МБ.
 Ні, заповнена мережа МБ

kapusta1
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 36
З нами з: 28 листопада 2016, 15:03
Регіон: Днепропетровская область
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 11 разів

Повідомлення kapusta1 »

А при создании финансовой или бюджетной звитности такое выдаёт?

Аватар користувача
nessa-iness
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 160
З нами з: 08 січня 2015, 16:53
Регіон: Херсонская Область
Звідки: Херсон
Дякував (ла): 54 рази
Подякували: 58 разів

Повідомлення nessa-iness »

kapusta1 писав:А при создании финансовой или бюджетной звитности такое выдаёт?
Выдает только там, где надо выбрать КПК, где не нужно - там все создается нормально.

Аватар користувача
gmenka
Новачок
Новачок
Повідомлень: 8
З нами з: 07 квітня 2011, 09:17
Регіон: Херсонская Область
Звідки: Каланчак
Дякував (ла): 5 разів
Подякували: 1 раз

Повідомлення gmenka »

kapusta1 писав:А при создании финансовой или бюджетной звитности такое выдаёт?
Да в мене видає при створенні фінансової і бюджетної звітності

Аватар користувача
nps-licey
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 22
З нами з: 05 квітня 2012, 10:24
Регіон: Николаевская область
Звідки: Николаев
Дякував (ла): 7 разів
Подякували: 13 разів

Повідомлення nps-licey »

Не можу  створити звіт пише "В мережі консолідації звітності не заповнено Розпорядник який консолідує звітну форму для МБ( Бюджет= фонд= КВК= КПК=)"

Тетяна Кохан
Новачок
Новачок
Повідомлень: 3
З нами з: 02 жовтня 2017, 13:00
Регіон: Житомирская область
Подякували: 3 рази

Повідомлення Тетяна Кохан »

Доброго дня) мне в казначейство сказали что нужно только зарегитрироватся, все установить, а фин.зв. не надо.. они(казначейство) подают отчет на Киев, отчет, что у всех все есть, дальше Киев дает им роспоряжения что делать дальше.

kapusta1
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 36
З нами з: 28 листопада 2016, 15:03
Регіон: Днепропетровская область
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 11 разів

Повідомлення kapusta1 »

У меня фин звитнисть пошла после додавання в довідник ФЗ новой мережи МБ (дата відкриття - 01.01.2017). А вот при вводе бюдж звитн тоже выдаёт "В мережі консолідації звітності не заповнено......". и новую мережу в довидник БЗ не даёт вводить - "Недійсний код бюджету", хотя код правильный(((

ira1807
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 41
З нами з: 02 вересня 2016, 15:17
Регіон: Черниговская область
Дякував (ла): 16 разів
Подякували: 5 разів

Повідомлення ira1807 »

, Додали в довідник ФЗ нову мережу МБ, вказали дата відкриття - 01.01.2017. О чудо теж пішло.

NataliZ
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 49
З нами з: 27 лютого 2018, 00:07
Регіон: Николаевская область
Дякував (ла): 12 разів
Подякували: 12 разів

Повідомлення NataliZ »

Так цікаво - в профілі користувача - Установа - пропонують обрати старі КВК місцевого бюджету, а в Мережа МБ власна бюджетна звітність - КВК і КПК вже нові) Чи я чогось не розумію?

ira1807
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 41
З нами з: 02 вересня 2016, 15:17
Регіон: Черниговская область
Дякував (ла): 16 разів
Подякували: 5 разів

Повідомлення ira1807 »

В формах 4 та 5 якісь цікавинки: форма 4 ряд. 4090 (не підбиває 4000), форма 5 взагалі якийсь аут

Masha_63
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 44
З нами з: 09 січня 2014, 10:46
Регіон: Кировоградская область
Звідки: Олександрія
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 9 разів

Повідомлення Masha_63 »

kapusta1 писала У меня фин звитнисть пошла после додавання в довідник ФЗ новой мережи МБ (дата відкриття - 01.01.2017). А вот при вводе бюдж звитн тоже выдаёт "В мережі консолідації звітності не заповнено......". и новую мережу в довидник БЗ не даёт вводить - "Недійсний код бюджету", хотя код правильный(((
І у нас так само. Бюджетну звітність не дає змоги створити. Довідник пустий . Що робити підскажіть!!!!

NataliZ
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 49
З нами з: 27 лютого 2018, 00:07
Регіон: Николаевская область
Дякував (ла): 12 разів
Подякували: 12 разів

Повідомлення NataliZ »

Masha_63 писав:kapusta1  писала У меня фин звитнисть пошла после додавання в довідник ФЗ новой мережи МБ (дата відкриття - 01.01.2017). А вот при вводе бюдж звитн тоже выдаёт "В мережі консолідації звітності не заповнено......". и новую мережу в довидник БЗ не даёт вводить - "Недійсний код бюджету", хотя код правильный(((
   І у нас так само. Бюджетну звітність не дає змоги створити. Довідник пустий . Що робити підскажіть!!!!
В мене так само. "Вид бюджету" і "номер звіту" обирається, а  "коди бюджетів", "фонд",квк і кпк - вже  ні( В двох браузерах одне й теж. В нашому Казначействі кажуть, що це проблема сайту - ще розробляється, треба спробувати пізніше. Хоча декілька людей на форумі писали, що в них вийшло створити звіти якимсь чином.

panterka
Новачок
Новачок
Повідомлень: 3
З нами з: 18 серпня 2015, 16:31
Регіон: Житомирская область
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 2 рази

Повідомлення panterka »

ira1807 писав:Проблеми з заповненням довідників. Вискакує повідомлення :[font="Noto Sans", sans-serif]"В довіднику підпорядкованості установи не заповнено Розпорядник вищого рівня для консолідації фінансової звітності МБ". Далі йти не можемо. Що робити?[/font]
Проставляєте в довіднику в розділі  мережа власна фінансова звітність розпорядника вищого рівня, дату відкриття ставите 01.01.2017 року, закриття -хоча б 31.12.2018  і все працює.

NataliZ
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 49
З нами з: 27 лютого 2018, 00:07
Регіон: Николаевская область
Дякував (ла): 12 разів
Подякували: 12 разів

Повідомлення NataliZ »

panterka, в мене автоматично проставилась дата відкриття - дата, коли мене внесли в систему і редагувати та видалити не можу нажаль(

kapusta1
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 36
З нами з: 28 листопада 2016, 15:03
Регіон: Днепропетровская область
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 11 разів

Повідомлення kapusta1 »

Да уж - с бюджетной звитностью печалька(((

Аватар користувача
gmenka
Новачок
Новачок
Повідомлень: 8
З нами з: 07 квітня 2011, 09:17
Регіон: Херсонская Область
Звідки: Каланчак
Дякував (ла): 5 разів
Подякували: 1 раз

Повідомлення gmenka »

NataliZ писав:panterka, в мене автоматично проставилась дата відкриття - дата, коли мене внесли в систему і редагувати та видалити не можу нажаль(
В мене теж так було. В довіднику фінансової мережі нажимаєте додати і добавляєте нову мережу де проставляєте  дату на початок 01.01.2017. Після цього можна створювати фінансову звітність. А  в мережі бюджетної звітності нічого не можу поправити.

kapusta1
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 36
З нами з: 28 листопада 2016, 15:03
Регіон: Днепропетровская область
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 11 разів

Повідомлення kapusta1 »

Ну что - кому то удалось победить бюджетну звитнисть?

ira1807
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 41
З нами з: 02 вересня 2016, 15:17
Регіон: Черниговская область
Дякував (ла): 16 разів
Подякували: 5 разів

Повідомлення ira1807 »

НЕТ!!!!!!!

ira1807
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 41
З нами з: 02 вересня 2016, 15:17
Регіон: Черниговская область
Дякував (ла): 16 разів
Подякували: 5 разів

Повідомлення ira1807 »

У нас и с фин отчетностью проблемы в 4 и 5 формах

kapusta1
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 36
З нами з: 28 листопада 2016, 15:03
Регіон: Днепропетровская область
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 11 разів

Повідомлення kapusta1 »

ira1807 писав:У нас и с фин отчетностью проблемы в 4 и 5 формах
Да, оно там тупит с формулами, особенно в 4

Лена Сова
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 47
З нами з: 14 серпня 2013, 18:17
Регіон: Киевская область
Звідки: Полтавська
Дякував (ла): 11 разів
Подякували: 1 раз

Повідомлення Лена Сова »

kapusta1 писав:Всё равно сейчас надо заполнить годовую отчетность за 2017 год - а там старые КВК были
Підкажіть, де прописано, що потрібно заповнити річну звітність за 2017 рік?

kapusta1
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 36
З нами з: 28 листопада 2016, 15:03
Регіон: Днепропетровская область
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 11 разів

Повідомлення kapusta1 »

Лена Сова писав:
kapusta1 писав:Всё равно сейчас надо заполнить годовую отчетность за 2017 год - а там старые КВК были
Підкажіть, де прописано, що потрібно заповнити річну звітність за 2017 рік?
Это не обязательно - рекомендация казны протестировать на отчёте 2017 года. Но лучше сейчас увидеть где бока, чем потом на 1 квартал

kapusta1
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 36
З нами з: 28 листопада 2016, 15:03
Регіон: Днепропетровская область
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 11 разів

Повідомлення kapusta1 »

Кстати - сегодня с 258 раза удалось дозвониться в Киев по поводу "В мережі консолідації звітності не заповнено......", - они тоже не поймут чё не ищет код бюджета, но сказали будут разбираться и перезвонят. Ждём

Відповісти

Повернутись до “Звітність до казначейства”