АС-Є звітність заповнення
- gmenka
- Новачок
- Регіон: Херсонская Область
- Дякував (ла): 5 разів
- Подякували: 1 раз
В мене теж так було. В довіднику фінансової мережі нажимаєте додати і добавляєте нову мережу де проставляєте дату на початок 01.01.2017. Після цього можна створювати фінансову звітність. А в мережі бюджетної звітності нічого не можу поправити.NataliZ писав:panterka, в мене автоматично проставилась дата відкриття - дата, коли мене внесли в систему і редагувати та видалити не можу нажаль(
-
- Мандрівник
- Регіон: Киевская область
- Дякував (ла): 11 разів
Підкажіть, де прописано, що потрібно заповнити річну звітність за 2017 рік?kapusta1 писав:Всё равно сейчас надо заполнить годовую отчетность за 2017 год - а там старые КВК были
-
- Мандрівник
- Регіон: Днепропетровская область
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 11 разів
Это не обязательно - рекомендация казны протестировать на отчёте 2017 года. Но лучше сейчас увидеть где бока, чем потом на 1 кварталЛена Сова писав:Підкажіть, де прописано, що потрібно заповнити річну звітність за 2017 рік?kapusta1 писав:Всё равно сейчас надо заполнить годовую отчетность за 2017 год - а там старые КВК были
-
- Мандрівник
Кстати - сегодня с 258 раза удалось дозвониться в Киев по поводу "В мережі консолідації звітності не заповнено......", - они тоже не поймут чё не ищет код бюджета, но сказали будут разбираться и перезвонят. Ждём
-
- Квартирант
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 16 разів
Встановила оперу 30,0 версію, тільки з нею змогла заповнити довідники бюджетна звітність і по державному і по місцевому бюджету
в інших браузерах давало помилку
-
- Мандрівник
а у меня с оперы 30 вообще не заходит(Motrenko Oxana писав:Встановила оперу 30,0 версію, тільки з нею змогла заповнити довідники бюджетна звітність і по державному і по місцевому бюджету
-
- Мандрівник
- Регіон: Николаевская область
- Дякував (ла): 12 разів
- Подякували: 12 разів
Створила нову мережу за вашою рекомендацією, з датою відкриття 01.01.2017, але це не допомогло - в мене все одно не можливо створити фінансову звітність - не обирається звіт(((((( тепер 2 однакові мережі з різними датами, видалити не можу, звіти створити теж. у кого така ж проблема і не вирішується?gmenka писав:В мене теж так було. В довіднику фінансової мережі нажимаєте додати і добавляєте нову мережу де проставляєте дату на початок 01.01.2017. Після цього можна створювати фінансову звітність. А в мережі бюджетної звітності нічого не можу поправити.NataliZ писав:panterka, в мене автоматично проставилась дата відкриття - дата, коли мене внесли в систему і редагувати та видалити не можу нажаль(
-
- Новачок
- Регіон: Киевская область
У мене зліва пропали довідники, висвічується лише дошка оголошень, що робити?? допоможіть)))
-
- Мандрівник
Дуже дивно, що видалити не можна, редагувати дату відкриття та інші налаштування частково теж...щось тут не так, можливо дороблять ще сайт. Просто цікаво, але якщо у одних працює створення звітів, а у інших - ні, то це не помилка сайту, а наша, то в чому ж тоді може бути проблема?
-
- Новачок
- Регіон: Ивано-Франковская область
Доброго дня! Підскажіть будь ласка, хто імпортував фін звітність у формі dbf? Як ви конвертуєте якщо у вас баланс на екселі?
-
- Мандрівник
Я думаю, можливо не можемо створити звіт, тому що розпорядник вищого рівня, якого ми вказуємо в довіднику фінансової мережі, ще не увійшов і не налаштував свій профіль?
-
- Мандрівник
А ви взагалі впевнені, що імпортується саме в форматі dbf? Читаючи інструкцію, відчувала себе дурепою - по тексту написано в форматі [font="Myriad Pro", sans-serif]pdf, а на скрінах dbf [/font]... я взагалі цього не розумію)Tetiana777 писав:Доброго дня! Підскажіть будь ласка, хто імпортував фін звітність у формі dbf? Як ви конвертуєте якщо у вас баланс на екселі?
А як можна редагувати звіт, якщо ввела неправильні дані? Не дає не видалити, не ввійти в строчку звіту. Чи це чергові глюки?
- VOV
- Коронована особа
- Регіон: Полтавская область
- Дякував (ла): 26 разів
- Подякували: 211 разів
Імпортується в dbf, то експортується в pdf.NataliZ писав:А ви взагалі впевнені, що імпортується саме в форматі dbf? Читаючи інструкцію, відчувала себе дурепою - по тексту написано в форматі [font="Myriad Pro", sans-serif]pdf, а на скрінах dbf [/font]... я взагалі цього не розумію)Tetiana777 писав:Доброго дня! Підскажіть будь ласка, хто імпортував фін звітність у формі dbf? Як ви конвертуєте якщо у вас баланс на екселі?
-
- Мандрівник
Чтоб удалить ненужную мережу, создайте такую же новую и проставьте дату закриття такую же что и дата видкриття в той что нужно удалитьNataliZ писав:Створила нову мережу за вашою рекомендацією, з датою відкриття 01.01.2017, але це не допомогло - в мене все одно не можливо створити фінансову звітність - не обирається звіт(((((( тепер 2 однакові мережі з різними датами, видалити не можу, звіти створити теж. у кого така ж проблема і не вирішується?gmenka писав:В мене теж так було. В довіднику фінансової мережі нажимаєте додати і добавляєте нову мережу де проставляєте дату на початок 01.01.2017. Після цього можна створювати фінансову звітність. А в мережі бюджетної звітності нічого не можу поправити.NataliZ писав:panterka, в мене автоматично проставилась дата відкриття - дата, коли мене внесли в систему і редагувати та видалити не можу нажаль(
ira1807, так і видалять не дає, а редагування і без підпису невдається
-
- Мандрівник
Может вы мережу ДБ создаёте - там ниже есть мережа МБNataliZ писав:kapusta1, проставили, вроде закрыло, но не пропало. ФЗ всё равно не создаётся(((
я уже вообще боюсь что-либо трогать, ибо не понимаю что творю((
-
- Мандрівник
Надо повернути з підписуira1807 писав:Поставили підпис бухгалтера. А тепер зміни внести не можна? Звіт через помилку перебирати ще раз? Редагувати не дає.
- VOV
- Коронована особа
- Регіон: Полтавская область
- Дякував (ла): 26 разів
- Подякували: 211 разів
А хтось має вірний формат dbf файлу для імпорту форми 4-дс?
Перші три форми імпортувати вдалося а от четверту не виходить ("Невідповідність структур: кільк-ть полів в таблиці не співпадає з кільк-тю полів, що описана в структурі DBF файлу")
Перші три форми імпортувати вдалося а от четверту не виходить ("Невідповідність структур: кільк-ть полів в таблиці не співпадає з кільк-тю полів, що описана в структурі DBF файлу")