АС-Є звітність заповнення

Оксана 76
Новачок
Новачок
Повідомлень: 2
З нами з: 28 лютого 2018, 15:14
Регіон: Херсонская область

Повідомлення Оксана 76 »

А як можна редагувати звіт, якщо ввела неправильні дані? Не дає не видалити, не ввійти в строчку звіту. Чи це чергові глюки?

Аватар користувача
VOV
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 1113
З нами з: 11 січня 2016, 18:51
Регіон: Полтавская область
Дякував (ла): 26 разів
Подякували: 207 разів

Повідомлення VOV »

NataliZ писав:
Tetiana777 писав:Доброго дня! Підскажіть будь ласка, хто імпортував фін звітність у формі dbf? Як ви конвертуєте якщо у вас баланс на екселі?
А ви взагалі впевнені, що імпортується саме в форматі dbf? Читаючи інструкцію, відчувала себе дурепою - по тексту написано в  форматі [font="Myriad Pro", sans-serif]pdf, а на скрінах dbf [/font]... я взагалі  цього не розумію)
Імпортується в dbf, то експортується в pdf.
Програма РБюджет
Скачати версію 18.1.1 можна за посиланням
http://rbudjet.com.ua/obnov/RBudjet_18.1.1_Setup.zip

NataliZ
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 49
З нами з: 27 лютого 2018, 00:07
Регіон: Николаевская область
Дякував (ла): 12 разів
Подякували: 12 разів

Повідомлення NataliZ »

VOV, велике дякую, що пояснили та за посилання на програму! Лише завдяки небайдужим людям з форуму можливо хоч щось зрозуміти що з оцим усім робити)))

ira1807
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 41
З нами з: 02 вересня 2016, 15:17
Регіон: Черниговская область
Дякував (ла): 16 разів
Подякували: 5 разів

Повідомлення ira1807 »

Поставили підпис бухгалтера. А тепер зміни внести не можна? Звіт через помилку перебирати ще раз? Редагувати не дає.

kapusta1
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 36
З нами з: 28 листопада 2016, 15:03
Регіон: Днепропетровская область
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 11 разів

Повідомлення kapusta1 »

NataliZ писав:
gmenka писав:
NataliZ писав:panterka, в мене автоматично проставилась дата відкриття - дата, коли мене внесли в систему і редагувати та видалити не можу нажаль(
В мене теж так було. В довіднику фінансової мережі нажимаєте додати і добавляєте нову мережу де проставляєте  дату на початок 01.01.2017. Після цього можна створювати фінансову звітність. А  в мережі бюджетної звітності нічого не можу поправити.
Створила нову мережу за вашою рекомендацією,  з датою відкриття  01.01.2017, але це не допомогло -  в мене все одно не можливо створити фінансову звітність - не обирається звіт(((((( тепер 2 однакові мережі з різними датами, видалити не можу, звіти створити теж. у кого така ж проблема  і не вирішується?
Чтоб удалить ненужную мережу, создайте такую же новую и проставьте дату закриття такую же что и дата видкриття в той что нужно удалить

Оксана 76
Новачок
Новачок
Повідомлень: 2
З нами з: 28 лютого 2018, 15:14
Регіон: Херсонская область

Повідомлення Оксана 76 »

ira1807, так і видалять не дає, а редагування і без підпису невдається

NataliZ
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 49
З нами з: 27 лютого 2018, 00:07
Регіон: Николаевская область
Дякував (ла): 12 разів
Подякували: 12 разів

Повідомлення NataliZ »

kapusta1, проставили, вроде закрыло, но не пропало. ФЗ всё равно не создаётся(((
я уже вообще боюсь что-либо трогать, ибо не понимаю что творю((

kapusta1
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 36
З нами з: 28 листопада 2016, 15:03
Регіон: Днепропетровская область
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 11 разів

Повідомлення kapusta1 »

NataliZ писав:kapusta1, проставили, вроде закрыло, но не пропало. ФЗ  всё равно не создаётся(((
я уже вообще боюсь что-либо трогать, ибо не понимаю что творю((
Может вы мережу ДБ создаёте - там ниже есть мережа МБ

kapusta1
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 36
З нами з: 28 листопада 2016, 15:03
Регіон: Днепропетровская область
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 11 разів

Повідомлення kapusta1 »

ira1807 писав:Поставили підпис бухгалтера. А тепер зміни внести не можна? Звіт через помилку перебирати ще раз? Редагувати не дає.
Надо повернути з підпису

Аватар користувача
VOV
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 1113
З нами з: 11 січня 2016, 18:51
Регіон: Полтавская область
Дякував (ла): 26 разів
Подякували: 207 разів

Повідомлення VOV »

А хтось має вірний формат dbf файлу для імпорту форми 4-дс?
Перші три форми імпортувати вдалося а от четверту не виходить ("Невідповідність структур: кільк-ть полів в таблиці не співпадає з кільк-тю полів, що описана в структурі DBF файлу")
Програма РБюджет
Скачати версію 18.1.1 можна за посиланням
http://rbudjet.com.ua/obnov/RBudjet_18.1.1_Setup.zip

NataliZ
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 49
З нами з: 27 лютого 2018, 00:07
Регіон: Николаевская область
Дякував (ла): 12 разів
Подякували: 12 разів

Повідомлення NataliZ »

kapusta1 писав:
NataliZ писав:kapusta1, проставили, вроде закрыло, но не пропало. ФЗ  всё равно не создаётся(((
я уже вообще боюсь что-либо трогать, ибо не понимаю что творю((
Может вы мережу ДБ создаёте - там ниже есть мережа МБ
Нет, создала именно мережу фин.зв. МБ , розпорядник правильный, с датой 01.01.17 по 01.12.2028, но фин.зв. не создаётся увы, даёт на выбор только ДБ или МБ но не при одном из вариантов в строке звит нет вариантов( пробовала в разных браузерах, на разных компьютерах и на разных организациях, не могу никак разобраться в чём проблема. 
Наши розпорядники коштив ещё не создали кабинет, может дело в этом? или это совсем не при чём?

kapusta1
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 36
З нами з: 28 листопада 2016, 15:03
Регіон: Днепропетровская область
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 11 разів

Повідомлення kapusta1 »

Это ни при чём(

Mudryk
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 54
З нами з: 14 лютого 2014, 15:26
Регіон: Тернопольская Область
Звідки: Тернополь
Дякував (ла): 12 разів
Подякували: 8 разів

Повідомлення Mudryk »

Створила фінансову звітність всі 5 форм. В мене питання, чи в формі 3 у витратах, коли поставиш інші витрати за обмінними операціями (в мене це відрядження), то в загальну суму витрат ставить тільки цю суму. А в мене витрати тоді не сходяться.  В формі 4 взагалі рядок коригування залишку на початок року не підбиває правильно, треба вручну. В 5 формі зникають рознесені суми, коли натискаючи підсумували.

Motrenko Oxana
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 68
З нами з: 08 червня 2015, 08:17
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 16 разів

Повідомлення Motrenko Oxana »

Mudryk писав:Створила фінансову звітність всі 5 форм. В мене питання, чи в формі 3 у витратах, коли поставиш інші витрати за обмінними операціями (в мене це відрядження), то в загальну суму витрат ставить тільки цю суму. А в мене витрати тоді не сходяться.  В формі 4 взагалі рядок коригування залишку на початок року не підбиває правильно, треба вручну. В 5 формі зникають рознесені суми, коли натискаючи підсумували.
в формі 5 спробуйте по одній сумі вносити, після кожної суми натискати підсумувати

ВікторіяЯ
Новачок
Новачок
Повідомлень: 6
З нами з: 28 лютого 2018, 10:48
Регіон: Луганская область

Повідомлення ВікторіяЯ »

Підписала керівником і бухгалтером фінансову звітність форми 1-4, форму 5 не можу підписати, пише УВАГА! и все. Лише в мене така проблема?

Mudryk
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 54
З нами з: 14 лютого 2014, 15:26
Регіон: Тернопольская Область
Звідки: Тернополь
Дякував (ла): 12 разів
Подякували: 8 разів

Повідомлення Mudryk »

Так, в формі 5 треба підсумовувати кожну цифру, інакше не зберігає. А хто розносив форму? Як вам сюрприз -  неправильно підсумовує.

Lubocka
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 53
З нами з: 11 листопада 2012, 16:11
Регіон: Закарпатская Область
Звідки: Мукачево
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 5 разів

Повідомлення Lubocka »

NataliZ писав: Просто цікаво, але якщо у одних працює створення звітів, а у інших - ні
а что есть такие, у кого создается?

LAR4IK
Новачок
Новачок
Повідомлень: 1
З нами з: 01 березня 2018, 10:56
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення LAR4IK »

MilaMilaMila, ПОМОГИТЕ!!! Такая же проблема 3-й день! Не знаем что делать!!!

gumiho
Новачок
Новачок
Повідомлень: 2
З нами з: 13 грудня 2016, 08:53
Регіон: Тернопольская область

Повідомлення gumiho »

Скажіть, будь-ласка, що робити, якщо у звіті не прописує територію

Аватар користувача
nps-licey
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 22
З нами з: 05 квітня 2012, 10:24
Регіон: Николаевская область
Звідки: Николаев
Дякував (ла): 7 разів
Подякували: 13 разів

Повідомлення nps-licey »

MilaMilaMila, Перейти по ссылке https://ezvit.treasury.gov.ua/barsapp/Users/AdmUsers и настройте кабінет керівника, наверное вы случайно перетянули с левой колонки в правую функции, они должны быть в левой.

Аватар користувача
gmenka
Новачок
Новачок
Повідомлень: 8
З нами з: 07 квітня 2011, 09:17
Регіон: Херсонская Область
Звідки: Каланчак
Дякував (ла): 5 разів
Подякували: 1 раз

Повідомлення gmenka »

Кому вдалося заповнити форму 4-дс. В мене не враховується залишок на початок року і стр 4090 вибиває без врахування стр 4000.  Допоможіть, будь ласка!. У формі 5-дс кожний запис потрібно підсумовувати інакше  форму не заповниш.

Моядитина
Новачок
Новачок
Повідомлень: 2
З нами з: 26 лютого 2018, 18:42
Регіон: Луганская область

Повідомлення Моядитина »

В 4-дс формулы не правильные.

kapusta1
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 36
З нами з: 28 листопада 2016, 15:03
Регіон: Днепропетровская область
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 11 разів

Повідомлення kapusta1 »

ВікторіяЯ писав:Підписала керівником і бухгалтером фінансову звітність форми 1-4, форму 5 не можу підписати, пише УВАГА! и все. Лише в мене така проблема?
5 чего то не подписывается с любых браузеров( А бюджетную звитнисть кого то пускает заполнять?

ВікторіяЯ
Новачок
Новачок
Повідомлень: 6
З нами з: 28 лютого 2018, 10:48
Регіон: Луганская область

Повідомлення ВікторіяЯ »

бюджетну звітність не дає навіть створити Звіт(

MilaMilaMila
Новачок
Новачок
Повідомлень: 6
З нами з: 28 лютого 2018, 15:01
Регіон: Киевская область
Подякували: 1 раз

Повідомлення MilaMilaMila »

nps-licey, Так перетягла,а в налаштуваннях відсутні данні для повернення(((( Як бути?

ira1807
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 41
З нами з: 02 вересня 2016, 15:17
Регіон: Черниговская область
Дякував (ла): 16 разів
Подякували: 5 разів

Повідомлення ira1807 »

gmenka писав:Кому вдалося заповнити форму 4-дс. В мене не враховується залишок на початок року і стр 4090 вибиває без врахування стр 4000.  Допоможіть, будь ласка!. У формі 5-дс кожний запис потрібно підсумовувати інакше  форму не заповниш.
У нас так само.

MilaMilaMila
Новачок
Новачок
Повідомлень: 6
З нами з: 28 лютого 2018, 15:01
Регіон: Киевская область
Подякували: 1 раз

Повідомлення MilaMilaMila »

nps-licey, Так перетягла,а в налаштуваннях відсутні данні для повернення(((( Як бути?

Аватар користувача
nps-licey
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 22
З нами з: 05 квітня 2012, 10:24
Регіон: Николаевская область
Звідки: Николаев
Дякував (ла): 7 разів
Подякували: 13 разів

Повідомлення nps-licey »

MilaMilaMila, ви зайшли під керівником?

NataliZ
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 49
З нами з: 27 лютого 2018, 00:07
Регіон: Николаевская область
Дякував (ла): 12 разів
Подякували: 12 разів

Повідомлення NataliZ »

Нарешті зрозуміла як створити бюджетну звітність!
Коли ви заповнюєте мережу власна бюджетна звітність , КВК і КПК ви вказуєте старі , як  в налаштуваннях профілю установи старі, дата відкриття 01.01.2017,  тоді  дає створити бюджетну звітність за 2017 рік!
а з фінансовою також обрала розп, і  змінила дату відкриття в мережі власна фінансова звітність з 01.01.17, але  все одно не дає на вибір звіти!!((((  Чому не можу створювати фін.звітність, підкажіть будь-ласка, в кого запрацювало!

ВікторіяЯ
Новачок
Новачок
Повідомлень: 6
З нами з: 28 лютого 2018, 10:48
Регіон: Луганская область

Повідомлення ВікторіяЯ »

NataliZ, А ви змогли внести в Мережу власна бюджетна звітність старий КПК 2017р.?, я вношу старий КПК 7500180- невірно, 0180- невірно

Відповісти

Повернутись до “Звітність до казначейства”