можливо в мене якась галочка не стоїть?petrukv писав:Дякую, але в мене чомусь не має.Ira555 писав:Там де й всю іншу бюджетну звітність, додаток 10petrukv писав:Доброго дня, допоможіть, будь ласка, де потрібно створювати пояснювальну записку. Не можу знайти,
АС-Є звітність заповнення
-
- Мандрівник
- Регіон: Киевская область
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 2 рази
-
- Мешканець
- Регіон: Херсонская область
- Дякував (ла): 16 разів
- Подякували: 20 разів
Ви всю іншу бюджетну звітність можете створити? Які Вам додатки відкриваються?petrukv писав:можливо в мене якась галочка не стоїть?petrukv писав:Дякую, але в мене чомусь не має.Ira555 писав:Там де й всю іншу бюджетну звітність, додаток 10petrukv писав:Доброго дня, допоможіть, будь ласка, де потрібно створювати пояснювальну записку. Не можу знайти,
-
- Мандрівник
в мене додатки 1, 2, 3, 4, 6, 7, 8 і все.Ira555 писав:Ви всю іншу бюджетну звітність можете створити? Які Вам додатки відкриваються?petrukv писав:можливо в мене якась галочка не стоїть?petrukv писав:Дякую, але в мене чомусь не має.Ira555 писав:Там де й всю іншу бюджетну звітність, додаток 10petrukv писав:Доброго дня, допоможіть, будь ласка, де потрібно створювати пояснювальну записку. Не можу знайти,
-
- Новачок
- Регіон: Львовская область
- Подякували: 1 раз
в профілі в Вас неправильно налаштовані дані по організації (Розпорядник чи Одержувач бюджетних коштів)petrukv писав:в мене додатки 1, 2, 3, 4, 6, 7, 8 і все.Ira555 писав:Ви всю іншу бюджетну звітність можете створити? Які Вам додатки відкриваються?petrukv писав:можливо в мене якась галочка не стоїть?petrukv писав:Дякую, але в мене чомусь не має.Ira555 писав:Там де й всю іншу бюджетну звітність, додаток 10petrukv писав:Доброго дня, допоможіть, будь ласка, де потрібно створювати пояснювальну записку. Не можу знайти,
-
- Новачок
- Регіон: Черниговская область
Підкажіть ,будь ласка,сформувала посилку,помилково не включені всі форми звітів. Як тепер додати звіти,що не ввійшли до посилки?
-
- Мандрівник
- Регіон: Закарпатская область
- Дякував (ла): 6 разів
Добрий день.Допоможіть будь ласка.Підписалам всі звіти крім пояснювальної записки.Пише внесення даних.І підписати не дає.
-
- Новачок
пояснювальну записку підписуємо спочатку підписуємо бухгалтером, потім директором, прикріпляємо до пакету, а тоді відправляємо весь пакетmdbi53@ukr.net писав:Добрий день.Допоможіть будь ласка.Підписалам всі звіти крім пояснювальної записки.Пише внесення даних.І підписати не дає.
Востаннє редагувалось 17 квітня 2018, 10:45 користувачем oksanka77, всього редагувалось 1 раз.
-
- Мандрівник
Дуже Вам дякую. Дійсно, якщо ставлю Розпорядки, то з"являється пояснювально записка. Але ж ми Одержувачи, буду розбиратися далі.oksanka77 писав:в профілі в Вас неправильно налаштовані дані по організації (Розпорядник чи Одержувач бюджетних коштів)petrukv писав:в мене додатки 1, 2, 3, 4, 6, 7, 8 і все.Ira555 писав:Ви всю іншу бюджетну звітність можете створити? Які Вам додатки відкриваються?petrukv писав:можливо в мене якась галочка не стоїть?petrukv писав:Дякую, але в мене чомусь не має.Ira555 писав:Там де й всю іншу бюджетну звітність, додаток 10petrukv писав:Доброго дня, допоможіть, будь ласка, де потрібно створювати пояснювальну записку. Не можу знайти,
- nps-licey
- Мандрівник
- Регіон: Николаевская область
- Дякував (ла): 7 разів
- Подякували: 13 разів
Підкажіть, як в Є-звітності створити три баланси? Державний, обласний та місцевий. Державний та місцевий створила та вже відправила, але не можу створити обласний
- VOV
- Коронована особа
- Регіон: Полтавская область
- Дякував (ла): 26 разів
- Подякували: 211 разів
Можна створити лише два баланси місцевий і державний. Обласний є місцевим. Окремо його створити у Є-Звітносі немає можливостіnps-licey писав:Підкажіть, як в Є-звітності створити три баланси? Державний, обласний та місцевий. Державний та місцевий створила та вже відправила, але не можу створити обласний
-
- Квартирант
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 16 разів
- nps-licey
- Мандрівник
- Регіон: Николаевская область
- Дякував (ла): 7 разів
- Подякували: 13 разів
Але що ж робити?VOV писав:Можна створити лише два баланси місцевий і державний. Обласний є місцевим. Окремо його створити у Є-Звітносі немає можливостіnps-licey писав:Підкажіть, як в Є-звітності створити три баланси? Державний, обласний та місцевий. Державний та місцевий створила та вже відправила, але не можу створити обласний
Доброго дня!
Не можу підписати звіти, видає щось незрозуміле.... Підкажіть, що це означає!!!
ORA-01688: unable to extend table CORE.SOER_FORMS_STATUS partition P20180401 by 128 in tablespace COREBIGD_2018ORA-06512: at "CORE.SOER_CHK", line 591ORA-06512: at line 2
Не можу підписати звіти, видає щось незрозуміле.... Підкажіть, що це означає!!!
ORA-01688: unable to extend table CORE.SOER_FORMS_STATUS partition P20180401 by 128 in tablespace COREBIGD_2018ORA-06512: at "CORE.SOER_CHK", line 591ORA-06512: at line 2
-
- Квартирант
- Дякував (ла): 35 разів
- Подякували: 5 разів
Добрий день! Шановні колеги, де можна взяти інструкцію з заповнення звіту в е-звітності ? вчора тільки принесли ключі, незнаю з чого починати
-
- Мандрівник
В е-звітності зліва є значок у вигляді книжки.Аліна-Аліна писав:Добрий день! Шановні колеги, де можна взяти інструкцію з заповнення звіту в е-звітності ? вчора тільки принесли ключі, незнаю з чого починати
-
- Мандрівник
Підкажіть будь ласка, як повернутися назад.olya-gula писав:Вже знайшла, як повернути назад))))olya-gula писав:відправила фінансову звітність ф 2дс на підпис гол.бухгалтера, знайшла помилку, не дає виправити, не дає видалити, що можна зробити??? щоб виправити звіт???
-
- Мандрівник
У нас така ж проблема, поки не розібрались.natalya0704 писав:kapusta1, Ми одержувачі коштів. Нам треба відправити в казначейство тестовий річний звіт 7м. У зв'язку з тим, що у нас є лише керівник і немає бухгалтера, нам надали в Е-звітності доступ до функцій створення звітів на рівні керівника, також надали заповнені довідники.
Я створила звіт, перевірила (в протоколі помилок не виявлено) та відправила звіт на підпис , при цьому кнопки змінилися - залишилися тільки " протокол", "друк", "історія". Але у функції "бюджетна звітність (підписання)" звіту не має.
Де його знайти та підписати? Видалити система не дає, тому що від відправлений на підпис.
Хто вже розібрався в роботі з системою, допоможіть, будь-ласка.
-
- Новачок
Вам потрібно зайти в систему під бухгалтером, підписати звіт, а тоді вже підписувати директором.petrukv писав:Підкажіть, будь ласка зайшла під директором, відправила звіт на підпис (статус очикує підпису), захожу в підписи, а його там немає. І видалити не можу. Допоможіть.
-
- Квартирант
В е-звітності в балансі як поставити ОЗ з копійками? Взагалі копійки ставляться?
-
- Квартирант
Що робити? у мене головна книга все іде з копійками, а зараз при заповненні в е-звітності неправильно рахує, рве і у балансі і у звіті. У когось так було? Напишіть, будь-ласка
-
- Мандрівник
так не дає, пишить, що на очикує підпису директора, і видалити не можнаoksanka77 писав:Вам потрібно зайти в систему під бухгалтером, підписати звіт, а тоді вже підписувати директором.petrukv писав:Підкажіть, будь ласка зайшла під директором, відправила звіт на підпис (статус очикує підпису), захожу в підписи, а його там немає. І видалити не можу. Допоможіть.
-
- Новачок
- Регіон: Одесская Область
Щоб видалити звіт , який передан на підпис необхідно зайти - Бюджетна звітністть, підписання, натиснути повернути , вказати причину (наприклад уточнення внесених даних) звіт перейде на попередній етап.
-
- Мандрівник
Спасибо огромное, все получилось.natago писав:Щоб видалити звіт , який передан на підпис необхідно зайти - Бюджетна звітністть, підписання, натиснути повернути , вказати причину (наприклад уточнення внесених даних) звіт перейде на попередній етап.