Розрахунок податку на землю
- Матвєєва Вікторія
- Коронована особа
- Регіон: Харків
- Дякував (ла): 12 разів
- Подякували: 144 рази
- Контактна інформація:
Колега, зміни до ст. 282 ПКУ, а саме поява пп. 282.1.4 дійсно відбулися завдяки Закону України "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо створення сприятливих умов для надання освітніх послуг дошкільними та загальноосвітніми навчальними закладами недержавної форми власності" від 17 липня 2015 року N 654-VIII. Справа у тому, що цей Закон набрав чинності з 01.09.2015 р.
-
- Квартирант
- Регіон: Волынская Область
- Подякували: 1 раз
Поясніть мені,будь-ласка, ми бюджетна установа соціального захисту ,повністю фінансуємося з місцевого бюджету. Чи звільнені ми від сплати земельного податку в 2016 році, якщо Ви кажете що Закон набрав чинності з 01.09.15р
- Матвєєва Вікторія
- Коронована особа
- Регіон: Харків
- Дякував (ла): 12 разів
- Подякували: 144 рази
- Контактна інформація:
Так, для закладів соцільного захисту пільга щодо плати на землю діє і в 2016 році.
Якщо установа якій надано пільгу по сплаті земельного податку здає частину приміщення в оренду, вона автоматично втрачає пільгу на цю площу. В декларації за попередні роки у додатку 2 були колонки для відображення площі:
1. що здана в оренду
2. на яку надано пільгу
3 що підлягає оподаткуванню.
У мене питання, як у теперішній декларації показати показати площу що підлягає оподаткуванню?
1. що здана в оренду
2. на яку надано пільгу
У мене питання, як у теперішній декларації показати показати площу що підлягає оподаткуванню?
-
- Мандрівник
- Регіон: Харьковская Область
Добрій день. Мне в налоговой сказали разделять строчками площадь ту на которую льгота, и второй строкой - на которую нет.Тетяна П писав:Якщо установа якій надано пільгу по сплаті земельного податку здає частину приміщення в оренду, вона автоматично втрачає пільгу на цю площу. В декларації за попередні роки у додатку 2 були колонки для відображення площі:
1. що здана в оренду
2. на яку надано пільгу
Большое спасибо.bianco писав:Добрій день. Мне в налоговой сказали разделять строчками площадь ту на которую льгота, и второй строкой - на которую нет.Тетяна П писав:Якщо установа якій надано пільгу по сплаті земельного податку здає частину приміщення в оренду, вона автоматично втрачає пільгу на цю площу. В декларації за попередні роки у додатку 2 були колонки для відображення площі:
1. що здана в оренду
2. на яку надано пільгу
-
- Мандрівник
- Регіон: Полтавская область
- Подякували: 1 раз
Доброго дня! Допоможіть будь-ласка, хто має номер журналу "Баланс Бюджет" №45 від 24.12.2007р. сторінки 23,24 ??? Завантажте будь-ласка або надайте ссилку??? Буду вдячна за допомогу! (Статя з цього журналу говорить про нарахування земельного податку у бюджетних установах, які надають в оренду приміщення - це важливо).
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Регіон: Харьковская область
- Дякував (ла): 148 разів
- Подякували: 1392 рази
- Контактна інформація:
Наbuhg писав:тут на сайте есть газета Бюдж бугалт за 2015 по-моему 5 номер ,там тоже есть про аренду
-
- Мешканець
- Регіон: Донецкая область
- Дякував (ла): 3 рази
Помогите разобраться. При заполнение декларации налога на землю в колоне 8 пишу площадь 0,0475 га, в колонке 9 пишу нормативную денежную оценку земельного участка 97683,75 грн. (0,0475 га * 205,65 грн/кв. м. * 10000), в колонке 11 пишу ставку налога 1,2%, в колонке 12 автоматически по формуле расчитыватся сума земельного налога 55,68 грн. - СУММА НЕ СООТВЕТСТВУЕТ ДЕЙСТВИТЕЛЬНОСТИ. Я считаю, что в колонке 8 нужно проставлять денежную оценку 1 га - 2056500 грн. и тогда сумма налога составляет 1172,21 грн. (0,0475 га * 2056500 грн. * 1,2%) или из формулы для расчета налога на землю убрать площадь земельного участка 97683,75 грн. * 1,2% = 1172,21 грн., что невозможно сделать вручную. У кого получилось сдать этот отчет, поделитесь опытом. Пожалуйста.