ЄСВ
-
- Мандрівник
- Регіон: Хмельницкая Область
- Дякував (ла): 1 раз
Підскажіть будь-ласка, як показати в звіті людину, яка з 03.01.2014 року пішла по догляду до 3 років, а з 21.01.2014 р. вийшла на роботу.До 03.01.2014 р. вона працювала.Як в 5 і 6 табл. показувати
- eMelya
- Коронована особа
- Регіон: Полтавская область
- Дякував (ла): 14 разів
- Подякували: 77 разів
- Контактна інформація:
Dima25, все залежить від того як оформили декретні. Якщо вона з декрету пішла у відпустку по догляду за дитиною до 3-х рокі, то в 5 таблиці один запис з категорією 5 (пологи и роди) дата закінчення 2, другий запис категорія 6 (відпустка до 3-х років) дата початку 3, третій запис категорія 6 (відпустка до 3-х років) дата закінчення 20 і четвертий запис категорія 1(наймані працівники) дата початку 21. В шостій таблиці один рядок з сумою доходу та єсв, та кількість днів трудових відносих (міясць-відпустка по догляду).
Стосовно запису в 5 таблиці з категорією 1 (наймані працівники) дата початку - повинна бути відповідна запис перед декретними з датою закінчення. Є вона чи ні, але повторно продублювати, думаю, потрібно. Були випадки, коли не зарахували страховий стаж, тому що після виходу з відпустки по догляду не відновили трудові відносини записом з категорією 1 в таблиці 5.
Стосовно запису в 5 таблиці з категорією 1 (наймані працівники) дата початку - повинна бути відповідна запис перед декретними з датою закінчення. Є вона чи ні, але повторно продублювати, думаю, потрібно. Були випадки, коли не зарахували страховий стаж, тому що після виходу з відпустки по догляду не відновили трудові відносини записом з категорією 1 в таблиці 5.
-
- Мандрівник
Після родів вона не пішла по догляду до 3 років, а вийшла на роботу.Працювала весь 2013 рік, а 03.01.2014 чомусь захотіла піти по догляду( 18.10.2014 дитині 3 роки буде), а 21.01.2014 вийшла знову на роботу.Фактично по догляду за дитиною вона пробула всього 18 днів.Виходить за січень 2014 в неї 1,2 і з 21 по 31 січня робочі дні(трудові відносини), а з 3 по 20 січня вона знаходилась по догляду до 3-х років.
Добавлено (12.02.2014, 14:11)
---------------------------------------------
В мене вийде таблиця 5
перший запис з категорією 1 дата закінчення 2(але яку тоді підставу припинення трудових відносин ставити);
Другий запис з категорією 6 дата початку 3 і закінчення 20;
Третій запис з категорією 1 дата початку 21.
Правильно я зрозумів.
Добавлено (12.02.2014, 14:11)
В мене вийде таблиця 5
перший запис з категорією 1 дата закінчення 2(але яку тоді підставу припинення трудових відносин ставити);
Правильно я зрозумів.
- eMelya
- Коронована особа
- Контактна інформація:
Dima25, таки да, ситуація
Пеший запис можливо зробити з категорією 1 причина 32 (Інша), а можливо його і не вносити, але другий та третій повинен бути обов'язково.
В даному випадку можна було б в таблиці 5 взагалі нічого не вказувати, єдине що бентежить, це відсутність на роботі з 3 по 20.
По старій дружбі можливо в пенсійному хтось підкаже, бо в податковій повний нуль.
Пеший запис можливо зробити з категорією 1 причина 32 (Інша), а можливо його і не вносити, але другий та третій повинен бути обов'язково.
В даному випадку можна було б в таблиці 5 взагалі нічого не вказувати, єдине що бентежить, це відсутність на роботі з 3 по 20.
По старій дружбі можливо в пенсійному хтось підкаже, бо в податковій повний нуль.
-
- Мандрівник
Доброго ранку!Мені в пенсійному сказали так як я написав вище.Але я сумнівався в тому, що вона фактично не розраховувалась.Незнав чи дійсно ставити її під категорією 1(початок і кінець).
Дякую!!!
Дякую!!!
- eMelya
- Коронована особа
- Контактна інформація:
Dima25, тобто, заповнювати треба так:
А що сказали стосовно першого запису з категорією 1? Яку вказувати підставу?
Dima25 писав:Перший запис з категорією 1 дата закінчення 2(але яку тоді підставу припинення трудових відносин ставити);
А що сказали стосовно першого запису з категорією 1? Яку вказувати підставу?
-
- Мандрівник
Конкретно нічого не сказали.Но сказали, що також можна поставити "інша".Я перший запис не робив.Подивлюсь ,що прийде в квитанції
Добавлено (13.02.2014, 16:17)
Ще одне запитання.Якщо вона перебуває по догляду до 3-х років і родила другу дитину.Ми як показуємо виплати?
В таблиці 5 ми нічого не показуємо?Тільки таблиця 6, під категорією 42?
Добавлено (13.02.2014, 16:17)
Ще одне запитання.Якщо вона перебуває по догляду до 3-х років і родила другу дитину.Ми як показуємо виплати?
В таблиці 5 ми нічого не показуємо?Тільки таблиця 6, під категорією 42?
- eMelya
- Коронована особа
- Контактна інформація:
Dima25, ні в 5 ні 6 таблиці нічого не показуємо. Виплати на дитину не робить підприємство.
Якщо підприємство виплатило допомогу по вагітності та пологах, то тільки таблиця 6 категорія 42.
Якщо підприємство виплатило допомогу по вагітності та пологах, то тільки таблиця 6 категорія 42.
- eMelya
- Коронована особа
- Контактна інформація:
buhg, если ещё не сдали отчет ЕСВ за февраль, то в 5-й таблице категория 5 початок 24. Если уже сдали, то сделайте додатковую на 5-ю таблицу и внесите эти данные. 6-я по факту начисления - уже в марте.
- tinamar
- Мешканець
- Дякував (ла): 18 разів
- Подякували: 6 разів
М@рія, я прочитавши Ваше запитання, зразу почала шукати інформацію, бо подумала, що сама подала за березень звіт неправильно (у мене теж були декретні) і найшла це посилання. Я не подавала табл 4 і звіт пройшов перевіку в медку, якщо не вистачає якоїсь таблиці, то в помилках пишеться. Квитанції прийшли теж без помилок. Ну зателефонуйте ще в пенсійний.
-
- Новачок
- Регіон: Одесская Область
З 01,08,2014 по 05,08,2014, працювала; з 06,08,2014-декретна відпустка. Виплата- в вересні2014р.Як відобразити в звіті по ЄСВ? Таб.5-2 рядка з ознакою 1 та 5 з відповідними днями серпня ?А таб.6-тільки ЗП?
-
- Місцевий
- Регіон: Одесская Область
- Дякував (ла): 89 разів
- Подякували: 9 разів
eMelya, скажите, пожалуйста,если педагог вышел из декрета и работает на 0,5 ставки(9часов) но сумма начисленной зарплаты при этом больше чем 1218 грн,не надо ли как то показать что она работает не на полную ставку
-
- Мандрівник
- Регіон: Сумская Область
Доброго дня! Підскажіть, будь-ласка, якщо після пологів жінка принесла додатковиий лікарняний на 14 днів, чи потрібно заповнювати 5 таблицю? В Медку в звіті пише попередження. Дякую за відповіді