SRvo писав:Здравствуйте, возникла такая проблема, при распечатке пропала в юридичних та фінансових зобов'язаннях назва КП КВК. В довідниках всё заполнено как и было раньше. Подскажите, пожалуйста, что делать? Скрин http://rgho.st/6d2BcQgkP
SRvo писав:Здравствуйте, возникла такая проблема, при распечатке пропала в юридичних та фінансових зобов'язаннях назва КП КВК. В довідниках всё заполнено как и было раньше. Подскажите, пожалуйста, что делать? Скрин http://rgho.st/6d2BcQgkP
Отримали новий рахунок, оновили програму, а в програму не можу додати його. "Помилка зазначення рахунку"
Допоможіть, лінк на архів з програмою http://rgho.st/79y2mvsWp
kremhosp писав:Отримали новий рахунок, оновили програму, а в програму не можу додати його. "Помилка зазначення рахунку"
Допоможіть, лінк на архів з програмою http://rgho.st/79y2mvsWp
Підкажіть будь-ласка, на компютері змінили операційну систему, папку з програмою скопіювала повністю (нічого не змінювала). При відкриванні немає жодного довідника, постійно пише, що якісь помилки з папкою NDI
natali86 писав:Оновила програму,а потім і оновила довідник NDI,але кфк так и не змінилися,тепер тільки трьохзначні,а не 010116,070101 і тд..Що ще цій програмі зробити?
Як Ви вирішили дану проблему зі зниклими КФК. В мене також виникла така проблема, при формуванні довідок на зміни до кошторису, програма не баче нашого КФК 130203. Папку NDI всі папки оновила. При перегляді файлів KLVID_MD та kpk_kfk в папці ці КФК присутні, але програма чомусь не баче. Буду вдячна якщо опишите вирішення даного питання.
EVGENIY писав:Может у кого то ещё такое будет вот решение:
В папке НДИ файл KLVID_MB.DBF переименуйте в KLVID.DBF он спросит заменить выбирайте ЗАМЕНИТЬ!
В папке НДИ файл KLVID_MB.DBF переименуйте в KLVID.DBF он спросит заменить выбирайте ЗАМЕНИТЬ!
Дякую! Допомогло, але довелось видаляти файл попередній КLVID.DBF, бо не зберігалось з заміною, а пропонувало задати нове ім"я. Чи вплине це на роботу прграми, невідомо, але поки що все працює.
Дякую! Допомогло, але довелось видаляти файл попередній КLVID.DBF, бо не зберігалось з заміною, а пропонувало задати нове ім"я. Чи вплине це на роботу прграми, невідомо, але поки що все працює.
Треба було програму закрити, а потім перейменовувати! Якщо файл КLVID.DBF оригінальний то програма буде нормально працювати! Якщо вже працює то тим більше, що все нормально!
Доброго дня! В чому може бути проблема? Після перенесення Мережа на інший комп'ютер (Winndows XP SP3) всі дані в базах програми відображаються не коректно (кирилиця відсутня, одні символи)
eMelya писав:Доброго дня! В чому може бути проблема? Після перенесення Мережа на інший комп'ютер (Winndows XP SP3) всі дані в базах програми відображаються не коректно (кирилиця відсутня, одні символи)
В системі мабуть шрифтів не вистачає, можна інсталювати офіс 2003 а потім видалити! Якщо я вірно пам'ятаю, можливо це не Мережі стосувалось. але можливо що і її
А БДЕ встановлювали? Можливо там обрано кодування яке не по замовчуванню! Деякі програми вимагають інші кодування і можливо змінювали!
eMelya писав:Доброго дня! В чому може бути проблема? Після перенесення Мережа на інший комп'ютер (Winndows XP SP3) всі дані в базах програми відображаються не коректно (кирилиця відсутня, одні символи)
В системі мабуть шрифтів не вистачає, можна інсталювати офіс 2003 а потім видалити! Якщо я вірно пам'ятаю, можливо це не Мережі стосувалось. але можливо що і її
А БДЕ встановлювали? Можливо там обрано кодування яке не по замовчуванню! Деякі програми вимагають інші кодування і можливо змінювали!
Дякую! Зараз попробуємо. Проблема ще в тому, що мені подзвонили із цим запитанням, я його тут задав (хоча пропонував самим його написати) Прийшлося бути посередником
Дякую! Зараз попробуємо. Проблема ще в тому, що мені подзвонили із цим запитанням, я його тут задав (хоча пропонував самим його написати) Прийшлося бути посередником
ААааа, тоді навпевно що не встановили БДЕ! Та визуалфокспро!
EVGENIY писав:ААааа, тоді навпевно що не встановили БДЕ! Та визуалфокспро!
Візуал фокспро сказали що встановили, а от з БДЕ можливо проблема. Вашу відповідь передав, більше не перезвонювали, можливо все вирішилося. Ще раз дякую.
Проведите Ликбез
1) Как удалить MeregaM , запустили UNWISE , открывается обзор папок имя файла Install в корне программы ничего не находит
2) Как сделать архив или резервную копию всех данных , для последующего восстановления? Например переустановили Windows , как поднять данные без потери?
Спасибо!
Bootsik писав:Проведите Ликбез
1) Как удалить MeregaM , запустили UNWISE , открывается обзор папок имя файла Install в корне программы ничего не находит
2) Как сделать архив или резервную копию всех данных , для последующего восстановления? Например переустановили Windows , как поднять данные без потери?
Спасибо!
1) Удалить папку MeregaM
2) Скопировать папку MeregaM куда угодно (флешка, архив в облако)! Но новой винде установить БДЕ Фокспро скопировать папку мережаМ на диск Д сделать ярлык pm.exe и работать в программе дальше, все данные останутся!
Bootsik писав:Спасибо:) . Но согласитесь Приложение UNWISE , но не работает
Возможно вы не через СЕТАП устанавливали, или после установки через сетап переименовывали папку или переносили папку мережаМ на другой диск! Вариантов много!
На сайті Казначейства з'явилося нове оновлення від 29.11.2016, але щось не завантажується (пише перерваний архів). На сайті розмір всього 256 КБ. Попереднє від 25.11.2016 завантажилось і встановилось без проблем. Тепер може хоч в грудні Казначейство не буде вимагати довідки про зміни в Ехсel.
Вже архів поправили. Встановлюється без проблем. Але не помітила ніякої різниці між шостим оновленням від 25.11.2016 і шостим оновленням від 29.11.2016. Можливо в розподілах якісь суттєві зміни, але прокоментувати не можу, бо ними не користуюся.
в зв'язку з тим що повернулись гроші, мені потрібно поставить не визначений код коштів, для того щоб повернути їх на свій рахунок. Але в програмі не зберігається, видає помилку "Не вказаний код коштів". І в налаштуваннях немає поля для поставлення точки, як у вас в прикріпленому файлі.