там поидее они уже новые! Если у вас новая программа!barnolo писав:Як добавити нові кфк у meregam
Програма Payments
-
- Мандрівник
- Регіон: Одесская Область
Спасибо, что скинули старую версию программы. Но... радовались мы недолго.... Она, видимо, рассчитана для гос.бюджета..., там КВК двухзначного для МБ нет, и КФК не смогли набрать.... А реестр змин печатает по старой форме....
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Регіон: Харьковская область
- Дякував (ла): 148 разів
- Подякували: 1392 рази
- Контактна інформація:
в папке НДИ файл SOINASTR_MB.DBF переименуйте в SOINASTR.DBF, KMIN_MB.DBF переименуйте в KMIN.DBF и файл budget.dbf возьмите с програмы где вы платёжки набираете и замените в папке НДИANCHYUTA писав:Спасибо, что скинули старую версию программы. Но... радовались мы недолго.... Она, видимо, рассчитана для гос.бюджета..., там КВК двухзначного для МБ нет, и КФК не смогли набрать.... А реестр змин печатает по старой форме....
-
- Квартирант
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 1 раз
извините. не могу вспомнить где видел. файлы для мережи на компы с новыми виндовсами. а то у некоторых на 7 винде ошибка MSVCR.
ещё такой вопрос для специалистов. наши ребята, а точнее девушки уверены что для мб должен быть код 0180, так как по переходной таб 010116 "превращается" в ДВА кода 0170 и 0180, мы смотрели принятые бюджеты по городам области, у кого-то было 0170 у когото 0180. мы тоже ставили 0180 так как нас так ещё научили в далёком 2012(?) году ибсеровцы. хочу спросить вас - почему вы уверены что надо ставить 0170 а не 0180, чем вы руководствуетесь?
ещё такой вопрос для специалистов. наши ребята, а точнее девушки уверены что для мб должен быть код 0180, так как по переходной таб 010116 "превращается" в ДВА кода 0170 и 0180, мы смотрели принятые бюджеты по городам области, у кого-то было 0170 у когото 0180. мы тоже ставили 0180 так как нас так ещё научили в далёком 2012(?) году ибсеровцы. хочу спросить вас - почему вы уверены что надо ставить 0170 а не 0180, чем вы руководствуетесь?
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
файлі положить в папку мережамDarthNihilus писав:извините. не могу вспомнить где видел. файлы для мережи на компы с новыми виндовсами. а то у некоторых на 7 винде ошибка MSVCR.
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
-
- Новачок
- Регіон: Ивано-Франковская область
Скажіть будь-ласка,чи оновив вже хтось PM.exe для місцевого бюджету та зі зміною ТП КВКМБ? Якщо так то як саме?
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Христина Михайлівна писав:Скажіть будь-ласка,чи оновив вже хтось PM.exe для місцевого бюджету та зі зміною ТП КВКМБ? Якщо так то як саме?
-
- Новачок
- Регіон: Ивано-Франковская область
- Савчук Виктория
- Мандрівник
Де взяти нову мережу? скачала у вас Setup_p_2016_6_1251.zip, при зміні бюджету з державного на свій пише "record is not locked", встановила mdac_typ.exe,і BDE, але не допомогло.....
Доброго дня. Я відносно недавно працюю з PM, підкажіть будь-ласочка як відкрити новий період у програмі (тобто закрити 2016 рік і відкрити 2017). Велике дякую)))
-
- Мешканець
- Регіон: Киевская область
- Дякував (ла): 7 разів
- Подякували: 71 раз
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Тут мова про іншу програму (для складання мережі установ та організацій підвідомчих установ)! А ви питаєте про фіндокументи, це зовсім інша програма! До неї оновлення ще не має! обговорюється вона осьСавчук Виктория писав:Де взяти нову мережу? скачала у вас Setup_p_2016_6_1251.zip, при зміні бюджету з державного на свій пише "record is not locked", встановила mdac_typ.exe,і BDE, але не допомогло.....
-
- Квартирант
ДякиEVGENIY писав:файлі положить в папку мережамDarthNihilus писав:извините. не могу вспомнить где видел. файлы для мережи на компы с новыми виндовсами. а то у некоторых на 7 винде ошибка MSVCR.
-
- Квартирант
- Дякував (ла): 9 разів
- Подякували: 4 рази
Допоможіть , не оновлюється довідник фіндокументів по місцевому бюджету на 2017 рік!!!!!
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Sandra21 писав:Доброго дня! Зробила кошториси на 2017рік по місцевому бюджету! коди по функціях йдуть добре, але назву тягне з ДБ. Не знаю що не так!! Допоможіть, будь ласка!!
не розумію як воно так. довідник з новими кодами є - Tpklvkmb.dbf, а в програмі його ніде не видно... може там якісь хитрі налаштування треба?
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
pooh писав:не розумію як воно так. довідник з новими кодами є - Tpklvkmb.dbf, а в програмі його ніде не видно... може там якісь хитрі налаштування треба?
Ви не могли б трохи детальніше пояснити, зараз у мене версія програми 1.3.5.46, останнє оновлення на сайті "Державної казначейскої служби України" від 29.11.16 - це воно, чи має бути ще пізніше?Македонский писав:Пока никак. Ждите выхода обновления к программе Payments.
EVGENIY, Добрий день. Допоможіть будь-ласка, як я розумію Ви дуже гарно розбираєтеся в програмі PM. Справа в тому що я працюю в ній тільки з вересня місяця, зараз закінчився 2016 рік, а у програмі немає можливості обрати 2017, крім того,як я розумію мені потрібно оновити програму згідно до змін у законодавстві 2017 року. Підкажіть будь-ласка що мені потрібно зробити і у якій послідовності.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Як це не має можливості обрати 2017 рік?? Де ви його обираєте? Набирайте юрзобов'язання хоч 2025 роком!urali писав:EVGENIY, Добрий день. Допоможіть будь-ласка, як я розумію Ви дуже гарно розбираєтеся в програмі PM. Справа в тому що я працюю в ній тільки з вересня місяця, зараз закінчився 2016 рік, а у програмі немає можливості обрати 2017, крім того,як я розумію мені потрібно оновити програму згідно до змін у законодавстві 2017 року. Підкажіть будь-ласка що мені потрібно зробити і у якій послідовності.
Тепер "по существу"
1. Зробіть резеврну копію програми (просто скопіюйте куди небудь вашу папку МережаМ де стоїть программа)
2. Запустіть програму зайдіть в сервіс і там по черзі оберіть: стиснути базу, зберегти в архів, очистити базу документів (не пам'ятаю як там точно но щось в цьому дусі)
Все ваша програма готова до 2017 року! Але поки що чекаємо оновлення від авторів під КПК місцевих бюджетів!
-
- Квартирант
столько трахомудии и беготни по розпорядникам коштив и в результате казначеям опять снова дали возможность набирать вручную и в єлектронном виде они благосклонно разрешили не приносить.
Євгеній ! підкажіть будь ласка- ці , всіма чекаємі оновлення вони суттєві? чи невідомо в чому їх сутність?EVGENIY писав:Як це не має можливості обрати 2017 рік?? Де ви його обираєте? Набирайте юрзобов'язання хоч 2025 роком!urali писав:EVGENIY, Добрий день. Допоможіть будь-ласка, як я розумію Ви дуже гарно розбираєтеся в програмі PM. Справа в тому що я працюю в ній тільки з вересня місяця, зараз закінчився 2016 рік, а у програмі немає можливості обрати 2017, крім того,як я розумію мені потрібно оновити програму згідно до змін у законодавстві 2017 року. Підкажіть будь-ласка що мені потрібно зробити і у якій послідовності.
Тепер "по существу"
1. Зробіть резеврну копію програми (просто скопіюйте куди небудь вашу папку МережаМ де стоїть программа)
2. Запустіть програму зайдіть в сервіс і там по черзі оберіть: стиснути базу, зберегти в архів, очистити базу документів (не пам'ятаю як там точно но щось в цьому дусі)
Все ваша програма готова до 2017 року! Але поки що чекаємо оновлення від авторів під КПК місцевих бюджетів!
На сьогоднішній день є необхідність вже робити платіжні доручення.
Очищення бази даних я так розумію- необхідне для оновлення нумерації зобов"язань та платіжних доручень, але при цьому вся інформація 2016 року видаляється . Чи є спосіб обнулити нуменрацію без видалення бази за 2016 рік???
Я маю на увазі, що при вході в програму та виборі періоду значення року у мене обмежується 2016, а 2017 року немає, і я не можу зрозуміти чому такFIN.BOX писав:Євгеній ! підкажіть будь ласка- ці , всіма чекаємі оновлення вони суттєві? чи невідомо в чому їх сутність?EVGENIY писав:Як це не має можливості обрати 2017 рік?? Де ви його обираєте? Набирайте юрзобов'язання хоч 2025 роком!urali писав:EVGENIY, Добрий день. Допоможіть будь-ласка, як я розумію Ви дуже гарно розбираєтеся в програмі PM. Справа в тому що я працюю в ній тільки з вересня місяця, зараз закінчився 2016 рік, а у програмі немає можливості обрати 2017, крім того,як я розумію мені потрібно оновити програму згідно до змін у законодавстві 2017 року. Підкажіть будь-ласка що мені потрібно зробити і у якій послідовності.
Тепер "по существу"
На сьогоднішній день є необхідність вже робити платіжні доручення.
Очищення бази даних я так розумію- необхідне для оновлення нумерації зобов"язань та платіжних доручень, але при цьому вся інформація 2016 року видаляється . Чи є спосіб обнулити нуменрацію без видалення бази за 2016 рік???
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Так, у системі правильні час та дата...qwir писав:Для urali. У вас час і дата на комп'ютері актуальні? У мене таке було, коли батарейка в BIOS сіла і я забула вікоригувати дату. Довго не могла знайти причину.
Дякуюyaoleg писав:Це потрібно зачекати на оновлення, після чого і з'явиться 2017 рік.