Програма Payments
-
qwir
- Мандрівник

- Регіон: Киевская Область
- Дякував (ла): 1 раз
Для FIN.BOX. При очищенні бази даних у Вас збережуться і отримувачі коштів, і призначення платежів, і рахунки введені Вами раніше. Обнулиться нумерація юр., фін., платіжних зобов'язань і т.п. Не розумію, чому Ви боїтесь цього? Тим більше, Євгеній рекомендує Вам попередньо зробити копію програми, в яку Ви зможете піддивитись, якщо щось забудете;)
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Регіон: Харьковская область
- Дякував (ла): 153 рази
- Подякували: 1410 разів
- Контактна інформація:
Я думаю він там з'явиться як тільки буде хоча б один документ 2017 року, а так як їх не має поки то і обирати не ма із чого! Треба додати документ! І вже в самому документі обрати рік, а не тут де ви зараз стоїте!yaoleg писав:Це потрібно зачекати на оновлення, після чого і з'явиться 2017 рік.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
І навіщо ви обрали період РІК???? Оберіть ДЕНЬ!!!!!urali писав:Я маю на увазі, що при вході в програму та виборі періоду значення року у мене обмежується 2016, а 2017 року немає, і я не можу зрозуміти чому такFIN.BOX писав:Євгеній ! підкажіть будь ласка- ці , всіма чекаємі оновлення вони суттєві? чи невідомо в чому їх сутність?EVGENIY писав:Як це не має можливості обрати 2017 рік?? Де ви його обираєте? Набирайте юрзобов'язання хоч 2025 роком!urali писав:EVGENIY, Добрий день. Допоможіть будь-ласка, як я розумію Ви дуже гарно розбираєтеся в програмі PM. Справа в тому що я працюю в ній тільки з вересня місяця, зараз закінчився 2016 рік, а у програмі немає можливості обрати 2017, крім того,як я розумію мені потрібно оновити програму згідно до змін у законодавстві 2017 року. Підкажіть будь-ласка що мені потрібно зробити і у якій послідовності.
Тепер "по существу"
1. Зробіть резеврну копію програми (просто скопіюйте куди небудь вашу папку МережаМ де стоїть программа)
2. Запустіть програму зайдіть в сервіс і там по черзі оберіть: стиснути базу, зберегти в архів, очистити базу документів (не пам'ятаю як там точно но щось в цьому дусі)
Все ваша програма готова до 2017 року! Але поки що чекаємо оновлення від авторів під КПК місцевих бюджетів!
На сьогоднішній день є необхідність вже робити платіжні доручення.
Очищення бази даних я так розумію- необхідне для оновлення нумерації зобов"язань та платіжних доручень, але при цьому вся інформація 2016 року видаляється . Чи є спосіб обнулити нуменрацію без видалення бази за 2016 рік???
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
ця програма не буде нормально працювати на х64 системах!gssppvv писав:Під час закриття матюкається на 64-розрядну систему. Фіндокументи працюють нормально.
-
AlisaAlaya
- Квартирант

- Дякував (ла): 9 разів
- Подякували: 4 рази
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
- yaoleg
- Коронована особа

- Регіон: Вінницька область
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 453 рази
Допоки не оновлять програму рік там не появиться, перевірено!EVGENIY писав:Я думаю він там з'явиться як тільки буде хоча б один документ 2017 року, а так як їх не має поки то і обирати не ма із чого! Треба додати документ! І вже в самому документі обрати рік, а не тут де ви зараз стоїте!yaoleg писав:Це потрібно зачекати на оновлення, після чого і з'явиться 2017 рік.
-
gssppvv
- Мандрівник

- Регіон: Винницкая Область
- Подякували: 3 рази
Після зміни в довіднику Бюджети ТКВМБ на ПКВМБ в довіднику Рахунки-видатки при зміні КПК/КФК посилається на довідник pklvidmb, а в ньому три записи. Де його взяти заповнений?
- Савчук Виктория
- Мандрівник

Дякую!!!EVGENIY писав:Тут мова про іншу програму (для складання мережі установ та організацій підвідомчих установ)! А ви питаєте про фіндокументи, це зовсім інша програма! До неї оновлення ще не має! обговорюється вона осьСавчук Виктория писав:Де взяти нову мережу? скачала у вас Setup_p_2016_6_1251.zip, при зміні бюджету з державного на свій пише "record is not locked", встановила mdac_typ.exe,і BDE, але не допомогло.....
-
Македонский
- Мешканець

- Регіон: Киевская область
- Дякував (ла): 7 разів
- Подякували: 71 раз
Итак.
ДКСУ настойчиво продолжает в меню "Нормативно-довідкова інформація" в архив "NDI" тулить файлы klvid_mb.dbf и Klvid.dbf.
При этом, как по мне, в программе должен использоваться файл с внутренним наполнением как в klvid_mb.dbf, но называться он должен исключительно как Klvid.dbf.
То есть постоянно после обновления Довидников с сайта ДКСУ нужно ручками файл klvid_mb.dbf переименовывать с заменой на имя Klvid.dbf.
Почему так делается, для меня остается загадкой, при том что никакого разъяснения от моего ДКСУ нет :).
Для Державного Бюджета (ДБ) эта игра с переименованием как бы не нужна.
А вот для Местных Бюджетов (МБ) это очень важно.
При этом те организации МБ, которые остаются на старых КФК (и не будут использовать програмно-цільовий метод), то у них в меню "довідники"-"бюджети" так и останется - ТКВМБ. Для таких почти ничего не меняется и они работают как и работали.
А вот для организаций МБ, которые все таки переходят на ПЦМ, то для них будет уже не ТКВМБ, а ПКВМБ.
И если такая организация корректно переходит с программы Payments 2016 года на 2017 год - то есть делает новую папочку под 2017 год, через "Сервис" чистит прошлогодние данные и сжимает базы и т.д., то у такой организации переносятся только нужные данные на новый 2017 год, в том числе и ихние расчетные счета
(которые остаются действительные и на этот год, несмотря на переход на ПЦМ).
Но есть одно НО.
Если зайти в "рахунки (видатки)", то счета остались прописанные под старые КФК.
Чтобы изменить КФК, нужно правильное КФК выбрать из Довідника, а там всего пару строчек :)
Для этого вводятся данные в "Довідники" - "Програми (МБ)".
Процесс наполнения этого довідника идентичен наполнению как в программе "Meregam" :)
Только тут надо указывать "відповидального виконавця" (дает ввести от цифры 1 о цифры 9) и "код типової програмної класифікації". После этого выбора автоматически формируется 7-ный код код "програмної класифікації", и так же автоматом заполняется короткое и полное название этой бюджетной программы.
И уже после того, как вы повносили все свои бюджетные программы, вы можете снова зайти в "рахунки (видатки) и изменить старое КФК на новое.
У текущей версии программы есть глюки.
1. В "периоде" не выбирается 2017 год. Эта проблема знакомая и встречается каждые 2 года :) ДКСУ обычно дописывает по два календарных года наперед. То есть по логике прошлых годов должны добавить 2017 и 2018 года в меню "период".
2. При распечатке ЮЗ и ФЗ не отображается название возле новых 7-значных кодов бюджетных программ. То есть "Назва" КПКВК (ТПКВКМБ/ТКВКБМС) остается пустой!!!
3. При заполнении "Довідники" - "Програми (МБ)" при выборе через три точечки "код типової програмної класифікації" у меня отображает не 3-х и 4-х значные числа, а цифры с точкой, двумя нулями и буквой "р" после правильных 3-х и 4-х значных чисел.
Например коды ТПКВКМБ/ТКВКБМС должны иметь вид :
100 - Державне управління
1010 - Дошкільна освіта
а у меня в Довіднику они выбирается как:
100.00р. - Державне управління
1 010.00р. - Дошкільна освіта.
Нам по линии ДКСУ прислали письмо, что текущая программа Payments сейчас дописывается для правильного отображения бланков при печати. Но я думаю, что тут еще эту прогу доводить и доводить до ума...
ДКСУ настойчиво продолжает в меню "Нормативно-довідкова інформація" в архив "NDI" тулить файлы klvid_mb.dbf и Klvid.dbf.
При этом, как по мне, в программе должен использоваться файл с внутренним наполнением как в klvid_mb.dbf, но называться он должен исключительно как Klvid.dbf.
То есть постоянно после обновления Довидников с сайта ДКСУ нужно ручками файл klvid_mb.dbf переименовывать с заменой на имя Klvid.dbf.
Почему так делается, для меня остается загадкой, при том что никакого разъяснения от моего ДКСУ нет :).
Для Державного Бюджета (ДБ) эта игра с переименованием как бы не нужна.
А вот для Местных Бюджетов (МБ) это очень важно.
При этом те организации МБ, которые остаются на старых КФК (и не будут использовать програмно-цільовий метод), то у них в меню "довідники"-"бюджети" так и останется - ТКВМБ. Для таких почти ничего не меняется и они работают как и работали.
А вот для организаций МБ, которые все таки переходят на ПЦМ, то для них будет уже не ТКВМБ, а ПКВМБ.
И если такая организация корректно переходит с программы Payments 2016 года на 2017 год - то есть делает новую папочку под 2017 год, через "Сервис" чистит прошлогодние данные и сжимает базы и т.д., то у такой организации переносятся только нужные данные на новый 2017 год, в том числе и ихние расчетные счета
(которые остаются действительные и на этот год, несмотря на переход на ПЦМ).
Но есть одно НО.
Если зайти в "рахунки (видатки)", то счета остались прописанные под старые КФК.
Чтобы изменить КФК, нужно правильное КФК выбрать из Довідника, а там всего пару строчек :)
Для этого вводятся данные в "Довідники" - "Програми (МБ)".
Процесс наполнения этого довідника идентичен наполнению как в программе "Meregam" :)
Только тут надо указывать "відповидального виконавця" (дает ввести от цифры 1 о цифры 9) и "код типової програмної класифікації". После этого выбора автоматически формируется 7-ный код код "програмної класифікації", и так же автоматом заполняется короткое и полное название этой бюджетной программы.
И уже после того, как вы повносили все свои бюджетные программы, вы можете снова зайти в "рахунки (видатки) и изменить старое КФК на новое.
У текущей версии программы есть глюки.
1. В "периоде" не выбирается 2017 год. Эта проблема знакомая и встречается каждые 2 года :) ДКСУ обычно дописывает по два календарных года наперед. То есть по логике прошлых годов должны добавить 2017 и 2018 года в меню "период".
2. При распечатке ЮЗ и ФЗ не отображается название возле новых 7-значных кодов бюджетных программ. То есть "Назва" КПКВК (ТПКВКМБ/ТКВКБМС) остается пустой!!!
3. При заполнении "Довідники" - "Програми (МБ)" при выборе через три точечки "код типової програмної класифікації" у меня отображает не 3-х и 4-х значные числа, а цифры с точкой, двумя нулями и буквой "р" после правильных 3-х и 4-х значных чисел.
Например коды ТПКВКМБ/ТКВКБМС должны иметь вид :
100 - Державне управління
1010 - Дошкільна освіта
а у меня в Довіднику они выбирается как:
100.00р. - Державне управління
1 010.00р. - Дошкільна освіта.
Нам по линии ДКСУ прислали письмо, что текущая программа Payments сейчас дописывается для правильного отображения бланков при печати. Но я думаю, что тут еще эту прогу доводить и доводить до ума...
-
gssppvv
- Мандрівник

А в мене не зберіагає довідник Програми МБ. Все вибирає, але коли тисну на ок, то нічого не відбувається, коли закриваю нова стрічка не додається. Що це може бути?
-
gssppvv
- Мандрівник

питання знято, на тестовому оновленню працює нормальноgssppvv писав:А в мене не зберіагає довідник Програми МБ. Все вибирає, але коли тисну на ок, то нічого не відбувається, коли закриваю нова стрічка не додається. Що це може бути?
-
swetlanatchokowa
- Мандрівник

- Контактна інформація:
А нові КФК в довідник самі добавляємо?Я думала що вони підтянуться з новим оновленням?
-
vikosok
- Квартирант

- Регіон: Киев
У мене в папці NDI існує два файли Klvid.dbf i KLVID_MB.DBF. При перейменуванні KLVID_MB.DBF на KLVID.DBF пише, що файл з таким іменем вже існує.gssppvv писав:А перейменував klvid_mb?vikosok писав:А в мене після тестового оновлення довідник чомусь не зберігає. Підкажіть, будь-ласка, що робити????
-
Irina Natalich
- Новачок

Підкажіть: При введені помісячного плану дає помилку і неможливо внести помісячні асигнування.
-
Македонский
- Мешканець

Спасибо, я ночью пробовал это обновление.yaoleg писав:Вже є тестове оновлення в якому багато недоліків усунено, можете спробувати.
1-й и 2-й пункт исправили.
А вот по 3-ему пункту хоть уже и отображает при выборе через три точечки правильные цифры, но в "Довідники" - "Програми (МБ)" перестали заноситься данные. При нажатии на "Ок" ничего не происходит и новая строчка не добавляется.
Можно только отредактировать текущую запись.
- yaoleg
- Коронована особа

- Регіон: Вінницька область
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 453 рази
В мене після оновлення, в довідник коди нормально додаються.
Але, сьогодні вже знову випустили чергове ТЕСТОВЕ оновлення...
Але, сьогодні вже знову випустили чергове ТЕСТОВЕ оновлення...
Що саме змінено
05.01.2017
поправив юрки. фінки ПД під ПЦМ
- реєстрація документів
- формування транспортних файлів
- формування друкованих форм
оновив довідники на 2017
06.01.2017
поправив друковані форми кошториси
поправив юрки. фінки ПД під ПЦМ
- реєстрація документів
- формування транспортних файлів
- формування друкованих форм
оновив довідники на 2017
06.01.2017
поправив друковані форми кошториси
-
Македонский
- Мешканець

все равно не вносит.
печально.
а в старой версии (в той, которая сейчас висит на сайте ДКСУ) вносит.
печально.
а в старой версии (в той, которая сейчас висит на сайте ДКСУ) вносит.
-
Македонский
- Мешканець

все, я разобрался.
Спасибо yaoleg, ваш скрин натолкнул на решение :)
У кого не вносит в Довідники" - "Програми (МБ)" данные, значит у тех неправильный файл Pklvidmb.dbf в папке НДИ.
Я уже не буду разбираться с какого обновления это пошло, но суть в том, что правильный файл Pklvidmb.dbf изначально имеет всего ТРИ строчки, а не девять как было у меня. Притом что некоторые строчки имели в названии абракадабру. Помимо этого сама структура файла была не верная.
Я скачал чистый инсталл Payments и установил его, стянул оттуда файл Pklvidmb.dbf и положил в папку НДИ своей рабочей программы.
И все чудесно теперь вносится.
Кстати заметил что в чистом инсталле файл Klvid.dbf хоть и древненький, но все же имеет правильную структуру и наполнение (в отличии от файла Klvid.dbf, который выкладывается в отдельных архивах в обновленных довидниках НДИ).
З.Ы. при желании, администраторы сайта могут как то прикрепить правильные файлы Pklvidmb.dbf и Klvid.dbf для облегчения работы с программой Payments :)
Спасибо yaoleg, ваш скрин натолкнул на решение :)
У кого не вносит в Довідники" - "Програми (МБ)" данные, значит у тех неправильный файл Pklvidmb.dbf в папке НДИ.
Я уже не буду разбираться с какого обновления это пошло, но суть в том, что правильный файл Pklvidmb.dbf изначально имеет всего ТРИ строчки, а не девять как было у меня. Притом что некоторые строчки имели в названии абракадабру. Помимо этого сама структура файла была не верная.
Я скачал чистый инсталл Payments и установил его, стянул оттуда файл Pklvidmb.dbf и положил в папку НДИ своей рабочей программы.
И все чудесно теперь вносится.
Кстати заметил что в чистом инсталле файл Klvid.dbf хоть и древненький, но все же имеет правильную структуру и наполнение (в отличии от файла Klvid.dbf, который выкладывается в отдельных архивах в обновленных довидниках НДИ).
З.Ы. при желании, администраторы сайта могут как то прикрепить правильные файлы Pklvidmb.dbf и Klvid.dbf для облегчения работы с программой Payments :)