Дуже дякую, допомогло. Двідник зберігається, але є інша проблема: при спробі внести та зберегти кошторис, план асигнувань зявляється повідомлення про помилку. Може і з цим допоможете розібратися? Буду вдячна.
Встановіть "чисту" програму, а потім поновіть. Або завантажте архів із програмою на файлообмінник і надішліть мені посилання. Спробою розібратися, що саме не так.
версія 1.3.5.51
поправив юрки. фінки ПД під ПЦМ
- реєстрація документів
- формування транспортних файлів
- формування друкованих форм
оновив довідники на 2017.
положив Pklvidmb.dbf, тому бути обережними при тестуванні, порівняти структуру. щоб не затерти дані.
поправив друковані форми кошториси, зміни за довідками ГРК, зміни за довідками Мінфіну.
пояснення: для розпорядників які не на ПЦМ заповнюється довідник Програми (МБ) в якому виставлюється символ "0" в відповідальному виконавці. на друк виводяться лише 4 знаки!!!
У нас вот такая проблема... Установили программу с "нуля", добавили все что нужно, попробовали тестовые обновления, с кошторисом все хорошо - втянули, и юридические правильно отображаются с новым кодом КПК и названием, а вот план асигнований - БЕДА!!
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Лена_двс писав:У нас вот такая проблема... Установили программу с "нуля", добавили все что нужно, попробовали тестовые обновления, с кошторисом все хорошо - втянули, и юридические правильно отображаются с новым кодом КПК и названием, а вот план асигнований - БЕДА!!
Здравствуйте - у нас та же проблема. Річний план асигнований работает без проблем, а вот с месячным ошибка. Причем появляется она если в настройках выбрать Бюджет "ПКВМБ" - місцевий, на Державном всё работает.
Лена_двс писав:У нас вот такая проблема... Установили программу с "нуля", добавили все что нужно, попробовали тестовые обновления, с кошторисом все хорошо - втянули, и юридические правильно отображаются с новым кодом КПК и названием, а вот план асигнований - БЕДА!!
А відколи м.Харків почало обслуговуватись в казначействі Криму?
Також встановив тестову версію, річний кошторис нормально заповнюється, а з помісячним планом виникає помилка "Invalid variant type conversion" після вибору КПК.
Цверг писав:Також встановив тестову версію, річний кошторис нормально заповнюється, а з помісячним планом виникає помилка "Invalid variant type conversion" після вибору КПК.
Народ, помогите, не могу понять как обновить мережу ( местный бюджет) на 2017 год, казна дала три файла DLL_VFP8.ZIP,OnovPaym_2017.1.7z, Mer_DB.zip что с ними делать, я в папке их распаковала, но в итоге ничего не поменялось, помогите пожалуйста, детские горят, кошторысы набрать не могу(((((((((((((((((((
Не могли бы Вы выложить файл budget.dbf из этой настройки. И если получиться исправить ошибку у Andrus, скажите где смотреть, т.к. у меня такая же. Спасибо.
Підкажіть будь-ласка що робити, оновила програму, стиснула бази, в довідники функціональної класифікації внесла нові кфк (створювала нові, оскільки після оновлення програми нові кфк також не з'явилися, змінти кфк також не вдалося ), як підв’язати нові кфк до рахунків нашої організації? Я щось не правильно роблю чи як? Допоможіть будь-ласка, я вже зовсім заплуталася((((
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Цверг писав:Також встановив тестову версію, річний кошторис нормально заповнюється, а з помісячним планом виникає помилка "Invalid variant type conversion" після вибору КПК.