Такое частенько бывает при вводе первого розпорядження в начале каждого года.
Закройте и снова откройте Payments и попробуйте набрать розпорядження еще раз.
Обычно такие действия помогают сохранить набранное розпорядження, скинуть в необходимое место и распечатать.
Вже набирала розпорядження раз 10, все одно одна і та сама помилка " Аргументы имеют неверный тип, выходят за пределы допустимого диапазона или вступают в конфликт друг с другом" (помилка виходить при спробі скинути розпорядження на флешку). Буду дуже вдячна за допомогу!
Добрий день, колеги! Завантажила програму з попередніх повідомлень версія 1.3.5.51, внесла кошториси, при друкуванні видає 2016 рік, як змінити на 2017?
anelya krul писав:доброго дня! підкажіть будь ласка, оновила програму, пробую набирати кошторис і видає мені помилку "не знайдено файл klvid.dbf". що робити?
Розархівуйте і скопіюйте довідник у папку NDI.
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Доброго дня! Скажіть, будь ласка, Кошторис набрали, все добре, в роздрукованому вигляді все співпадає, а ось при формуванні файлу на флешку, невірно записує ім'я файлу, в казначействі сказали, що не вистачає нашого КРК. Чи може це бути через те, що файл Fpo ми брали не з нашого казначества, а нам надіслали з іншої установи і ми через Excel додали свою установу? Тому що у тих, кто надсилав, КРК додається в ім'я файлу автоматично.
Добрий день! Підскажіть будь-ласка Наше казначейство вимагає в юричних, фінансових заповнювати поКПК шість знаків але ми не переходимо до ПЦМ. Скільки знаків повинно бути?
наташа8971 писав:Добрий день! Підскажіть будь-ласка Наше казначейство вимагає в юричних, фінансових заповнювати поКПК шість знаків але ми не переходимо до ПЦМ. Скільки знаків повинно бути?
наташа8971 писав:Добрий день! Підскажіть будь-ласка Наше казначейство вимагає в юричних, фінансових заповнювати поКПК шість знаків але ми не переходимо до ПЦМ. Скільки знаків повинно бути?
Цікаво, це лише деякі казначейства таке вимагають? Наше нормально працює як з 4 значними так і 7 значними кодами.
Десь давалося роз'яснення що в казну нормально втягуються 4 значні коди і переводити їх в 7 значні потреби немає. Чи Казна в кожної області різна?
Здравствуйте, подскажите пожалуйста. Мне досталась по работе "битая" программа.С помощью разных манипуляций вроде заработала, но финансовые не сбрасываются на носитель, программа ругается на "флажок". Что не так?
LoraSofija писав:Здравствуйте, подскажите пожалуйста. Мне досталась по работе "битая" программа.С помощью разных манипуляций вроде заработала, но финансовые не сбрасываются на носитель, программа ругается на "флажок". Что не так?
Нужно наверно пометить обязательства которые хотите скинуть на флешку ФЛАЖКОМ, правой кнопкой на них и выбрать отметить и кнопка (птичка есть на панеле интсрументов)
Добрый вечер! Помогите,пожалуйста, что и куда нужно добавить, чтобы розподил можно было сохранить и распечатать. При сохранении пишет Variable KOD is not found
LoraSofija писав:Здравствуйте, подскажите пожалуйста. Мне досталась по работе "битая" программа.С помощью разных манипуляций вроде заработала, но финансовые не сбрасываются на носитель, программа ругается на "флажок". Что не так?
Нужно наверно пометить обязательства которые хотите скинуть на флешку ФЛАЖКОМ, правой кнопкой на них и выбрать отметить и кнопка (птичка есть на панеле интсрументов)
Нет, я не так объяснила. Программа ругается на отсутствие "flags". А птичкой я выделяю документ. При этом юридични сбрасываются на носитель, а финансовые нет. DBF файл смотрела, вроде всё нормально.
Елена717171 писав:а если все в мереже вроде хорошо/, работают обновления, но когда делаешь кошторис - при сохрании в проге выдается ошибка field s100 does not accept null values