Програма Payments
- yaoleg
- Коронована особа

- Регіон: Вінницька область
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 453 рази
В тому й справа, що програма у Вас працює коректно. Адже, я ще нічого не робив, тільки відкрив зобов'язання. Можу хіба, що порадити перевстановити бібліотеки доступу BDE та VisualFoxPro.
в нас у базі що я вам скинув вони є. 10 числа відкриваємо базу завантажуємо фін забов'язання номер реєстру 38
-
Стефанович Елена6
- Новачок

По Проге Финдокумент:при попытке распечатать зведений план використання , пишет "неможливо загрузити файл помилкова структура або невірні дані!" Видает на печать без цифр. версия проги 1,3,5,53 что делать? до обновления работало все хорошо
yaoleg, доброго дня, допоможіть будь ласка, не можу встановити програму, встановлюю вперше, вона встановилась ,з"явився ярлик потім коли захожу на налаштування пише що неиає довідника в папці НДІ і не відкриває файли dbf,Що потрібно зробить? ДЯКУЮ.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Регіон: Харьковская область
- Дякував (ла): 153 рази
- Подякували: 1410 разів
- Контактна інформація:
luluk71 писав:yaoleg, доброго дня, допоможіть будь ласка, не можу встановити програму, встановлюю вперше, вона встановилась ,з"явився ярлик потім коли захожу на налаштування пише що неиає довідника в папці НДІ і не відкриває файли dbf,Що потрібно зробить? ДЯКУЮ.
Доброго дня! - Вас турбує дит садок м.Хмельницький - у нас програма meregam v1.3.5.51 від 11.01.2017, після аварійного відключення ПК видає помилку : неможливо загрузити файл помилкова структура.
Помилка виникає коли заходимо в головне меню Платіжні документи , ФОНД: 1 кошти загального фонду, РАХУНКИ: Кошти загального фонду.
Наші дії:
сервіс -> Стиснути базу довідників
сервіс -> Стиснути базу документів
Не допомогло.
є підозра на якісь пошкоджені файли...
Помилка виникає коли заходимо в головне меню Платіжні документи , ФОНД: 1 кошти загального фонду, РАХУНКИ: Кошти загального фонду.
Наші дії:
Не допомогло.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
файл Finzb.dbf испорченdnzkhm20 писав:Доброго дня! - Вас турбує дит садок м.Хмельницький - у нас програма meregam v1.3.5.51 від 11.01.2017, після аварійного відключення ПК видає помилку : неможливо загрузити файл помилкова структура.
Наші дії:
Не допомогло.
неможливо загрузити файл помилкова структура!
файл Finzb.dbf испорчен
Як можна правильно поправити цей файлик? - Переустановка? - а інформація збережеться?
файл Finzb.dbf испорчен
Як можна правильно поправити цей файлик? - Переустановка? - а інформація збережеться?
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
переустановка не наполнит файл информацией!dnzkhm20 писав:неможливо загрузити файл помилкова структура!
файл Finzb.dbf испорчен
- yaoleg
- Коронована особа

Завантажте цей файл на файлообмінник, подивлюсь, чи можна відновити файл.dnzkhm20 писав:неможливо загрузити файл помилкова структура!
файл Finzb.dbf испорчен
yaoleg писав:Завантажте цей файл на файлообмінник, подивлюсь, чи можна відновити файл.dnzkhm20 писав:неможливо загрузити файл помилкова структура!
файл Finzb.dbf испорчен
Велике дякую все працює! ))))))))))yaoleg писав:Виправив.
Перевірте, чи є всі останні фінансові зобов'язання.
yaoleg, Добрий вечір. Побачіла, як ви допомогли з відновленням файла фін.зобов'язань. В мене сьогодні виникло теж саме. В програмі пише неможливо загрузити файл помилкова структура. Програма була на флешці. Підскажіть, що треба зробити? Буду дуже вдячна.
- yaoleg
- Коронована особа

Виправив !
Розархівуйте архів та скопіюйте файл Finzb.dbf у папку PM17. Після цього запустіть програму і переконайтеся в тому чи всі фінанансові зобов'язання введені правильно.
Розархівуйте архів та скопіюйте файл Finzb.dbf у папку PM17. Після цього запустіть програму і переконайтеся в тому чи всі фінанансові зобов'язання введені правильно.
-
buhg
- Місцевий

- Регіон: Одесская Область
- Дякував (ла): 89 разів
- Подякували: 9 разів
подскажите, пожалуйста как перенести мережу на другой компьютер старый уже плохо работает , я просто записала на флешку и переписала на новый но не работает старый 32 а новый 64-разр помогите
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
вотbuhg писав:спасибо а где их взять
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.