Скачать мало! Нужно установить + установите визуал фокспро! На сайте казначейства качайте и устанавливайте! Программа нормально работает в х64 системах!
buhg писав:спасибо, скажите а внутри все пусто будет или Вы поможете перенести из старой информацию
Програма переносится просто пут'м копирования папки МережаМ на новій комп, просто на новом компе нужно доустановаить БДЕ и фкоспро саму програму устанавливать с нуля ненужно! В ней все останется!
При открытии пункта "Кошторис" в подпункте "Зміни кошторису та помис.плану за довідками ГКР " выдаёт ошибку при подаче на печать пункт " Довідка про зміни кошторису ". Подскажите пожалуйста что может быть , что нужно сделать ?
Фото ошибки.
Хотя писалось в обновлениях программы что печатные формы " За довідками ГКР " исправлены.
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
не можливо друкувати довідку про зміни до кошторису ( річна) - пише не можливо загрузити файл помилкова структура або невірні дані. довідку помісячну друкує, реєстр змін теж. а річну - ні.
Доброго дня!
Під час роботи бухгалтера з Пейментс пропало світло. Тепер при загрузці зобов'язань виписує "неможливо загрузити файл помилкова структура". Всі інші Ваші рекомендації(стиснути базу ітд) пробували.
Посилання на Finzb.dbf : https://drive.google.com/open?id=0Byw36 ... 0xxazcxS0k
Metra писав:Доброго дня!
Під час роботи бухгалтера з Пейментс пропало світло. Тепер при загрузці зобов'язань виписує "неможливо загрузити файл помилкова структура". Всі інші Ваші рекомендації(стиснути базу ітд) пробували.
Дякую!
Цей файл в мене нормально відкривається, може помилка не в ньому?
Дякую!
Ще видає помилку "Table C:\MEREGAM_NEW\PM.dbf has become corrupted" але він теж відкривається(.
Ось посилання на PM.dbf
Дякую!
Ще видає помилку "Table C:\MEREGAM_NEW\PM.dbf has become corrupted" але він теж відкривається(.
Ось посилання на PM.dbf
Дякую!
Ось посилання на PM.dbf
Дякую!
Ось посилання на PM.dbf
Сам він з помилкою
З цим можна щось зробити? Чи все?
Да, можно восстановить! У меня нету сейчас на это времени :(
В мене стоїть версія 52. закинув оновлення, т епер вибиває помилка нічого не можу запустити. То відсутній файл Pklvid.dbf то Rsk.dbf або вибиває Accounts не знайдено. А в довідниках мережа відсутній файл Fpo. скажіть що це за таке оновлення?
buhgalner писав:В мене стоїть версія 52. закинув оновлення, т епер вибиває помилка нічого не можу запустити. То відсутній файл Pklvid.dbf то Rsk.dbf або вибиває Accounts не знайдено. А в довідниках мережа відсутній файл Fpo. скажіть що це за таке оновлення?
После установки обновления OnovPaym_2017.5.zip (замена трех файлов), пропал значок № в печатной форме "Платіжне доручення". Подскажите, пожалуйста, как это исправить?
tacama писав:После установки обновления OnovPaym_2017.5.zip (замена трех файлов), пропал значок № в печатной форме "Платіжне доручення". Подскажите, пожалуйста, как это исправить?
Ждать обновление очередное, у меня тоже пропал! Видать у всех пропал никто ещё не заметил!
tacama писав:После установки обновления OnovPaym_2017.5.zip (замена трех файлов), пропал значок № в печатной форме "Платіжне доручення". Подскажите, пожалуйста, как это исправить?
Ждать обновление очередное, у меня тоже пропал! Видать у всех пропал никто ещё не заметил!
Підкажіть будь-ласка, не можу зробити в мережі розподіли! Заповнила рахунки (розподіли-дебет, розподіли-кредит), набрала розподіл а коли зберігаю, пише dxMemR_DR:Field`KOD`not found. Що це означає?
Людмила Король писав:Підкажіть будь-ласка, не можу зробити в мережі розподіли! Заповнила рахунки (розподіли-дебет, розподіли-кредит), набрала розподіл а коли зберігаю, пише dxMemR_DR:Field`KOD`not found. Що це означає?
думаю ві когда то давно пропустили обновление и теперь поле KOD в каком то файле отсутствует! И прога не может записать в єтот файл ничего! Или в каком то справочнике не заполнили код какой то!
Евгений, а подскажите, пожалуйста, еще. Я когда в начале этого года обновляла старую мережу , нумерация платежек продолжилась, теперь я каждый раз ввожу № платежки вручную. Как сделать в следующем году чтобы после обновления на 2018 нумерация началась сначала с 1-ой? Устанавливать программу с нуля и заново заполнять справочники?
Людмила Король писав:Евгений, а подскажите, пожалуйста, еще. Я когда в начале этого года обновляла старую мережу , нумерация платежек продолжилась, теперь я каждый раз ввожу № платежки вручную. Как сделать в следующем году чтобы после обновления на 2018 нумерация началась сначала с 1-ой? Устанавливать программу с нуля и заново заполнять справочники?
Сервіс - Зберегти базу док, потім Очистити базу документів!
Verchik писав:EVGENIY, підкажіть будь ласка розпакувала фойли оновлення в папку мережа_М, а платіжки все одно на старому бланку! можливо щось треба ще десь робити??? нічого не розумію.... мучаюсь з учорашнього дня і нічого не виходить
можливо мені потрібно встановити всі оновлення по черзі з початку року? в мене файл РМ від 11.01.2017
Файл pm.exe должен быть от 15.11 номер уже есть в платёжках! Ви однозначно не обновили файл!
Установили версию v.1.3.5.55 (exe файл 15.11.2017) вид платежного поручения не изменился нет примечания согласно приказа 729.
Что мы не правильно сделали? Помогите, пожалуйста.
elena_glad писав:Установили версию v.1.3.5.55 (exe файл 15.11.2017) вид платежного поручения не изменился нет примечания согласно приказа 729.
Что мы не правильно сделали? Помогите, пожалуйста.
Ждем дальше обновления! Теперь номер добавился, а сноска пропала