Програма Payments
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Регіон: Харьковская область
- Дякував (ла): 153 рази
- Подякували: 1410 разів
- Контактна інформація:
Скачать мало! Нужно установить + установите визуал фокспро! На сайте казначейства качайте и устанавливайте! Программа нормально работает в х64 системах!
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
инструкция, читали??
- для систем win7 (x64) необхідно встановити провайдер для Visual Foxpro 9.0 (файл для установки VFPOLEDBSetup.msi).
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
Програма переносится просто пут'м копирования папки МережаМ на новій комп, просто на новом компе нужно доустановаить БДЕ и фкоспро саму програму устанавливать с нуля ненужно! В ней все останется!buhg писав:спасибо, скажите а внутри все пусто будет или Вы поможете перенести из старой информацию
При открытии пункта "Кошторис" в подпункте "Зміни кошторису та помис.плану за довідками ГКР " выдаёт ошибку при подаче на печать пункт " Довідка про зміни кошторису ". Подскажите пожалуйста что может быть , что нужно сделать ?
Фото ошибки.
Хотя писалось в обновлениях программы что печатные формы " За довідками ГКР " исправлены.
Фото ошибки.
Хотя писалось в обновлениях программы что печатные формы " За довідками ГКР " исправлены.
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
Ну так пишіть, що не виходе?Київкінофільм писав:Добрый день! Не можем настроить программу. Можно Ваша помощь?
-
80welkommi
- Квартирант

- Регіон: Донецкая область
- Дякував (ла): 25 разів
- Подякували: 12 разів
не можливо друкувати довідку про зміни до кошторису ( річна) - пише не можливо загрузити файл помилкова структура або невірні дані. довідку помісячну друкує, реєстр змін теж. а річну - ні.
Доброго дня!
Під час роботи бухгалтера з Пейментс пропало світло. Тепер при загрузці зобов'язань виписує "неможливо загрузити файл помилкова структура". Всі інші Ваші рекомендації(стиснути базу ітд) пробували.
Посилання на Finzb.dbf :
Дякую!
Під час роботи бухгалтера з Пейментс пропало світло. Тепер при загрузці зобов'язань виписує "неможливо загрузити файл помилкова структура". Всі інші Ваші рекомендації(стиснути базу ітд) пробували.
Посилання на Finzb.dbf :
Дякую!
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
Цей файл в мене нормально відкривається, може помилка не в ньому?Metra писав:Доброго дня!
Посилання на Finzb.dbf :
Дякую!
Ще видає помилку "Table C:\MEREGAM_NEW\PM.dbf has become corrupted" але він теж відкривається(.EVGENIY писав:Цей файл в мене нормально відкривається, може помилка не в ньому?Metra писав:Доброго дня!
Посилання на Finzb.dbf :
Дякую!
Ось посилання на
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
Сам він з помилкоюMetra писав:Ще видає помилку "Table C:\MEREGAM_NEW\PM.dbf has become corrupted" але він теж відкривається(.EVGENIY писав:Цей файл в мене нормально відкривається, може помилка не в ньому?Metra писав:Доброго дня!
Посилання на Finzb.dbf :
Дякую!
Ось посилання на
З цим можна щось зробити? Чи все?EVGENIY писав:Сам він з помилкоюMetra писав:Ще видає помилку "Table C:\MEREGAM_NEW\PM.dbf has become corrupted" але він теж відкривається(.EVGENIY писав:Цей файл в мене нормально відкривається, може помилка не в ньому?Metra писав:Доброго дня!
Посилання на Finzb.dbf :
Дякую!
Ось посилання на
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
Да, можно восстановить! У меня нету сейчас на это времени :(Metra писав:З цим можна щось зробити? Чи все?EVGENIY писав:Сам він з помилкоюMetra писав:Ще видає помилку "Table C:\MEREGAM_NEW\PM.dbf has become corrupted" але він теж відкривається(.EVGENIY писав:Цей файл в мене нормально відкривається, може помилка не в ньому?Metra писав:Доброго дня!
Посилання на Finzb.dbf :
Дякую!
Ось посилання на
- eMelya
- Коронована особа

- Регіон: Полтавская область
- Дякував (ла): 14 разів
- Подякували: 77 разів
- Контактна інформація:
Забирайте.Metra писав:З цим можна щось зробити? Чи все?
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Гарно дякую! Зараз спробую.eMelya писав:Забирайте.Metra писав:З цим можна щось зробити? Чи все?
-
buhgalner
- Новачок

- Регіон: Ивано-Франковская область
В мене стоїть версія 52. закинув оновлення, т епер вибиває помилка нічого не можу запустити. То відсутній файл Pklvid.dbf то Rsk.dbf або вибиває Accounts не знайдено. А в довідниках мережа відсутній файл Fpo. скажіть що це за таке оновлення?
Що робити?
Що робити?
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
Опишіть як ви оновлювали програму? Що робили?buhgalner писав:В мене стоїть версія 52. закинув оновлення, т епер вибиває помилка нічого не можу запустити. То відсутній файл Pklvid.dbf то Rsk.dbf або вибиває Accounts не знайдено. А в довідниках мережа відсутній файл Fpo. скажіть що це за таке оновлення?
Що робити?
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
Ждать обновление очередное, у меня тоже пропал! Видать у всех пропал никто ещё не заметил!tacama писав:После установки обновления OnovPaym_2017.5.zip (замена трех файлов), пропал значок № в печатной форме "Платіжне доручення". Подскажите, пожалуйста, как это исправить?
-
tacama
- Новачок

- Регіон: Луганская область
- Дякував (ла): 4 рази
Спасибо!EVGENIY писав:Ждать обновление очередное, у меня тоже пропал! Видать у всех пропал никто ещё не заметил!tacama писав:После установки обновления OnovPaym_2017.5.zip (замена трех файлов), пропал значок № в печатной форме "Платіжне доручення". Подскажите, пожалуйста, как это исправить?
-
Людмила*
- Квартирант

- Регіон: Херсонская область
Підкажіть будь-ласка, не можу зробити в мережі розподіли! Заповнила рахунки (розподіли-дебет, розподіли-кредит), набрала розподіл а коли зберігаю, пише dxMemR_DR:Field`KOD`not found. Що це означає?
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
думаю ві когда то давно пропустили обновление и теперь поле KOD в каком то файле отсутствует! И прога не может записать в єтот файл ничего! Или в каком то справочнике не заполнили код какой то!Людмила Король писав:Підкажіть будь-ласка, не можу зробити в мережі розподіли! Заповнила рахунки (розподіли-дебет, розподіли-кредит), набрала розподіл а коли зберігаю, пише dxMemR_DR:Field`KOD`not found. Що це означає?
-
Людмила*
- Квартирант

- Регіон: Херсонская область
Евгений, а подскажите, пожалуйста, еще. Я когда в начале этого года обновляла старую мережу , нумерация платежек продолжилась, теперь я каждый раз ввожу № платежки вручную. Как сделать в следующем году чтобы после обновления на 2018 нумерация началась сначала с 1-ой? Устанавливать программу с нуля и заново заполнять справочники?
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
Сервіс - Зберегти базу док, потім Очистити базу документів!Людмила Король писав:Евгений, а подскажите, пожалуйста, еще. Я когда в начале этого года обновляла старую мережу , нумерация платежек продолжилась, теперь я каждый раз ввожу № платежки вручную. Как сделать в следующем году чтобы после обновления на 2018 нумерация началась сначала с 1-ой? Устанавливать программу с нуля и заново заполнять справочники?
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
Файл pm.exe должен быть от 15.11 номер уже есть в платёжках! Ви однозначно не обновили файл!Verchik писав:EVGENIY, підкажіть будь ласка розпакувала фойли оновлення в папку мережа_М, а платіжки все одно на старому бланку! можливо щось треба ще десь робити??? нічого не розумію.... мучаюсь з учорашнього дня і нічого не виходить
можливо мені потрібно встановити всі оновлення по черзі з початку року? в мене файл РМ від 11.01.2017
-
elena_glad
- Новачок

- Регіон: Днепропетровская Область
- Дякував (ла): 4 рази
Установили версию v.1.3.5.55 (exe файл 15.11.2017) вид платежного поручения не изменился нет примечания согласно приказа 729.
Что мы не правильно сделали? Помогите, пожалуйста.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
Ждем дальше обновления! Теперь номер добавился, а сноска пропалаelena_glad писав:Установили версию v.1.3.5.55 (exe файл 15.11.2017) вид платежного поручения не изменился нет примечания согласно приказа 729.