gssppvv писав:Buhgalter_T, Я вибачаюсь, але не можу зрозуміти, що саме треба змінити в налаштуваннях?
Я в налаштуваннях змінила тільки "рівень мережі" (в минулому році був 3, зараз 2). Все інше залишилося без змін. Внесла і нові і старі рахунки без проблем.
Набрали зміни до кошторису за довідками ГРК. Коли намагаються надрукувати довідку про зміни плану асигнувань ЗФ дає помилку Неможливо загрузити файл помилкова структура або невірні дані
Добрій день. а если все в мереже вроде хорошо/, работают обновления, но когда делаешь кошторис - при сохрании в проге выдается ошибка field s100 does not accept null values. что еще не хватает?
Kylmatitskaja Nata писав:Добрій день. а если все в мереже вроде хорошо/, работают обновления, но когда делаешь кошторис - при сохрании в проге выдается ошибка field s100 does not accept null values. что еще не хватает?
Якщо не помиляюся, ці поля в таблиці були введені в 2016 році з черговими оновленнями. Скоріше за все Ви не встановили ці оновлення.
Kylmatitskaja Nata писав:Добрій день. а если все в мереже вроде хорошо/, работают обновления, но когда делаешь кошторис - при сохрании в проге выдается ошибка field s100 does not accept null values. что еще не хватает?
Якщо не помиляюся, ці поля в таблиці були введені в 2016 році з черговими оновленнями. Скоріше за все Ви не встановили ці оновлення.
Rodind1 писав:Підкажіть ще будь ласка, заносим кошторис, заносимо до пункта "КПОЛ" пише занести довідник Мережі, заходим в довідник "Мережи" і немає як добавити, пусте поле, відсутній знак додавання
TALA6371 писав:yaoleg, Вже набирала розпорядження раз 10, все одно одна і та сама помилка " Аргументы имеют неверный тип, выходят за пределы допустимого диапазона или вступают в конфликт друг с другом" (помилка виходить при спробі скинути розпорядження на флешку). Буду дуже вдячна за допомогу!
Здравствуйте! Разобрались что не так? У меня то же самое(. Подскажите, пожалуйста!
Rodind1 писав:Підкажіть ще будь ласка, заносим кошторис, заносимо до пункта "КПОЛ" пише занести довідник Мережі, заходим в довідник "Мережи" і немає як добавити, пусте поле, відсутній знак додавання
змінили файл FPO і все підтянуло
як змінити файл FPO????допоможіть !!!!!
dbf navigator встановити або будь-який інший редактор дбф файлів.
Здравствуйте, форумчане! Помогите,пожалуйста, кто может. Не могу набрать распоряжение. То же самое - [font="Noto Sans", sans-serif]TALA6371 написав:[/font][font="Noto Sans", sans-serif]yaoleg, Вже набирала розпорядження раз 10, все одно одна і та сама помилка " Аргументы имеют неверный тип, выходят за пределы допустимого диапазона или вступают в конфликт друг с другом" (помилка виходить при спробі скинути розпорядження на флешку). Буду дуже вдячна за допомогу![/font]
Подскажите, пожалуйста, как в программе изменить "Рівень розпорядника коштів" с 3 на 2. Захожу в налаштування, меняю, но в кошторисе выскакивает всё тот же 3, никак не нужный 2.
Ребята, подскажите. Набрали річний індивідуальний кошторис, а в казне говорят форма неправильная, не должно быть 9000 строки, и кошторис спец фонда тоже неправильная форма. Версия программы вроде последняя 56, в чём может быть проблема?
kar1kam1 писав:Ребята, подскажите. Набрали річний індивідуальний кошторис, а в казне говорят форма неправильная, не должно быть 9000 строки, и кошторис спец фонда тоже неправильная форма. Версия программы вроде последняя 56, в чём может быть проблема?