Що набрали, те і побачить... а на те повідомлення - не зважайте, воно з'являється, якщо навіть по СФ взагалі нічого не набирати. Там є перевірка кошторис/помісячний план для ЗФ (біленька кнопка така) - оте можна натиснути, щоб перевірити. А по СФ вже як буде... тим більше там же по фондах 2 і 3 помісячний план не набирається, тільки по 7, то ж він в будь-якому випадку відрізнятиметься від кошторисуMaryana7506 писав:я підтвердила і записала, але що побачить казначей - не знаю??
PM.exe
-
- Мешканець
- Регіон: Киевская Область
-
- Мандрівник
- Регіон: Киевская область
- Дякував (ла): 11 разів
- Подякували: 1 раз
Добрий день, підскажіть будь-ласка при формуванні юридичних та фінансових зобов*язань на папервому вигляді в колонці де реєстраційний номер (розрахунковий рахунок) ставе ХХХХХХХХХ, а де дата прийняття взагалі не має нічого. Так і повинно бути? Всі довідники заповнені вірно.
-
- Квартирант
- Регіон: Днепропетровская Область
- Подякували: 9 разів
не переносятся плат жк на флешкц...выскакивет ошибка Microsoft драйверODBC dBase инструкция INSERT INTO НЕИЗВЕСТНОЕ ИМЯ NDOCU проверьте правильное написание имени...ПЛИЗ кто что может сказать.со старой мережи всё распечатывается, а с обновлённой - нет...
Добрый день! В казначействе вместо индивидуальных смет сформировались сводные показатели, казначей вручную исправил коды получателя и распорядителя как надо и смета втянулась как нужно, индивидуальной. Но теперь, что делать со сводной? пытались втянуть файл смет, где суммы с минусом, все равно Є-КАЗНА видит ошибку. Подскажите, как решить такую проблему.
-
- Мешканець
SVhoy, напевно проблема, як і у anzela. Або pm.dbf, або zplat.dbf не оновлені
Lilya_Sel, а вилучить неправильно оброблений зведений кошторис казначею релігія заважає? А вирішити проблему культурним втягуванням мінусового кошторису з інфморацією про помилку все равно Є-КАЗНА видит ошибку важко. Її мають вирішувати казначеї між собою, а не клієнти тут на форумі.
Lilya_Sel, а вилучить неправильно оброблений зведений кошторис казначею релігія заважає? А вирішити проблему культурним втягуванням мінусового кошторису з інфморацією про помилку все равно Є-КАЗНА видит ошибку важко. Її мають вирішувати казначеї між собою, а не клієнти тут на форумі.
-
- Новачок
- Регіон: Днепропетровская Область
Помогите, пожалуйста!
Заполнили файл Fpo.dbf, в справочнике мережі данные видны. А при створенні кошторису справочник мережа оказівается пустой. вручную написать код отримувача не могу-пишет, что нет такого кода в справочнике мережі. И из кошториса справочник виден пустой. Віхожу в довідники-снова полній..........Барабашка что ли.
Заполнили файл Fpo.dbf, в справочнике мережі данные видны. А при створенні кошторису справочник мережа оказівается пустой. вручную написать код отримувача не могу-пишет, что нет такого кода в справочнике мережі. И из кошториса справочник виден пустой. Віхожу в довідники-снова полній..........Барабашка что ли.
- Радистка_Кэт
- Коронована особа
- Регіон: Киев
- Дякував (ла): 46 разів
- Подякували: 21 раз
Господа, не знаю, было ли тут про такое, не помню.
Установила мережу 2014 в новую папку и БДЕ, которые мне дали в казначействе.
И теперь во всех мережах вместо букв - символы.... Что делать?
Добавлено (13.01.2014, 16:26)
---------------------------------------------
Все, вопрос снят
Установила мережу 2014 в новую папку и БДЕ, которые мне дали в казначействе.
И теперь во всех мережах вместо букв - символы.... Что делать?
Добавлено (13.01.2014, 16:26)
---------------------------------------------
Все, вопрос снят
- Эн
- Мандрівник
- Регіон: Харьковская Область
- Дякував (ла): 1 раз
Добрий вечір. Зі святами Вас всих. БУДЬ-ЛАСКА ДОПОМОЖІТЬ ВСІ ХТО МОЖЕ!!!!! Я поставила нову мережу поновлення 25.12.13р. і в мене не печатаються фін.юр.зоб. і платіжні доручення пише: неможливо загрузити файл помилкова структура або відсутній драйвер. А в кошторисах після заповнення я зберігію документ мені пише програма: dxMemZvdb_gg:Fseld"S203@not found
Велике спасибі
Велике спасибі
-
- Мешканець
Lilya_Sel, знаю я як вона не працює...
Alex25, перевірте уважно налаштування. Напевно не співпадає рівень (респ., обл., район) і ступінь розпорядника в Налаштуванні з fpo.dbf.
Ivanka, якщо кошторис вноситься на квартал, то під час друку автоматично буде бланк Тимчасовий кошторис. Це якщо проблема саме з Тимчасовим. А якщо в принципі нічого не получається, то в двох словах не опишеш
Эн, встановіть BDE, посилання на нього є на головній сторінці сайту
Alex25, перевірте уважно налаштування. Напевно не співпадає рівень (респ., обл., район) і ступінь розпорядника в Налаштуванні з fpo.dbf.
Ivanka, якщо кошторис вноситься на квартал, то під час друку автоматично буде бланк Тимчасовий кошторис. Це якщо проблема саме з Тимчасовим. А якщо в принципі нічого не получається, то в двох словах не опишеш
Эн, встановіть BDE, посилання на нього є на головній сторінці сайту
на сайті ДКСУ (BDE501.rar) і по самій темі мало не кожні 5 постів.Цитата писав:В этом году чтоб программа нормально работала нужно доустановить вот это!
-
- Квартирант
- Регіон: Закарпатская Область
- Дякував (ла): 15 разів
- Подякували: 5 разів
А есть где-то нормальная инструкция по сей программе с картинками или видео, где было бы описано:
занесение карточки в кнопочке "настройка";
занесение справочников;
создание кошториса;
создание обязательств и платежек;
где именно брать fpo.dbf. В казначействе на флешку установку программы кидают, а этот заветный файлик нет. Почему?
занесение карточки в кнопочке "настройка";
занесение справочников;
создание кошториса;
создание обязательств и платежек;
где именно брать fpo.dbf. В казначействе на флешку установку программы кидают, а этот заветный файлик нет. Почему?
-
- Квартирант
- Регіон: Тернопольская область
- Подякували: 1 раз
jess, в програмі "Кошториси--Кошториси, помісячний план--Річний кошторис та помісячний план асигнувань--додала річний (загальна сума 1кв.), додала помісячний (січень, лютий, березень)--друк --"розподіл показників зведеного кошторису (зведених планів асигнувань"" і ніде не пише тимчасовий, може я не правильно внесла?
Lubocka, моє мені давало цей файл, коли я в них уточнила на рахунок нього
Lubocka, моє мені давало цей файл, коли я в них уточнила на рахунок нього
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Регіон: Харьковская область
- Дякував (ла): 150 разів
- Подякували: 1395 разів
- Контактна інформація:
Ivanka, в меню КОШТОРИСИ - НАЛАШТУВАННЯ ПАРАМЕТРІВ нужно біло поставить галочку на ТИМЧАСОВИЙ ИНДИВІДУАЛЬНИЙ!
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
- Амплитуда_ubr
- Квартирант
- Регіон: Киев
EVGENIY писав:меню КОШТОРИСИ - НАЛАШТУВАННЯ ПАРАМЕТРІВ нужно біло поставить галочку на ТИМЧАСОВИЙ ИНДИВІДУАЛЬНИЙ!
после установки обновления от 10.01.2014 в налаштуванні параметрів меню Кошториси уже НЕТУ пункта "тимчасовий індивідуальний". Есть только ЗВЕДЕНИЙ и ІНДИВІДУАЛЬНИЙ (хотя версия по прежнему высвечивается с 33 в конце! непонятно.... )
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Амплитуда, та там автор что то начудил, у него два обновления от 09.01.2013 одно в в обед другое вечером, так вот в одном есть тимчасовый в другом нет! Щас я прикреплю к сообщению нужный ПМ!
-
- Мешканець
Амплитуда, тоді працює оте, що я писав:
Хіба що слід уточнити, що це стосується індивідуального кошторису. Чого на місці "зведеного кошторису" відкривається "розподіл показників зведеного кошторису" для мене загадкаЦитата писав:якщо кошторис вноситься на квартал, то під час друку автоматично буде бланк Тимчасовий кошторис
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Амплитуда, а чо на этом сайте не качали??? Вот как раз тут лежит файл в котором есть тимчасовый, на ДКСУ такой же файл но время файла 20-02 и уже нету тимчасового!
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
cerpen, Ждём обновлений! Сегодня кто то писал в комментариях что просто ставят разные номера к примеру 1-1,1-2,1-3...1-17
-
- Мандрівник
- Регіон: Херсонская Область
На прошлых страницах здесь же задавал этот вопрос, ждал обновления с решением проблемы в субботу-воскресенье, но никаких обновлений не вышло, по этому в понедельник просто первый номер фин обязательства был со словом "заявка", а ко всем последующим добавлял нумерацию - "заявка1", "заявка2" и т.д., в казначействе все втянулось без ручного вмешательства, что хотя бы дает немного времени до следующей подобной регистрации, а вообще надеюсь, что до конца недели все таки выйдет обновлениеcerpen писав:на заробітну плату видає помилку
- yaoleg
- Коронована особа
- Регіон: Вінницька область
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 452 рази
MotorInHead, имхо не все так просто "Финдокументы" обновляют для корректного введения документов в "Є-Казна", а не для удобства бухгалтеров. И если в "Є-Казна" есть тот же контроль на уникальность обязательств, то ожидать обновлений "Финдокументов" вряд ли стоит!?
-
- Мешканець
cerpen, прикольно... а ваше казначейство усвідомлює цю ситуацію? "програма, надана ДКСУ, не дозволяє набрати документи так, як того вимагає територіальний орган ДКСУ і оновлення до програми незрозуміло коли будуть..." Може ж є не тільки чорне й біле, а ще сіре... і клієнт не винен, що всередині відомства є неузгодженість, тому необхідно шукати компроміс