Підскажіть будь ласка, оновлення я встановила,все працює, а в казначействі кажуть , що необхідно у них взять іще якісь три файли і вкинуть у папку Мережа.Що це за файли і для чого вони, адже і без них все працює.
Доброго дня. При створенні платіжного доручення неможливо зайти у перегляд та вибір фінансового зобов'язання. Видає помилку "Неможливо загрузити файл помилкова структура". В чому проблема може бути?
СРЦСССДМ писав:Підскажіть будь ласка, оновлення я встановила,все працює, а в казначействі кажуть , що необхідно у них взять іще якісь три файли і вкинуть у папку Мережа.Що це за файли і для чого вони, адже і без них все працює.
Ну мабуть файли довідників! Якщо у вас назва КЕКВ 2275 нова то ви оновили їх!
Доброго дня. Ввели загальний фонд кошторису, при введенні спеціального фонду вибиває, що КЕКВ вже є. Раніше все було ок, може хтось стикався і вирішив проблему?
Buchalter_Lviv писав:Доброго дня. Ввели загальний фонд кошторису, при введенні спеціального фонду вибиває, що КЕКВ вже є. Раніше все було ок, може хтось стикався і вирішив проблему?
Buchalter_Lviv писав:Доброго дня. Ввели загальний фонд кошторису, при введенні спеціального фонду вибиває, що КЕКВ вже є. Раніше все було ок, може хтось стикався і вирішив проблему?
Доброго дня! Допоможіть будь-ласка вирішити проблему. Я створила юридичні зобов"язання, а коли зайшла знов у програму щоб записати на флешку, мені видає повідомлення: "Неможливо загрузити файл помилкоа структура", про що це говорить? це ж саме повідомлення видає і при загрузці фінансових зобов"язань (хоч я їх ще не створювала).
buhg писав:подскажите, что значит очистить и заново все заносить ,надо где-то скачать новую программу или на РМ 2018 установить последнее обновление, помогите
Конечно нужно обновить програму, заново устанавливать ненужно! Для начала работі в 2019 году сделать нужно вот єто
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Прохаю допомогти. Встановила оновлення до 60, було 56. Мережа і довідник бюджетів правильні. Програма по Місцевому бюджету працює нормально, а в Програмі по Державному бюджету не можу створити кошторис і план асигнувань на 2019 рік, і зміни до кошторису теж ні. Викидає помилку: Field S100 does not accept null values, і не зберігає. Лише по одному КПКВ якимось чином набрався кошторис, але без можливості друку і при спробі скинути на флешку пише: The number of SELECT values doesn't match the number of INSERT columns. Юридичні, фінансові і платіжні доручення створюються без проблем. Де і що не так?
Після оновлення програми в мене змінилася назва коду відомчої класифікації видатків та кредитування бюджету: раніше назва починалася зі слова "рада", а тепер - зі слова "апарат". У декого лишилася попередня назва КВК, а у декого , як і в мене,0 змінилася. Який правильний? В нас сільські бюджети.
Кузя писав:Після оновлення програми в мене змінилася назва коду відомчої класифікації видатків та кредитування бюджету: раніше назва починалася зі слова "рада", а тепер - зі слова "апарат". У декого лишилася попередня назва КВК, а у декого , як і в мене,0 змінилася. Який правильний? В нас сільські бюджети.
вот тут скачайте и замените в своей папкк НДИ файли
lyudakot77 писав:Прохаю допомогти. Встановила оновлення до 60, було 56. Мережа і довідник бюджетів правильні. Програма по Місцевому бюджету працює нормально, а в Програмі по Державному бюджету не можу створити кошторис і план асигнувань на 2019 рік, і зміни до кошторису теж ні. Викидає помилку: Field S100 does not accept null values, і не зберігає. Лише по одному КПКВ якимось чином набрався кошторис, але без можливості друку і при спробі скинути на флешку пише: The number of SELECT values doesn't match the number of INSERT columns. Юридичні, фінансові і платіжні доручення створюються без проблем. Де і що не так?
думаю вам нужно установить с нуля и заново настроить всю програму! Мене кажется ви не одно обновление пропустили!
lyudakot77 писав:Прохаю допомогти. Встановила оновлення до 60, було 56. Мережа і довідник бюджетів правильні. Програма по Місцевому бюджету працює нормально, а в Програмі по Державному бюджету не можу створити кошторис і план асигнувань на 2019 рік, і зміни до кошторису теж ні. Викидає помилку: Field S100 does not accept null values, і не зберігає. Лише по одному КПКВ якимось чином набрався кошторис, але без можливості друку і при спробі скинути на флешку пише: The number of SELECT values doesn't match the number of INSERT columns. Юридичні, фінансові і платіжні доручення створюються без проблем. Де і що не так?
думаю вам нужно установить с нуля и заново настроить всю програму! Мене кажется ви не одно обновление пропустили!
дуже вам дякую, буду пробувати, потім вам відзвітуюсь :)