Програма Payments
- Buhgalter1982
- Новачок

- Регіон: Львовская область
- Дякував (ла): 1 раз
Доброго дня! Підскажіть чому при друку кошторисів заповнюється рядок ЄДРПОУ та назва установи, а при друку довідок змін до кошторисів ці рядки пусті.
-
FoxxAl
- Новачок

- Регіон: Харьковская область
- Дякував (ла): 4 рази
Доброго дня! Допоможіть, будь ласка. Зламався комп'ютер, повністю втратились дані по мережі. Встановила, заповнила всі довідники начебто вірно, але зараз при друкуванні юридичних та фінансових зобов'язань у рядку "код розпорядника (одержувача) бюджетних коштів відповідно до Єдиного реєстру" перед кодом ставить 0. Тобто мій код розпорядника 12345, та друкує програма 012345. В довідниках код вірний, в dbf файлі також вірний (п'ятизначний). Звідки цей 0 з'являється та як його прибрати не можу зрозуміти. Програму вже перевстановлювала.
- yaoleg
- Коронована особа

- Регіон: Вінницька область
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 453 рази
Заповніть поле "КПОЛ" в довіднику "Бюджети", і потім наберіть документи заново.FoxxAl писав:Доброго дня! Допоможіть, будь ласка. Зламався комп'ютер, повністю втратились дані по мережі. Встановила, заповнила всі довідники начебто вірно, але зараз при друкуванні юридичних та фінансових зобов'язань у рядку "код розпорядника (одержувача) бюджетних коштів відповідно до Єдиного реєстру" перед кодом ставить 0. Тобто мій код розпорядника 12345, та друкує програма 012345. В довідниках код вірний, в dbf файлі також вірний (п'ятизначний). Звідки цей 0 з'являється та як його прибрати не можу зрозуміти. Програму вже перевстановлювала.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Дякував (ла): 153 рази
- Подякували: 1411 разів
- Контактна інформація:
все вірно! пару тижнів тому казначейство змінило цей код на шестизначний про що написано в оновленні!!!!! Тому у вас все вірно!!!!!!!!!FoxxAl писав:Доброго дня! Допоможіть, будь ласка. Зламався комп'ютер, повністю втратились дані по мережі. Встановила, заповнила всі довідники начебто вірно, але зараз при друкуванні юридичних та фінансових зобов'язань у рядку "код розпорядника (одержувача) бюджетних коштів відповідно до Єдиного реєстру" перед кодом ставить 0. Тобто мій код розпорядника 12345, та друкує програма 012345. В довідниках код вірний, в dbf файлі також вірний (п'ятизначний). Звідки цей 0 з'являється та як його прибрати не можу зрозуміти. Програму вже перевстановлювала.
-
FoxxAl
- Новачок

- Дякував (ла): 4 рази
Заповнено воно в мене.yaoleg писав:Заповніть поле "КПОЛ" в довіднику "Бюджети", і потім наберіть документи заново.
а казначейство не приймає, бо в них видає помилку "не відповідає типу або розміру полей шаблону"EVGENIY писав:все вірно! пару тижнів тому казначейство змінило цей код на шестизначний про що написано в оновленні!!!!! Тому у вас все вірно!!!!!!!!!
Спробую старішу версію встановити, може приймуть у казні))
PS Так, передостання версія не видає "0". Дякую, EVGENIY
- yaoleg
- Коронована особа

Оновіть довідник програм і буде Вам щастя.Johnny писав:Почему нет кода?
3087
Надання допомоги на дітей, які виховуються у багатодітних сім'ях
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
- Buhgalter1982
- Новачок

Доброго дня! Хочу поставити програму з нуля. Які файли можна перенести зі старої програми, щоб були заповнені всі довідники,юридичні, фінансові, платіжки, довідки змін поточного року? Дякую.
- yaoleg
- Коронована особа

-із папки NDI: AccDisKr.dbf, AccDistr.dbf, Accounts.dbf, Bnp.dbf, Otrim.dbf, Budget.dbf;Buhgalter1982 писав:Доброго дня! Хочу поставити програму з нуля. Які файли можна перенести зі старої програми, щоб були заповнені всі довідники,юридичні, фінансові, платіжки, довідки змін поточного року? Дякую.
-із кореневої папки: TT2Svr.INI, VDD.dbf, VDDARH.dbf, fpo.dbf, URZB.dbf, FINZB.dbf, PM.dbf, ORDER.dbf.
Але, у будь-якому разі зробіть архів програми.
- Buhgalter1982
- Новачок

Все зробив, але виникає Error: Помилка запису налаштувань в файл TT2Svr.INI. І коли закриваю виринає вікно "Файл Pklvid.dbf не знайдено. Навіть коли інсталюю начисто без заміни вище файлів, виникає таке ж саме.yaoleg писав:-із папки NDI: AccDisKr.dbf, AccDistr.dbf, Accounts.dbf, Bnp.dbf, Otrim.dbf, Budget.dbf;Buhgalter1982 писав:Доброго дня! Хочу поставити програму з нуля. Які файли можна перенести зі старої програми, щоб були заповнені всі довідники,юридичні, фінансові, платіжки, довідки змін поточного року? Дякую.
-із кореневої папки: TT2Svr.INI, VDD.dbf, VDDARH.dbf, fpo.dbf, URZB.dbf, FINZB.dbf, PM.dbf, ORDER.dbf.
- yaoleg
- Коронована особа

Встановіть бібліотеки доступу Visual FoxProBuhgalter1982 писав:Все зробив, але виникає Error: Помилка запису налаштувань в файл TT2Svr.INI. І коли закриваю виринає вікно "Файл Pklvid.dbf не знайдено. Навіть коли інсталюю начисто без заміни вище файлів, виникає таке ж саме.yaoleg писав:-із папки NDI: AccDisKr.dbf, AccDistr.dbf, Accounts.dbf, Bnp.dbf, Otrim.dbf, Budget.dbf;Buhgalter1982 писав:Доброго дня! Хочу поставити програму з нуля. Які файли можна перенести зі старої програми, щоб були заповнені всі довідники,юридичні, фінансові, платіжки, довідки змін поточного року? Дякую.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
2 пунктBuhgalter1982 писав:Все зробив, але виникає Error: Помилка запису налаштувань в файл TT2Svr.INI. І коли закриваю виринає вікно "Файл Pklvid.dbf не знайдено. Навіть коли інсталюю начисто без заміни вище файлів, виникає таке ж саме.yaoleg писав:-із папки NDI: AccDisKr.dbf, AccDistr.dbf, Accounts.dbf, Bnp.dbf, Otrim.dbf, Budget.dbf;Buhgalter1982 писав:Доброго дня! Хочу поставити програму з нуля. Які файли можна перенести зі старої програми, щоб були заповнені всі довідники,юридичні, фінансові, платіжки, довідки змін поточного року? Дякую.
- Buhgalter1982
- Новачок

Бібліотеки всі стоять, БДЕ стоїть. Стоїть робоча програма v1.3.6.1., Скачав з сайту файл інсталяції setup_p_2019.2, хочу поставити з нуля в іншу паппку. Але виникають такі помилки.EVGENIY писав:2 пунктBuhgalter1982 писав:Все зробив, але виникає Error: Помилка запису налаштувань в файл TT2Svr.INI. І коли закриваю виринає вікно "Файл Pklvid.dbf не знайдено. Навіть коли інсталюю начисто без заміни вище файлів, виникає таке ж саме.yaoleg писав:-із папки NDI: AccDisKr.dbf, AccDistr.dbf, Accounts.dbf, Bnp.dbf, Otrim.dbf, Budget.dbf;Buhgalter1982 писав:Доброго дня! Хочу поставити програму з нуля. Які файли можна перенести зі старої програми, щоб були заповнені всі довідники,юридичні, фінансові, платіжки, довідки змін поточного року? Дякую.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
в назві папки є пробіл або кирилиця?Buhgalter1982 писав:Бібліотеки всі стоять, БДЕ стоїть. Стоїть робоча програма v1.3.6.1., Скачав з сайту файл інсталяції setup_p_2019.2, хочу поставити з нуля в іншу паппку. Але виникають такі помилки.EVGENIY писав:2 пунктBuhgalter1982 писав:Все зробив, але виникає Error: Помилка запису налаштувань в файл TT2Svr.INI. І коли закриваю виринає вікно "Файл Pklvid.dbf не знайдено. Навіть коли інсталюю начисто без заміни вище файлів, виникає таке ж саме.yaoleg писав:-із папки NDI: AccDisKr.dbf, AccDistr.dbf, Accounts.dbf, Bnp.dbf, Otrim.dbf, Budget.dbf;Buhgalter1982 писав:Доброго дня! Хочу поставити програму з нуля. Які файли можна перенести зі старої програми, щоб були заповнені всі довідники,юридичні, фінансові, платіжки, довідки змін поточного року? Дякую.
- Buhgalter1982
- Новачок

- Buhgalter1982
- Новачок

Друга проблема: Чому в довідці змін до кошторису не заповнюється код ЄДРПОУ та назва установи?
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
Передивитись всі налаштування та файл fpo.dbfBuhgalter1982 писав:Друга проблема: Чому в довідці змін до кошторису не заповнюється код ЄДРПОУ та назва установи?
- Buhgalter1982
- Новачок

Передевився всі налаштуванн, у файлі fpo.dbf все заповнено. Але у кошторисі друкує ЄДРПОУ і назву установи, а у змінах до кошторису за довідками ГРК не друкує.EVGENIY писав:Передивитись всі налаштування та файл fpo.dbfBuhgalter1982 писав:Друга проблема: Чому в довідці змін до кошторису не заповнюється код ЄДРПОУ та назва установи?
-
almonds
- Мандрівник

- Регіон: Киевская область
- Дякував (ла): 13 разів
- Подякували: 3 рази
розкажіть як це зробити? бо в нас не виходить, з казначейства дзвонили в головне і сказали що це не можливо, виписуйте чек.yaoleg писав:В полі ЄДРПОУ - 10 нулів, а в полі PRM1 - #фсеріяпаспорт#almonds писав:Хочу перерахувати кошти особі, без ідентифікаційного коду. Ощадбанк пише 0000000000, а казначейству нулі не підходять. Як заповнити в програмі ЄДРПОУ?
де в
[ltr]Програма Payments [/ltr]
заповнити цю примітку? якщо можна скрін.
наперед вдячна!
- yaoleg
- Коронована особа

В транспортному файлі.almonds писав:розкажіть як це зробити? бо в нас не виходить, з казначейства дзвонили в головне і сказали що це не можливо, виписуйте чек.yaoleg писав:В полі ЄДРПОУ - 10 нулів, а в полі PRM1 - #фсеріяпаспорт#almonds писав:Хочу перерахувати кошти особі, без ідентифікаційного коду. Ощадбанк пише 0000000000, а казначейству нулі не підходять. Як заповнити в програмі ЄДРПОУ?
де в
наперед вдячна!
-
almonds
- Мандрівник

- Регіон: Киевская область
- Дякував (ла): 13 разів
- Подякували: 3 рази
#фсеріяпаспорт# - а ф - це що?yaoleg писав:В транспортному файлі.almonds писав:розкажіть як це зробити? бо в нас не виходить, з казначейства дзвонили в головне і сказали що це не можливо, виписуйте чек.yaoleg писав:В полі ЄДРПОУ - 10 нулів, а в полі PRM1 - #фсеріяпаспорт#almonds писав:Хочу перерахувати кошти особі, без ідентифікаційного коду. Ощадбанк пише 0000000000, а казначейству нулі не підходять. Як заповнити в програмі ЄДРПОУ?
де в
наперед вдячна!
Доброго часу доби! Така сама ситуація. Спробував завантажити файл, але він видалений з сайту. Дайте, будь ласка, працююче посилання на цей файл. Заздалегідь дякую.EVGENIY писав:Ось папка зі всіма поновленнямиqwir писав:Доброго дня. Така проблемка. По інклюзивних центрах фінансування проводилось по ТПКВКМБ 1161, а тепер наказом МінФінУ від 21.02.2019 № 78 вводиться ТПКВКМБ 1170 з 01.01.2019. В програмі такого коду немає. Чи не переведу я програмку, якщо введу в файл з розширенням .dbf код 1170?
можете прям всі файли в свою папку НДІ скопіювати і той КПК у вас з'явиться!
- yaoleg
- Коронована особа

almonds писав:#фсеріяпаспорт# - а ф - це що?yaoleg писав:В транспортному файлі.almonds писав:розкажіть як це зробити? бо в нас не виходить, з казначейства дзвонили в головне і сказали що це не можливо, виписуйте чек.yaoleg писав:В полі ЄДРПОУ - 10 нулів, а в полі PRM1 - #фсеріяпаспорт#almonds писав:Хочу перерахувати кошти особі, без ідентифікаційного коду. Ощадбанк пише 0000000000, а казначейству нулі не підходять. Як заповнити в програмі ЄДРПОУ?
де в
наперед вдячна!
- yaoleg
- Коронована особа

osseruy писав:Доброго часу доби! Така сама ситуація. Спробував завантажити файл, але він видалений з сайту. Дайте, будь ласка, працююче посилання на цей файл. Заздалегідь дякую.EVGENIY писав:Ось папка зі всіма поновленнямиqwir писав:Доброго дня. Така проблемка. По інклюзивних центрах фінансування проводилось по ТПКВКМБ 1161, а тепер наказом МінФінУ від 21.02.2019 № 78 вводиться ТПКВКМБ 1170 з 01.01.2019. В програмі такого коду немає. Чи не переведу я програмку, якщо введу в файл з розширенням .dbf код 1170?
можете прям всі файли в свою папку НДІ скопіювати і той КПК у вас з'явиться!
Доброго дня!При установці останнього оновлення OnovPaym_2019.3 зникли всі введені раніше платіжні доручення. Усі оновлення до цього встановлено. При конвертації помилку не видає.
-
Minzdrav
- Мешканець

- Регіон: Донецкая область
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 37 разів
Мои бухгалтера жалуются на ту же самую проблему - после обновления нет документов, которые вводились после 8 апреля. Работают пока на резервной копии (то есть на старой версии). Обновлённая версия программы мирно пылится на жёстком диске.
-
Grisha1809
- Новачок

- Регіон: Ивано-Франковская область
Дорого дня. У мене така проблема: при формуванні довідки про зміну кошторису у полі підстава автоматично програма пише "Згідно довідки №..." У районному казначействі кажуть, що там цього немає бути. Як це виправити?