Доброго дня! Допоможіть, будь ласка. Зламався комп'ютер, повністю втратились дані по мережі. Встановила, заповнила всі довідники начебто вірно, але зараз при друкуванні юридичних та фінансових зобов'язань у рядку "код розпорядника (одержувача) бюджетних коштів відповідно до Єдиного реєстру" перед кодом ставить 0. Тобто мій код розпорядника 12345, та друкує програма 012345. В довідниках код вірний, в dbf файлі також вірний (п'ятизначний). Звідки цей 0 з'являється та як його прибрати не можу зрозуміти. Програму вже перевстановлювала.
FoxxAl писав:Доброго дня! Допоможіть, будь ласка. Зламався комп'ютер, повністю втратились дані по мережі. Встановила, заповнила всі довідники начебто вірно, але зараз при друкуванні юридичних та фінансових зобов'язань у рядку "код розпорядника (одержувача) бюджетних коштів відповідно до Єдиного реєстру" перед кодом ставить 0. Тобто мій код розпорядника 12345, та друкує програма 012345. В довідниках код вірний, в dbf файлі також вірний (п'ятизначний). Звідки цей 0 з'являється та як його прибрати не можу зрозуміти. Програму вже перевстановлювала.
Заповніть поле "КПОЛ" в довіднику "Бюджети", і потім наберіть документи заново.
FoxxAl писав:Доброго дня! Допоможіть, будь ласка. Зламався комп'ютер, повністю втратились дані по мережі. Встановила, заповнила всі довідники начебто вірно, але зараз при друкуванні юридичних та фінансових зобов'язань у рядку "код розпорядника (одержувача) бюджетних коштів відповідно до Єдиного реєстру" перед кодом ставить 0. Тобто мій код розпорядника 12345, та друкує програма 012345. В довідниках код вірний, в dbf файлі також вірний (п'ятизначний). Звідки цей 0 з'являється та як його прибрати не можу зрозуміти. Програму вже перевстановлювала.
все вірно! пару тижнів тому казначейство змінило цей код на шестизначний про що написано в оновленні!!!!! Тому у вас все вірно!!!!!!!!!
yaoleg писав:Заповніть поле "КПОЛ" в довіднику "Бюджети", і потім наберіть документи заново.
Заповнено воно в мене.
EVGENIY писав:все вірно! пару тижнів тому казначейство змінило цей код на шестизначний про що написано в оновленні!!!!! Тому у вас все вірно!!!!!!!!!
а казначейство не приймає, бо в них видає помилку "не відповідає типу або розміру полей шаблону"
Спробую старішу версію встановити, може приймуть у казні))
PS Так, передостання версія не видає "0". Дякую, EVGENIY
Доброго дня! Хочу поставити програму з нуля. Які файли можна перенести зі старої програми, щоб були заповнені всі довідники,юридичні, фінансові, платіжки, довідки змін поточного року? Дякую.
Buhgalter1982 писав:Доброго дня! Хочу поставити програму з нуля. Які файли можна перенести зі старої програми, щоб були заповнені всі довідники,юридичні, фінансові, платіжки, довідки змін поточного року? Дякую.
Buhgalter1982 писав:Доброго дня! Хочу поставити програму з нуля. Які файли можна перенести зі старої програми, щоб були заповнені всі довідники,юридичні, фінансові, платіжки, довідки змін поточного року? Дякую.
Все зробив, але виникає Error: Помилка запису налаштувань в файл TT2Svr.INI. І коли закриваю виринає вікно "Файл Pklvid.dbf не знайдено. Навіть коли інсталюю начисто без заміни вище файлів, виникає таке ж саме.
Все зробив, але виникає Error: Помилка запису налаштувань в файл TT2Svr.INI. І коли закриваю виринає вікно "Файл Pklvid.dbf не знайдено. Навіть коли інсталюю начисто без заміни вище файлів, виникає таке ж саме.
Бібліотеки всі стоять, БДЕ стоїть. Стоїть робоча програма v1.3.6.1., Скачав з сайту файл інсталяції setup_p_2019.2, хочу поставити з нуля в іншу паппку. Але виникають такі помилки.
Бібліотеки всі стоять, БДЕ стоїть. Стоїть робоча програма v1.3.6.1., Скачав з сайту файл інсталяції setup_p_2019.2, хочу поставити з нуля в іншу паппку. Але виникають такі помилки.
Buhgalter1982 писав:Друга проблема: Чому в довідці змін до кошторису не заповнюється код ЄДРПОУ та назва установи?
Передивитись всі налаштування та файл fpo.dbf
Передевився всі налаштуванн, у файлі fpo.dbf все заповнено. Але у кошторисі друкує ЄДРПОУ і назву установи, а у змінах до кошторису за довідками ГРК не друкує.
almonds писав:Хочу перерахувати кошти особі, без ідентифікаційного коду. Ощадбанк пише 0000000000, а казначейству нулі не підходять. Як заповнити в програмі ЄДРПОУ?
В полі ЄДРПОУ - 10 нулів, а в полі PRM1 - #фсеріяпаспорт#
розкажіть як це зробити? бо в нас не виходить, з казначейства дзвонили в головне і сказали що це не можливо, виписуйте чек.
де в
[ltr]Програма Payments [/ltr]
заповнити цю примітку? якщо можна скрін.
наперед вдячна!
almonds писав:Хочу перерахувати кошти особі, без ідентифікаційного коду. Ощадбанк пише 0000000000, а казначейству нулі не підходять. Як заповнити в програмі ЄДРПОУ?
розкажіть як це зробити? бо в нас не виходить, з казначейства дзвонили в головне і сказали що це не можливо, виписуйте чек.
де в
наперед вдячна!
де в
наперед вдячна!
qwir писав:Доброго дня. Така проблемка. По інклюзивних центрах фінансування проводилось по ТПКВКМБ 1161, а тепер наказом МінФінУ від 21.02.2019 № 78 вводиться ТПКВКМБ 1170 з 01.01.2019. В програмі такого коду немає. Чи не переведу я програмку, якщо введу в файл з розширенням .dbf код 1170?
Ось папка НДИ зі всіма поновленнями
можете прям всі файли в свою папку НДІ скопіювати і той КПК у вас з'явиться!
Доброго часу доби! Така сама ситуація. Спробував завантажити файл, але він видалений з сайту. Дайте, будь ласка, працююче посилання на цей файл. Заздалегідь дякую.
де в
наперед вдячна!
qwir писав:Доброго дня. Така проблемка. По інклюзивних центрах фінансування проводилось по ТПКВКМБ 1161, а тепер наказом МінФінУ від 21.02.2019 № 78 вводиться ТПКВКМБ 1170 з 01.01.2019. В програмі такого коду немає. Чи не переведу я програмку, якщо введу в файл з розширенням .dbf код 1170?
Ось папка НДИ зі всіма поновленнями
можете прям всі файли в свою папку НДІ скопіювати і той КПК у вас з'явиться!
Доброго часу доби! Така сама ситуація. Спробував завантажити файл, але він видалений з сайту. Дайте, будь ласка, працююче посилання на цей файл. Заздалегідь дякую.
Доброго дня!При установці останнього оновлення OnovPaym_2019.3 зникли всі введені раніше платіжні доручення. Усі оновлення до цього встановлено. При конвертації помилку не видає.
Мои бухгалтера жалуются на ту же самую проблему - после обновления нет документов, которые вводились после 8 апреля. Работают пока на резервной копии (то есть на старой версии). Обновлённая версия программы мирно пылится на жёстком диске.
Добрий день! після встановлення оновлення зникли фінансові та платіжні доручення квітня. Що робити? Набирати знову? чи краще не встановлювати оновлення?
Дорого дня. У мене така проблема: при формуванні довідки про зміну кошторису у полі підстава автоматично програма пише "Згідно довідки №..." У районному казначействі кажуть, що там цього немає бути. Як це виправити?