На попередній сторінціSHS писав:Добрий день! Скиньте, будь ласка оновлення мережі для місцевого бюджету, де рахунки змінені на ІВАN....Терміново потрібно!!!!
Програма Payments
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Регіон: Харьковская область
- Дякував (ла): 153 рази
- Подякували: 1411 разів
- Контактна інформація:
-
qazwerty
- Мандрівник

- Регіон: Харьковская Область
Здравствуйте. Подскажите, у нас вместо программы 2505150 (министерство 250) появилась программа 1501040 (министерство 150). При просмотре юрид. и фин. обязательств КВК прописано 150, а название *****. Как сделать, чтобы прописано было название министерства
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
qazwerty писав:Здравствуйте. Подскажите, у нас вместо программы 2505150 (министерство 250) появилась программа 1501040 (министерство 150). При просмотре юрид. и фин. обязательств КВК прописано 150, а название *****. Как сделать, чтобы прописано было название министерства
справочник обновите
-
Vombat
- Мандрівник

- Регіон: Днепропетровская область
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 2 рази
Фіндокументи було оновлено до версії 1.3.6.3 2019.4
У Фіндокументах робимо Платіжні документи, Експортуємо їх у .dbf, потім намагаємось імпортувати у СДО і видає помилку, що Неможливо загрузити файл помилкова структура.
Підкажіть у чому може бути справа?
У Фіндокументах робимо Платіжні документи, Експортуємо їх у .dbf, потім намагаємось імпортувати у СДО і видає помилку, що Неможливо загрузити файл помилкова структура.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
це вже з ІВАНом?Vombat писав:Фіндокументи було оновлено до версії 1.3.6.3 2019.4
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
СДО ІВАНА не сприймає!! Тому вертайте все назад! Було ж повідомлення що з 1 жовтняVombat писав:так з цією обновою
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
ну перед оновленням треба було резервну копію робити, про що написано в повідомлення з оновленнямVombat писав:Як повернути? Встановити попереднє оновлення?
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
так і всі ДБФ, взагалі краще все без виняткуVombat писав:Копія є. Це замінить РМ.ехе та замінити dbf з архіву?
-
rednaksionix
- Новачок

Підкажіть будь ласка у мережі 1,3,6,3 b.4 пише: "не повністю заданий рахунок", така помилка лише для 12 значного рахунку, а 14 значний проковтує повністю.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
в ДКСУ не буває 12 значних рахунківБелов Александр писав:Підкажіть будь ласка у мережі 1,3,6,3 b.4 пише: "не повністю заданий рахунок", така помилка лише для 12 значного рахунку, а 14 значний проковтує повністю.
-
rednaksionix
- Новачок

я з бухгалтерією на Ви, це наша бухгалтер щось в пенсійний фонд робила там 12 значнийEVGENIY писав:в ДКСУ не буває 12 значних рахунківБелов Александр писав:Підкажіть будь ласка у мережі 1,3,6,3 b.4 пише: "не повністю заданий рахунок", така помилка лише для 12 значного рахунку, а 14 значний проковтує повністю.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
Це баг! Чекати оновлення або відкачуватись назад!Arci87 писав:Добрий день!!!Після останнього обновлення програма перестала принімати рахунки, які мають менше 14 цифир!!!Як бути в даній ситуанії????
-
Arci87
- Мандрівник

- Регіон: Черновицкая область
- Дякував (ла): 7 разів
- Подякували: 4 рази
Дякую!!!EVGENIY писав:Це баг! Чекати оновлення або відкачуватись назад!Arci87 писав:Добрий день!!!Після останнього обновлення програма перестала принімати рахунки, які мають менше 14 цифир!!!Як бути в даній ситуанії????
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
tanitusic писав:Подскажите, пожалуйста, не отображается полностью год при печати обязательства.
-
PolinaK
- Новачок

- Регіон: Киевская область
- Дякував (ла): 2 рази
Доброе утро! Я вчера только с трудом установила ПЗ Финдокументооборот, теперь пытаюсь заполнить Довідники и Налаштування. Номер счета, открытый в Казначействе, есть, но когда я его пишу в Довідник Рахунок, программа отвечает, что номер счета неверный( может я неправильно заполняю строки Код кошториса та КПК/КФК?( что это такое вообще и где их брать). У нашего предприятия договор с сельской радой на строительные работы, нужно будет сделать платежное поручение и заплатить подрядчику, а я застряла на Довідник Рахунки( Спасибо заранее!
Подробиці:
Подробиці:
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
в налаштуваннях МФО заполнитеPolinaK писав:Доброе утро! Я вчера только с трудом установила ПЗ Финдокументооборот, теперь пытаюсь заполнить Довідники и Налаштування. Номер счета, открытый в Казначействе, есть, но когда я его пишу в Довідник Рахунок, программа отвечает, что номер счета неверный( может я неправильно заполняю строки Код кошториса та КПК/КФК?( что это такое вообще и где их брать). У нашего предприятия договор с сельской радой на строительные работы, нужно будет сделать платежное поручение и заплатить подрядчику, а я застряла на Довідник Рахунки( Спасибо заранее!
Подробиці:
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
і для вас є ж тема окремаPolinaK писав:Доброе утро! Я вчера только с трудом установила ПЗ Финдокументооборот, теперь пытаюсь заполнить Довідники и Налаштування. Номер счета, открытый в Казначействе, есть, но когда я его пишу в Довідник Рахунок, программа отвечает, что номер счета неверный( может я неправильно заполняю строки Код кошториса та КПК/КФК?( что это такое вообще и где их брать). У нашего предприятия договор с сельской радой на строительные работы, нужно будет сделать платежное поручение и заплатить подрядчику, а я застряла на Довідник Рахунки( Спасибо заранее!
Подробиці:
-
PolinaK
- Новачок

- Регіон: Киевская область
- Дякував (ла): 2 рази
Добрый вечер! Подскажите пжл, как платежное поручение сохранить так, чтобы потом с другого компьютера распечатать? Я сформировала платежное поручение и сохранила в папку, файл с расширением QRP, но когда я его пытаюсь открыть, все в квадратиках и буквах( второй файл для экспорта с расширением dbf это ведь только для казначейства на флешку?
- yaoleg
- Коронована особа

- Регіон: Вінницька область
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 453 рази
Встановіть віртуальний принтер, наприклад PDF24 і надрукуйте/збережіть через нього платіжне доручення у форматі PDF. На сьогоднішній день файли формату PDF відкриваються і друкуються на будь-яких пристроях.PolinaK писав:Добрый вечер! Подскажите пжл, как платежное поручение сохранить так, чтобы потом с другого компьютера распечатать? Я сформировала платежное поручение и сохранила в папку, файл с расширением QRP, но когда я его пытаюсь открыть, все в квадратиках и буквах( второй файл для экспорта с расширением dbf это ведь только для казначейства на флешку?
Доброго ранку. Виникла проблема з Фіндокументами, наразі версія 2019.3 (Windows 7, x64). У платіжних дорученнях за видатками вибиває помилку "Неможливо загрузити файл, помилкова структура". При оновленні до версії 2019.4 злітають всі дані.
Фокспро встановлено, це не допомагає
Дякую.
Фокспро встановлено, це не допомагає
Дякую.
Доброго дня. Допоможіть розібратись, під час внесення реквізітів отримувача коштів (за номером банківського рахунку ІBAN) в фінансових зобов'язаннях програма "Фінансові документи" зберігає всі поля реквізитів отримувача, а в платіжному дорученні не підтягує повні реквізити і цим самим видає помилку "помилка значення рахунку".

Подскажите пожалуйста, установил все обновления и после набора финансовых со счетом IBAN в платежке подтягивается не весь счет хотя в финансовых отображается весь.
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
При спробі ввести IBAN рахунок в Довідник Отримувачів, отримую помилку "помилка значення рахунку"
Поновлення ставив з OnovPaym_2019.0.zip до OnovPaym_2019.5.zip
В кожному поновленні обовязково запускав файли upd****
Зараз версія програми стоїть v.1.3.6.3 build 2019.4
Підскажіть, будь-ласка в чому може бути проблема.
Поновлення ставив з OnovPaym_2019.0.zip до OnovPaym_2019.5.zip
В кожному поновленні обовязково запускав файли upd****
Зараз версія програми стоїть v.1.3.6.3 build 2019.4
Підскажіть, будь-ласка в чому може бути проблема.