файл fpo.dbf нужно скопировать в корень програмы, его можно взять у вышестоящей (у того кто вас финансирует) или в казначействе если повезетЕлена717171 писав:Здравствуйте. Подскажите, пожалуйста, как внести изменения в указанные поля в Мереже в данном разделе (Мережа используется для смет, и в эл тянутся эти данные, но они уже новые - рівень розпорядника "9" и КВК "7" ).В Налаштуваннях уже изменения внесены, если делать реестры фин или юр обязательств, то тянется новая инфа
Програма Payments
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Регіон: Харьковская область
- Дякував (ла): 153 рази
- Подякували: 1410 разів
- Контактна інформація:
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
конкретнішеshev.anastasija писав:Доброго дня! Допоможіть, будь ласка, бухгалтер попросив об’єднати дві мережі між собою. Як це правильно зробити?
-
Елена717171
- Квартирант

- Регіон: Днепропетровская область
- Дякував (ла): 14 разів
- Подякували: 18 разів
спасибо. я вспомнила, что давно мы его брали в казне. думала сама отредактировать , но не получилосьEVGENIY писав:файл fpo.dbf нужно скопировать в корень програмы, его можно взять у вышестоящей (у того кто вас финансирует) или в казначействе если повезетЕлена717171 писав:Здравствуйте. Подскажите, пожалуйста, как внести изменения в указанные поля в Мереже в данном разделе (Мережа используется для смет, и в эл тянутся эти данные, но они уже новые - рівень розпорядника "9" и КВК "7" ).В Налаштуваннях уже изменения внесены, если делать реестры фин или юр обязательств, то тянется новая инфа
-
shev.anastasija
- Новачок

- Регіон: Херсонская область
- Дякував (ла): 1 раз
Доброго дня! Допоможіть вирішити проблему, будь ласка. В юридичних забов’язаннях не відображається процедура закупівль. При цьому в dbf файлі цей стовпчик заповнений. Дякую!
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
-
Mala_Pereshepuna
- Новачок

- Регіон: Полтавская область
не знайшли рішення?НаталяКор писав:Доброго дня. Виникла проблема в пошук документів не відображає нові рахунки хоча в довідники дало внести і зберегло. Ми набрали і кошториси і формуємо і юр. і фін. і платіжки.
-
korsunrda
- Новачок

- Регіон: Черкасская область
Доброго дня. Допоможіть будь ласка. У віконці "Зміни річного кошторису асигнувань за довідками ГРК" напроти графи інші надходження повинна бути кнопочка "Інші надходження" у вигляді дерева папок. У старій версії є така кнопка, а у заново встановленій 2020.2 - немає.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
Кошториси - налаштування і там виставте ІНДИВІДУАЛЬНИЙ і тоді з'являться ці папочкиkorsunrda писав:Доброго дня. Допоможіть будь ласка. У віконці "Зміни річного кошторису асигнувань за довідками ГРК" напроти графи інші надходження повинна бути кнопочка "Інші надходження" у вигляді дерева папок. У старій версії є така кнопка, а у заново встановленій 2020.2 - немає.
-
korsunrda
- Новачок

- Регіон: Черкасская область
Дякую за оперативну відповідь! Все працює!EVGENIY писав:Кошториси - налаштування і там виставте ІНДИВІДУАЛЬНИЙ і тоді з'являться ці папочкиkorsunrda писав:Доброго дня. Допоможіть будь ласка. У віконці "Зміни річного кошторису асигнувань за довідками ГРК" напроти графи інші надходження повинна бути кнопочка "Інші надходження" у вигляді дерева папок. У старій версії є така кнопка, а у заново встановленій 2020.2 - немає.
Підкажіть,при реєстрації юридичного зобов'язання по відкритих торгах,у полі "код закупівлі" проставляємо код з Прозорого?бо казначей мені ще казала проставити "01" замість "00",і я реально не розумію де його ставити
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
Порядок заповнення Реєстру бюджетних зобов'язань розпорядників (одержувачів) бюджетних коштівІрина2410 писав:Підкажіть,при реєстрації юридичного зобов'язання по відкритих торгах,у полі "код закупівлі" проставляємо код з Прозорого?бо казначей мені ще казала проставити "01" замість "00",і я реально не розумію де його ставити
...............
У графі "Дані бюджетного зобов'язання: інформація про процедуру закупівель" проставляється ознака "00", якщо бюджетне зобов'язання взято розпорядником бюджетних коштів без застосування процедури закупівель товарів, робіт і послуг; проставляється унікальний ідентифікатор закупівлі, присвоєний електронною системою закупівель, якщо бюджетне зобов'язання взято розпорядником бюджетних коштів із застосуванням процедури закупівель товарів, робіт і послуг.
-
Lubocka
- Квартирант

- Регіон: Закарпатская Область
- Дякував (ла): 15 разів
- Подякували: 5 разів
Доброго дня.
Роблю зміни по спецфонду до кошторису в "Зміни річного кошторису асигнувань за довідками ГРК"
на версії 1.3.7.0 build 2020.2
при друку видає помилку "Неможливо загрузити файл помилкова структура або невірні дані"
потім програма стає не функціональною зовсім
і треба виходити через диспетчер вбивая процес.
на старій версії 1.3.6.2 build 2019.3 ввожу ті ж самі дані і дає роздрукувати.
Допоможіть будь ласка, в чому може бути проблема що на новій верссіі не йде
Роблю зміни по спецфонду до кошторису в "Зміни річного кошторису асигнувань за довідками ГРК"
на версії 1.3.7.0 build 2020.2
при друку видає помилку "Неможливо загрузити файл помилкова структура або невірні дані"
потім програма стає не функціональною зовсім
і треба виходити через диспетчер вбивая процес.
на старій версії 1.3.6.2 build 2019.3 ввожу ті ж самі дані і дає роздрукувати.
Допоможіть будь ласка, в чому може бути проблема що на новій верссіі не йде
-
Терлецька Наталія
- Новачок

- Дякував (ла): 4 рази
Доброго дня. Не можу занести в РМ 2020 в "довідники"-"отримувачі коштів" новий рахунок UA.....Дозволяє внести лише малу кількість цифр
Як можна внести повністю розрахунковий рахунок?
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
Програму 2020 року треба було не оновлювати а встановлювати з нуля, думаю ви так не зробили!! В мене цей довідник нормально додає нові рахункиТерлецька Наталія писав:Доброго дня. Не можу занести в РМ 2020 в "довідники"-"отримувачі коштів" новий рахунок UA.....Дозволяє внести лише малу кількість цифр
-
Терлецька Наталія
- Новачок

Встановлювали з нуля.EVGENIY писав:Програму 2020 року треба було не оновлювати а встановлювати з нуля, думаю ви так не зробили!! В мене цей довідник нормально додає нові рахункиТерлецька Наталія писав:Доброго дня. Не можу занести в РМ 2020 в "довідники"-"отримувачі коштів" новий рахунок UA.....Дозволяє внести лише малу кількість цифр
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
а що пише програма? Викладіть сюди рахунок! Я спробую у себе додатиТерлецька Наталія писав:Встановлювали з нуля.EVGENIY писав:Програму 2020 року треба було не оновлювати а встановлювати з нуля, думаю ви так не зробили!! В мене цей довідник нормально додає нові рахункиТерлецька Наталія писав:Доброго дня. Не можу занести в РМ 2020 в "довідники"-"отримувачі коштів" новий рахунок UA.....Дозволяє внести лише малу кількість цифр
-
Терлецька Наталія
- Новачок

А воно нічого не пише... просто можу написати рахунок великий, лише певна кількість цифр - 14, Хоча у бюджети - видатки змогла написати свій рахунок новий довгий.EVGENIY писав:а що пише програма? Викладіть сюди рахунок! Я спробую у себе додатиТерлецька Наталія писав:Встановлювали з нуля.EVGENIY писав:Програму 2020 року треба було не оновлювати а встановлювати з нуля, думаю ви так не зробили!! В мене цей довідник нормально додає нові рахункиТерлецька Наталія писав:Доброго дня. Не можу занести в РМ 2020 в "довідники"-"отримувачі коштів" новий рахунок UA.....Дозволяє внести лише малу кількість цифр
Незнаю, як його сюди викласти...
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
рахунок сюди напишіть, якщо вмієте зробіть ще й скріншот куди ви його вставляєтеТерлецька Наталія писав:А воно нічого не пише... просто можу написати рахунок великий, лише певна кількість цифр - 14, Хоча у бюджети - видатки змогла написати свій рахунок новий довгий.EVGENIY писав:а що пише програма? Викладіть сюди рахунок! Я спробую у себе додатиТерлецька Наталія писав:Встановлювали з нуля.EVGENIY писав:Програму 2020 року треба було не оновлювати а встановлювати з нуля, думаю ви так не зробили!! В мене цей довідник нормально додає нові рахункиТерлецька Наталія писав:Доброго дня. Не можу занести в РМ 2020 в "довідники"-"отримувачі коштів" новий рахунок UA.....Дозволяє внести лише малу кількість цифр
Незнаю, як його сюди викласти...
-
Терлецька Наталія
- Новачок

EVGENIY писав:рахунок сюди напишіть, якщо вмієте зробіть ще й скріншот куди ви його вставляєтеТерлецька Наталія писав:EVGENIY писав:Терлецька Наталія писав:EVGENIY писав:Терлецька Наталія писав:Доброго дня. Не можу занести в РМ 2020 в "довідники"-"отримувачі коштів" новий рахунок UA.....Дозволяє внести лише малу кількість цифр
РАХУНОК UA713223130000000002924601652
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
все працює
-
Терлецька Наталія
- Новачок

Незнаю, що робити. Чи краще ще раз встановлювати програму.EVGENIY писав:все працює
Бо в інші довідники я внесла нові рахунки, а саме сюди не можу внести...
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
Щось ви не так робите!! А ви випадково довідники зі старої в нову не переносили шляхом копіювання файлів?? Розархівуйте мій файл в свою програму в папку НДІ і спробуйте додати рахунки, ваш до речі там один введений інший видалітьТерлецька Наталія писав:Незнаю, що робити. Чи краще ще раз встановлювати програму.EVGENIY писав:все працює
-
Терлецька Наталія
- Новачок

Так я довідники зі старої перенесла в нову шляхом копіювання файлів....EVGENIY писав:Щось ви не так робите!! А ви випадково довідники зі старої в нову не переносили шляхом копіювання файлів?? Розархівуйте мій файл в свою програму в папку НДІ і спробуйте додати рахунки, ваш до речі там один введений інший видалітьТерлецька Наталія писав:Незнаю, що робити. Чи краще ще раз встановлювати програму.EVGENIY писав:все працює
Зробила, як Ви сказали. Дуже Вам дякую!!!!!! Все вийшло.
Телефонувала програмістам в казначейство, то сказали,
що мені потрібно оновити базу. А виявляється, я сама заробила помилку, коли перенесла старі довідники....
-
Оксана Колесник
- Новачок

- Регіон: Сумская область
- Дякував (ла): 3 рази
Доброго дня! В РМ створюю платіжне доручення, все добре. Але при внягуванні в СДО, пише: Системна помилка (0): Відсутні обов'язкові реквізити: NDOC, NDOCU. Хоча в СДО цей рахунок вже додано. ДОПОМОЖІТЬ!!!Дякую!!!
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
відкрийте дбф файл і заповніть ці поля!! Це ви мабуть міжбюджетні трансферти набираєте? Подивіться в цій темі вже на таке питання відповідалиОксана Колесник писав:Доброго дня! В РМ створюю платіжне доручення, все добре. Але при внягуванні в СДО, пише: Системна помилка (0): Відсутні обов'язкові реквізити: NDOC, NDOCU. Хоча в СДО цей рахунок вже додано. ДОПОМОЖІТЬ!!!Дякую!!!
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
Оксана Колесник писав:Доброго дня! В РМ створюю платіжне доручення, все добре. Але при внягуванні в СДО, пише: Системна помилка (0): Відсутні обов'язкові реквізити: NDOC, NDOCU. Хоча в СДО цей рахунок вже додано. ДОПОМОЖІТЬ!!!Дякую!!!
-
Оксана Колесник
- Новачок

Всі поля заповнені. Інші платіжні документи втягуються без проблем, а трансферти ні.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
Вам пише що поля NDOC, NDOCU не заповнені!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! поставте в них букви mtОксана Колесник писав:Всі поля заповнені. Інші платіжні документи втягуються без проблем, а трансферти ні.
Я ж вам дав посилання там написано чому так
-
Оксана Колесник
- Новачок

Дякую! Але Я не комп'ютерщик, а бухгалтер. Де потрібно поставити mt? Відкриваю платіжку, все є, і номер і реквізити, всі поля заповнені.EVGENIY писав:Вам пише що поля NDOC, NDOCU не заповнені!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! поставте в них букви mtОксана Колесник писав:Всі поля заповнені. Інші платіжні документи втягуються без проблем, а трансферти ні.
-
Оксана Колесник
- Новачок

Будь ласка, допоможіть!!!!!!!!!!!Оксана Колесник писав:Дякую! Але Я не комп'ютерщик, а бухгалтер. Де потрібно поставити mt? Відкриваю платіжку, все є, і номер і реквізити, всі поля заповнені.EVGENIY писав:Вам пише що поля NDOC, NDOCU не заповнені!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! поставте в них букви mtОксана Колесник писав:Всі поля заповнені. Інші платіжні документи втягуються без проблем, а трансферти ні.
-
Оксана Колесник
- Новачок

Help!!!Оксана Колесник писав:Будь ласка, допоможіть!!!!!!!!!!!Оксана Колесник писав:Дякую! Але Я не комп'ютерщик, а бухгалтер. Де потрібно поставити mt? Відкриваю платіжку, все є, і номер і реквізити, всі поля заповнені.EVGENIY писав:Вам пише що поля NDOC, NDOCU не заповнені!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! поставте в них букви mtОксана Колесник писав:Всі поля заповнені. Інші платіжні документи втягуються без проблем, а трансферти ні.