Після цього оновлення мені нарешті вдалося набрати РОЗПОРЯДЖЕННЯ
и я....и я.. и я того же мнения :) ..все село.
ага. розпорядження набирает но при печати счета новые - формат старый. корректировала через дбф редактор - счета поменялись - но при печати полностью не видно...
Востаннє редагувалось 14 січня 2020, 12:10 користувачем 80welkommi, всього редагувалось 1 раз.
казна сказала что обновление уже есть..но если это тоже обновление что сегодня кинули в чат то намного легче не стало Розпорядження при печати не выводит новые счет и не сохраняет при формировании файла. ..
80welkommi писав:казна сказала что обновление уже есть..но если это тоже обновление что сегодня кинули в чат то намного легче не стало Розпорядження при печати не выводит новые счет и не сохраняет при формировании файла. ..
ВВедення РОЗПОРЯДЖЕННЯ МБ
Для введення розпорядження МБ доступна можливість як введення аналітичного рахунку (до 19 знаків)
так і введення рахунку в форматі IBAN. Для забезпечення доримання структури в транспортні файли передаються
аналітичні рахунки НЕ IBAN
80welkommi писав:казна сказала что обновление уже есть..но если это тоже обновление что сегодня кинули в чат то намного легче не стало Розпорядження при печати не выводит новые счет и не сохраняет при формировании файла. ..
ВВедення РОЗПОРЯДЖЕННЯ МБ
Для введення розпорядження МБ доступна можливість як введення аналітичного рахунку (до 19 знаків)
так і введення рахунку в форматі IBAN. Для забезпечення доримання структури в транспортні файли передаються
аналітичні рахунки НЕ IBAN
главное щоб казна завтра посадила розпорядження в форматі не IBAN
ага. розпорядження набирает но при печати счета новые - формат старый. корректировала через дбф редактор - счета поменялись - но при печати полностью не видно...
і в мене теж саме. коли пускаю на друк рахунки показує нові рахунки з 3442 і 3242
і в мене теж саме. коли пускаю на друк рахунки показує нові рахунки з 3442 і 3242
у меня тоже, такая история, в казне ничего не говорят!!!
ВВедення РОЗПОРЯДЖЕННЯ МБ Для введення розпорядження МБ доступна можливість як введення аналітичного рахунку (до 19 знаків) так і введення рахунку в форматі IBAN. Для забезпечення доримання структури в транспортні файли передаються аналітичні рахунки НЕ IBAN
yanabasova@ukr.net писав:Доброго дня! не зберігаються юридичні зобов'язання. Пише "Додано запис", але воно зникає.
Доброго дня. У нас таке було в одній організації, коли вони не встановили програму "з нуля", а оновили стару програму за 2019 рік. Поставили "з нуля" і перенесли з старої програми з папки NDI bnp.dbf, budget.dbf із загальної папки fpo.dbf, внесли в довідники необхідну інформацію і все почало зберігатись.
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, як встановити оновлення ПМ файлу 2020.2 якщо вже стоить 2020.1? Вже взаповнено всі насторйки , щоби не починати все з нуля потрібно якусь папку перенести?
Який код ЄДРПОУ ставити в налаштуваннях програми "Банк Казначейство Видатки" 37567646 чи обласного або районного? Ми сільський бюджет, головний розпорядник.
Tet03 писав:Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, як встановити оновлення ПМ файлу 2020.2 якщо вже стоить 2020.1? Вже взаповнено всі насторйки , щоби не починати все з нуля потрібно якусь папку перенести?
там же написано в інструкції
Порядок оновлення:
файли з архіву записати в робочу папку програми (по замовчуванню PM20)
запустити на виконання файл upd20201.exe для оновлення структури.
Для формування розподілу відкритих асигнувань (по ДБ) в довідники в "рахунки відкритих асигн." вношу рахунки розпорядників нижчого рівня 9013.... Видає "Помилка значення рахунку". А вношу в "рахунки (видатки)" маю "Не повністю заданий рахунок". Де шукати помилку? В який довідник вносити? Працюю в версії 2020.2.