PM.exe
-
- Мандрівник
- Регіон: Полтавская Область
Доброго дня.Встановила оновлення РМ.ехе від 08.08.14р версія v.1.3.5.40 при спробі роздрукувати зміни до кошторису видає помилку неможливо роздрукувати файл помилкова структура або невірні дані. До встановлення оновлення все друкувалося.
- yaoleg
- Коронована особа
- Регіон: Вінницька область
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 452 рази
Лисичка, Для оновлення структури файлiв "Iншi надходження (доходи, фiнансування)" (zmnvf_14.dbf, zmnvg_14.dbf) необхiдно одноразово виконати модуль MdstDoh.exe.
yaoleg, я запускав даний файл на win7 не запускаэться а на winxp відкривається досівське вікно пару секунд постоїть і закривається. Раніше при запуску файлу MDSTRUPM.EXE з попереднього оновлення писало йде оновлення структури а при запуску MDSTDOH.EXE такого не пише.
Добавлено (13.08.2014, 08:50)
---------------------------------------------
Я провів дослідження: поставив з нуля нову версію програми, вніс всі реквізити і набрав довідку на зміни. При друці "неможливо загрузити файл ... ".
бібліотеки BDE 5.01 і VFP 9.0 поставлені.
Значить помилка в програмі.
Добавлено (13.08.2014, 08:50)
Я провів дослідження: поставив з нуля нову версію програми, вніс всі реквізити і набрав довідку на зміни. При друці "неможливо загрузити файл ... ".
бібліотеки BDE 5.01 і VFP 9.0 поставлені.
Значить помилка в програмі.
- Грон1
- Новачок
- Регіон: Донецкая Область
Доброй ночи всем. После нового обновления не сохраняются юридические обязательства, с платежными все в порядке, что нужно сделать?
Добавлено (19.08.2014, 22:55)
Ответ увидел, спасибо.
Добавлено (19.08.2014, 22:55)
Ответ увидел, спасибо.
-
- Мешканець
- Регіон: Киевская Область
При проблемах з друком довідки про зміни до кошторису необхідно закинути в папку NDI файл zkekv.dbf (напевно було пропущено оновлення від 04/02/14)
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
-
- Квартирант
- Регіон: Закарпатская Область
- Дякував (ла): 15 разів
- Подякували: 5 разів
У меня тоже не сохраняются. Пишут , что не правильная структура pm.dbfГрон1 писав:После нового обновления не сохраняются юридические обязательства, с платежными все в порядке, что нужно сделать?
Где или как исправить?
- yaoleg
- Коронована особа
- Регіон: Вінницька область
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 452 рази
Lubocka, в файлі pm.dbf зберігаються лише платіжні доручення, очевидно якесь поновлення Ви не встановили. Завантажте на файлообмінник програму, подивлюся як можна усунути дану пробюлему.
-
- Квартирант
- Регіон: Закарпатская Область
- Дякував (ла): 15 разів
- Подякували: 5 разів
Ставила бюджетникам и все было без проблем.
Это хозрасчетная фирма, но имеет деньги мз бюджета. В Казначействе спрашивать безполезно.
Если получится, скажите, что Вы сделали или в чем моя ошибка, т.к. есть еще один КФК по этой фирме и тоже после обновления не хочет сохранять юр.обязательства. Пробовала на разных компьютерах.
Это хозрасчетная фирма, но имеет деньги мз бюджета. В Казначействе спрашивать безполезно.
Если получится, скажите, что Вы сделали или в чем моя ошибка, т.к. есть еще один КФК по этой фирме и тоже после обновления не хочет сохранять юр.обязательства. Пробовала на разных компьютерах.
-
- Новачок
- Регіон: Кировоградская Область
Добрий день підскажіть будласка, що робити, потрібно зробити уточнення з міської ради зняти суму та посадити на комунальне нідприємство для придбання основних засобів.Проблема виникає при набиранні в мережі, а саме не можу роздрукувати ні довідку ні реєстри пише, що зміни річного кошторису містить дані по 2 розпорядникам коштів. Звіт формуватись не буде, але електронний файл формує. Казна без роздрукованого не приймає.
Спасибі велике.Допомогло!
Спасибі велике.Допомогло!
-
- Новачок
Подскажите пож. после обновления МЕРЕЖИ в платежках печатается только 201 год (не печатаеться 4).Подскажите что делать?
-
- Новачок
Спасибо большое помогло!!!!!!Светик7558 писав:Подскажите пож. после обновления МЕРЕЖИ в платежках печатается только 201 год (не печатаеться 4).Подскажите что делать?
В пункте "Зміни до кошторису та плану асигнувань видатків, надання і повернення кредитів за довідками ГРК" при сохранении н авнешний носитель генерируется файл с названием вида Zmglv_14.dbf. В то же время, необходимый формат файла Zmglv_14.ХХХХХ.dbf, где Х - цифры. Данные изменения должны были появиться в последней версии программы... но не появились. Простое изменение названия вручную не превращает файл в читабельный для казначейства. Всячески буду благодарен за помощь!