Програма Payments
- tinamar
- Мешканець

- Регіон: Полтавская область
- Дякував (ла): 18 разів
- Подякували: 6 разів
Не роздруковується реєстр юридичних, пише : по вказаних параметрах відсутня інформація. Що це може бути? Фінансові роздруковуються нормально
- tinamar
- Мешканець

yaoleg, програма не моя, запитують по телефону, знаю, що у них тільки перевстановили операційну систему, думала, що може при збереженні програми збився шлях до документів, але мабуть тоді не вийшло б роздрукувати і реєстр фінансових... yaoleg, може ще якісь варіанти виправлення є? на файлообмінник точно не скинуть-для бухгалтерів пенсійного віку це вищі матерії...
- yaoleg
- Коронована особа

- Регіон: Вінницька область
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 453 рази
tinamar, тому що, проблема з юридичними
P.S. А в платіжних документах юридичні зобов'язання набираються/редагуються нормально?
P.P.S. Роблю висновок, що програму неправильно/не до кінця оновили. Якби була проблема в перевстановленні ОС, то бухгалтер не зміг би взагалі нормально працювати із ПЗ "Фіндокументи"
P.S. А в платіжних документах юридичні зобов'язання набираються/редагуються нормально?
P.P.S. Роблю висновок, що програму неправильно/не до кінця оновили. Якби була проблема в перевстановленні ОС, то бухгалтер не зміг би взагалі нормально працювати із ПЗ "Фіндокументи"
- tinamar
- Мешканець

да, набираються, але не роздруковуються (отту помилку пише), за редагування не знаю, завтра запитаю.yaoleg писав:P.S. А в платіжних документах юридичні зобов'язання набираються/редагуються нормально?
Значить треба спробувати оновити ще раз?yaoleg писав:Роблю висновок, що програму неправильно/не до кінця оновили.
-
yasya0938
- Новачок

- Регіон: Черкасская Область
Доброго дня. Допоможіть, будь ласка. Під час набору платіжних доручень вимкнулося світло. Тепер не виходить набрати платіжне доручення. Зявляється отаке вікно:
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Допоможіть будь ласка коли запускаєш програму Фіндокументи,з'являється помилка "Exception EPrinter in module PM.exe at 000277FAThere is no default printer currently selected"!!!
що це може бути!!??((
що це може бути!!??((
-
tanja5787
- Мандрівник

- Регіон: Запорожская Область
я так поняла мне нужно установить библиотеки FoxPro. Я скачала: . Сделала все по инструкции. Но результата нет ((
-
galanet
- Мандрівник

- Регіон: Львовская Область
* 86 galanet (Сегодня 19:10)Допоможіть .. не зберігаються юридичні зобовязання , перечитала весь форум... і бачу що в мене не зявляється нове поле у файлі Urzb.dbf
компютера із старішим Віндом нема.... допоможіть оновити я вже змучилася від моїх спроб оновити... а казна ще до 22.12.14р брала у стр=арій версіїї.. а сьогодні вже ні
компютера із старішим Віндом нема.... допоможіть оновити я вже змучилася від моїх спроб оновити... а казна ще до 22.12.14р брала у стр=арій версіїї.. а сьогодні вже ні
-
galanet
- Мандрівник

- Регіон: Львовская Область
* 86 galanet (Сегодня 19:10)Допоможіть .. не зберігаються юридичні зобовязання , перечитала весь форум... і бачу що в мене не зявляється нове поле у файлі Urzb.dbf
- yaoleg
- Коронована особа

- Регіон: Вінницька область
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 453 рази
galanet, Казна брала "старі" юридичні, тому що не було встановлено оновлення в АС "Є-Казна", як тільки оновили АС "Є-Казна" вона перестала імпортувати "старі" юриличні зобов'язання. Завантажте файл MDSTURZB.EXE у папку MeregaM і запустіть його, після чого відбудеться оновлення бази даних юридичних зобов'язань.
-
Яся
- Мандрівник

- Регіон: Донецкая Область
Добрый день! У нас после обновлений вообще не сохраняются юридические обязательства, из-за этого не можем набрать ни финансовые , ни платежки. Файл MDSTURZB загрузили и запустили, новое поле появилось, но само обязательство набирается, но не сохраняется. Что это может быть?
Як роздрукувати тимчасові кошториси на 1 квартал 2015р. відсутне слово тимчасовий. Треба дуже терміново. Допоможіть.