Доброго дня. Допоможіть, будь ласка, після оновлення, програма запускаючись пише "Не удается найти указанного поставщика. Вероятно он установлен неправильно.
* 86 galanet (Сегодня 19:10)Допоможіть .. не зберігаються юридичні зобовязання , перечитала весь форум... і бачу що в мене не зявляється нове поле у файлі Urzb.dbf
компютера із старішим Віндом нема.... допоможіть оновити я вже змучилася від моїх спроб оновити... а казна ще до 22.12.14р брала у стр=арій версіїї.. а сьогодні вже ні
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
* 86 galanet (Сегодня 19:10)Допоможіть .. не зберігаються юридичні зобовязання , перечитала весь форум... і бачу що в мене не зявляється нове поле у файлі Urzb.dbf
компютера із старішим Віндом нема.... допоможіть оновити я вже змучилася від моїх спроб оновити... а казна ще до 22.12.14р брала у стр=арій версіїї.. а сьогодні вже ні
galanet, Казна брала "старі" юридичні, тому що не було встановлено оновлення в АС "Є-Казна", як тільки оновили АС "Є-Казна" вона перестала імпортувати "старі" юриличні зобов'язання. Завантажте файл MDSTURZB.EXE у папку MeregaM і запустіть його, після чого відбудеться оновлення бази даних юридичних зобов'язань.
Добрый день! У нас после обновлений вообще не сохраняются юридические обязательства, из-за этого не можем набрать ни финансовые , ни платежки. Файл MDSTURZB загрузили и запустили, новое поле появилось, но само обязательство набирается, но не сохраняется. Что это может быть?
Доброго дня! ДОПОМОЖІТЬ БУДЬ_ЛАСКА!!! в казначействі коли втягнули довідки про зміни автоматично вискакує код розпорядника 14 підскажіть будь-ласка де його поміняти!!!!
Ikar, це дійсно так, тому що немає тимчасового кошторису - кошторис завжди постійний, просто якщо ДБ не приймають вчасно його подають лише перший квартал.
ПОМОГИТЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!! Добрый день! У нас после последних обновлений вообще не сохраняются ни юридические обязательства, ни финансовые , ни платежки. Файл MDSTURZB загрузили и запустили, новое поле появилось.Но ничего не сохраняется. Что это может быть? Кто знает и подскажет в чем причина? СПАСИБО
Помогите, после установки обновления программа не запускается, пишет "Не удается найти указанный поставщик. возможно он установлен неправильно". Уже и обновление делала, и новую установку. Ничего не помогает. В чем может быть причина?
Допоможіть, після останнього оновлення не можливо створити фінансові зобов*язання на підставі юридичних пише "Не можливо загрузити файл пПомилкова структура". Юридичні створюються нормально
Добавлено (08.01.2015, 14:56)
---------------------------------------------
Якщо встановлю нову програму, які файли потрібно скопіювати, щоб збереглася попередня база даних?