11 | 11 | Банк платника | Зазначається найменування банку (філії) платника. У разі складання розрахункового документа з використанням комп'ютерної техніки допускається скорочення найменування за умови, що в скороченому вигляді цей реквізит міститиме інформацію, достатню для однозначної ідентифікації банку (філії) |
12 | 13 | Банк отримувача | Зазначається найменування банку (філії) отримувача. У разі складання розрахункового документа з використанням комп'ютерної техніки допускається скорочення найменування за умови, що в скороченому вигляді цей реквізит міститиме інформацію, достатню для однозначної ідентифікації банку (філії) |
Тут викладаємо оновлення програми Payments (фіндокументи)
-
Надежда Данко
- Мандрівник

- Регіон: Одесская область
- Дякував (ла): 16 разів
- Подякували: 2 рази
про зміни в платіжних дорученнях. Ще десь було, не можу знайти. Ось тут
-
Кузя
- Мешканець

- Регіон: Ровенская область
- Дякував (ла): 25 разів
- Подякували: 8 разів
Я не копіювала цей файл зі старої програми, але, хоч це поле і порожнє, на друк дає назву казначейства і розпорядження вже зберігається (в чому була причина помилок не знаю, але тепер все працює).EVGENIY писав:Ніякий файл не потрібен, тим більше зі старої версії програми!! Перевіряйте свої налаштування і довідник рахунків!!людмила_ср писав:І у нас така ситуація! Просить файл AccDisk.dbf, який вже скопійований з попередньої програми.Кузя писав:Коли роблю розпорядження, то рахунок є, а от поле "Державним казначейством у" - порожнє і розпорядження не зберігається.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Регіон: Харьковская область
- Дякував (ла): 153 рази
- Подякували: 1410 разів
- Контактна інформація:
де тут написано "не має вказуватися місто в реквізитах банку платника або одержувача", якщо ви відкриєте стару редакцію то побачимоНадежда Данко писав: про зміни в платіжних дорученнях. Ще десь було, не можу знайти. Ось тут
11
11
Банк платника Зазначається найменування банку (філії) платника. У разі складання розрахункового документа з використанням комп'ютерної техніки допускається скорочення найменування за умови, що в скороченому вигляді цей реквізит міститиме інформацію, достатню для однозначної ідентифікації банку (філії) 12
13
Банк отримувача Зазначається найменування банку (філії) отримувача. У разі складання розрахункового документа з використанням комп'ютерної техніки допускається скорочення найменування за умови, що в скороченому вигляді цей реквізит міститиме інформацію, достатню для однозначної ідентифікації банку (філії)
те що убрали цю фразу хіба каже про те що не має вказуватись? Воно і раніше було не обов'язковим і зараз не має обов'язку чи писати чи прибиратиЗазначаються найменування та місцезнаходження (населений пункт) банку (філії) платника. У разі складання розрахункового документа з використанням комп'ютерної техніки допускається скорочення найменування за умови, що в скороченому вигляді цей реквізит міститиме інформацію, достатню для однозначної ідентифікації банку (філії), місцезнаходження банку (філії) зазначати не обов'язково
-
Надежда Данко
- Мандрівник

- Регіон: Одесская область
- Дякував (ла): 16 разів
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
мабуть казначейство потім оновить як треба. там в паке НДИ є файл bnk.dbf , ви можете там відредагувати якщо требаНадежда Данко писав:Дякую.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
це я Вам дякую, я цей момент не побачив!! А ви звернули мою увагу!Надежда Данко писав:Дякую.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
Ви про РОЗПОРЯДЖЕННЯ?Сватове писав:Наше казначейство теж хоче тільки IBAN рахунки бачити на папері і в електронному вигляді. Куди звертатись? Чому у кожному казначействі по різному?
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
я би на вашому місці зателефонував на гарячу лінію ДКСУ, ось вам текст:Сватове писав:Да я про розпорядження.
"Ми отримали від нашого управління ДКСУ в ххххх районі програму МережаМ, набрали в ній Розпорядження, але друкована форма розпорядження наших казначеїв не влаштовує, хоча програма розроблена в Державній казначейській службі України їх ці аргументи теж не влаштовують, іншої у нас не має, будь ласка або внесіть зміни в програму або внесіть ясність в голови казначеїв"
Чесно кажучи, мені як працівнику Державної казначейської служби (у минулому), дуже соромно за моїх колег!(044) 281-49-16
Гаряча лінія Казначейства
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
Перевіряйте НАЛАШТУВАННЯ в довіднику бюджети КПОЛ перевіртеalmonds писав:Створила платежі в новій програмі, відправляю через СДО, а вони відхиляються пише Помилка імпорту - не знайдено в МЕРЕЖІ. Що робити?
-
taniamix
- Новачок

- Регіон: Львовская область
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 1 раз
Дякую. Все получилось!!!!yaoleg писав:Скопіюйте файл BNP.DBFtaniamix писав:Добрий вечір! Чи можна якимось файлом зі старої РМ в нову перенести всі призначення платежу, щоб не набирати. Дякую
-
80welkommi
- Квартирант

- Регіон: Донецкая область
- Дякував (ла): 25 разів
- Подякували: 12 разів
ми уже давно получили аванс. казна принимает розпорядження без ИВАНаСватове писав:Наше казначейство теж хоче тільки IBAN рахунки бачити на папері і в електронному вигляді. Куди звертатись? Чому у кожному казначействі по різному?
-
mega-radakov
- Новачок

- Регіон: Луганская область
- Дякував (ла): 7 разів
Вирішила встановити заново мережу) Встановлюю Setup_p_2020.2.zip (не треба ж починати інсталяцію з 2020.0?), а потім 2 оновлення. Правильно?EVGENIY писав:перевіряйте всі налаштування і всі довідники щось у вас не такmega-radakov писав:При зберіганні файлу розпорядження видає таке (у прикріпленому файлі)
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
не треба, в Setup_p_2020.2 все включеноmega-radakov писав:Вирішила встановити заново мережу) Встановлюю Setup_p_2020.2.zip (не треба ж починати інсталяцію з 2020.0?), а потім 2 оновлення. Правильно?EVGENIY писав:перевіряйте всі налаштування і всі довідники щось у вас не такmega-radakov писав:При зберіганні файлу розпорядження видає таке (у прикріпленому файлі)
-
mega-radakov
- Новачок

Голова йде обертом. Встановила нову програму на диск С - все ок, але помилку б'є. Перевірила до останньої літери та цифри - налаштування ідентичні зі старою мережою. Удалила/встановила на диск Д - помилка та ж. Додивилась, що на роб.столі є одна папка мережі - удалила її, але помилку все одно показує. Вже папки зі старими мережами скинула на флешку і геть з ПК, але .... шо його казать, коли воно конєшно..... "аргументы имеют неверный тип, выходя за пределы допустимого диапазона или вступают в конфликт друг с другом"EVGENIY писав:не треба, в Setup_p_2020.2 все включеноmega-radakov писав:Вирішила встановити заново мережу) Встановлюю Setup_p_2020.2.zip (не треба ж починати інсталяцію з 2020.0?), а потім 2 оновлення. Правильно?EVGENIY писав:перевіряйте всі налаштування і всі довідники щось у вас не такmega-radakov писав:При зберіганні файлу розпорядження видає таке (у прикріпленому файлі)
-
qwir
- Мандрівник

- Регіон: Киевская Область
- Дякував (ла): 1 раз
Зі старої програми з загальної папки Ви скопіювали в нову тільки файл fpo.dbf, а з папочки NDI файли Bnp.dbf і Budget.dbf?mega-radakov писав:Голова йде обертом. Встановила нову програму на диск С - все ок, але помилку б'є. Перевірила до останньої літери та цифри - налаштування ідентичні зі старою мережою. Удалила/встановила на диск Д - помилка та ж. Додивилась, що на роб.столі є одна папка мережі - удалила її, але помилку все одно показує. Вже папки зі старими мережами скинула на флешку і геть з ПК, але .... шо його казать, коли воно конєшно..... "аргументы имеют неверный тип, выходя за пределы допустимого диапазона или вступают в конфликт друг с другом"EVGENIY писав:не треба, в Setup_p_2020.2 все включеноmega-radakov писав:Вирішила встановити заново мережу) Встановлюю Setup_p_2020.2.zip (не треба ж починати інсталяцію з 2020.0?), а потім 2 оновлення. Правильно?EVGENIY писав:перевіряйте всі налаштування і всі довідники щось у вас не такmega-radakov писав:При зберіганні файлу розпорядження видає таке (у прикріпленому файлі)
-
mega-radakov
- Новачок

Все видалила і встановила з нуля з перенесенням з NDI файли Bnp.dbf і Budget.dbf, з кореневої fpo.dbf - таж сама помилка. Встановлювала на диск Д. Зараз спробую на Сqwir писав:Зі старої програми з загальної папки Ви скопіювали в нову тільки файл fpo.dbf, а з папочки NDI файли Bnp.dbf і Budget.dbf?mega-radakov писав:Голова йде обертом. Встановила нову програму на диск С - все ок, але помилку б'є. Перевірила до останньої літери та цифри - налаштування ідентичні зі старою мережою. Удалила/встановила на диск Д - помилка та ж. Додивилась, що на роб.столі є одна папка мережі - удалила її, але помилку все одно показує. Вже папки зі старими мережами скинула на флешку і геть з ПК, але .... шо його казать, коли воно конєшно..... "аргументы имеют неверный тип, выходя за пределы допустимого диапазона или вступают в конфликт друг с другом"EVGENIY писав:не треба, в Setup_p_2020.2 все включеноmega-radakov писав:Вирішила встановити заново мережу) Встановлюю Setup_p_2020.2.zip (не треба ж починати інсталяцію з 2020.0?), а потім 2 оновлення. Правильно?EVGENIY писав:перевіряйте всі налаштування і всі довідники щось у вас не такmega-radakov писав:При зберіганні файлу розпорядження видає таке (у прикріпленому файлі)
-
qwir
- Мандрівник

- Регіон: Киевская Область
- Дякував (ла): 1 раз
Якщо є така можливість і бажання, то скиньте зі старої програми мені на електронну скриньку za97@i.ua ці три файлики, що я казала і ще один ТТ2Srv.INI (для того, що б я знала, що поставити в налаштуваннях). Я спробую встановити у себе. Подивлюся в чому проблема. Може вдасться допомогтиmega-radakov писав:Все видалила і встановила з нуля з перенесенням з NDI файли Bnp.dbf і Budget.dbf, з кореневої fpo.dbf - таж сама помилка. Встановлювала на диск Д. Зараз спробую на Сqwir писав:Зі старої програми з загальної папки Ви скопіювали в нову тільки файл fpo.dbf, а з папочки NDI файли Bnp.dbf і Budget.dbf?mega-radakov писав:Голова йде обертом. Встановила нову програму на диск С - все ок, але помилку б'є. Перевірила до останньої літери та цифри - налаштування ідентичні зі старою мережою. Удалила/встановила на диск Д - помилка та ж. Додивилась, що на роб.столі є одна папка мережі - удалила її, але помилку все одно показує. Вже папки зі старими мережами скинула на флешку і геть з ПК, але .... шо його казать, коли воно конєшно..... "аргументы имеют неверный тип, выходя за пределы допустимого диапазона или вступают в конфликт друг с другом"EVGENIY писав:не треба, в Setup_p_2020.2 все включеноmega-radakov писав:Вирішила встановити заново мережу) Встановлюю Setup_p_2020.2.zip (не треба ж починати інсталяцію з 2020.0?), а потім 2 оновлення. Правильно?EVGENIY писав:перевіряйте всі налаштування і всі довідники щось у вас не такmega-radakov писав:При зберіганні файлу розпорядження видає таке (у прикріпленому файлі)
-
Литвинова Людмила
- Мандрівник

Підкажіть, що б це могло означати. При завантаженні платіжних доручень по міжбюджетним трансфертам в СДО появляється: Системна помилка (0): Відсутні обов'язкові реквізити: NDOCU
- yaoleg
- Коронована особа

- Регіон: Вінницька область
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 453 рази
Транспортний файл не відповідає шаблону.Литвинова Людмила писав:Підкажіть, що б це могло означати. При завантаженні платіжних доручень по міжбюджетним трансфертам в СДО появляється: Системна помилка (0): Відсутні обов'язкові реквізити: NDOCU
-
Литвинова Людмила
- Мандрівник

Как исправить эту ошибку?yaoleg писав:Транспортний файл не відповідає шаблону.Литвинова Людмила писав:Підкажіть, що б це могло означати. При завантаженні платіжних доручень по міжбюджетним трансфертам в СДО появляється: Системна помилка (0): Відсутні обов'язкові реквізити: NDOCU
-
yan4ik.rv
- Новачок

- Регіон: Ровенская область
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 8 разів
Доброго дня, підкажіть будь ласка, у чому може бути причина того, що не зберігає внесені рахунки (розподіл-кредит) по ДБ? Внести дозволяє, пише збережено, але при наступному вході - пусто
-
Irina_911
- Новачок

- Регіон: Винницкая область
Доброго дня! я от пробувала 100 раз, як писали - спец.рахунок зберігала з кодом 1, щоб потім виправити на 2 - не зберігається взагалі!! зберігся тільки рахунок ФСС. Ні загальний ні спец.фонд не зберігається((( пише, що збережено, але коли заново заходжу - тільки ФСС і все...
-
Irina_911
- Новачок

в мене так само... тільки рахунок Фсс зберігся. а до програміста з казни додзвонитися - як в мавзолей)) третій день немаєyan4ik.rv писав:Доброго дня, підкажіть будь ласка, у чому може бути причина того, що не зберігає внесені рахунки (розподіл-кредит) по ДБ? Внести дозволяє, пише збережено, але при наступному вході - пусто
- Ирина6174
- Новачок

- Регіон: Донецкая область
- Дякував (ла): 3 рази
Ви в довідник "рахунки-видатки" додаєте рахунки? У мене з першого разу все додалося та зберіглося.Irina_911 писав:Доброго дня! я от пробувала 100 раз, як писали - спец.рахунок зберігала з кодом 1, щоб потім виправити на 2 - не зберігається взагалі!! зберігся тільки рахунок ФСС. Ні загальний ні спец.фонд не зберігається((( пише, що збережено, але коли заново заходжу - тільки ФСС і все...
-
Irina_911
- Новачок

звісно! туди додаю, пише - збережено, а коли потім захожу в довідник - немає ні по СФ ні по ЗФ...тільки налікарняні. магія))Ирина6174 писав:Ви в довідник "рахунки-видатки" додаєте рахунки? У мене з першого разу все додалося та зберіглося.Irina_911 писав:Доброго дня! я от пробувала 100 раз, як писали - спец.рахунок зберігала з кодом 1, щоб потім виправити на 2 - не зберігається взагалі!! зберігся тільки рахунок ФСС. Ні загальний ні спец.фонд не зберігається((( пише, що збережено, але коли заново заходжу - тільки ФСС і все...
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
я ж сподвіваюсь ви весь рахунок додаєте?? з УА і всим іншим? Напишіть сюди ваш рахунокIrina_911 писав:звісно! туди додаю, пише - збережено, а коли потім захожу в довідник - немає ні по СФ ні по ЗФ...тільки налікарняні. магія))Ирина6174 писав:Ви в довідник "рахунки-видатки" додаєте рахунки? У мене з першого разу все додалося та зберіглося.Irina_911 писав:Доброго дня! я от пробувала 100 раз, як писали - спец.рахунок зберігала з кодом 1, щоб потім виправити на 2 - не зберігається взагалі!! зберігся тільки рахунок ФСС. Ні загальний ні спец.фонд не зберігається((( пише, що збережено, але коли заново заходжу - тільки ФСС і все...