Slavker писав:Спробував після сьогоднішнього оновлення забити довідку про зміни до помісячного і вискочила помилка з наступною назвою:
dxMemZminv-gg:Field 's204' not found . Довідка додається та після повторного заходу вона пропадає. Що робити, я не знаю.
І в мене теж таку помилку видає при спробі зберегти довідку.
Доброго дня!
При спробі друку розпоряджень отримую помилку "Неможливо загрузити файл помилкова структура або невірні дані".
Операційна система Windows 7 Ultimate SP1 x86. На іншому ПК з Windows 7 Professional SP1 x86 дана помилка не виникає і документ успішно друкується. Оновлення від 12.02.2016р. встановив, mZvDb.exe виконав, але нічого тне допомогло. Що може бути і в якому напрямку копати? Дякую :-)
gradmin писав:Доброго дня!
При спробі друку розпоряджень отримую помилку "Неможливо загрузити файл помилкова структура або невірні дані".
Операційна система Windows 7 Ultimate SP1 x86. На іншому ПК з Windows 7 Professional SP1 x86 дана помилка не виникає і документ успішно друкується. Оновлення від 12.02.2016р. встановив, mZvDb.exe виконав, але нічого тне допомогло. Що може бути і в якому напрямку копати? Дякую :-)
gradmin писав:Доброго дня!
На ПК де друк можливий не встановлював нічого, просто зкопіював мережу з машини де видає помилку і все ОК..., на ПК не видає помилку встановлений VFP8, мабуть і БДЕ присутній, раніше кажуть друк працював...
Olga Subirsjka писав:Доброго дня. У мене працювала програма до сьогоднішнього дня нормально. Сьогодні не можу відкрити, пише що нема постачальника. Як я можу відновити програму?
mamochka писав:При додаванні рахунка в довідник рахунків, видає - Помилка значення рахунка . Рахунок по КЕКВ 0 (на соцстраховські кошти).
Вышлите мне вашу прогу! И напишите МФО! Я посмотрю! Однозначно вы что то с МФО напутали!
Євгеній, у Вас працюють довідки в PM про зміни до помісячного?
Довідки повинні працювати! Якщо все вірно налаштоване і все вірно поновлена не минуючи жодного поновлення з моменту встановлення програми! Багато хто встановлює поновлення з початку року і не стеже на протязі року або ж не встановлюють наступні. а потім на наступний рік встановлюють наступне, а які були протягом року пропускають! От і виникають помилки! Краще кожного року встановлювати з нуля!
Во первых поменял файл ПМ.ЕХЕ в вашей программе на файл из последнего обновления! И смотрите скрин изменил в настройках! И счёт нормально добавился!! Пишу сюда чтоб и остальные видели!
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
mamochka писав:При додаванні рахунка в довідник рахунків, видає - Помилка значення рахунка . Рахунок по КЕКВ 0 (на соцстраховські кошти).
Вышлите мне вашу прогу! И напишите МФО! Я посмотрю! Однозначно вы что то с МФО напутали!
Євгеній, у Вас працюють довідки в PM про зміни до помісячного?
Довідки повинні працювати! Якщо все вірно налаштоване і все вірно поновлена не минуючи жодного поновлення з моменту встановлення програми! Багато хто встановлює поновлення з початку року і не стеже на протязі року або ж не встановлюють наступні. а потім на наступний рік встановлюють наступне, а які були протягом року пропускають! От і виникають помилки! Краще кожного року встановлювати з нуля!
Та не пропускав ні одного оновлення. Та все рівно не йде.
Євгеній, який вихід із ситуації. Як правильніше реінсталювати програму?
Та не пропускав ні одного оновлення. Та все рівно не йде.
Євгеній, який вихід із ситуації. Як правильніше реінсталювати програму?
Я ещё как вариант думаю что возможно вы кошторис набирали до обновления а довидки после! Вобщем самый простой выход это сделать архив проги, т.е. папку Мережа куда нибудь перенесите! Потом установите через сетап программу, в папку с новой прогой скопируйте файлы из старой файлы вот описывали http://budget.factor.ua/viewtopic.php?f=114&t=2764&start=500#p31397 + fpo.dbf там в сообщении про него забыли
Спробував заново оновити програму. Тобто с 04.02.16 і потім 12.02.16. Після першого оновлення помилку не викидає, а от після другого начинає.
Плюс до всього оновлення від 04.02 відрізняється від оновлення 12.02. тільки одним файлом з іменем Zvdd1.dbf. Якщо його докинуть в корнєвий без розархівування, то помилки не виникає. Тільки обновляєш оновленням від 12.02.2016 відразу така помилка: http://rghost.ru/7HqDmlQ6T
Slavker писав:Спробував заново оновити програму. Тобто с 04.02.16 і потім 12.02.16. Після першого оновлення помилку не викидає, а от після другого начинає.
Плюс до всього оновлення від 04.02 відрізняється від оновлення 12.02. тільки одним файлом з іменем Zvdd1.dbf. Якщо його докинуть в корнєвий без розархівування, то помилки не виникає. Тільки обновляєш оновленням від 12.02.2016 відразу така помилка: http://rghost.ru/7HqDmlQ6T
mZvDb.exe поменялся ві его запускали? Из нового обновления?