Вам файл оновлення потрібний?KOTIK писав:Це що першоквітневий жарт!!!!!!!!!!!!!!!!
Програма Payments
- eMelya
- Коронована особа
- Регіон: Полтавская область
- Дякував (ла): 14 разів
- Подякували: 76 разів
- Контактна інформація:
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
-
- Мандрівник
- Регіон: Киевская Область
- Дякував (ла): 1 раз
Тестую оновлення від 31.03.2016. Встановилось без проблем. Версія змінилась на 49-ту. В розділі "Кошторис та помісячний план" зроблені зміни в друкованих формах (там, де пишеться про Тимчасову класифікацію). І план асигунвань тепер роздруковується на двох аркушах. В розділі "Зміни кошторису та поміс. плану за довідками ГРК" в друкованій формі Довідки про зміни до кошторису на 2016 рік внесені зміни, але текст про Типову класифікацію видатків введений не повністю. В друкованій формі Довідки про зміни до плану асигнувань... нічого не змінили взагалі. В оновленні також зазначено, що тепер можна набирати і роздруковувати платіжне доручення з КЕКВ 0000, без фін. док. Набирати можна, а от роздрукувати - не виходить (ні зі спливаючого меню, ні за допомогою кнопки з панелі). Поки що це все, що я "натестила".
- eMelya
- Коронована особа
- Регіон: Полтавская область
- Дякував (ла): 14 разів
- Подякували: 76 разів
- Контактна інформація:
Начал сканировать все папки сайта казначейства, думал ссылка неправильная, а файл всё же где-то лежит. А они уже и поправили.EVGENIY писав:
Шановні, коли будуть приведені у відповідніст до наказу №57 (зі змінами від 15.01.2016р.) форми довідок про зміни до кошторису та інші документи щодо кошторисів.
Візміть роздрукуйте довідку та довідку про зміни до плану асигнувань загального фонду. Після оновлення від 31.03.2016р. В довідці не друкуються повністью найменування (код та назва типової програмної класифікації видатків та кредитування ......... а далі не влазе ?????????. Довідку про зміни до плану асигнувань загального фонду взагалі не змінено.
Пройшло вже три місяці з моменту зміни форм довідок та кошторисів, а їх так і не вдосужилися змінити їх у програмі.
Коли вже нарешті це зроблять ?????????? Доводиться набирати вручну усі документи. Чи це є така велика проблема переробити форми відповідно до наказу №57. Що на це потрібно 3 місяці???????
Візміть роздрукуйте довідку та довідку про зміни до плану асигнувань загального фонду. Після оновлення від 31.03.2016р. В довідці не друкуються повністью найменування (код та назва типової програмної класифікації видатків та кредитування ......... а далі не влазе ?????????. Довідку про зміни до плану асигнувань загального фонду взагалі не змінено.
Пройшло вже три місяці з моменту зміни форм довідок та кошторисів, а їх так і не вдосужилися змінити їх у програмі.
Коли вже нарешті це зроблять ?????????? Доводиться набирати вручну усі документи. Чи це є така велика проблема переробити форми відповідно до наказу №57. Що на це потрібно 3 місяці???????
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Регіон: Харьковская область
- Дякував (ла): 148 разів
- Подякували: 1392 рази
- Контактна інформація:
Тут как раз минфин и приказ выдал"Гаряча" телефонна лінія працює в адміністративній будівлі Казначейства за адресою: м. Київ, вул. Бастіонна, 6.
Прийом телефонних дзвінків на "гарячу" телефонну лінію проводиться в робочі дні з 9:00 до 18:00, у п'ятницю - з 9:00 до 16:45 (з перервою на обід з 13:00 до 13:45, за винятком святкових і вихідних днів) за номером телефону (044) 281-49-16.
![Blush :7:](./images/smilies/big_standart/blush.gif)
-
- Квартирант
- Регіон: Одесская область
- Дякував (ла): 3 рази
Доброго вечора, допоможіть розібратися в чому проблема. Роблю зміни, вніс кошториси та помісяні плани, а також довідки про зміни та помісячні до них. У нас рівень мережі 3-рай, рівень розпорядника коштів 1-гол.розп. Зміни роблю як на себе (міська рада) так і на одержувачів бюджетних коштів (у них рівень розп. коштів 9-одержувач, це наші комунальні підприємства, які ми фінансуємо по КЕКВ 2610 та інших). Формую, друкую, записую на флешку - все нормально, але коли казна затягує файлики собі, то в них в програмі по нас (міській раді) сідає все нормально, а по комунальних установах КПОЛи, як би вам правильно пояснити, міняються місьцями. Там де повинен бути наш, розпорядників - стоять їхні - отримувачів і навпаки. І казначей не може посадити ці зніни. Що я роблю не так, що це може бути?
-
- Мандрівник
- Регіон: Сумская область
Добрий ранок! Підкажіть, будь ласка. Після оновлення програми Фіндокументи від 31.03.2016 при введенні розподілів виділенних бюджетних асигнувань видає повідомлення dxMemR_DR:Field 'KOD' not found. І не зберігає розподіл. Ситуація критична, не можу профінансувати зарплату. Допоможіть, будь ласка!!!!!!!!!
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Наверно пропустили какое то обновление!aljonchikkir писав:Добрий ранок! Підкажіть, будь ласка. Після оновлення програми Фіндокументи від 31.03.2016 при введенні розподілів виділенних бюджетних асигнувань видає повідомлення dxMemR_DR:Field 'KOD' not found. І не зберігає розподіл. Ситуація критична, не можу профінансувати зарплату. Допоможіть, будь ласка!!!!!!!!!
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Може вани самі повинні робити ці зміни а не ви?? І в них своя мережаМ і вони від себе повинні заповнювати!bodya_93 писав:Зміни роблю як на себе (міська рада) так і на одержувачів бюджетних коштів (у них рівень розп. коштів 9-одержувач, це наші комунальні підприємства, які ми фінансуємо по КЕКВ 2610 та інших).
-
- Квартирант
- Регіон: Одесская область
- Дякував (ла): 3 рази
Вони також ці зміни роблять в себе, а я в себе....проблема в тому що мені потрібно наприклад 200 000 грн. по КФК 100103 чи 100203 в змінах розбити на дві чи три комунальних установи, для цього я й вибираю іхні Код одерж.(КПОЛ), щоб казначей бачив кому що і скільки. Я думаю , що проблема в самій мережі, можливо навіть в файлу Fpo, вони самі в казні не можуть знайти причину, чому кполи міняються місьцями((EVGENIY писав:Може вани самі повинні робити ці зміни а не ви?? І в них своя мережаМ і вони від себе повинні заповнювати!bodya_93 писав:Зміни роблю як на себе (міська рада) так і на одержувачів бюджетних коштів (у них рівень розп. коштів 9-одержувач, це наші комунальні підприємства, які ми фінансуємо по КЕКВ 2610 та інших).
-
- Квартирант
- Регіон: Луганская область
- Дякував (ла): 5 разів
- Подякували: 5 разів
набираю розподіл,выдает такую ошибку dxMetr_DR: Field KOD not found, помогите, что делать?
-
- Мандрівник
Дякую. А як тепер можна це виправити?EVGENIY писав:Наверно пропустили какое то обновление!aljonchikkir писав:Добрий ранок! Підкажіть, будь ласка. Після оновлення програми Фіндокументи від 31.03.2016 при введенні розподілів виділенних бюджетних асигнувань видає повідомлення dxMemR_DR:Field 'KOD' not found. І не зберігає розподіл. Ситуація критична, не можу профінансувати зарплату. Допоможіть, будь ласка!!!!!!!!!
-
- Мандрівник
Дякую!yaoleg писав:Зробити бекап бази даних платіжних документів, потім встановити програму за 31.03.2016 і відновити свої документи із збереженої копії.
А можна більш детально розписати як "зробити бекап бази даних "?
-
- Мандрівник
- Регіон: Винницкая Область
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 3 рази
В мене під час останнього оновлення спочатку не конвертувало zminv_16.dbf. Переконвертувало коли я його очистив. А тепер коли хочу зеберегти зміни до кошторису пише помилку variable s204 is not found.
- yaoleg
- Коронована особа
- Регіон: Винницкая область
- Дякував (ла): 21 раз
- Подякували: 450 разів
aljonchikkir писав:Дякую!yaoleg писав:Зробити бекап бази даних платіжних документів, потім встановити програму за 31.03.2016 і відновити свої документи із збереженої копії.
-
- Новачок
- Регіон: Николаевская Область
В 2016 році відкрито КФК 090501 для організації громадських робіт,але в довідниках КФК немає оновлень в мережі головних розпорядників ,тому внести зміни або зробити кошторис по новому КФК ,або набрати платіжку неможливо.Хотілось би дізнатись чи ще в когось є подібні проблеми,або як вийти з цієї ситуації.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
В папку НДИ положите файл который вам дал Олег! Или скачайтеmilamokh писав:Для набору платіжки нема відповідного КФК 090501 в довіднику мережі.Мережа оновлена згідно останніх оновлень,але цього КФК в довіднику так і не мае
-
- Мандрівник
Дуже дякую!yaoleg писав:aljonchikkir писав:Дякую!yaoleg писав:Зробити бекап бази даних платіжних документів, потім встановити програму за 31.03.2016 і відновити свої документи із збереженої копії.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Делаем на диске Д папку БекапМережа в этой папке делаем папку с названием сегодняшней даты к примеру 22042016 в эту папку копируем всю папку МережаМ, вот вам бекап вашей программы! Обычно так делайте перед установкой обновлений или к примеру перед тем как сжать базу данных или почистить! Если после обновления что то не так то просто копируете эту папку назад и имете программу как и былаПрус Валентина писав:А можна більш детально розписати як "зробити бекап бази даних "?
![Rolleyes :52:](./images/smilies/big_standart/rolleyes.gif)
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Вот попробуйте єто обновление, почему то его ДКСУ не выкладывает на сайте, а оно есть!МаринаШ писав:Чи є вже оновлений бланк розподілу? Казначей вимагає, щоб там був стовбчик "Спецфонд"
П.С. Не забывайте сначала резервную копию сделать !
![Hi :31:](./images/smilies/big_standart/hi.gif)
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Ну так я ж говорю сделайте сначала резервную копию! Проблем быть не должно! Некоторые области раздают это обновление своим клиентам, и мне вот перепало :)МаринаШ писав:СПАСИБО!!!! Интересно, почему не вікладівает? Может оно с нарушением? А если я сейчас изменю, потом не будет проблем?
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Не будет, но лечге потом новое добавить чем потерять всё! Не переживайте так. ну структуру платёжек ведь точно не меняли, поэтому они никак не поменяются! И можно будет прям всю базу платёжек и ФО и ЮО назад закинуть! Вы сначала обновите и посмотрите всё ли вас устраивает и поменялась ли форма которая вам нужна, если устраивает то оставайтесь на этой версии если не устраивает то восстанавливайте резервную копию и работайте в ней и ждите следующих обновлений!МаринаШ писав:Спасибо! Но я же вношу платежки, новіх клиентов и т.д. В резервной копии єтого же не будет