Програма Payments
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Регіон: Харьковская область
- Дякував (ла): 153 рази
- Подякували: 1410 разів
- Контактна інформація:
В папку НДИ положите файл который вам дал Олег! Или скачайте всю папку НДИ и заменить её у себя в программе!milamokh писав:Для набору платіжки нема відповідного КФК 090501 в довіднику мережі.Мережа оновлена згідно останніх оновлень,але цього КФК в довіднику так і не мае
-
aljonchikkir
- Мандрівник

- Регіон: Сумская область
Дуже дякую!yaoleg писав:aljonchikkir писав:Дякую!yaoleg писав:Зробити бекап бази даних платіжних документів, потім встановити програму за 31.03.2016 і відновити свої документи із збереженої копії.
А можна більш детально розписати як "зробити бекап бази даних "?
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
Делаем на диске Д папку БекапМережа в этой папке делаем папку с названием сегодняшней даты к примеру 22042016 в эту папку копируем всю папку МережаМ, вот вам бекап вашей программы! Обычно так делайте перед установкой обновлений или к примеру перед тем как сжать базу данных или почистить! Если после обновления что то не так то просто копируете эту папку назад и имете программу как и былаПрус Валентина писав:А можна більш детально розписати як "зробити бекап бази даних "?
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
Вот попробуйте єто обновление, почему то его ДКСУ не выкладывает на сайте, а оно есть!МаринаШ писав:Чи є вже оновлений бланк розподілу? Казначей вимагає, щоб там був стовбчик "Спецфонд"
П.С. Не забывайте сначала резервную копию сделать !
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
Ну так я ж говорю сделайте сначала резервную копию! Проблем быть не должно! Некоторые области раздают это обновление своим клиентам, и мне вот перепало :)МаринаШ писав:СПАСИБО!!!! Интересно, почему не вікладівает? Может оно с нарушением? А если я сейчас изменю, потом не будет проблем?
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
Не будет, но лечге потом новое добавить чем потерять всё! Не переживайте так. ну структуру платёжек ведь точно не меняли, поэтому они никак не поменяются! И можно будет прям всю базу платёжек и ФО и ЮО назад закинуть! Вы сначала обновите и посмотрите всё ли вас устраивает и поменялась ли форма которая вам нужна, если устраивает то оставайтесь на этой версии если не устраивает то восстанавливайте резервную копию и работайте в ней и ждите следующих обновлений!МаринаШ писав:Спасибо! Но я же вношу платежки, новіх клиентов и т.д. В резервной копии єтого же не будет
-
oid88
- Новачок

- Регіон: Николаевская Область
Здравствуйте! подскажите, повесила обновления, те в которых спецфонд появился, но теперь когда печатаю розподил в номере счета урезает последнюю цифру. это так у всех или я что то неправильно сделала???
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
Только что , ещё одно обновление вышло, пробуйте его поставить!oid88 писав:Здравствуйте! подскажите, повесила обновления, те в которых спецфонд появился, но теперь когда печатаю розподил в номере счета урезает последнюю цифру. это так у всех или я что то неправильно сделала???
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
male4a писав:як в мережі правильно заповнити рахунок для лікарняних щоб він відображався з КЕКВ 0000,який код коштів потрібно обирати??
-
male4a
- Мешканець

- Регіон: Львовская область
- Дякував (ла): 6 разів
- Подякували: 15 разів
я рахунок прописана мене цікавить який код коштів має бути,кпк?????777777EVGENIY писав:male4a писав:як в мережі правильно заповнити рахунок для лікарняних щоб він відображався з КЕКВ 0000,який код коштів потрібно обирати??
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
Код коштів - 0, КПК ваше КПК воно тут ролі не грає!male4a писав:я рахунок прописана мене цікавить який код коштів має бути,кпк?????777777EVGENIY писав:male4a писав:як в мережі правильно заповнити рахунок для лікарняних щоб він відображався з КЕКВ 0000,який код коштів потрібно обирати??
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
male4a писав:і тоді обрати додати платіжне доручення за рахунками інших клієнтів??
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
Всё на месте! Вот держите свежий довидник, обновите у себя эти файлы в папке НДИBlancita2014 писав:После последнего обновления пропало КФК 070201.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
Чекати оновлення черговогоoid88 писав:Доброго дня! Після останніх оновлень в реєстрах змін за довідками ГРК сумма разом по казначейству, саме в формі де помісячно, задвоює. що робити? допоможіть!
-
hamster
- Мешканець

- Регіон: Запорожская Область
- Дякував (ла): 7 разів
- Подякували: 3 рази
Помогите перенести программу мережа на другой компьютер.
Нужно перенести все за 2015 год.
Я скопировала всю папку Merega_M2015 на диск С, запускаю файл РМ, пишет "Не удается найти указанный поставщик. Вероятно он установлен не правильно."
Я не программист, и такового у нас нет :((
Очень нужна помощь!!!
Я скопировала всю папку Merega_M2015 на диск С, запускаю файл РМ, пишет "Не удается найти указанный поставщик. Вероятно он установлен не правильно."
Очень нужна помощь!!!
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
Нужно установить БДЕ и Фокспро! Вот они естьhamster писав:Помогите перенести программу мережа на другой компьютер.
Очень нужна помощь!!!
| 09.01.14 |
| 01.08.14 |
-
marina76300
- Мешканець

- Регіон: Киев
- Дякував (ла): 12 разів
- Подякували: 9 разів
Ездили к програмистам ДКСУ по этому вопросу, они занимаються проблемой.Ждем обновлений. А пока сказали работать в Екселе((. Задваивает только при распечатке документа, в електронном виде все нормально.oid88 писав:Доброго дня! Після останніх оновлень в реєстрах змін за довідками ГРК сумма разом по казначейству, саме в формі де помісячно, задвоює. що робити? допоможіть!
Добрий день. Така проблема: коли встановив програму, запускаю а вона зависає і пише "Прекращена работа программы "Фіндокументи" а потім видає помилку exception eprinter in module PM.exe at 00027E0E. Printer selected is valid. Що робити ? Все повстановлював так як було написано. У мене Win7 (x32) Встановив бібліотеки Visual FoxPro8. Все рівно не іде. Це на одному комп'ютері а на іншому пише що не знаходе шлях до бібліотек.