Допоможіть будь- ласка!

papamama20
Новачок
Новачок
Повідомлень: 1
З нами з: 10 вересня 2019, 11:15
Регіон: Сумская область

Повідомлення papamama20 »

Допоможіть будь- ласка! Друкує не правильний реєстр платіжних доручень! Програму закрити не можливо, потрібно перезагружати комп’ютер! Вибиває помилку: "Помилка запису параметрів налаштування в файл ТТ2svr.ini"

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9003
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 120 разів
Подякували: 1225 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Що значить не правильний????
Так буває коли відкрито одразу дві програми

Наташа_П
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 55
З нами з: 04 травня 2015, 13:11
Регіон: Киевская область
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Наташа_П »

Добрий день.Необхідно провести оплату фізичній особі.Фізична особа має тільки дані паспорту,інн не має.Яким чином в ПЗ "Фіндокументи" провести оплату.ЄДРПОУ в такому разі 00000000.Допомжіть,будь ласка!

Haihenya Ocsana
Новачок
Новачок
Повідомлень: 8
З нами з: 19 вересня 2019, 16:33
Регіон: Херсонская область
Дякував (ла): 4 рази

Повідомлення Haihenya Ocsana »

Допоможіть, будь ласка!!! Ще жодного разу не стикалася з такою проблемою... Початок року, чищу Мережу, а фінансові залишаються. Все почистилось, а вони ні. Я в розпачі

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9003
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 120 разів
Подякували: 1225 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Haihenya Ocsana писав:Допоможіть, будь ласка!!! Ще жодного разу не стикалася з такою проблемою... Початок року, чищу Мережу, а фінансові залишаються. Все почистилось, а вони ні. Я в розпачі
навіщо ви це пробите??????????????????????????????????????????????????????????????  В мережі чітко написано ВСТАНОВЛЮЙТЕ З НУЛЯ

Haihenya Ocsana
Новачок
Новачок
Повідомлень: 8
З нами з: 19 вересня 2019, 16:33
Регіон: Херсонская область
Дякував (ла): 4 рази

Повідомлення Haihenya Ocsana »

EVGENIY писав:
Haihenya Ocsana писав:Допоможіть, будь ласка!!! Ще жодного разу не стикалася з такою проблемою... Початок року, чищу Мережу, а фінансові залишаються. Все почистилось, а вони ні. Я в розпачі
навіщо ви це пробите??????????????????????????????????????????????????????????????  В мережі чітко написано ВСТАНОВЛЮЙТЕ З НУЛЯ
Я боюся здатися трохи нездоровою на голову, але спитаю. Де взяти нуль? Я далеко не комп'ютерний геній. Почитала установку на сайті казначейства - заплакала. Я не розумію. У нас немає штатного айтішніка. ;(           Ви не зможете мені в цьому допомогти?

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9003
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 120 разів
Подякували: 1225 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Haihenya Ocsana писав:
EVGENIY писав:
Haihenya Ocsana писав:Допоможіть, будь ласка!!! Ще жодного разу не стикалася з такою проблемою... Початок року, чищу Мережу, а фінансові залишаються. Все почистилось, а вони ні. Я в розпачі
навіщо ви це пробите??????????????????????????????????????????????????????????????  В мережі чітко написано ВСТАНОВЛЮЙТЕ З НУЛЯ
Я боюся здатися трохи нездоровою на голову, але спитаю. Де взяти нуль? Я далеко не комп'ютерний геній. Почитала установку на сайті казначейства - заплакала. Я не розумію. У нас немає штатного айтішніка. ;(           Ви не зможете мені в цьому допомогти?
Ось ТИЦКАЙТЕ у вас почнеться завантаження архіву, в архіві є файл Setup_p_2020.0.exe просто його запустіть і крізь тицкайте ОК або ТАК коли щось буде програма запитувати, і скоріш зха все на робочу столі з'явиться нова іконка ПЗ Фіндокументи ось вам програма з нуля, треба в ній все заново налаштувати, запустити оьрати НАЛАШТУВАННЯ, потім зайти в довідник додати БЮДЖЕТ додати рахунки і працювати

Haihenya Ocsana
Новачок
Новачок
Повідомлень: 8
З нами з: 19 вересня 2019, 16:33
Регіон: Херсонская область
Дякував (ла): 4 рази

Повідомлення Haihenya Ocsana »

EVGENIY писав:
Haihenya Ocsana писав:
EVGENIY писав:
Haihenya Ocsana писав:Допоможіть, будь ласка!!! Ще жодного разу не стикалася з такою проблемою... Початок року, чищу Мережу, а фінансові залишаються. Все почистилось, а вони ні. Я в розпачі
навіщо ви це пробите??????????????????????????????????????????????????????????????  В мережі чітко написано ВСТАНОВЛЮЙТЕ З НУЛЯ
Я боюся здатися трохи нездоровою на голову, але спитаю. Де взяти нуль? Я далеко не комп'ютерний геній. Почитала установку на сайті казначейства - заплакала. Я не розумію. У нас немає штатного айтішніка. ;(           Ви не зможете мені в цьому допомогти?
Ось ТИЦКАЙТЕ у вас почнеться завантаження архіву, в архіві є файл Setup_p_2020.0.exe просто його запустіть і крізь тицкайте ОК або ТАК коли щось буде програма запитувати, і скоріш зха все на робочу столі з'явиться нова іконка ПЗ Фіндокументи ось вам програма з нуля, треба в ній все заново налаштувати, запустити оьрати НАЛАШТУВАННЯ, потім зайти в довідник додати БЮДЖЕТ додати рахунки і працювати
І знову я. Воно встановилося все. Але мене смущає те, що це державний бюджет. Ми працюємо в місцевому. Ми ще не громада. Це нічого? Просто змінювати?

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9003
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 120 разів
Подякували: 1225 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Довідник - БЮДЖЕТИ і додаєте свій бюджет,  і в окні програми потім його обираєте http://joxi.ru/82QBJ5ntwY4y7A

Haihenya Ocsana
Новачок
Новачок
Повідомлень: 8
З нами з: 19 вересня 2019, 16:33
Регіон: Херсонская область
Дякував (ла): 4 рази

Повідомлення Haihenya Ocsana »

EVGENIY писав:Довідник - БЮДЖЕТИ і додаєте свій бюджет,  і в окні програми потім його обираєте http://joxi.ru/82QBJ5ntwY4y7A
Велике, прямо ВЕЛИЧЕЗНЕ СПАСИБІ!!! Надіюсь, що в мене все вийде.

Відповісти

Повернутись до “Програма Payments (фіндокументи)”