PM.exe

Ганна_ubr
Новачок
Новачок
Повідомлень: 3
З нами з: 12 квітня 2012, 15:32
Регіон: Луганская Область
Звідки: Луганск

Повідомлення Ганна_ubr »

orif большое Вам спасибо, сделала как и вы, все заработало. Наверно если сразу неправильно поставить программу то потом она глючит

Кукуся2704
Новачок
Новачок
Повідомлень: 7
З нами з: 03 січня 2013, 16:35
Регіон: Житомирская Область
Звідки: Житомир

Повідомлення Кукуся2704 »

EVGENIY, большое Вам спасибо, поставила обновления от 18.01.2013 и все заработало!!!!!!!!

ptizz
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 17
З нами з: 28 грудня 2012, 14:50

Повідомлення ptizz »

Поставил новый Pm.exe от 18.01.2013 пропали буквы вид бюджета ДБ, ТКВМБ
Вернул старый от 24.12.2012 - все на месте

Аватар користувача
nechivan
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 388
З нами з: 28 жовтня 2011, 20:02
Регіон: Житомирская Область
Звідки: Коростень
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 17 разів

Повідомлення nechivan »

ptizz, рекомендую поставить с нуля, преписать свои файлы (см. пост выше) и все заработает. Budget.dbf только не копируйте, в Довіднике внесите свой бюджет и все.

mandru
Новачок
Новачок
Повідомлень: 5
З нами з: 30 січня 2012, 13:41
Регіон: Ивано-Франковская Область
Звідки: Косов

Повідомлення mandru »

Добрий день! У кого є поновлення до програми РМ за 31.01.2013 виставте будь-ласка на скачування, бо я не можу счачати з сайту.

Заздалегідь дякую

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2476
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 424 рази

Повідомлення yaoleg »

mandru, скачайте із сайта ДКСУ

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8737
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1185 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

mandru, а почему не можете скачивать с сайта???

ptizz
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 17
З нами з: 28 грудня 2012, 14:50

Повідомлення ptizz »

ptizz писав:Поставил новый Pm.exe от 18.01.2013 пропали буквы вид бюджета ДБ, ТКВМБ Вернул старый от 24.12.2012 - все на месте
nechivan писав:ptizz, рекомендую поставить с нуля, преписать свои файлы (см. пост выше) и все заработает. Budget.dbf только не копируйте, в Довіднике внесите свой бюджет и все.

Раз 5 ставил все с нуля, на разные диски, на разные компьютеры как только меняю Pm.exe на новый (от 18.01, от 31.01, от 12.02) опять пропадают буквы ДБ, ТКВМБ
Вернул старый от 24.12.2012 - все на месте. Дайте кто-нибудь свой файл Budget.dbf, может поможет?!

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8737
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1185 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

ptizz,
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8737
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1185 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

ptizz, а новый сетап почему бы сразу не скачать? От 12.02.2013!!!

ptizz
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 17
З нами з: 28 грудня 2012, 14:50

Повідомлення ptizz »

EVGENIY писав:ptizz, а новый сетап почему бы сразу не скачать? От 12.02.2013!!!

Ребята, у меня скоро крышу рванет. Не получается. Новый сетап, новые настройки - букв ТКВМБ нет, меняю на старый файл Pm.exe - есть.

Аватар користувача
nechivan
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 388
З нами з: 28 жовтня 2011, 20:02
Регіон: Житомирская Область
Звідки: Коростень
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 17 разів

Повідомлення nechivan »

ptizz, попробуй подставить этот Budget.dbf и замени потом на свои данные.
еще один путь: попробовать запустить прогу на другом компе с флешки, переписав каталог MeregaM на оную.
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8737
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1185 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

автор проги теперь сделал раскрывающийся список в том поле и в списке можно выбрать ТКВМБ!

Тиран
Новачок
Новачок
Повідомлень: 8
З нами з: 17 квітня 2012, 10:20
Регіон: Киев
Звідки: Киев

Повідомлення Тиран »

Хто стикувався з такою проблемою або просто знає шляхи її вирішення допоможіть:
При запуску мережі видає: "[Microsoft][Драйвер ODBC dBase] Строка '(нет данных)' задает ошибочный путь. Проверьте, что путь задан правильно и имеется подключение к серверу, на котором находятся файлы"

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2476
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 424 рази

Повідомлення yaoleg »

Тиран, закрийте зайві програми і спробуйте ще раз. Якщо не допоможе перевстановіть Microsoft Acces-ADO (файл mdac_typ.exe, версія 2.7(2.8) та перезавантажте комп'ютер.

Тиран
Новачок
Новачок
Повідомлень: 8
З нами з: 17 квітня 2012, 10:20
Регіон: Киев
Звідки: Киев

Повідомлення Тиран »

Дякую, за спробу допомогти. Проблему вирішив методом "научного тику"
Ось тут пролема з мережею в кіннці написав як саме.

Sola
Новачок
Новачок
Повідомлень: 1
З нами з: 11 червня 2013, 20:26
Регіон: Крым
Звідки: Симферополь

Повідомлення Sola »

Добрый вечер, подскажите, переустановили программу с нуля, обновили. После этого не дает создать документы, один создал, а исправить или заново создать не дает.

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2476
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 424 рази

Повідомлення yaoleg »

Sola, скорей всего неправильно обновили. Скачайте полностью обновленную инсталляцию и установите еще раз.

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8737
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1185 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Sola, если вы её установили с нуля, то зачем обновляли??

Ksunya
Новачок
Новачок
Повідомлень: 1
З нами з: 14 серпня 2013, 16:15
Регіон: Одесская Область
Звідки: Одесса

Повідомлення Ksunya »

Подскажите пожалуйста, как сделать так, чтоб в юр и фин реестрах высвечивался не только код КВК, но и его название??????

KupcaH
Новачок
Новачок
Повідомлень: 2
З нами з: 16 серпня 2013, 11:03
Регіон: Закарпатская Область
Звідки: Ужгород

Повідомлення KupcaH »

При печати документов периодически выскакивает ошибка "Access violation at address 09BFDA01. Write of address 00000009". Может кто сталкивался?

Аватар користувача
nechivan
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 388
З нами з: 28 жовтня 2011, 20:02
Регіон: Житомирская Область
Звідки: Коростень
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 17 разів

Повідомлення nechivan »

KupcaH, про эту ошибку читайте ссылка .
Проблема может быть и аппаратная, и программная. Попробуйте прогу закинуть на флешку и попытайтесь распечатать на другом компе.

KupcaH
Новачок
Новачок
Повідомлень: 2
З нами з: 16 серпня 2013, 11:03
Регіон: Закарпатская Область
Звідки: Ужгород

Повідомлення KupcaH »

nechivan, Спасибо, буду пробовать.

OS17
Новачок
Новачок
Повідомлень: 6
З нами з: 05 січня 2014, 10:24
Регіон: Киев
Звідки: Киев

Повідомлення OS17 »

Добрый день!
Подскажите пожалуйста, почему при создании кошториса выбивает такую ошибку: qrZvZS_kpol: Field 'S_kpol' not found. Что с этим делать? Очень нужна Ваша помощь)

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2476
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 424 рази

Повідомлення yaoleg »

OS17, имхо, нету или незаполненный правильно файл мережи бюджетной организации FPO.DBF 

OS17
Новачок
Новачок
Повідомлень: 6
З нами з: 05 січня 2014, 10:24
Регіон: Киев
Звідки: Киев

Повідомлення OS17 »

yaoleg, спасибо большое!!! 
Мы этот файл загрузили в папку мережаМ, поскольку сначала мы КПОЛ не могли ввести.  А когда дошли до кошториса, возникла такая ошибка. А у Вас нет случайно инструкции заполнения кошториса? (инструкцию, что в мереже читали).

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2476
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 424 рази

Повідомлення yaoleg »

OS17, инструкции кроме той что есть в программе нету!
Если что-то не хочет работать значит где-то что-то не так установили, обновили или прописали.

jess
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 115
З нами з: 27 березня 2012, 12:28
Регіон: Киевская Область
Звідки: Володарка

Повідомлення jess »

OS17 писав:почему при создании кошториса выбивает такую ошибку: qrZvZS_kpol: Field 'S_kpol' not found
Іноді така помилка проскакує, якщо начебто все правильно заповнено... Саме граюсь, хвилин 15 назад була. Із особистих спостережень: якщо проходиш у верхній частині з натисканням Enter через поля, де вказується КФК\КПОЛ\Рівеньрозпорядника\КЕКВ, то нормально, а якщо десь перескочиш, то буває іноді така помилка. Хоча спеціально відтворити її важко.

Добавлено (06.01.2014, 20:35)
---------------------------------------------
В мене тут своє питаннячко виникло... Чи то я дурак, чи то розробники щось не врахували...
Наприклад, є головний розпорядник і в нього по КФК 100203 є підпорядкована установа і є своє фінансування по цьому ж КФК. Тобто головному розпоряднику потрібно зробити зведений кошторис по КФК 100203 на дві установи та індивідуальний (з меншими цифрами) лише для себе. Я правильно розумію, що без танців з бубном в програмі цього зробити неможливо?    Тобто на даний момент немає можливості зберігати в базі програми одночасно і зведений, і індивідуальний кошториси з різними цифрами по одному КФК для головного розпорядника?

OS17
Новачок
Новачок
Повідомлень: 6
З нами з: 05 січня 2014, 10:24
Регіон: Киев
Звідки: Киев

Повідомлення OS17 »

jess спасибо Вам большое ! Все вышло))))

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2476
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 424 рази

Повідомлення yaoleg »

jess, в "Налаштування параметрів" можна вибрати вид кошторису: індивідуальний або зведений!

Відповісти

Повернутись до “Програма Payments (фіндокументи)”