PM.exe

SVhoy
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 60
З нами з: 04 березня 2013, 14:55
Регіон: Днепропетровская Область
Звідки: Днепропетровск
Подякували: 8 разів

Повідомлення SVhoy »

anzela, проблема будет решщена, если есть файл BDE (его надо запустить, а потом ещё раз запустить файл MDSTRUMP)

jess
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 115
З нами з: 27 березня 2012, 12:28
Регіон: Киевская Область
Звідки: Володарка

Повідомлення jess »

SVhoy, проблему anzela вже вирішила заміною файлу pm.dbf

Ступка, так і повинно бути, читайте додатки до наказу 309 Порядок реєстрації і обліку бюджетних зобов'язань

Аватар користувача
orif
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 389
З нами з: 13 квітня 2011, 09:38
Регіон: Луганская Область
Звідки: Луганск
Подякували: 1 раз

Повідомлення orif »

Ступка, это не "розрахунковий рахунок", так и должно быть

SVhoy
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 60
З нами з: 04 березня 2013, 14:55
Регіон: Днепропетровская Область
Звідки: Днепропетровск
Подякували: 8 разів

Повідомлення SVhoy »

не переносятся плат    жк на флешкц...выскакивет ошибка Microsoft драйверODBC dBase инструкция INSERT INTO НЕИЗВЕСТНОЕ ИМЯ NDOCU проверьте правильное написание имени...ПЛИЗ кто что может сказать.со старой мережи всё распечатывается, а с обновлённой - нет...

Lilya_Sel
Новачок
Новачок
Повідомлень: 2
З нами з: 20 жовтня 2012, 21:46
Регіон: Крым
Звідки: Симферополь

Повідомлення Lilya_Sel »

Добрый день! В казначействе вместо индивидуальных смет сформировались сводные показатели, казначей вручную исправил коды получателя и распорядителя как надо и смета втянулась как нужно, индивидуальной. Но теперь, что делать со сводной? пытались втянуть файл смет, где суммы с минусом, все равно Є-КАЗНА видит ошибку. Подскажите, как решить такую проблему.

jess
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 115
З нами з: 27 березня 2012, 12:28
Регіон: Киевская Область
Звідки: Володарка

Повідомлення jess »

SVhoy, напевно проблема, як і у anzela. Або pm.dbf, або zplat.dbf не оновлені

Lilya_Sel, а вилучить неправильно оброблений зведений кошторис казначею релігія заважає? А вирішити проблему культурним втягуванням мінусового кошторису з інфморацією про помилку все равно Є-КАЗНА видит ошибку важко. Її мають вирішувати казначеї між собою, а не клієнти тут на форумі.

turistm
Новачок
Новачок
Повідомлень: 1
З нами з: 31 травня 2012, 08:26
Регіон: Днепропетровская Область
Звідки: Днепропетровск

Повідомлення turistm »

Добрый день !!!

Установлена последняя версия MeregaM 1.5.3.33 , у нас два вида бюджета (fpo.txt)

Проблема в том, что при переключении с местного бюджета на державный , уровень розпорядника коштів остаётся тотже что и на
местном 1, а должен быть 3.

Может кто-то сталкивался с таким и может подсказать ?
















У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

jess
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 115
З нами з: 27 березня 2012, 12:28
Регіон: Киевская Область
Звідки: Володарка

Повідомлення jess »

turistm, два варіанти:
1) кожен раз при зміні бюджету міняти в Налаштуванні ступінь розпорядника
2) зробити дві копії папки з програмою: в одній - МБ, в іншій - ДБ

Lilya_Sel
Новачок
Новачок
Повідомлень: 2
З нами з: 20 жовтня 2012, 21:46
Регіон: Крым
Звідки: Симферополь

Повідомлення Lilya_Sel »

Дякую Вам, jess! Розраховувала ва Вашу допомогу
В казначействі зараз сказали, що кнопка вилучення не працювала, а зараз все в нормі.
Дякую Вам іще раз!

Alex25
Новачок
Новачок
Повідомлень: 4
З нами з: 13 січня 2014, 16:11
Регіон: Днепропетровская Область
Звідки: Днепропетровск

Повідомлення Alex25 »

Помогите, пожалуйста!
Заполнили файл Fpo.dbf, в справочнике мережі данные видны. А при створенні кошторису справочник мережа оказівается пустой. вручную написать код отримувача не могу-пишет, что нет такого кода в справочнике мережі. И из кошториса справочник виден пустой. Віхожу в довідники-снова полній..........Барабашка что ли.

Ivanka
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 60
З нами з: 25 травня 2012, 16:15
Регіон: Тернопольская область
Подякували: 1 раз

Повідомлення Ivanka »

Підкажіть будь-ласка як внести в програму тимчасовий кошторис на 1кв. 2014р. Перший раз працюю з програмою з нуля.

Аватар користувача
Радистка_Кэт
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2219
З нами з: 20 вересня 2012, 20:18
Регіон: Киев
Звідки: Киев
Дякував (ла): 46 разів
Подякували: 21 раз

Повідомлення Радистка_Кэт »

Господа, не знаю, было ли тут про такое, не помню.

Установила мережу 2014 в новую папку и БДЕ, которые мне дали в казначействе.

И теперь во всех мережах вместо букв - символы.... Что делать?

Добавлено (13.01.2014, 16:26)
---------------------------------------------
Все, вопрос снят

Аватар користувача
Эн
Новачок
Новачок
Повідомлень: 9
З нами з: 24 вересня 2013, 10:34
Регіон: Харьковская Область
Звідки: Боровая

Повідомлення Эн »

Добрий вечір. Зі святами Вас всих. БУДЬ-ЛАСКА ДОПОМОЖІТЬ ВСІ ХТО МОЖЕ!!!!! Я поставила нову мережу поновлення 25.12.13р. і в мене не печатаються фін.юр.зоб. і платіжні доручення пише: неможливо загрузити файл помилкова структура або відсутній драйвер. А в кошторисах після заповнення я зберігію документ мені пише програма: dxMemZvdb_gg:Fseld"S203@not found 
Велике спасибі

jess
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 115
З нами з: 27 березня 2012, 12:28
Регіон: Киевская Область
Звідки: Володарка

Повідомлення jess »

Lilya_Sel, знаю я як вона не працює...

Alex25, перевірте уважно налаштування. Напевно не співпадає рівень (респ., обл., район) і ступінь розпорядника в Налаштуванні з fpo.dbf.

Ivanka, якщо кошторис вноситься на квартал, то під час друку автоматично буде бланк Тимчасовий кошторис. Це якщо проблема саме з Тимчасовим. А якщо в принципі нічого не получається, то в двох словах не опишеш

Эн, встановіть BDE, посилання на нього є на головній сторінці сайту
Цитата писав:В этом году чтоб программа нормально работала нужно доустановить вот это!
на сайті ДКСУ (BDE501.rar) і по самій темі мало не кожні 5 постів.

Lubocka
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 53
З нами з: 11 листопада 2012, 16:11
Регіон: Закарпатская Область
Звідки: Мукачево
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 5 разів

Повідомлення Lubocka »

А есть где-то нормальная инструкция по сей программе с картинками или видео, где было бы описано:
занесение карточки в кнопочке "настройка";
занесение справочников;
создание кошториса;
создание обязательств и платежек;
где именно брать fpo.dbf. В казначействе на флешку установку программы кидают, а этот заветный файлик нет. Почему?

Ivanka
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 60
З нами з: 25 травня 2012, 16:15
Регіон: Тернопольская область
Подякували: 1 раз

Повідомлення Ivanka »

jess, в програмі "Кошториси--Кошториси, помісячний план--Річний кошторис та помісячний план асигнувань--додала річний (загальна сума 1кв.), додала помісячний (січень, лютий, березень)--друк --"розподіл показників зведеного кошторису (зведених планів асигнувань"" і ніде не пише тимчасовий, може я не правильно внесла?
Lubocka, моє мені давало цей файл, коли я в них  уточнила на рахунок нього 

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8737
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1185 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Ivanka, в меню КОШТОРИСИ - НАЛАШТУВАННЯ ПАРАМЕТРІВ нужно біло поставить галочку на ТИМЧАСОВИЙ ИНДИВІДУАЛЬНИЙ!

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8737
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1185 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Lubocka, в папке где установлена программа есть файл ХЕЛП

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2476
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 424 рази

Повідомлення yaoleg »

Lubocka, заполните файл в формате Excel своими данными и разместите на каком-нибудь файлообменнике, а ссылку отправьте мне в личку.  

Аватар користувача
Амплитуда_ubr
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 70
З нами з: 26 січня 2013, 15:45
Регіон: Киев
Звідки: Киев

Повідомлення Амплитуда_ubr »

EVGENIY писав:меню КОШТОРИСИ - НАЛАШТУВАННЯ ПАРАМЕТРІВ нужно біло поставить галочку на ТИМЧАСОВИЙ ИНДИВІДУАЛЬНИЙ!

после установки обновления от 10.01.2014 в налаштуванні параметрів меню Кошториси уже НЕТУ пункта "тимчасовий індивідуальний". Есть только ЗВЕДЕНИЙ и ІНДИВІДУАЛЬНИЙ (хотя версия по прежнему высвечивается с 33 в конце! непонятно....      )

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8737
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1185 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Амплитуда, та там автор что то начудил, у него два обновления от 09.01.2013 одно в в обед другое вечером, так вот в одном есть тимчасовый в другом нет! Щас я прикреплю к сообщению нужный ПМ!

jess
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 115
З нами з: 27 березня 2012, 12:28
Регіон: Киевская Область
Звідки: Володарка

Повідомлення jess »

Амплитуда, тоді працює оте, що я писав: 
Цитата писав:якщо кошторис вноситься на квартал, то під час друку автоматично буде бланк Тимчасовий кошторис
Хіба що слід уточнити, що це стосується індивідуального кошторису. Чого на місці "зведеного кошторису" відкривається "розподіл показників зведеного кошторису" для мене загадка

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8737
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1185 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Амплитуда, а чо на этом сайте не качали???  Вот как раз тут лежит файл в котором есть тимчасовый, на ДКСУ такой же файл но время файла 20-02 и уже нету тимчасового!

cerpen
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 18
З нами з: 13 січня 2014, 21:27
Регіон: Одесская Область
Звідки: Одесса

Повідомлення cerpen »

При наборі фінансового зобов*язання (Додаток 2)на заробітну плату видає помилку. Така ситуація виникає при сплаті нами податку на доходи. Ми управління освіти платим податок на 39 сільських рад і відповідно має бути 39 платіжних доручень з одинаковим КЕКВ 2111, одинаковим ЄДРПОУ казначейства, та номером фін зобов*язання (але різні доходні рахунки сільських рад). КЕКВ не зміниш мусить бути 2111, ЄДРПОУ також повинно бути казначейське, а підтвердний фінансовий документ при заробітній платі один, ми пишем, або слово "ЗАЯВКА", або стави просто її номер. Минулого року ми користувались Курєром там такої проблеми не було. Може хтось підкаже як обійти програму, може щось змінити чи замінити???? МережаМ мені подобається більше ніж курєр тому що веде облік залишків зобовязань, але даний нюанс мене притормозив і я незнаю як зареєструвати в казні заробітну плату.

jess
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 115
З нами з: 27 березня 2012, 12:28
Регіон: Киевская Область
Звідки: Володарка

Повідомлення jess »

cerpen, минулого року й у Фіндокументах такого не було. По ідеї будуть виправляти... А поки що ставте якийсь індекс в номері через дефіс на кожен рядок

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8737
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1185 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

cerpen, Ждём обновлений! Сегодня кто то писал в комментариях что просто ставят разные номера к примеру 1-1,1-2,1-3...1-17

MotorInHead
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 12
З нами з: 11 січня 2014, 15:54
Регіон: Херсонская Область
Звідки: Каховка

Повідомлення MotorInHead »

cerpen писав:на заробітну плату видає помилку
На прошлых страницах здесь же задавал этот вопрос, ждал обновления с решением проблемы в субботу-воскресенье, но никаких обновлений не вышло, по этому в понедельник просто первый номер фин обязательства был со словом "заявка", а ко всем последующим добавлял нумерацию - "заявка1", "заявка2" и т.д., в казначействе все втянулось без ручного вмешательства, что хотя бы дает немного времени до следующей подобной регистрации, а вообще надеюсь, что до конца недели все таки выйдет обновление

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2476
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 424 рази

Повідомлення yaoleg »

MotorInHead, имхо не все так просто   "Финдокументы" обновляют для корректного введения документов в "Є-Казна", а не для удобства бухгалтеров. И если в "Є-Казна" есть тот же контроль на уникальность обязательств, то ожидать обновлений "Финдокументов" вряд ли стоит!?

cerpen
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 18
З нами з: 13 січня 2014, 21:27
Регіон: Одесская Область
Звідки: Одесса

Повідомлення cerpen »

мое казначейсво не хоче приймати з заявка1, заявка2, заявка3. Сказали або просто "заявка" або її номер №. Документ один і номер має бути один. 

Виходить потрібно чекати змін. Зарплати не буде до поновлення. Прикольно.

Alex25
Новачок
Новачок
Повідомлень: 4
З нами з: 13 січня 2014, 16:11
Регіон: Днепропетровская Область
Звідки: Днепропетровск

Повідомлення Alex25 »

jess, спасибо большое за ответ. Попробуем сравнить справочники

Відповісти

Повернутись до “Програма Payments (фіндокументи)”