PM.exe

Аватар користувача
Евгений_ubr
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 14
З нами з: 21 січня 2011, 18:36
Регіон: Крым
Звідки: Симферополь

Повідомлення Евгений_ubr »

Подскажите пожалуйста не могу набрать в Меregam_M кошторис  написано Cannot open file C:(MeregaM-2014)Zzdb.Dbf

Аватар користувача
tinamar
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 459
З нами з: 06 жовтня 2011, 10:39
Регіон: Полтавская область
Звідки: Полтавська область
Дякував (ла): 16 разів
Подякували: 6 разів

Повідомлення tinamar »

При перегляді і друкові реєстру фінансових зобов"язань у всих графах де вказується дата  не видно повністю: рік 201 а не 2014. Як розширити поля цих граф?

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8738
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1185 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »


Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8738
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1185 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Евгений, Установите прогу через СЕТАП! И скопируйте файлы которые написаны в интсрукции + файл ФПО.ДБФ и всё будет работать!

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8738
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1185 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

loren писав:всем привет,не могу в финдокум РМ поставить котловой счет и из-за этого не работает розпоряжение для МБ,подскажите,что сделать
Выставите правильно в НАЛАШТУВАННЯХ рівень свої мережі, у вас повинен бути РІвень мережі - 3, рівень розпорядника - 1!

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8738
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1185 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Alex25 писав:Люди ХЕЛП!! Пытаемся распечатать финансовые обязательства-подгружаем файлик финансовых обязательств-пишет: "Неможливо загрузити файл помилкова структура або відсутній драйвер" Кто-то сталкивался?
Все сталкивались, пока не установили БДЕ!

1711
Новачок
Новачок
Повідомлень: 2
З нами з: 02 серпня 2012, 22:03
Регіон: Львовская Область
Звідки: Львов

Повідомлення 1711 »

Люди добрі, допоможіть не можу набрати розпорядження (сільська рада) видає (Код одкржувача (КПОЛ)відсутній в довіднику рахунків АссDiskr.dbf. А також не знаю, яку довідку змін повинна вибрати в меню кошториси (Зміни кошторису та поміс. плану за довідками Мінфіну чи довідками ГРК? дЯКУЮ, я новачок

Аватар користувача
tinamar
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 459
З нами з: 06 жовтня 2011, 10:39
Регіон: Полтавская область
Звідки: Полтавська область
Дякував (ла): 16 разів
Подякували: 6 разів

Повідомлення tinamar »

EVGENIY писав:Цитата Alex25 ()Люди ХЕЛП!! Пытаемся распечатать финансовые обязательства-подгружаем файлик финансовых обязательств-пишет: "Неможливо загрузити файл помилкова структура або відсутній драйвер" Кто-то сталкивался?
Все сталкивались, пока не установили БДЕ!
EVGENIY, встановлено БДЕ, пише те ж саме, що саме неприємно, що доки пробний реєстр фінансових набирала, на друк виводилось і роздруковувалось, а зараз  "Неможливо загрузити файл помилкова структура або відсутній драйвер". БДЕ встановлювала не один раз, що робити?

Добавлено (21.01.2014, 11:09)
---------------------------------------------
Цитата avraha
Цитата писав:а у меня все печатает с флешки, кроме финансовых обязательсв. БДЕ установлена. Что делать??? Добавлено (17.01.2014, 22:06) --------------------------------------------- "а проблема была вот в чем: когда я скинула на флешку файл с финанс. обяз. я его переместила в папку и назвала "фін. аванс", короче ЛЮДИ когда работаете с этой программой не используйте букву " і " (ы,s)


Дійсно, проблема була в назві, точніше в літері папки куди експортовані фін. зобов"язання та платіжки. Папка в мене була названа "електроенергІя", перейменувала на "електроенергИя", загрузилось на друк. Саме дивно, що для друку реєстру юридичних, літера і в назві папки була не проблема. Сто разів дивна програма , якби не форум, не знайшла б в чому причина. Так це я ще хоч знаю де можна почитати та запитати, а є бухгалтери сільських рад, які за таких проблем з роботою в програмі катають системники в район.

Аватар користувача
nechivan
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 388
З нами з: 28 жовтня 2011, 20:02
Регіон: Житомирская Область
Звідки: Коростень
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 17 разів

Повідомлення nechivan »

tinamar, старайтесь вообще при работе в ОС Windows любой версии и разрядности в названиях файлов не использовать особые буквы украинского алфавита - і, ї, є.

Аватар користувача
tinamar
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 459
З нами з: 06 жовтня 2011, 10:39
Регіон: Полтавская область
Звідки: Полтавська область
Дякував (ла): 16 разів
Подякували: 6 разів

Повідомлення tinamar »

nechivan, так це не назва файла, це папка! Надалі буду знати

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2476
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 424 рази

Повідомлення yaoleg »

1711, По-перше пропишіть в довідку код одержувача, а по-друге вибираємо ГРК

Аватар користувача
Maryana7506
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 11
З нами з: 10 січня 2014, 22:45
Регіон: Ивано-Франковская Область
Звідки: Калуш

Повідомлення Maryana7506 »

підкажіть, що ви писали в довіднику (рахунки-видатки) в полі "назва"??? назву розпорядника коштів чи назву кпк/кфк??? чи ще щось інше?? %)

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2476
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 424 рази

Повідомлення yaoleg »

Maryana7506, можна писати що завгодно!

jess
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 115
З нами з: 27 березня 2012, 12:28
Регіон: Киевская Область
Звідки: Володарка

Повідомлення jess »

tinamar писав:так це не назва файла, це папка!
Так... для розуміння процесу... Це папка, яка задіюється програмою, тому й так трапилось. Для ОС чи будь-яких програм особливо ролі не грає при зверненні до файлу, де трапиться проблемний символ: в назві файлу чи папці, в якій він знаходиться, оскільки звернення йде за шляхом до файлу, який містить і назви папок (в яких файл знаходиться) і назву самого файлу. І українські спеціфічні символи можуть вилізти боком в будь-якому місці (наприклад при спробі дістати з раніше зробленого архіву якийсь файл-документ з такими символами), тому у назвах файлів та папок краще або уникати їх, або заміняти англійськими схожими "i" "e"

Аватар користувача
tinamar
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 459
З нами з: 06 жовтня 2011, 10:39
Регіон: Полтавская область
Звідки: Полтавська область
Дякував (ла): 16 разів
Подякували: 6 разів

Повідомлення tinamar »

jess, спасибі за інформацію, буду знати

manek7
Новачок
Новачок
Повідомлень: 1
З нами з: 04 лютого 2013, 10:27
Регіон: Луганская Область
Звідки: Луганск

Повідомлення manek7 »

а как сделать временный кошторис не подскажите?

smirnov
Новачок
Новачок
Повідомлень: 6
З нами з: 24 січня 2013, 16:20
Регіон: Киев
Звідки: Киев

Повідомлення smirnov »

deleted

Аватар користувача
Peresmik
Новачок
Новачок
Повідомлень: 1
З нами з: 09 січня 2013, 09:57
Регіон: Харьковская Область
Звідки: Харьков

Повідомлення Peresmik »

Допоможіть я зробив все правильно но в казначействі не тягне моє розпорядження що робити

Добавлено (22.01.2014, 13:46)
---------------------------------------------
чому пише після Кфк Кпк у розпорядженні і як це виправити?

jess
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 115
З нами з: 27 березня 2012, 12:28
Регіон: Киевская Область
Звідки: Володарка

Повідомлення jess »

Peresmik писав:Допоможіть я зробив все правильно но в казначействі не тягне моє розпорядження що робити
Варіантів маса... уточніть на якому етапі не тягне: не імпортується чи не береться не облік, яку помиклу у казначействі пише?

Добавлено (22.01.2014, 14:43)
---------------------------------------------
Peresmik писав:чому пише після Кфк Кпк у розпорядженні і як це виправити
не дуже зрозумів проблему... але мабуть треба копати в сторону Довідники - Бюджети, перевіряти там.

cerpen
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 18
З нами з: 13 січня 2014, 21:27
Регіон: Одесская Область
Звідки: Одесса

Повідомлення cerpen »

Допоможіть, будь-ласка,  розібратись з довідками для казначейства. В програмі я знайшла:

1) КОШТОРИС на 2014 рік,
2) помісячний план асигнувань ... на 2014рік, 
3) Зведення показників по спецфонду на 2014 рік.

А які мають бути бланки (які додатки і до якого наказу 938 ? чи 57 ?):

4)РОСПИС на 2014 рік,
5)помісячний роспис на 2014 рік.

Що ви подаєте в казначейство?

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8738
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1185 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

cerpen, Всі розпорядники коштів 3 ступеню подають до органів ДКСУ 
1) КОШТОРИС на 2014 рік,
2) помісячний план асигнувань ... на 2014рік,
3) Зведення показників по спецфонду на 2014 рік.

Всі ці документи затверджені Наказом 57
Порядок складання кошторисів затверджен 228 наказом
Всі ці накази ви знайдете в розділі сайту НОРМАТИВНІ ДОКУМЕНТИ

cerpen
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 18
З нами з: 13 січня 2014, 21:27
Регіон: Одесская Область
Звідки: Одесса

Повідомлення cerpen »

EVGENIY, Ми сільська рада 1 степень і роспис також потрібно подавати, а як і звідки в якому вигляді???

Управління фінансів подає роспис, а розпорядники 3 ступеня кошториси (в нас це районні устаноми).

Справа в тому, що я була бухгалтером районної установи, а життя склалось так що прийшлось переїхати у сільську місцевість. І тут запропонували посаду бухгалтера в сільській раді. А запитати немає в кого. Допоможіть будь-ласка розібратись з яких довідок має складатись бюджет на 2014 рік поданий в казначейство???

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8738
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1185 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

cerpen, программа ФИНДОКУМЕНТЫ не предназначена для РОСПИСИ, к сожелению, может потом доделают, в разделе бланки есть форма росписа, больше ничем помочь не могу

GTHP
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 11
З нами з: 23 січня 2014, 10:39
Регіон: Донецкая Область
Звідки: Горловка

Повідомлення GTHP »

Добрый день! Смотрю, что у некоторых пользователей пропала проблема с проверкой уникальности документов. Скажите как справились?
Я установила последнее обновление с сайта казначейства, но это не помогло

jess
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 115
З нами з: 27 березня 2012, 12:28
Регіон: Киевская Область
Звідки: Володарка

Повідомлення jess »

GTHP, якщо Ви маєте на увазі проблему з реєстрацією фінансових зоб. на один ЄДРПОУ, але різні рахунки, то  встановлення оновлення від 14/01/14 вирішує проблему. Якщо у вас саме така проблема, то можливо оновлення некоректно зроблене, якщо інша - тоді уточніть що саме реєструєте, можливо там дійсно параметри, які не проходять контроль унікальності

GTHP
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 11
З нами з: 23 січня 2014, 10:39
Регіон: Донецкая Область
Звідки: Горловка

Повідомлення GTHP »

jess, реєструю фін. зобов'язання по зарплаті. ЄСВ не вноситься окремими рядками, реєструє загальною сумою, а потім платіжні доручення вже друкую окремо на кожну суму.
Потім реєструю фін. зобов'язання по воді та стокам: 2 рахунки під одним номером і датою, всі реквізити однакові, крім суми. Теж фін. зобов'язання беру загальне, а платіжки роблю на 2 суми.

Аватар користувача
левочка
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 40
З нами з: 27 липня 2011, 08:09
Звідки: Николаев

Повідомлення левочка »

По зарплаті ЄСВ реєструйте  загальною сумою -утримання і 1 платежка з розшифровками .

GTHP
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 11
З нами з: 23 січня 2014, 10:39
Регіон: Донецкая Область
Звідки: Горловка

Повідомлення GTHP »

левочка, а вам хватает места для расшифровок в платежке? там же ограниченное количество символов

jess
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 115
З нами з: 27 березня 2012, 12:28
Регіон: Киевская Область
Звідки: Володарка

Повідомлення jess »

GTHP, ну правильно... це все підпадає під контроль унікальності, описаний в останньому оновленні від 14/01/13
Цитата писав:для фiнансових зобов"язань - дата реєстрацiї, рахунок, КЕКВ, номер та дата зобов"язання,
номер та дата фiнансового зобов"язання, код за ЄДРПОУ клiєнта, код банку одержувача та
номер рахунку в банку

Mal
Новачок
Новачок
Повідомлень: 1
З нами з: 24 січня 2014, 08:40
Регіон: Киевская Область
Звідки: Славутич

Повідомлення Mal »

Здравствуйте.
С последним обновлением появился КЕКВ 2610
в программе в справочниках данный КЕКВ присутствует
но если перейти в окно "Кошториси" ->  "План використання бюджетних коштів"  -> "Річний план використання"
и открыть список с КЕКВами, то КЕКВ 2610 в нем отсутствует (если попытаться вручную задать КЕКВ, то появляется ошибка "Введенний КЕКВ відсутній в довіднику"
тоже самое относится и к КЕКВу 3120

Какие манипуляции необходимо произвести, чтоб КЕКВы 2610 и 3210 можно было выбрать при создании плана использования бюджетных средств?

Відповісти

Повернутись до “Програма Payments (фіндокументи)”