Програма Payments

Serjeilihopud
Новачок
Новачок
Повідомлень: 2
З нами з: 15 січня 2018, 08:37
Регіон: Полтавская область
Подякували: 1 раз

Повідомлення Serjeilihopud »

Доброго дня! Довідники і програму обновив до 1.3.5.60. А як зробити щоб коди функцій були семизначними? Наприклад: зараз залишилось 8130, а потрібно 0118130.

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9081
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 121 раз
Подякували: 1241 раз
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

VladimirKVV писав:File fzvdb_19.dbf does not exist як виправити цю помилку допоможіть
как она появляется? В какой момент? Что ви делали?

almonds
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 35
З нами з: 06 жовтня 2016, 11:55
Регіон: Киевская область
Дякував (ла): 13 разів
Подякували: 3 рази

Повідомлення almonds »

чому не можу вибрати зі списку фінансових зобов'язань?
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9081
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 121 раз
Подякували: 1241 раз
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Serjeilihopud писав:Доброго дня! Довідники і програму обновив до 1.3.5.60. А як зробити щоб коди функцій були семизначними? Наприклад: зараз залишилось 8130, а потрібно 0118130.
відповідь на пару повідомлень вище вашого питання
https://budget.factor.ua/viewtopic.php? ... 736#p94706

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9081
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 121 раз
Подякували: 1241 раз
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

almonds писав:чому не можу вибрати зі списку фінансових зобов'язань?
у вас перед оновленням яка версія Мережі була? Таке враження що ви пропустили якесь оновлення!

almonds
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 35
З нами з: 06 жовтня 2016, 11:55
Регіон: Киевская область
Дякував (ла): 13 разів
Подякували: 3 рази

Повідомлення almonds »

EVGENIY писав:
almonds писав:чому не можу вибрати зі списку фінансових зобов'язань?
у вас перед оновленням яка версія Мережі була? Таке враження що ви пропустили якесь оновлення!
Була 1.3.5.56, тепер 60

Хворостяновка
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 47
З нами з: 11 лютого 2014, 12:12
Регіон: Луганская Область
Звідки: Луганск
Дякував (ла): 5 разів

Повідомлення Хворостяновка »

Ставлю мережу з нуля і при заповненні налаштувань пише що відсутній файл Pklvid.dbf Що робити, допоможіть.

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9081
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 121 раз
Подякували: 1241 раз
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

almonds писав:
EVGENIY писав:
almonds писав:чому не можу вибрати зі списку фінансових зобов'язань?
у вас перед оновленням яка версія Мережі була? Таке враження що ви пропустили якесь оновлення!
Була 1.3.5.56, тепер 60
 из этого архива возьмите файлик ZFINZBP1.DBF и подложите в папку своей проги! Возможно это решит проблему!

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9081
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 121 раз
Подякували: 1241 раз
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Хворостяновка писав:Ставлю мережу з нуля і при заповненні налаштувань пише що відсутній файл Pklvid.dbf Що робити, допоможіть.
ну ось він в папку НДІ розпакуйте! Хоча думаю що проблема у вас не в цьому! А ви взагалі на цей комп перший раз мережу ставите? Треба встановити БДЕ и Фокспро ось із цього повідомлення!
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

iiamar23@ukr.net
Новачок
Новачок
Повідомлень: 4
З нами з: 09 січня 2019, 15:00
Регіон: Донецкая область
Дякував (ла): 4 рази

Повідомлення iiamar23@ukr.net »

Не могу добавить новій счет в справочнике Рахунки (видатки). Выдает ошибку : "помилка значення рахунку"

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9081
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 121 раз
Подякували: 1241 раз
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

iiamar23@ukr.net писав:Не могу добавить новій счет в справочнике Рахунки (видатки). Выдает ошибку : "помилка значення рахунку"
МФО в настройках перепроверте!

Людочка3010
Новачок
Новачок
Повідомлень: 1
З нами з: 23 квітня 2018, 08:59
Регіон: Ровенская область

Повідомлення Людочка3010 »

EVGENIY писав:
almonds писав:
EVGENIY писав:
almonds писав:чому не можу вибрати зі списку фінансових зобов'язань?
у вас перед оновленням яка версія Мережі була? Таке враження що ви пропустили якесь оновлення!
Була 1.3.5.56, тепер 60
 из этого архива возьмите файлик ZFINZBP1.DBF и подложите в папку своей проги! Возможно это решит проблему!
В мене ПОЛУЧИЛОСЬ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

seka113
Новачок
Новачок
Повідомлень: 1
З нами з: 10 січня 2019, 15:44
Регіон: Одесская область

Повідомлення seka113 »

bodya_93 писав:
EVGENIY писав:
evgeniya_sport писав:У меня не получается обновить :30:Копирую NDI,вставляю с заменой,а версия не меняется :15:
там еще pm.exe и он не в НДИ!
Все роблю як потрібно. 2275 оновлюється, а от рядок з КЕКВ 2100 не з’являється, відсутній взагалі. Що може бути не так, можливо рядка 2100 в оновленні немає?
Швидше і й найлегше - скачать з Бланків - форму та заповнити. Вона сама все разносить та пише. Дуже швидко та зручно. В майбутньому чекаємо на оновлення. Всіх зі Святами!

Карина2
Новачок
Новачок
Повідомлень: 1
З нами з: 09 січня 2019, 17:57
Регіон: Ровенская область

Повідомлення Карина2 »

версія 60 , проблема сформувати платіжне доручення, пише неможливо загрузити файл

berezovosk
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 10
З нами з: 02 серпня 2017, 10:22
Регіон: Днепропетровская область
Дякував (ла): 4 рази

Повідомлення berezovosk »

підкажіть як перенести програму на інший комп"ютер щоб збереглися всі дані

Аватар користувача
nessa-iness
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 160
З нами з: 08 січня 2015, 16:53
Регіон: Херсонская Область
Звідки: Херсон
Дякував (ла): 56 разів
Подякували: 58 разів

Повідомлення nessa-iness »

berezovosk писав:підкажіть як перенести програму на інший комп"ютер щоб збереглися всі дані
спочатку встановити з нуля, перевірити чи працює, а потім всю папку зі старого компа скопіювати і перекинути(переписати) на новий

kostenko.d.n@ukr.net
Новачок
Новачок
Повідомлень: 2
З нами з: 10 січня 2019, 15:49
Регіон: Харьковская область
Подякували: 1 раз

Повідомлення kostenko.d.n@ukr.net »

Добрый день. Подскажите, пожалуйста, после создания архивной копии документов в программе Финдокументы, при попытке зайти в какой-либо раздел постоянно пишет: Файл.....dbf не знайдено! Перевірте його існування в папці....NDI. Но все файлы, которые программа пишет есть в папке NDI. На компе стоит Windows 10 64bit. В чем может быть проблема, может кто-то сталкивался с подобной ситуацией? Пробывали установить программу с нуля, но результат тот же. За ранее спасибо.

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9081
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 121 раз
Подякували: 1241 раз
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

kostenko.d.n@ukr.net писав:Добрый день. Подскажите, пожалуйста, после создания архивной копии документов в программе Финдокументы, при попытке зайти в какой-либо раздел постоянно пишет: Файл.....dbf не знайдено! Перевірте його існування в папці....NDI. Но все файлы, которые программа пишет есть в папке NDI. На компе стоит Windows 10 64bit. В чем может быть проблема, может кто-то сталкивался с подобной ситуацией? Пробывали установить программу с нуля, но результат тот же. За ранее спасибо.
Кажется мне вы не договариваете! Вы ставите на новую виндовс програму которая там никогда не стояла! Вам нужно доустановить БДЕ 

Аватар користувача
Чапкын Аня
Новачок
Новачок
Повідомлень: 2
З нами з: 29 листопада 2017, 09:58
Звідки: Украина, Одесса

Повідомлення Чапкын Аня »

seka113 писав:
bodya_93 писав:
EVGENIY писав:
evgeniya_sport писав:У меня не получается обновить :30:Копирую NDI,вставляю с заменой,а версия не меняется :15:
там еще pm.exe и он не в НДИ!
Все роблю як потрібно. 2275 оновлюється, а от рядок з КЕКВ 2100 не з’являється, відсутній взагалі. Що може бути не так, можливо рядка 2100 в оновленні немає?
Швидше і й найлегше - скачать з Бланків - форму та заповнити. Вона сама все разносить та пише. Дуже швидко та зручно. В майбутньому чекаємо на оновлення. Всіх зі Святами!
Такая же проблема с КЕКВ 2100. Кто-то уже регистрировал эл.вариант без трочки с КЕКВ 2100?

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9081
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 121 раз
Подякували: 1241 раз
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Чапкын Аня писав:
seka113 писав:
bodya_93 писав:
EVGENIY писав:
evgeniya_sport писав:У меня не получается обновить :30:Копирую NDI,вставляю с заменой,а версия не меняется :15:
там еще pm.exe и он не в НДИ!
Все роблю як потрібно. 2275 оновлюється, а от рядок з КЕКВ 2100 не з’являється, відсутній взагалі. Що може бути не так, можливо рядка 2100 в оновленні немає?
Швидше і й найлегше - скачать з Бланків - форму та заповнити. Вона сама все разносить та пише. Дуже швидко та зручно. В майбутньому чекаємо на оновлення. Всіх зі Святами!
Такая же проблема с КЕКВ 2100. Кто-то уже регистрировал эл.вариант без трочки с КЕКВ 2100?
поверте кекв 2100 для ДБФ файла значения не имеет, в казне он втянется без проблем!!! Там в ветке обновлений выложили файлик новый попробуйте обновится!

Аватар користувача
goa
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 13
З нами з: 17 лютого 2011, 15:29
Регіон: Харьковская Область
Звідки: Харьков
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 3 рази

Повідомлення goa »

Карина2 писав:версія 60 , проблема сформувати платіжне доручення, пише неможливо загрузити файл
у мене також. Чому?

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9081
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 121 раз
Подякували: 1241 раз
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

goa писав:
Карина2 писав:версія 60 , проблема сформувати платіжне доручення, пише неможливо загрузити файл
у мене також. Чому?
Тому що ви пропустили оновлення одне! Треба ось цей файлік розпакувати в папку з програмою!
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

Vombat
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 19
З нами з: 28 березня 2017, 16:05
Регіон: Днепропетровская область
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 2 рази

Повідомлення Vombat »

Версія 60. На дорученні не друкується знизу текст з *.
Казна каже, що це обов'язково. Підкажіть як його додати?

Кузя
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 225
З нами з: 09 листопада 2012, 15:00
Регіон: Ровенская область
Звідки: Рівне
Дякував (ла): 25 разів
Подякували: 8 разів

Повідомлення Кузя »

При друку на бланку кошторису не виводиться найменування міста, району області.

kostenko.d.n@ukr.net
Новачок
Новачок
Повідомлень: 2
З нами з: 10 січня 2019, 15:49
Регіон: Харьковская область
Подякували: 1 раз

Повідомлення kostenko.d.n@ukr.net »

EVGENIY писав:
kostenko.d.n@ukr.net писав:Добрый день. Подскажите, пожалуйста, после создания архивной копии документов в программе Финдокументы, при попытке зайти в какой-либо раздел постоянно пишет: Файл.....dbf не знайдено! Перевірте його існування в папці....NDI. Но все файлы, которые программа пишет есть в папке NDI. На компе стоит Windows 10 64bit. В чем может быть проблема, может кто-то сталкивался с подобной ситуацией? Пробывали установить программу с нуля, но результат тот же. За ранее спасибо.
Кажется мне вы не договариваете! Вы ставите на новую виндовс програму которая там никогда не стояла! Вам нужно доустановить БДЕ 
Спасибо за ответ. Программа уже там стояла. Выяснил, проблема была не в БДЕ а с Фокспро, скачал библиотеку фокспро и все заработало.

Vombat
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 19
З нами з: 28 березня 2017, 16:05
Регіон: Днепропетровская область
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 2 рази

Повідомлення Vombat »

Vombat писав:Версія 60. На дорученні не друкується знизу текст з *.
Казна каже, що це обов'язково. Підкажіть як його додати?
Відповім сам собі ))
Замінив РМ.ехе версії 60 на 55. Зірочка і текст з'явився, наче коректно з даними працює.

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9081
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 121 раз
Подякували: 1241 раз
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Vombat писав:Версія 60. На дорученні не друкується знизу текст з *.
Казна каже, що це обов'язково. Підкажіть як його додати?
ніяк не додати, як тільки це додали через пару тижнів казна сама видалила! ВАШІ КАЗНАЧЕЇ ЩОСЬ ПРОСПАЛИ!

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9081
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 121 раз
Подякували: 1241 раз
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Vombat писав:
Vombat писав:Версія 60. На дорученні не друкується знизу текст з *.
Казна каже, що це обов'язково. Підкажіть як його додати?
Відповім сам собі ))
Замінив РМ.ехе версії 60 на 55. Зірочка і текст з'явився, наче коректно з даними працює.
це не вірне рішення! Зірочка прибрана офіційно казначейством!! Те що ви зробили це не вихід!!!

Vombat
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 19
З нами з: 28 березня 2017, 16:05
Регіон: Днепропетровская область
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 2 рази

Повідомлення Vombat »

Розумію, що не вірне рішення.
Нам казна каже, що у них розпоряджень та наказів з цього приводу не було і ми повинні подавати з *.
Може знаєте яким це наказом чи ще чимось регулюється та показав би їм?
PS. запитання до всіх: у когось теж вимагають наявність * внизу доручення чи друкуєте без неї?

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9081
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 121 раз
Подякували: 1241 раз
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Vombat писав:Розумію, що не вірне рішення.
Нам казна каже, що у них розпоряджень та наказів з цього приводу не було і ми повинні подавати з *.
Може знаєте яким це наказом чи ще чимось регулюється та показав би їм?
PS. запитання до всіх: у когось теж вимагають наявність * внизу доручення чи друкуєте без неї?
Ця програма розроблена ДКСУ як ви думаєте хто розумніший? Ваші казначеї? Чи казначеї які в їх вищому органі? Вся країна без зірочок, а ваші з зірочками!!! Хай вони або ви зателефонуйте на горячу лінію!!!! На форумі до речі про це писали ще коли це відбувалось то поставили то прибрали!

Відповісти

Повернутись до “Програма Payments (фіндокументи)”