Програма Payments

СРЦСССДМ
Новачок
Новачок
Повідомлень: 5
З нами з: 17 квітня 2018, 09:40
Регіон: Днепропетровская область
Дякував (ла): 2 рази

Повідомлення СРЦСССДМ »

Підскажіть будь ласка, оновлення я встановила,все працює, а в казначействі кажуть , що необхідно у них взять іще якісь три файли і вкинуть у папку Мережа.Що це за файли і для чого вони, адже і без них все працює.

yan4ik.rv
Новачок
Новачок
Повідомлень: 7
З нами з: 21 березня 2018, 13:02
Регіон: Ровенская область
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 8 разів

Повідомлення yan4ik.rv »

Доброго дня. При створенні платіжного доручення неможливо зайти у перегляд та вибір фінансового зобов'язання. Видає помилку "Неможливо загрузити файл помилкова структура". В чому проблема може бути?

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8959
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 119 разів
Подякували: 1222 рази
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

СРЦСССДМ писав:Підскажіть будь ласка, оновлення я встановила,все працює, а в казначействі кажуть , що необхідно у них взять іще якісь три файли і вкинуть у папку Мережа.Що це за файли і для чого вони, адже і без них все працює.
Ну мабуть файли довідників! Якщо у вас назва КЕКВ 2275 нова то ви оновили їх!

Buchalter_Lviv
Новачок
Новачок
Повідомлень: 3
З нами з: 10 січня 2019, 16:44
Регіон: Львовская область
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Buchalter_Lviv »

Доброго дня. Ввели загальний фонд кошторису, при введенні спеціального фонду вибиває, що КЕКВ вже є. Раніше все було ок, може хтось стикався і вирішив проблему?

Знімок екрану https://dropmefiles.com/Cbvsw

yan4ik.rv
Новачок
Новачок
Повідомлень: 7
З нами з: 21 березня 2018, 13:02
Регіон: Ровенская область
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 8 разів

Повідомлення yan4ik.rv »

Buchalter_Lviv писав:Доброго дня. Ввели загальний фонд кошторису, при введенні спеціального фонду вибиває, що КЕКВ вже є. Раніше все було ок, може хтось стикався і вирішив проблему?

Знімок екрану https://dropmefiles.com/Cbvsw
Коли Ви вводите кошторис по загальному фонду по відповідному КЕКВ, то в тому ж віконечку у відповідному рядку маєте проставити і спецфонд.

Buchalter_Lviv
Новачок
Новачок
Повідомлень: 3
З нами з: 10 січня 2019, 16:44
Регіон: Львовская область
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Buchalter_Lviv »

yan4ik.rv писав:
Buchalter_Lviv писав:Доброго дня. Ввели загальний фонд кошторису, при введенні спеціального фонду вибиває, що КЕКВ вже є. Раніше все було ок, може хтось стикався і вирішив проблему?

Знімок екрану https://dropmefiles.com/Cbvsw
Коли Ви вводите кошторис по загальному фонду по відповідному КЕКВ, то в тому ж віконечку у відповідному рядку маєте проставити і спецфонд.
Дякую! Однак, проблема у тому, що загальний фонд у нас - помісячний кошторис, а спецфонд - річний. Таке введення не допомогає.

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8959
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 119 разів
Подякували: 1222 рази
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Buchalter_Lviv писав:
yan4ik.rv писав:
Buchalter_Lviv писав:Доброго дня. Ввели загальний фонд кошторису, при введенні спеціального фонду вибиває, що КЕКВ вже є. Раніше все було ок, може хтось стикався і вирішив проблему?

Знімок екрану https://dropmefiles.com/Cbvsw
Коли Ви вводите кошторис по загальному фонду по відповідному КЕКВ, то в тому ж віконечку у відповідному рядку маєте проставити і спецфонд.
Дякую! Однак, проблема у тому, що загальний фонд у нас - помісячний кошторис, а спецфонд - річний. Таке введення не допомогає.
не вигадуйте! У всіх в тому числі і вас кошторис РІЧНИЙ! А помісячно то план асигнувань!

SES1
Новачок
Новачок
Повідомлень: 6
З нами з: 15 січня 2019, 12:41
Регіон: Львовская область

Повідомлення SES1 »

almonds писав:чому не можу вибрати зі списку фінансових зобов'язань?
Ви вже впорались з цим? Яка була проблема, скажіть, будь ласка?

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8959
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 119 разів
Подякували: 1222 рази
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

SES1 писав:
almonds писав:чому не можу вибрати зі списку фінансових зобов'язань?
Ви вже впорались з цим? Яка була проблема, скажіть, будь ласка?
https://budget.factor.ua/viewtopic.php? ... 922#p94863

SES1
Новачок
Новачок
Повідомлень: 6
З нами з: 15 січня 2019, 12:41
Регіон: Львовская область

Повідомлення SES1 »

EVGENIY писав:
SES1 писав:
almonds писав:чому не можу вибрати зі списку фінансових зобов'язань?
Ви вже впорались з цим? Яка була проблема, скажіть, будь ласка?
https://budget.factor.ua/viewtopic.php? ... 922#p94863
Не допомагає. Вискакує "Неможливо загрузити файл, помилкова структура файлу"

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8959
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 119 разів
Подякували: 1222 рази
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

SES1 писав:
EVGENIY писав:
SES1 писав:
almonds писав:чому не можу вибрати зі списку фінансових зобов'язань?
Ви вже впорались з цим? Яка була проблема, скажіть, будь ласка?
https://budget.factor.ua/viewtopic.php? ... 922#p94863
Не допомагає. Вискакує "Неможливо загрузити файл, помилкова структура файлу"
БДЕ фокспро ставили? Це нова операційна система чи раніше там мережа працювала? Впевнені що вірно оновили?

SES1
Новачок
Новачок
Повідомлень: 6
З нами з: 15 січня 2019, 12:41
Регіон: Львовская область

Повідомлення SES1 »

SES1 писав:
EVGENIY писав:
SES1 писав:
almonds писав:чому не можу вибрати зі списку фінансових зобов'язань?
Ви вже впорались з цим? Яка була проблема, скажіть, будь ласка?
https://budget.factor.ua/viewtopic.php? ... 922#p94863
Не допомагає. Вискакує "Неможливо загрузити файл, помилкова структура файлу"
Допоможіть, будь ласка!!!!!!!!

SES1
Новачок
Новачок
Повідомлень: 6
З нами з: 15 січня 2019, 12:41
Регіон: Львовская область

Повідомлення SES1 »

EVGENIY писав:
SES1 писав:
EVGENIY писав:
SES1 писав:
almonds писав:чому не можу вибрати зі списку фінансових зобов'язань?
Ви вже впорались з цим? Яка була проблема, скажіть, будь ласка?
https://budget.factor.ua/viewtopic.php? ... 922#p94863
Не допомагає. Вискакує "Неможливо загрузити файл, помилкова структура файлу"
БДЕ фокспро ставили? Це нова операційна система чи раніше там мережа працювала? Впевнені що вірно оновили?
Програма працювала і раніше.

SES1
Новачок
Новачок
Повідомлень: 6
З нами з: 15 січня 2019, 12:41
Регіон: Львовская область

Повідомлення SES1 »

SES1 писав:
EVGENIY писав:
SES1 писав:
EVGENIY писав:
SES1 писав:
almonds писав:чому не можу вибрати зі списку фінансових зобов'язань?
Ви вже впорались з цим? Яка була проблема, скажіть, будь ласка?
https://budget.factor.ua/viewtopic.php? ... 922#p94863
Не допомагає. Вискакує "Неможливо загрузити файл, помилкова структура файлу"
БДЕ фокспро ставили? Це нова операційна система чи раніше там мережа працювала? Впевнені що вірно оновили?
Програма працювала і раніше.
Кілька раз пробували оновляти. Проблема по моєму в файлі PM.exe

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8959
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 119 разів
Подякували: 1222 рази
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

SES1 писав:
SES1 писав:
EVGENIY писав:
SES1 писав:
EVGENIY писав:
SES1 писав:
almonds писав:чому не можу вибрати зі списку фінансових зобов'язань?
Ви вже впорались з цим? Яка була проблема, скажіть, будь ласка?
https://budget.factor.ua/viewtopic.php? ... 922#p94863
Не допомагає. Вискакує "Неможливо загрузити файл, помилкова структура файлу"
БДЕ фокспро ставили? Це нова операційна система чи раніше там мережа працювала? Впевнені що вірно оновили?
Програма працювала і раніше.
Кілька раз пробували оновляти. Проблема по моєму в файлі PM.exe
ну там ще сьогодні викладали оновлення, спробуйте з нього файл!

Innessa
Новачок
Новачок
Повідомлень: 6
З нами з: 06 березня 2013, 08:49
Регіон: Днепропетровская Область
Звідки: Магдалиновка
Дякував (ла): 5 разів

Повідомлення Innessa »

Доброго дня! Допоможіть будь-ласка вирішити проблему. Я створила юридичні зобов"язання, а коли зайшла знов у програму щоб записати на флешку, мені видає повідомлення: "Неможливо загрузити файл помилкоа структура", про що це говорить? це ж саме повідомлення видає і при загрузці фінансових зобов"язань (хоч я їх ще не створювала).

buhg
Місцевий
Місцевий
Повідомлень: 698
З нами з: 21 січня 2014, 14:27
Регіон: Одесская Область
Звідки: Одесса
Дякував (ла): 87 разів
Подякували: 8 разів

Повідомлення buhg »

подскажите, что значит очистить и заново все заносить ,надо где-то скачать новую программу или на РМ 2018 установить последнее обновление, помогите

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8959
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 119 разів
Подякували: 1222 рази
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

buhg писав:подскажите, что значит очистить и заново все заносить ,надо где-то скачать новую программу или на РМ 2018 установить последнее обновление, помогите
Конечно нужно обновить програму, заново устанавливать ненужно! Для начала работі в 2019 году сделать нужно вот єто
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

buhg
Місцевий
Місцевий
Повідомлень: 698
З нами з: 21 січня 2014, 14:27
Регіон: Одесская Область
Звідки: Одесса
Дякував (ла): 87 разів
Подякували: 8 разів

Повідомлення buhg »

спасибо, очистити все галочки выставить

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8959
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 119 разів
Подякували: 1222 рази
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

buhg писав:спасибо, очистити все галочки выставить
да

buhg
Місцевий
Місцевий
Повідомлень: 698
З нами з: 21 січня 2014, 14:27
Регіон: Одесская Область
Звідки: Одесса
Дякував (ла): 87 разів
Подякували: 8 разів

Повідомлення buhg »

спасибо,я скопировала программу в новую папку скачала оновлення там есть ехе файл и папка NDI что за чем сделать

lyudakot77
Новачок
Новачок
Повідомлень: 4
З нами з: 04 березня 2015, 13:34
Регіон: Полтавская область
Звідки: Полтавська область
Дякував (ла): 4 рази

Повідомлення lyudakot77 »

Прохаю допомогти.  Встановила оновлення до 60, було 56. Мережа і довідник бюджетів правильні. Програма по Місцевому бюджету працює нормально, а в Програмі по Державному бюджету не можу створити кошторис і план асигнувань на 2019 рік, і зміни до кошторису теж ні. Викидає помилку: Field S100 does not accept null values, і не зберігає. Лише по одному КПКВ якимось чином набрався кошторис, але без можливості друку і при спробі скинути на флешку пише: The number of SELECT values doesn't match the number of INSERT columns. Юридичні, фінансові і платіжні доручення створюються без проблем. Де і що не так?

Кузя
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 222
З нами з: 09 листопада 2012, 15:00
Регіон: Ровенская область
Звідки: Рівне
Дякував (ла): 24 рази
Подякували: 8 разів

Повідомлення Кузя »

Після оновлення програми в мене змінилася назва коду відомчої класифікації видатків та кредитування бюджету: раніше назва починалася зі слова "рада", а тепер - зі слова "апарат". У декого лишилася попередня назва КВК, а у декого , як і в мене,0 змінилася. Який правильний? В нас сільські бюджети.

buhg
Місцевий
Місцевий
Повідомлень: 698
З нами з: 21 січня 2014, 14:27
Регіон: Одесская Область
Звідки: Одесса
Дякував (ла): 87 разів
Подякували: 8 разів

Повідомлення buhg »

[font="Noto Sans", sans-serif]EVGENIY,подскажите теперь заменить файли в папке NDI на новые из оновлення[/font]

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8959
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 119 разів
Подякували: 1222 рази
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

buhg писав:[font="Noto Sans", sans-serif]EVGENIY,подскажите теперь заменить файли в папке NDI на новые из оновлення[/font]
ДААААААААААААААААААА
и заменить файл ехе

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8959
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 119 разів
Подякували: 1222 рази
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Кузя писав:Після оновлення програми в мене змінилася назва коду відомчої класифікації видатків та кредитування бюджету: раніше назва починалася зі слова "рада", а тепер - зі слова "апарат". У декого лишилася попередня назва КВК, а у декого , як і в мене,0 змінилася. Який правильний? В нас сільські бюджети.
вот тут скачайте и замените в своей папкк НДИ файли

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8959
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 119 разів
Подякували: 1222 рази
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

lyudakot77 писав:Прохаю допомогти.  Встановила оновлення до 60, було 56. Мережа і довідник бюджетів правильні. Програма по Місцевому бюджету працює нормально, а в Програмі по Державному бюджету не можу створити кошторис і план асигнувань на 2019 рік, і зміни до кошторису теж ні. Викидає помилку: Field S100 does not accept null values, і не зберігає. Лише по одному КПКВ якимось чином набрався кошторис, але без можливості друку і при спробі скинути на флешку пише: The number of SELECT values doesn't match the number of INSERT columns. Юридичні, фінансові і платіжні доручення створюються без проблем. Де і що не так?
думаю вам нужно установить с нуля и заново настроить всю програму! Мене кажется ви не одно обновление пропустили!

lyudakot77
Новачок
Новачок
Повідомлень: 4
З нами з: 04 березня 2015, 13:34
Регіон: Полтавская область
Звідки: Полтавська область
Дякував (ла): 4 рази

Повідомлення lyudakot77 »

EVGENIY писав:
lyudakot77 писав:Прохаю допомогти.  Встановила оновлення до 60, було 56. Мережа і довідник бюджетів правильні. Програма по Місцевому бюджету працює нормально, а в Програмі по Державному бюджету не можу створити кошторис і план асигнувань на 2019 рік, і зміни до кошторису теж ні. Викидає помилку: Field S100 does not accept null values, і не зберігає. Лише по одному КПКВ якимось чином набрався кошторис, але без можливості друку і при спробі скинути на флешку пише: The number of SELECT values doesn't match the number of INSERT columns. Юридичні, фінансові і платіжні доручення створюються без проблем. Де і що не так?
думаю вам нужно установить с нуля и заново настроить всю програму! Мене кажется ви не одно обновление пропустили!
дуже вам дякую, буду пробувати, потім  вам відзвітуюсь :)

KulturaChornobai
Новачок
Новачок
Повідомлень: 1
З нами з: 16 січня 2019, 12:06
Регіон: Черкасская область

Повідомлення KulturaChornobai »

EVGENIY писав:
goa писав:
Карина2 писав:версія 60 , проблема сформувати платіжне доручення, пише неможливо загрузити файл
у мене також. Чому?
Тому що ви пропустили оновлення одне! Треба ось цей файлік розпакувати в папку з програмою!
Розпакував файлик в програму але помилка залишилася. Підкажіть будь-ласка що робити

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8959
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 119 разів
Подякували: 1222 рази
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

KulturaChornobai писав:
EVGENIY писав:
goa писав:
Карина2 писав:версія 60 , проблема сформувати платіжне доручення, пише неможливо загрузити файл
у мене також. Чому?
Тому що ви пропустили оновлення одне! Треба ось цей файлік розпакувати в папку з програмою!
Розпакував файлик в програму але помилка залишилася. Підкажіть будь-ласка що робити
https://budget.factor.ua/viewtopic.php?f=114&t=9726

Відповісти

Повернутись до “Програма Payments (фіндокументи)”