Програма Payments

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8963
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 119 разів
Подякували: 1222 рази
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Юля13 писав:
EVGENIY писав:
Nata_kl2812 писав:Допоможіть, оновила програму, відкриваю і все злетіло. Нема ні даних фірми, ні пепередніх зобов'язань. Що робити?
В кожній новині на сайті червоними літерами написано РОБІТЬ РЕЗЕРВНУ КОПІЮ
Ви скоріш за все не оновили а встановили з нуля
Доброго дня, коли забуваю зробити резервну копію рятує в меню програми "Востановить прежнюю версию"
Нету такого в меню программы  :1:

opastu
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 11
З нами з: 10 січня 2017, 16:44
Регіон: Ивано-Франковская область
Подякували: 1 раз

Повідомлення opastu »

Доброго дня

Обновлений до останніх наявних на сайті казначейства версій

Звичайний видатковий IBAN типу UA....3541...  SK=1 КПК   рахунок вдаэться добавити до переліку рахунків
А рахунок  UA??820172___3711  0  0   СПРИЙМАЄ, дає повідомлення про занесення в базу, в DBF таблицю прописується, але в переліку рахунків не відображає :(


У кого як, в цьому плані ?

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8963
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 119 разів
Подякували: 1222 рази
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

opastu писав:Доброго дня

Обновлений до останніх наявних на сайті казначейства версій

Звичайний видатковий IBAN типу UA....3541...  SK=1 КПК   рахунок вдаэться добавити до переліку рахунків
А рахунок  UA??820172___3711  0  0   СПРИЙМАЄ, дає повідомлення про занесення в базу, в DBF таблицю прописується, але в переліку рахунків не відображає :(


У кого як, в цьому плані ?
Ну ось питання , навіщо ви це робите?? Була команда з ДКСУ? Навіщо лізти поперед батька?? 
Додавайте їх по старому поки що

ПавлоІванович
Новачок
Новачок
Повідомлень: 2
З нами з: 28 травня 2019, 11:00
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення ПавлоІванович »

Питання вирішене
Востаннє редагувалось 13 листопада 2019, 10:36 користувачем ПавлоІванович, всього редагувалось 2 разів.

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8963
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 119 разів
Подякували: 1222 рази
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Навіщо ви рахунок в банку додаєте сюди????????????????????????????? Як у нього може бути код коштів і КПК?????  І взагалі який смисл його сюди додавати????????

ПавлоІванович
Новачок
Новачок
Повідомлень: 2
З нами з: 28 травня 2019, 11:00
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення ПавлоІванович »

EVGENIY писав:Навіщо ви рахунок в банку додаєте сюди????????????????????????????? Як у нього може бути код коштів і КПК?????  І взагалі який смисл його сюди додавати????????
Вище Ви вказували у відповіді що рахунок невірний, як приклад я вказав що рахунок вірний - але помилка залишається

Пробачте, питання зняте - відповідть - фіндокументи розуміють тільки рахунки створені у казначействі.
Востаннє редагувалось 13 листопада 2019, 10:35 користувачем ПавлоІванович, всього редагувалось 1 раз.

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8963
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 119 разів
Подякували: 1222 рази
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

ПавлоІванович писав:
EVGENIY писав:Навіщо ви рахунок в банку додаєте сюди????????????????????????????? Як у нього може бути код коштів і КПК?????  І взагалі який смисл його сюди додавати????????
Вище Ви вказували у відповіді що рахунок невірний, як приклад я вказав що рахунок вірний - але помилка залишається
А який МФО стоїть в налаштуваннях??????? Я ще раз питаю навіщо ви туда тулите рахунок в банку??? Програма для роботи з ДКСУ туди треба тулити рахунки в ДКСУ, при чому МФО цих рахунків повинно бути таке саме як в налаштуваннях програми!! Тому вам таке і пише!

Lyubo4ka
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 46
З нами з: 12 серпня 2013, 15:27
Регіон: Киев
Звідки: Киев
Дякував (ла): 3 рази

Повідомлення Lyubo4ka »

Доброго вечора! 30 жовтня набирала вперше розподіл, проблем не було. Сьогодні зайшла в розподіл, щоб набрати новий, пише: файл Vdd.dbf не знайдено. Перевірте його існування в папці NDI.

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8963
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 119 разів
Подякували: 1222 рази
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Lyubo4ka писав:Доброго вечора! 30 жовтня набирала вперше розподіл, проблем не було. Сьогодні зайшла в розподіл, щоб набрати новий, пише: файл Vdd.dbf не знайдено. Перевірте його існування в папці NDI.
А ви програму оновлювали? Мені здається не до кінця оновили тобто не запустили файлік з останнього оновлення!

Lyubo4ka
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 46
З нами з: 12 серпня 2013, 15:27
Регіон: Киев
Звідки: Киев
Дякував (ла): 3 рази

Повідомлення Lyubo4ka »

EVGENIY писав:
Lyubo4ka писав:Доброго вечора! 30 жовтня набирала вперше розподіл, проблем не було. Сьогодні зайшла в розподіл, щоб набрати новий, пише: файл Vdd.dbf не знайдено. Перевірте його існування в папці NDI.
А ви програму оновлювали? Мені здається не до кінця оновили тобто не запустили файлік з останнього оновлення!
Версія 1.3.6.4. Все запускала. Тоді ж нормально розподіл пішов.

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8963
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 119 разів
Подякували: 1222 рази
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Lyubo4ka писав:
EVGENIY писав:
Lyubo4ka писав:Доброго вечора! 30 жовтня набирала вперше розподіл, проблем не було. Сьогодні зайшла в розподіл, щоб набрати новий, пише: файл Vdd.dbf не знайдено. Перевірте його існування в папці NDI.
А ви програму оновлювали? Мені здається не до кінця оновили тобто не запустили файлік з останнього оновлення!
Версія 1.3.6.4. Все запускала. Тоді ж нормально розподіл пішов.
vdd.dbf ніколи не був в папці НДІ, ви щось поплутали

korsunrda
Новачок
Новачок
Повідомлень: 3
З нами з: 10 січня 2019, 10:57
Регіон: Черкасская область
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення korsunrda »

Доброго дня. При друці довідки про зміни в кошторисі викидає помилку: неможливо загрузити файл помилкова структура або невірні дані. При цьому посередині зависає віконце -  КПК: хххххххх . Формування даних для звіту про зміни індивідуального кошторису ...
Що це може бути? інші пункти в підменю друку працюють нормально.

fanacm
Новачок
Новачок
Повідомлень: 5
З нами з: 08 листопада 2018, 14:03
Регіон: Одесская область
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення fanacm »

Доброго дня. Чи не підкажете, досі не виправили друк кошторисів, а саме "розпорядника/одержувача бюджетних коштів" замість "розпорядника"? Бо редагування ПДФ вже в печінках сидить, але з версії в версію все те ж саме. Чи може ми щось не правильно зробили.

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8963
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 119 разів
Подякували: 1222 рази
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

fanacm писав:Доброго дня. Чи не підкажете, досі не виправили друк кошторисів, а саме "розпорядника/одержувача бюджетних коштів" замість "розпорядника"? Бо редагування ПДФ вже в печінках сидить, але з версії в версію все те ж саме. Чи може ми щось не правильно зробили.
опишіть точніше, про таку помилку чую вперше

fanacm
Новачок
Новачок
Повідомлень: 5
З нами з: 08 листопада 2018, 14:03
Регіон: Одесская область
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення fanacm »

EVGENIY писав: опишіть точніше, про таку помилку чую вперше
 Казначейство вимагає гошториси друковані за новою формою, де замість підкреслених слів повинно бути повністю "розпорядника/одержувача бюджетних коштів". Версія остання з форуму. Комп’ютерщики з казначейства нічого не знають.
Зображення

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8963
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 119 разів
Подякували: 1222 рази
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Нагадую всім хто не в курсі програма МережаМ розробляються в центральному апараті Державної казначейської служби, якщо ваші казначеї вимагають щось від вас щоб працювало в цій програмі, то скажіть їм що фактично вони розробники і хай звертаються до свого ж самого головного офісу, а не вам казали як повинна працювати програма!!!

П.С. З вашого повідомлення все одно нічого не ясно!!

Кузя
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 222
З нами з: 09 листопада 2012, 15:00
Регіон: Ровенская область
Звідки: Рівне
Дякував (ла): 24 рази
Подякували: 8 разів

Повідомлення Кузя »

При друку на бланку кошторису не виводиться найменування міста, району області. Минулого року була та ж проблема, але не пам'ятаю, як вирішилася.

Кузя
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 222
З нами з: 09 листопада 2012, 15:00
Регіон: Ровенская область
Звідки: Рівне
Дякував (ла): 24 рази
Подякували: 8 разів

Повідомлення Кузя »

Кузя писав:При друку на бланку кошторису не виводиться найменування міста, району області. Минулого року була та ж проблема, але не пам'ятаю, як вирішила.
Вже знайшла рішення.

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8963
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 119 разів
Подякували: 1222 рази
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Кузя писав:
Кузя писав:При друку на бланку кошторису не виводиться найменування міста, району області. Минулого року була та ж проблема, але не пам'ятаю, як вирішила.
Вже знайшла рішення.
так діліться тепер, яке рішення? Що б і ми знали

Кузя
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 222
З нами з: 09 листопада 2012, 15:00
Регіон: Ровенская область
Звідки: Рівне
Дякував (ла): 24 рази
Подякували: 8 разів

Повідомлення Кузя »

EVGENIY писав:
Кузя писав:
Кузя писав:При друку на бланку кошторису не виводиться найменування міста, району області. Минулого року була та ж проблема, але не пам'ятаю, як вирішила.
Вже знайшла рішення.
так діліться тепер, яке рішення? Що б і ми знали
У вкладці кошториси є налаштування параметрів там необхідно заповнити найменування міста району та області, вибрати вид кошторису та ін.

Ignatchenko
Новачок
Новачок
Повідомлень: 4
З нами з: 06 вересня 2019, 15:51
Регіон: Днепропетровская область
Дякував (ла): 5 разів

Повідомлення Ignatchenko »

Добрий день.вибачте ,що не по темі. Чи давав Ваш Департамент програму "Заявка на фінансування"? Якщо так, то чи У Вас вийшло її загрузити?!

Alekso
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 104
З нами з: 31 травня 2012, 22:04
Регіон: Донецкая область
Дякував (ла): 3 рази

Повідомлення Alekso »

Доброго дня. Встановили програму версії v.1.3.7.0. При початку роботи пише наcтупне повідомлення "помилка запису параметрів налаштування в файл TT2svr.ini". Як її виправити? Підскажіть будь ласка.

Arci87
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 32
З нами з: 09 січня 2018, 21:39
Регіон: Черновицкая область
Дякував (ла): 7 разів
Подякували: 4 рази

Повідомлення Arci87 »

Alekso писав:Доброго дня. Встановили програму версії v.1.3.7.0. При початку роботи пише наcтупне повідомлення "помилка запису параметрів налаштування в файл TT2svr.ini". Як її виправити? Підскажіть будь ласка.
Добрий день!!!Можна скопировать файл TT2svr.ini з старої програми і вставити в нову та поміняти в налаштуваннях програми МФО на 820172!!!

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8963
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 119 разів
Подякували: 1222 рази
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Arci87 писав:
Alekso писав:Доброго дня. Встановили програму версії v.1.3.7.0. При початку роботи пише наcтупне повідомлення "помилка запису параметрів налаштування в файл TT2svr.ini". Як її виправити? Підскажіть будь ласка.
Добрий день!!!Можна скопировать файл TT2svr.ini з старої програми і вставити в нову та поміняти в налаштуваннях програми МФО на 820172!!!
краще заново заповніть достаменно не відомо що змінив автор програми

Аватар користувача
Гордій Олег
Новачок
Новачок
Повідомлень: 3
З нами з: 15 лютого 2019, 10:03
Дякував (ла): 2 рази

Повідомлення Гордій Олег »

Народ підскажіть як почати новий рік в Payments

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8963
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 119 разів
Подякували: 1222 рази
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Гордій Олег писав:Народ підскажіть як почати новий рік в Payments
Зазвичай новий рік розпочинають з пляшечки шампанського!! :)
А ви якщо уважно почитаєте новину то прочитаєте що стара програма не сумісна з новою!! Тому стару не можна поновлювати а треба встановити з нуля нову!!

Alexfin
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 14
З нами з: 25 жовтня 2017, 16:09
Регіон: Житомирская область
Подякували: 2 рази

Повідомлення Alexfin »

Доброго дня. В новій програмі на 2020 рік при додаванні в довідник рахунків розподіл (дебет) видає помилку " не вказано КПКВ". Хто ще зіткнувся з такою проблемою?

Аватар користувача
Гордій Олег
Новачок
Новачок
Повідомлень: 3
З нами з: 15 лютого 2019, 10:03
Дякував (ла): 2 рази

Повідомлення Гордій Олег »

EVGENIY писав:
Гордій Олег писав:Народ підскажіть як почати новий рік в Payments
Зазвичай новий рік розпочинають з пляшечки шампанського!! :)
А ви якщо уважно почитаєте новину то прочитаєте що стара програма не сумісна з новою!! Тому стару не можна поновлювати а треба встановити з нуля нову!!
А де взяти нову програму?

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8963
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 119 разів
Подякували: 1222 рази
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Гордій Олег писав:
EVGENIY писав:
Гордій Олег писав:Народ підскажіть як почати новий рік в Payments
Зазвичай новий рік розпочинають з пляшечки шампанського!! :)
А ви якщо уважно почитаєте новину то прочитаєте що стара програма не сумісна з новою!! Тому стару не можна поновлювати а треба встановити з нуля нову!!
А де взяти нову програму?
https://www.treasury.gov.ua/ua/file-sto ... oruchennya

Ignatchenko
Новачок
Новачок
Повідомлень: 4
З нами з: 06 вересня 2019, 15:51
Регіон: Днепропетровская область
Дякував (ла): 5 разів

Повідомлення Ignatchenko »

Почала встановлювати Бібліотеку доступу , пише, що мій комп'ютер не підтримує цю програму, а без її встановлення - програма ПМ не працює

Відповісти

Повернутись до “Програма Payments (фіндокументи)”