Програма Payments

devan
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 31
З нами з: 22 січня 2013, 09:38
Регіон: Крым
Звідки: Симферополь

Повідомлення devan »

EVGENIY, да качала из вашего соощения 72... и К-files... и запускала файл MDSTBUDG.exe... весь форум прочитала...

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8843
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1200 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

devan писав:MDSTBUDG.exe
Это не тот файл, нужно запускать MdStruPm.exe
Ещё перед печатью попробуйте переименовать файл с меньшим количеством букв, к примеру просто назовите fplat.dbf кто то писал что имена файлов длинные такое вызывает! Я ещё и сам не пробывал в программе новой работать! И если установили с нуля то ничего MdStruPm.exe такого запускать уже не нужно!

devan
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 31
З нами з: 22 січня 2013, 09:38
Регіон: Крым
Звідки: Симферополь

Повідомлення devan »

EVGENIY, хорошо, спасибо, завтра попробую и отпишусь. а если я уже запустила, то вреда не будет?

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8843
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1200 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

devan, трудно сказать! Возможно и будет! В любом случай просто ставьте через сетап и заполняйте заново, и всё должно заработать!

jess
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 115
З нами з: 27 березня 2012, 12:28
Регіон: Киевская Область
Звідки: Володарка

Повідомлення jess »

EVGENIY писав:В любом случай просто ставьте через сетап и заполняйте заново, и всё должно заработать!
На жаль, нова версія, здається, без BDE все таки повноцінно не працює, а саме
Siriniti писав:не получается загрузить файл для его просмотра и печати sad пишет Неможливо загрузити файли помилкова структура або відсутній драйвер
Тепер додатковий "гемор" з розпорядниками, що мілко плавають в питаннях ІТ і в яких постійно щось то злітає, то віруси розводяться... А так було добре раніше, закинув папку на флешку і де хоч її встромляй...

ProBuh
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 12
З нами з: 10 січня 2012, 19:41

Повідомлення ProBuh »

В меню "Кошториси" є пункт "Розпис асигнувань (перегляд)". Підкажіть де брати цей розпис чи як його занести.

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2476
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 425 разів

Повідомлення yaoleg »

VitProff, 
Цитата писав:Програма призначена для формування на електронних
та паперових носіях зведених кошторисів, розпоряджень,
розподілів, зобов'язань і платіжних доручень по Державному та місцевих бюджетах.

Аватар користувача
Алёнка6719
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 12
З нами з: 08 січня 2014, 09:30
Регіон: Донецкая Область
Звідки: Донецк

Повідомлення Алёнка6719 »

Здравствуйте! Помогите пожалуйста, у меня проблема как у всех "Неможливо загрузити файли помилкова структура або відсутній драйвер", а я перечитала весь форум и так и не поняла, что же сделать, чтобы все таки заработала программа? Я обновляла и старые файлы и заново установила с нуля ничего не получается.

devan
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 31
З нами з: 22 січня 2013, 09:38
Регіон: Крым
Звідки: Симферополь

Повідомлення devan »

Алёнка6719, ничего не делайте, пока программы нет. у нас по крайней мере. даже в казначействе ничего не знают.

Аватар користувача
Алёнка6719
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 12
З нами з: 08 січня 2014, 09:30
Регіон: Донецкая Область
Звідки: Донецк

Повідомлення Алёнка6719 »

Спасибо, буду ждать.

jess
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 115
З нами з: 27 березня 2012, 12:28
Регіон: Киевская Область
Звідки: Володарка

Повідомлення jess »

Алёнка6719, трьома постами вище я писав, що потрібно встановити BDE (Borland Database Engine), а в сусідній темі yaoleg надав ще й свіжі посилання, якщо немає де скачати. BDE  вирішує цю помилку. Але на даний момент велике питання (в усякому разі в нашій області) в тому, коли ж новою версією починати користуватись, оскільки Фіндокументи оновили, а Є-Казну ще ні

бусик
Новачок
Новачок
Повідомлень: 5
З нами з: 08 січня 2014, 13:47
Регіон: Киев
Звідки: Киев

Повідомлення бусик »

скажіть , що означає помилка- dx MemZvdb_gg:Field`S203`not found.

devan
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 31
З нами з: 22 січня 2013, 09:38
Регіон: Крым
Звідки: Симферополь

Повідомлення devan »

jess, установка этого приложения не решает данную проблему.

jess
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 115
З нами з: 27 березня 2012, 12:28
Регіон: Киевская Область
Звідки: Володарка

Повідомлення jess »

devan, ну поки що можу сказати лише за свою техніку: під час тестування на трьох компах Windows XP, Windows 7 x86, Windows 7 x64 (всі Professional) проблема вирішувалась встановленням BDE, на решті BDE і так був, відповідно проблем не було. Ось почну роздавати клієнтам, тоді інформації більше буде, але з іншого боку в багатьох там "тихий ужас" робиться і справжню причину й не найдеш.

Добавлено (08.01.2014, 21:33)
---------------------------------------------
бусик писав:скажіть , що означає помилка- dx MemZvdb_gg:Field`S203`not found.
Крім того, що я згадував, можливо пропустили/недоробили оновлення OnovPaym_2013.2.RAR та інструкцію instr1.doc до нього і dbf-файл кошторису не містить поле S203

Добавлено (08.01.2014, 21:36)
---------------------------------------------
P.S. Прохання до модераторів: може варто об'єднати дві сусідні теми по Фіндокументах, а то люди задають одні й ті ж самі питання паралельно в двох темах...

finansist333
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 22
З нами з: 23 березня 2013, 12:14
Регіон: Николаевская Область
Звідки: Николаев

Повідомлення finansist333 »

Может кто уже регистрировал в казначействе обязательства, платежки набирал какой код 1 или 0 по новому? с нулем нет    платежек с "видатками"

qazwerty
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 10
З нами з: 16 січня 2013, 12:52
Регіон: Харьковская Область
Звідки: Харьков

Повідомлення qazwerty »

Кроме "кода коштів", который по новому по общему фонду должен быть 0, а не 01, при сохранении на магнитный носитель юр, фин, платежек структура названия файла по инструкции нашей не соответствует структуре названия файла, которую требует программа для подтягивания с наших магнитных носителей в казначействе

DarthNihilus
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 72
З нами з: 11 січня 2012, 16:48
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 1 раз

Повідомлення DarthNihilus »

это правда что код бюджету 10 значный должен быть как код КОАТУУ?

Аватар користувача
tinamar
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 459
З нами з: 06 жовтня 2011, 10:39
Регіон: Полтавская область
Звідки: Полтавська область
Дякував (ла): 16 разів
Подякували: 6 разів

Повідомлення tinamar »

DarthNihilus, да

Аватар користувача
Алёнка6719
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 12
З нами з: 08 січня 2014, 09:30
Регіон: Донецкая Область
Звідки: Донецк

Повідомлення Алёнка6719 »

Можно еще раз уточнить про "код коштів", его нужно в программе менять по - новому, т.е. чтобы теперь он соответствовал, например, загальный фонд 0, др.кошти спец.фонда 1 и тд.?

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2476
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 425 разів

Повідомлення yaoleg »

Алёнка6719, не нужно

Аватар користувача
Алёнка6719
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 12
З нами з: 08 січня 2014, 09:30
Регіон: Донецкая Область
Звідки: Донецк

Повідомлення Алёнка6719 »

Я тогда не совсем понимаю как работает новая программа: у меня есть загальный фонд который раньше был 01 а теперь стал 0, есть спец. фонд. который остался без изменений (и слава богу) и інши кошти спец.фонду который раньше был 07, а теперь стал 1. Как мне в программе забить новые счета?

Добавлено (14.01.2014, 13:36)
---------------------------------------------
И еще на сайте Держ казначейства выкинуты обновления от 10.01.2014г. и установка, может скачать и еще раз установить? Что -то я вообще в шоке от их обновлений!

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2476
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 425 разів

Повідомлення yaoleg »

Алёнка6719, казначйство должно Вам дать ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ВІДКРИТТЯ РАХУНКІВ в котором есть и 01 и 07. Так что не вижу проблемы. Платежки набираете так как и раньше.

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2476
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 425 разів

Повідомлення yaoleg »

Алёнка6719, все обновления которые есть на официальном сайте должны быть установлены! Даже эти 

Аватар користувача
Алёнка6719
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 12
З нами з: 08 січня 2014, 09:30
Регіон: Донецкая Область
Звідки: Донецк

Повідомлення Алёнка6719 »

Я наверно туплю, но все равно не пойму как мне в программе заменить "код коштив" загального фонду с 1 как было раньше, на 0, как мне сейчас выдало казначейство?

jess
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 115
З нами з: 27 березня 2012, 12:28
Регіон: Киевская Область
Звідки: Володарка

Повідомлення jess »

Алёнка6719 писав:Я тогда не совсем понимаю как работает новая программа: у меня есть загальный фонд который раньше был 01 а теперь стал 0, есть спец. фонд. который остался без изменений (и слава богу) и інши кошти спец.фонду который раньше был 07, а теперь стал 1. Как мне в программе забить новые счета?
В програмі вибираєте кодування з наявного довідника відповідно до сутності тексту, який є в довіднику кодів (тобто ЗФ - 1, СФ - 02, 03, 07). А коди, про які ви говорите - застосовуються в Є-Казні, під час імпорту ваших документів в казначействі ці коди культурно співставляються і проблем не виникає.
Єдиний нюанс - розпорядження МБ з Фіндокументів чомусь і досі формуються з "кодом -1", тобто ЗФ з "0", а СФ із "6" і в казначействі доводиться вручну правити це поле у файлі, щоб імпортувати розпорядження.

Добавлено (14.01.2014, 13:47)
---------------------------------------------
Алёнка6719 писав:заменить "код коштив" загального фонду с 1 как было раньше, на 0
так замінювати не потрібно!

qazwerty
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 10
З нами з: 16 січня 2013, 12:52
Регіон: Харьковская Область
Звідки: Харьков

Повідомлення qazwerty »

Ничего менять не нужно.

Аватар користувача
Алёнка6719
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 12
З нами з: 08 січня 2014, 09:30
Регіон: Донецкая Область
Звідки: Донецк

Повідомлення Алёнка6719 »

Спасибо, столько наобновляла, что уже запуталась.

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2476
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 425 разів

Повідомлення yaoleg »

Алёнка6719, НИЧЕГО В СПРАВОЧНИКАХ МЕНЯТЬ НЕ НУЖНО, ЕСЛИ БУДУТ ИЗМЕНЕНИЯ КАЗНА ДАСТ ОБНОВЛЕНИЕ!!!!!

Аватар користувача
Алёнка6719
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 12
З нами з: 08 січня 2014, 09:30
Регіон: Донецкая Область
Звідки: Донецк

Повідомлення Алёнка6719 »

Хочу уточнить надеюсь в последний раз: я установила казну с нуля (дало казначейство в конце декабря), она у меня работает, и даже печатает (спасибо форуму), еще раз обновила от10.01.2014, теперь вписываю новые счета, которые дало казначейство оставив старые коды коштив. Вроде все?

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2476
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 425 разів

Повідомлення yaoleg »

Алёнка6719, Да

Відповісти

Повернутись до “Програма Payments (фіндокументи)”