Програма Payments

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9352
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 129 разів
Подякували: 1270 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Установка прикладного програмного засобу (ППЗ)
Установка прикладного програмного засобу (ППЗ)

“Формування мережі підвідомчих установ та організацій, які отримують кошти з бюджету

 Meregam.exe  (WINDOWS додаток) –місцевий бюджет

 

  1. Відкрити архівний файл InstMer_MB.zip.

Якщо раніше на цьому комп’ютері уже були установлені  бібліотеки Visual FoxPro 8,  то пункти 2, 3 виконувати не потрібно, перейти до пункту 4.

  1. Запустити файл Mer_MB \Vfp8drte.exe  на виконання, який створить папку VFP80set в папці Mer_MB.
  2. Для установки бібліотек Visual FoxPro.8  запустити файл

         \ Mer_MB \VFP80set\Express\Custom\Disklmages\Disk1\setup.exe

  1. Переписати в кореневий каталог будь-якого диску папку Meregam.
  2. На робочому столі створити ярлик для запуску програми Meregam\meregam.exe.
  3. На диску, де установлена програма  необхідно створити каталог для робочих файлів \TEMP.
  4. Довідники, які використовуються програмою, записуються  в папку   \Meregam\NDI.  Якщо в довідниках  відсутні деякі коди бюджетної класифікації, необхідно поновити їх  в територіальному органі ДКСУ, або на WEB-Порталі ДКСУ в розділі: Програмне забезпечення для розпорядників та одержувачів коштів\ нормативно-довідникова інформація.
  5. При формуванні МЕРЕЖІ  РОЗПОРЯДНИКІВ І ОДЕРЖУВАЧІВ КОШТІВ МІСЦЕВОГО БЮДЖЕТУ  головний розпорядник або розпорядник 2 рівня на обласному рівні використовує витяг з Єдиного реєстру розпорядників бюджетних коштів та одержувачів бюджетних коштів.  Витяг надається у вигляді DBF- файлу визначеної структури. Після установки програми потрібно імпортувати наданий витяг (DBF- файл) в пункті меню програми: Сервіс\Імпорт витягу з ЄРРОБК  для подальшого використання його в програмі (для включення  установ та організацій до МЕРЕЖІ, або внесення змін  в  МЕРЕЖУ ).
  6. Якщо  необхідно переустановити  програму, або установити на інший комп’ютер і при цьому зберегти дані МЕРЕЖІ (файли fpo.dbf, fmerega.dbf, kmin.dbf), потрібно:   виконати в програмі  пункт меню  Підготовка даних\Запис даних.  Установити програму. Виконати  пункт меню Сервіс\Імпорт даних мережі з дискети.
  7.  Якщо  необхідно  тільки  поновити програму, потрібно скопіювати  виконуючий файл meregam.exe із папки PONOVLEN в папку MEREGAM.
  8. Установка програми розміщена з налаштуваннями для головних розпорядників коштів місцевого бюджету (обласний рівень).
  9. Щоб налаштувати програму для розпорядників коштів місцевого бюджету,  потрібно поновити файл budget.dbf в територіальному органі ДКСУ, в якому обслуговується розпорядник коштів.
  10. Взаємозв’язок вхідних і вихідних даних ППЗ  Meregam.exe  з іншими програмами для розпорядників коштів. ППЗ для розпорядників коштів Meregam.exe, РМ.еxе (Фіндокументи-Payments)  використовують одні і ті ж довідники (папка NDI). Але при установці обох програм в одну робочу папку MEREGAM потрібно використовувати  довідник BUDGET.dbf з установки ППЗ  Фіндокументи-Payments. Вихідний файл програми Meregam.exe - Fpo.dbf використовується як довідник  у програмі Фіндокументи-Payments для підготовки зведених та індивідуальних кошторисів, розподілів відкритих асигнувань. Тому, якщо програми установлені в різні робочі папки, потрібно переписати файл  Fpo.dbf  із робочої папки ППЗ Meregam.exe в робочу папку ППЗ  Фіндокументи-Payments.

 

Примітка. Для підготовки МЕРЕЖІ РОЗПОРЯДНИКІВ І ОДЕРЖУВАЧІВ КОШТІВ  на наступний бюджетний рік (до 15 грудня кожного року) програму доцільно установити на інший комп’ютер, або інший логічний диск, щоб зберегти дані МЕРЕЖІ  попереднього року (які будуть використовуватись до кінця поточного року).          [font="Times New Roman", serif]   [/font]
7 пункт

Lyubo4ka
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 46
З нами з: 12 серпня 2013, 15:27
Регіон: Киев
Звідки: Киев
Дякував (ла): 3 рази

Повідомлення Lyubo4ka »

Доброго вечора! Підкажіть будь-ласка, де взяти семизначні КПКВК? Нам у фінвідділі тільки перехідну таблицю дали. Там зовсім незрозуміло як їх проставляти в программу мережа.

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9352
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 129 разів
Подякували: 1270 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Lyubo4ka писав:Доброго вечора! Підкажіть будь-ласка, де взяти семизначні КПКВК? Нам у фінвідділі тільки перехідну таблицю дали. Там зовсім незрозуміло як їх проставляти в программу мережа.
https://buhgalter.com.ua/dovidnik/byudz ... mistsevih/

Lumiera
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 10
З нами з: 13 грудня 2016, 11:49
Регіон: Харьковская область

Повідомлення Lumiera »

Будь-ласка допоможіть у вирішенні питання... В Payments при виборі бюджету у довіднику майже завжди обирається "Державний бюджет України", а коли після 5 чи 6 спроби все ж таки вдається обрати наш бюджет, то все одно у річному кошторисі з'являється "Державний бюджет України", КФК всі теж для "Державного бюджету України". Будь-ласка підкажіть як можна вирішити це питання.
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9352
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 129 разів
Подякували: 1270 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Звичайно ж не дає він у вас не заповнений, заповніть замість державного, і заповніть нормально з кодом бюджету, з відомчою класифікацією!

Lumiera
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 10
З нами з: 13 грудня 2016, 11:49
Регіон: Харьковская область

Повідомлення Lumiera »

а де це зробити? Може якісь файли з працюючої версії можно перетягнути до цієї оновленної?

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2481
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 444 рази

Повідомлення yaoleg »

З папки NDI скопіюйте файл budget.dbf.

Lumiera
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 10
З нами з: 13 грудня 2016, 11:49
Регіон: Харьковская область

Повідомлення Lumiera »

Цей файл майже одразу скопіювали, бо зовсім не було вибору між бюджетами, був лише "Державний бюджет України"

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9352
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 129 разів
Подякували: 1270 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Lumiera писав:Цей файл майже одразу скопіювали, бо зовсім не було вибору між бюджетами, був лише "Державний бюджет України"
В довіднику не обирають бюджети, в довіднику вносять бюджет! А обирають через три крапки в основному вікні програми яке відкривається перше після запуску!

Lumiera
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 10
З нами з: 13 грудня 2016, 11:49
Регіон: Харьковская область

Повідомлення Lumiera »

в довіднику неможливо додати бюджет, або виникає помилка або додаються самі нулі.  А там де три крапки, навіть при виборі нашого бюджету, все одно залишаєтться "Державний бюджет України". Може ми якісь файли не додали до программи? Вже все переглянули й встановили знову, все одно одна й та сама проблема...

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9352
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 129 разів
Подякували: 1270 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Lumiera писав:в довіднику неможливо додати бюджет, або виникає помилка або додаються самі нулі.  А там де три крапки, навіть при виборі нашого бюджету, все одно залишаєтться "Державний бюджет України". Може ми якісь файли не додали до программи? Вже все переглянули й встановили знову, все одно одна й та сама проблема...
Опишіть коли це почалося? Що ви робили? Раніше все добре було? Програму переносили на інший комп?

Lumiera
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 10
З нами з: 13 грудня 2016, 11:49
Регіон: Харьковская область

Повідомлення Lumiera »

це почалося з оновлення. Так як не змогли встановити на стару версію программи, нам порадили встановити все з нуля на іншому локальному диску на цьому ж комп'ютері. Тому ми з сайта казначейства завантажили інсталяційний пакет, встановили програм, додали оновлення до мережі та файли RRK.dbf та RRK.dbf_1(які нам надали в територіальному відділенні казначейства). Після додавання цих файлів в нас запросили вибір системи кодування, ми вибирали кодування - 1251, 1252 та 866. Зупинилися на 866. Мережа в нас запрацювала, лише з'явилася проблему у кодуванні,  всі записи які ми додаємо в файли з розширенням .dbf відображаються в самій програмі символами, окрім тих записів, що додаємо в самій програмі Meregam.  От же програма Meregam у нас більш-менш працює (якщо не зважати на символи), а програма Payments не дозволяє обрати бюджет, а отже ми не можемо перевірити далі програма працює чи ні.

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9352
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 129 разів
Подякували: 1270 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Lumiera писав:це почалося з оновлення. Так як не змогли встановити на стару версію программи, нам порадили встановити все з нуля на іншому локальному диску на цьому ж комп'ютері. Тому ми з сайта казначейства завантажили інсталяційний пакет, встановили програм, додали оновлення до мережі та файли RRK.dbf та RRK.dbf_1(які нам надали в територіальному відділенні казначейства). Після додавання цих файлів в нас запросили вибір системи кодування, ми вибирали кодування - 1251, 1252 та 866. Зупинилися на 866. Мережа в нас запрацювала, лише з'явилася проблему у кодуванні,  всі записи які ми додаємо в файли з розширенням .dbf відображаються в самій програмі символами, окрім тих записів, що додаємо в самій програмі Meregam.  От же програма Meregam у нас більш-менш працює (якщо не зважати на символи), а програма Payments не дозволяє обрати бюджет, а отже ми не можемо перевірити далі програма працює чи ні.
По перше ви повинні розуміти що це дві різні програми, просто папка куди ставиться програма має одну і ту саму назву (досі не розумію навіщо дксу так робе вже багато років)!
Отже мережа установ це одна програма! А пейментс це зовсім інша! для нормального функціонування пейментс потрібно установити БДЕ та фокспро! І взагалі раджу пейментс устанавлювати в іншу папку наприклад MeregaM_2017!

Katteina
Новачок
Новачок
Повідомлень: 6
З нами з: 20 грудня 2016, 13:30
Регіон: Сумская область

Повідомлення Katteina »

Доброго дня вам, Шановні добродії. :23:

Я бухгалтер ОСББ, і нам з місцевого бюджету, профінансували заміну вікон. Дали цю програму. Я заношу дані, у відповідності до інструкції. Але у довідниках, у розділі Рахунки(видатки) не дає занести наші реквизити, р/р, пише Рахунок не відповідає фонду. 

Підкажіть, де я могла не поставити галочку, чи ще шось таке. Бо я вже сиджу з програмою з 8-ї ранку :15: , і щось ніяк не виходить.

Дякую за увагу.

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9352
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 129 разів
Подякували: 1270 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Katteina писав:Доброго дня вам, Шановні добродії. :23:

Я бухгалтер ОСББ, і нам з місцевого бюджету, профінансували заміну вікон. Дали цю програму. Я заношу дані, у відповідності до інструкції. Але у довідниках, у розділі Рахунки(видатки) не дає занести наші реквизити, р/р, пише Рахунок не відповідає фонду. 

Підкажіть, де я могла не поставити галочку, чи ще шось таке. Бо я вже сиджу з програмою з 8-ї ранку :15: , і щось ніяк не виходить.

Дякую за увагу.
В налаштуваннях перевірте МФО! Ну і який рахунок додаєте (перші чотири знаки)? І який фонд при цьому обираєте?

Katteina
Новачок
Новачок
Повідомлень: 6
З нами з: 20 грудня 2016, 13:30
Регіон: Сумская область

Повідомлення Katteina »

МФО, такий як у повідомленні про відкриття рахунків. а рахунок починається 3543. Фонд, як у реєстрі бюджетних розпорядників 100101.

Ааа, там фонд, код 01, загальний фонд. може оце воно

Katteina
Новачок
Новачок
Повідомлень: 6
З нами з: 20 грудня 2016, 13:30
Регіон: Сумская область

Повідомлення Katteina »

Ні, не воно, бо пише Invalid variant type conversion

Невже я така тупенька? :15:

А додавала і 1 і 9, це там де код коштів

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9352
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 129 разів
Подякували: 1270 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Katteina писав:Ні, не воно, бо пише Invalid variant type conversion

Невже я така тупенька? :15:

А додавала і 1 і 9, це там де код коштів
в налаштуваннях обрано ОДЕРЖУВАЧ?

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9352
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 129 разів
Подякували: 1270 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Katteina писав:МФО, такий як у повідомленні про відкриття рахунків. а рахунок починається 3543. Фонд, як у реєстрі бюджетних розпорядників 100101.

Ааа, там фонд, код 01, загальний фонд. може оце воно
100101 це КФК
Фонд 01 - загальний фонд

Katteina
Новачок
Новачок
Повідомлень: 6
З нами з: 20 грудня 2016, 13:30
Регіон: Сумская область

Повідомлення Katteina »

Так, рівень розп коштів - 9

Я вибачаюсь, що відволікаю, але це жах суцільний.

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9352
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 129 разів
Подякували: 1270 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Katteina писав:Так, рівень розп коштів - 9
Вишліть мені на e.tokarev@id.factor.ua вашу програму, заархівуйте папку МережаМ і вишліть! Я подивлюсь! Напишіть номер рахунку і МФО!

Katteina
Новачок
Новачок
Повідомлень: 6
З нами з: 20 грудня 2016, 13:30
Регіон: Сумская область

Повідомлення Katteina »

Відправила.

джус
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 48
З нами з: 28 серпня 2013, 12:40
Регіон: Ровенская Область
Звідки: Дубно
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 3 рази

Повідомлення джус »

Не можу зрозуміти, якщо ми сільська рада і працюємо по КФК(010116) і в наступгому році також будемо по них працювати, яку подавати мережу???? По нових чи старих кодах???? Ніхто, нічого толком сказати в казні не можуть!!!

lozrada
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 58
З нами з: 16 січня 2014, 15:45
Регіон: Харьковская область
Звідки: Лозовая
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 2 рази

Повідомлення lozrada »

джус писав:Не можу зрозуміти, якщо ми сільська рада і працюємо по КФК(010116) і в наступгому році також будемо по них працювати, яку подавати мережу???? По нових чи старих кодах???? Ніхто, нічого толком сказати в казні не можуть!!!
по нових КФК, в 2017 році код 0170

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9352
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 129 разів
Подякували: 1270 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Katteina писав:Відправила.
Не має нічого!
Спробуйте ще сюди Gorg1310@mail.ru

Katteina
Новачок
Новачок
Повідомлень: 6
З нами з: 20 грудня 2016, 13:30
Регіон: Сумская область

Повідомлення Katteina »

EVGENIY, то Божої вам ласки, та всіляких гараздів! Дякую!!

джус
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 48
З нами з: 28 серпня 2013, 12:40
Регіон: Ровенская Область
Звідки: Дубно
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 3 рази

Повідомлення джус »

а як же "а розпорядники коштів вищого рівня – мережу на 2017 рік, сформовану за новою класифікацією на підставі рішення про місцевий бюджет на 2017 рік."

Подробиці: https://buhgalter.com.ua/news/byudzhetniy-proces/do-uvagi-finansovih-organiv-mistsevih-byudzhetiv-ta-rozporyadnikiv/ Ми  іще бюджет на 2017 рік не затверджували!!!

Аватар користувача
KOTIK
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 101
З нами з: 11 квітня 2011, 09:03
Регіон: Дніпропетровський
Звідки: Днепропетровск

Повідомлення KOTIK »

Доброе утро всем!!!!
Помогите или уточните, пожалуйста, мережа на 2017 год подается в 3-х экз. в разрезе раздельно по каждому код програмной классификации?!? Или как мы :
Мы подали на 2-листках за всеми кодами, а казна нам утверждает что надо по каждому коду отдельно печатать на отдельных листочках.
Смысл это мероприятия мне непонятен. Мы УПЗСН таких кодов у нас - штук 30. Жалко бумагу портить просто.
Может в  эл.виде выгрузить по каждому коду, а в бумажном за всеми кодами оставить.
Кто что посоветует???

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9352
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 129 разів
Подякували: 1270 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

KOTIK, це питання не врегульовано порядками, я теж з цим стикався! Не зрозуміло тільки якщо ж програма таке може робити в неї ж таке закладали не просто так, а ДКСУ ставила завдання програмістам! Тому довести казначеям ви не зможете, якщо навіть їх програма розроблена ДКСУ їм не подобається!

Аватар користувача
KOTIK
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 101
З нами з: 11 квітня 2011, 09:03
Регіон: Дніпропетровський
Звідки: Днепропетровск

Повідомлення KOTIK »

EVGENIY, спасибо что ответили!!! Да бороться с мельницами сложно!!! Да и казначейство у нас вроде хорошее, но так все заморачивают-закручивают. Зачем это бумаготворчество?!? Вроде век компьютеризации, а без бумажки никак.

Відповісти

Повернутись до “Програма Payments (фіндокументи)”