Програма Payments

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9009
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 120 разів
Подякували: 1225 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Lumiera писав:в довіднику неможливо додати бюджет, або виникає помилка або додаються самі нулі.  А там де три крапки, навіть при виборі нашого бюджету, все одно залишаєтться "Державний бюджет України". Може ми якісь файли не додали до программи? Вже все переглянули й встановили знову, все одно одна й та сама проблема...
Опишіть коли це почалося? Що ви робили? Раніше все добре було? Програму переносили на інший комп?

Lumiera
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 10
З нами з: 13 грудня 2016, 10:49
Регіон: Харьковская область

Повідомлення Lumiera »

це почалося з оновлення. Так як не змогли встановити на стару версію программи, нам порадили встановити все з нуля на іншому локальному диску на цьому ж комп'ютері. Тому ми з сайта казначейства завантажили інсталяційний пакет, встановили програм, додали оновлення до мережі та файли RRK.dbf та RRK.dbf_1(які нам надали в територіальному відділенні казначейства). Після додавання цих файлів в нас запросили вибір системи кодування, ми вибирали кодування - 1251, 1252 та 866. Зупинилися на 866. Мережа в нас запрацювала, лише з'явилася проблему у кодуванні,  всі записи які ми додаємо в файли з розширенням .dbf відображаються в самій програмі символами, окрім тих записів, що додаємо в самій програмі Meregam.  От же програма Meregam у нас більш-менш працює (якщо не зважати на символи), а програма Payments не дозволяє обрати бюджет, а отже ми не можемо перевірити далі програма працює чи ні.

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9009
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 120 разів
Подякували: 1225 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Lumiera писав:це почалося з оновлення. Так як не змогли встановити на стару версію программи, нам порадили встановити все з нуля на іншому локальному диску на цьому ж комп'ютері. Тому ми з сайта казначейства завантажили інсталяційний пакет, встановили програм, додали оновлення до мережі та файли RRK.dbf та RRK.dbf_1(які нам надали в територіальному відділенні казначейства). Після додавання цих файлів в нас запросили вибір системи кодування, ми вибирали кодування - 1251, 1252 та 866. Зупинилися на 866. Мережа в нас запрацювала, лише з'явилася проблему у кодуванні,  всі записи які ми додаємо в файли з розширенням .dbf відображаються в самій програмі символами, окрім тих записів, що додаємо в самій програмі Meregam.  От же програма Meregam у нас більш-менш працює (якщо не зважати на символи), а програма Payments не дозволяє обрати бюджет, а отже ми не можемо перевірити далі програма працює чи ні.
По перше ви повинні розуміти що це дві різні програми, просто папка куди ставиться програма має одну і ту саму назву (досі не розумію навіщо дксу так робе вже багато років)!
Отже мережа установ це одна програма! А пейментс це зовсім інша! для нормального функціонування пейментс потрібно установити БДЕ та фокспро! І взагалі раджу пейментс устанавлювати в іншу папку наприклад MeregaM_2017!

Katteina
Новачок
Новачок
Повідомлень: 6
З нами з: 20 грудня 2016, 12:30
Регіон: Сумская область

Повідомлення Katteina »

Доброго дня вам, Шановні добродії. :23:

Я бухгалтер ОСББ, і нам з місцевого бюджету, профінансували заміну вікон. Дали цю програму. Я заношу дані, у відповідності до інструкції. Але у довідниках, у розділі Рахунки(видатки) не дає занести наші реквизити, р/р, пише Рахунок не відповідає фонду. 

Підкажіть, де я могла не поставити галочку, чи ще шось таке. Бо я вже сиджу з програмою з 8-ї ранку :15: , і щось ніяк не виходить.

Дякую за увагу.

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9009
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 120 разів
Подякували: 1225 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Katteina писав:Доброго дня вам, Шановні добродії. :23:

Я бухгалтер ОСББ, і нам з місцевого бюджету, профінансували заміну вікон. Дали цю програму. Я заношу дані, у відповідності до інструкції. Але у довідниках, у розділі Рахунки(видатки) не дає занести наші реквизити, р/р, пише Рахунок не відповідає фонду. 

Підкажіть, де я могла не поставити галочку, чи ще шось таке. Бо я вже сиджу з програмою з 8-ї ранку :15: , і щось ніяк не виходить.

Дякую за увагу.
В налаштуваннях перевірте МФО! Ну і який рахунок додаєте (перші чотири знаки)? І який фонд при цьому обираєте?

Katteina
Новачок
Новачок
Повідомлень: 6
З нами з: 20 грудня 2016, 12:30
Регіон: Сумская область

Повідомлення Katteina »

МФО, такий як у повідомленні про відкриття рахунків. а рахунок починається 3543. Фонд, як у реєстрі бюджетних розпорядників 100101.

Ааа, там фонд, код 01, загальний фонд. може оце воно

Katteina
Новачок
Новачок
Повідомлень: 6
З нами з: 20 грудня 2016, 12:30
Регіон: Сумская область

Повідомлення Katteina »

Ні, не воно, бо пише Invalid variant type conversion

Невже я така тупенька? :15:

А додавала і 1 і 9, це там де код коштів

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9009
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 120 разів
Подякували: 1225 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Katteina писав:Ні, не воно, бо пише Invalid variant type conversion

Невже я така тупенька? :15:

А додавала і 1 і 9, це там де код коштів
в налаштуваннях обрано ОДЕРЖУВАЧ?

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9009
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 120 разів
Подякували: 1225 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Katteina писав:МФО, такий як у повідомленні про відкриття рахунків. а рахунок починається 3543. Фонд, як у реєстрі бюджетних розпорядників 100101.

Ааа, там фонд, код 01, загальний фонд. може оце воно
100101 це КФК
Фонд 01 - загальний фонд

Katteina
Новачок
Новачок
Повідомлень: 6
З нами з: 20 грудня 2016, 12:30
Регіон: Сумская область

Повідомлення Katteina »

Так, рівень розп коштів - 9

Я вибачаюсь, що відволікаю, але це жах суцільний.

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9009
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 120 разів
Подякували: 1225 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Katteina писав:Так, рівень розп коштів - 9
Вишліть мені на e.tokarev@id.factor.ua вашу програму, заархівуйте папку МережаМ і вишліть! Я подивлюсь! Напишіть номер рахунку і МФО!

Katteina
Новачок
Новачок
Повідомлень: 6
З нами з: 20 грудня 2016, 12:30
Регіон: Сумская область

Повідомлення Katteina »

Відправила.

джус
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 48
З нами з: 28 серпня 2013, 12:40
Регіон: Ровенская Область
Звідки: Дубно
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 3 рази

Повідомлення джус »

Не можу зрозуміти, якщо ми сільська рада і працюємо по КФК(010116) і в наступгому році також будемо по них працювати, яку подавати мережу???? По нових чи старих кодах???? Ніхто, нічого толком сказати в казні не можуть!!!

lozrada
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 57
З нами з: 16 січня 2014, 15:45
Регіон: Харьковская область
Звідки: Лозовая
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 2 рази

Повідомлення lozrada »

джус писав:Не можу зрозуміти, якщо ми сільська рада і працюємо по КФК(010116) і в наступгому році також будемо по них працювати, яку подавати мережу???? По нових чи старих кодах???? Ніхто, нічого толком сказати в казні не можуть!!!
по нових КФК, в 2017 році код 0170

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9009
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 120 разів
Подякували: 1225 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Katteina писав:Відправила.
Не має нічого!
Спробуйте ще сюди Gorg1310@mail.ru

Katteina
Новачок
Новачок
Повідомлень: 6
З нами з: 20 грудня 2016, 12:30
Регіон: Сумская область

Повідомлення Katteina »

EVGENIY, то Божої вам ласки, та всіляких гараздів! Дякую!!

джус
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 48
З нами з: 28 серпня 2013, 12:40
Регіон: Ровенская Область
Звідки: Дубно
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 3 рази

Повідомлення джус »

а як же "а розпорядники коштів вищого рівня – мережу на 2017 рік, сформовану за новою класифікацією на підставі рішення про місцевий бюджет на 2017 рік."

Подробиці: https://buhgalter.com.ua/news/byudzhetniy-proces/do-uvagi-finansovih-organiv-mistsevih-byudzhetiv-ta-rozporyadnikiv/ Ми  іще бюджет на 2017 рік не затверджували!!!

Аватар користувача
KOTIK
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 101
З нами з: 11 квітня 2011, 09:03
Звідки: Днепропетровск

Повідомлення KOTIK »

Доброе утро всем!!!!
Помогите или уточните, пожалуйста, мережа на 2017 год подается в 3-х экз. в разрезе раздельно по каждому код програмной классификации?!? Или как мы :
Мы подали на 2-листках за всеми кодами, а казна нам утверждает что надо по каждому коду отдельно печатать на отдельных листочках.
Смысл это мероприятия мне непонятен. Мы УПЗСН таких кодов у нас - штук 30. Жалко бумагу портить просто.
Может в  эл.виде выгрузить по каждому коду, а в бумажном за всеми кодами оставить.
Кто что посоветует???

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9009
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 120 разів
Подякували: 1225 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

KOTIK, це питання не врегульовано порядками, я теж з цим стикався! Не зрозуміло тільки якщо ж програма таке може робити в неї ж таке закладали не просто так, а ДКСУ ставила завдання програмістам! Тому довести казначеям ви не зможете, якщо навіть їх програма розроблена ДКСУ їм не подобається!

Аватар користувача
KOTIK
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 101
З нами з: 11 квітня 2011, 09:03
Звідки: Днепропетровск

Повідомлення KOTIK »

EVGENIY, спасибо что ответили!!! Да бороться с мельницами сложно!!! Да и казначейство у нас вроде хорошее, но так все заморачивают-закручивают. Зачем это бумаготворчество?!? Вроде век компьютеризации, а без бумажки никак.

джус
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 48
З нами з: 28 серпня 2013, 12:40
Регіон: Ровенская Область
Звідки: Дубно
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 3 рази

Повідомлення джус »

Завтра приймаємо бюджет?!! Якщо з 1,01,2017 року будуть нові КФК то повинні бути і зміни до програм казначейських  "Кошториси та "Фіндокументи"!! До 7 січня потрібно буде здати в казну і фінуправління. Ще й купа свят(вихідних). Питання: що здавати???

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9009
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 120 разів
Подякували: 1225 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

джус писав:Завтра приймаємо бюджет?!! Якщо з 1,01,2017 року будуть нові КФК то повинні бути і зміни до програм казначейських  "Кошториси та "Фіндокументи"!! До 7 січня потрібно буде здати в казну і фінуправління. Ще й купа свят(вихідних). Питання: що здавати???
Довідник - бюджети - замість ТКВМБ ставимо ПКВМБ, ось все! Ну я так думаю! Ще сам не пробував, але це ж для цього зроблено в програмі!

джус
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 48
З нами з: 28 серпня 2013, 12:40
Регіон: Ровенская Область
Звідки: Дубно
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 3 рази

Повідомлення джус »

У нас не буде програмний метод а ТКВКБМС( які не застосовують програмний), тобто не 010116 а 0170

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9009
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 120 разів
Подякували: 1225 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

джус писав:У нас не буде програмний метод а ТКВКБМС( які не застосовують програмний), тобто не 010116 а 0170
Так це воно і є! Я тільки що пробував в мережі додати кошторис по 0170, якщо стоїть ПКВМБ все добре додає!

джус
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 48
З нами з: 28 серпня 2013, 12:40
Регіон: Ровенская Область
Звідки: Дубно
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 3 рази

Повідомлення джус »

я мабуть не зрозуміло висловилась. Мережу я зробила, а от як вносити кошториси?? Ми ж набираємо в програмі. І там в довіднику (для МБ) нових немає(0170 наприклад). Чи я щось недобачаю?!

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9009
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 120 разів
Подякували: 1225 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

джус писав:я мабуть не зрозуміло висловилась. Мережу я зробила, а от як вносити кошториси?? Ми ж набираємо в програмі. І там в довіднику (для МБ) нових немає(0170 наприклад). Чи я щось недобачаю?!
Все зрозуміло ви висловились! Вишліть мені Gorg1310@mail.ru вашу МережуМ (пейментс), я подивлюсь саме вашу програму! Може я щось не вірно зрозумів!

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9009
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 120 разів
Подякували: 1225 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Доречі ось довідники останні закиньте в свою папку НДІ, http://www.treasury.gov.ua/main/doccata ... ?id=345837

джус
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 48
З нами з: 28 серпня 2013, 12:40
Регіон: Ровенская Область
Звідки: Дубно
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 3 рази

Повідомлення джус »

Дякую!!

CaLLlo
Новачок
Новачок
Повідомлень: 1
З нами з: 27 грудня 2016, 13:14
Регіон: Киевская область

Повідомлення CaLLlo »

Доброго всім дня, прочитав все що написано вище і зрозумів, що н*?*я я не зрозум.. Якщо комусь не важко то зможе пояснити нормльною мовою що потрібно зробити і для чого воно потрібно. Буду дуже вдячний за розуміння

barnolo
Новачок
Новачок
Повідомлень: 2
З нами з: 27 грудня 2016, 17:59
Регіон: Кировоградская область

Повідомлення barnolo »

Як добавить нові кфк у мережу? Допоможіть

Відповісти

Повернутись до “Програма Payments (фіндокументи)”