Програма Payments

Відповісти
DarthNihilus
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 71
З нами з: 11 січня 2012, 16:48
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 1 раз

Повідомлення DarthNihilus »

это правда что код бюджету 10 значный должен быть как код КОАТУУ?

Аватар користувача
tinamar
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 459
З нами з: 06 жовтня 2011, 10:39
Регіон: Полтавская область
Звідки: Полтавська область
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 6 разів

Повідомлення tinamar »

DarthNihilus, да

Аватар користувача
Алёнка6719
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 12
З нами з: 08 січня 2014, 09:30
Регіон: Донецкая Область
Звідки: Донецк

Повідомлення Алёнка6719 »

Можно еще раз уточнить про "код коштів", его нужно в программе менять по - новому, т.е. чтобы теперь он соответствовал, например, загальный фонд 0, др.кошти спец.фонда 1 и тд.?

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2476
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 424 рази

Повідомлення yaoleg »

Алёнка6719, не нужно

Аватар користувача
Алёнка6719
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 12
З нами з: 08 січня 2014, 09:30
Регіон: Донецкая Область
Звідки: Донецк

Повідомлення Алёнка6719 »

Я тогда не совсем понимаю как работает новая программа: у меня есть загальный фонд который раньше был 01 а теперь стал 0, есть спец. фонд. который остался без изменений (и слава богу) и інши кошти спец.фонду который раньше был 07, а теперь стал 1. Как мне в программе забить новые счета?

Добавлено (14.01.2014, 13:36)
---------------------------------------------
И еще на сайте Держ казначейства выкинуты обновления от 10.01.2014г. и установка, может скачать и еще раз установить? Что -то я вообще в шоке от их обновлений!

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2476
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 424 рази

Повідомлення yaoleg »

Алёнка6719, казначйство должно Вам дать ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ВІДКРИТТЯ РАХУНКІВ в котором есть и 01 и 07. Так что не вижу проблемы. Платежки набираете так как и раньше.

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2476
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 424 рази

Повідомлення yaoleg »

Алёнка6719, все обновления которые есть на официальном сайте должны быть установлены! Даже эти 

Аватар користувача
Алёнка6719
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 12
З нами з: 08 січня 2014, 09:30
Регіон: Донецкая Область
Звідки: Донецк

Повідомлення Алёнка6719 »

Я наверно туплю, но все равно не пойму как мне в программе заменить "код коштив" загального фонду с 1 как было раньше, на 0, как мне сейчас выдало казначейство?

jess
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 115
З нами з: 27 березня 2012, 12:28
Регіон: Киевская Область
Звідки: Володарка

Повідомлення jess »

Алёнка6719 писав:Я тогда не совсем понимаю как работает новая программа: у меня есть загальный фонд который раньше был 01 а теперь стал 0, есть спец. фонд. который остался без изменений (и слава богу) и інши кошти спец.фонду который раньше был 07, а теперь стал 1. Как мне в программе забить новые счета?
В програмі вибираєте кодування з наявного довідника відповідно до сутності тексту, який є в довіднику кодів (тобто ЗФ - 1, СФ - 02, 03, 07). А коди, про які ви говорите - застосовуються в Є-Казні, під час імпорту ваших документів в казначействі ці коди культурно співставляються і проблем не виникає.
Єдиний нюанс - розпорядження МБ з Фіндокументів чомусь і досі формуються з "кодом -1", тобто ЗФ з "0", а СФ із "6" і в казначействі доводиться вручну правити це поле у файлі, щоб імпортувати розпорядження.

Добавлено (14.01.2014, 13:47)
---------------------------------------------
Алёнка6719 писав:заменить "код коштив" загального фонду с 1 как было раньше, на 0
так замінювати не потрібно!

qazwerty
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 10
З нами з: 16 січня 2013, 12:52
Регіон: Харьковская Область
Звідки: Харьков

Повідомлення qazwerty »

Ничего менять не нужно.

Аватар користувача
Алёнка6719
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 12
З нами з: 08 січня 2014, 09:30
Регіон: Донецкая Область
Звідки: Донецк

Повідомлення Алёнка6719 »

Спасибо, столько наобновляла, что уже запуталась.

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2476
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 424 рази

Повідомлення yaoleg »

Алёнка6719, НИЧЕГО В СПРАВОЧНИКАХ МЕНЯТЬ НЕ НУЖНО, ЕСЛИ БУДУТ ИЗМЕНЕНИЯ КАЗНА ДАСТ ОБНОВЛЕНИЕ!!!!!

Аватар користувача
Алёнка6719
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 12
З нами з: 08 січня 2014, 09:30
Регіон: Донецкая Область
Звідки: Донецк

Повідомлення Алёнка6719 »

Хочу уточнить надеюсь в последний раз: я установила казну с нуля (дало казначейство в конце декабря), она у меня работает, и даже печатает (спасибо форуму), еще раз обновила от10.01.2014, теперь вписываю новые счета, которые дало казначейство оставив старые коды коштив. Вроде все?

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2476
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 424 рази

Повідомлення yaoleg »

Алёнка6719, Да

Аватар користувача
Алёнка6719
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 12
З нами з: 08 січня 2014, 09:30
Регіон: Донецкая Область
Звідки: Донецк

Повідомлення Алёнка6719 »

Уррррря!

Аватар користувача
Eleno4ka
Новачок
Новачок
Повідомлень: 7
З нами з: 14 січня 2014, 19:01
Регіон: Донецкая Область
Звідки: Амвросиевка

Повідомлення Eleno4ka »

Помогите! Никогда раньше в "Мереже" не вводили кошториси і зміни к ним. Сейчас казначейство требует не только вводить их в программу, но и предоставлять кошториси  и довідки в электронном виде.Кое-что уже поняли, что-то получается... Вопрос: можно ли вводить свои данные так, чтобы в довідках про зміни в підставі отражалось, например, "лист департаменту фінансів" или "розпорядження голови райради", а то у меня получается 2 варианта: либо наказ (лист) Мінфіну, либо лист головного розпорядника (без назви). Надеюсь, понятно изъяснилась...Заранее спасибо за ответ.

jess
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 115
З нами з: 27 березня 2012, 12:28
Регіон: Киевская Область
Звідки: Володарка

Повідомлення jess »

Eleno4ka писав:а то у меня получается 2 варианта: либо наказ (лист) Мінфіну, либо лист головного розпорядника (без назви)
отож... у нас теж, тому через це ми вирішили поки клієнтів кошторисами з Фіндокументів не озадачувать, бо таке враження, що розробникам не показали (чи нам ) актуальних нормативних документів по кошторисах, маю на увазі який результат повинен бути в паперовому вигляді

qazwerty
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 10
З нами з: 16 січня 2013, 12:52
Регіон: Харьковская Область
Звідки: Харьков

Повідомлення qazwerty »

Eleno4ka, пока в казне других вариантов не существует. Мы несем на магнитном носителе и отдельно набираем бумажный вариант со всеми "правильными" данными

mushenya
Новачок
Новачок
Повідомлень: 2
З нами з: 14 січня 2014, 22:12
Регіон: Днепропетровская Область
Звідки: Днепропетровск

Повідомлення mushenya »

Добрый вечер всім. Допоможіть, будь-ласка я в мережі  набрать тимчасовий кошторис по спец.фонду двойку и тройку. При умовві що ці кошти потрібно поставити як залучений залишок. Не можу знайти.

jess
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 115
З нами з: 27 березня 2012, 12:28
Регіон: Киевская Область
Звідки: Володарка

Повідомлення jess »

mushenya, не впевнений, бо теорію з цього питання слабо знаю, але думаю, що це справа біля останнього поля "Інші надходження" є кнопка, по якій можна додавати коди і вказувати умови, які вас цікавлять

mushenya
Новачок
Новачок
Повідомлень: 2
З нами з: 14 січня 2014, 22:12
Регіон: Днепропетровская Область
Звідки: Днепропетровск

Повідомлення mushenya »

справа біля останнього поля "Інші надходження" є кнопка, по якій можна нажати але в мене видаэ помилку "is nod a valid integer value" Что она значит не могу понять. Допоможіть будь-ласка розібратися.

jess
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 115
З нами з: 27 березня 2012, 12:28
Регіон: Киевская Область
Звідки: Володарка

Повідомлення jess »

mushenya, зміг відтворити цю помилку, якщо не заповнювати вгорі КФК і т.д., тобто спершу потрібно вказати всі параметри, для яких вносяться суми, а потім уже натискати на ту кнопку. Якщо у вас інший варіант - тоді не знаю.

N@t@sh@
Новачок
Новачок
Повідомлень: 4
З нами з: 14 січня 2014, 17:34
Регіон: Севастополь
Звідки: Севастополь

Повідомлення N@t@sh@ »

Коллеги, подскажите, пожалуйста, программа выдает ошибку при заполнении кошториса- "Код одержувача  (КПОЛ) відсутній в довіднику мережі FPO.dbf".
где взять довідник?

Аватар користувача
Радистка_Кэт
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2219
З нами з: 20 вересня 2012, 20:18
Регіон: Киев
Звідки: Киев
Дякував (ла): 46 разів
Подякували: 21 раз

Повідомлення Радистка_Кэт »

Нужно проверить код Главного казначейства в довиднике мережи.

N@t@sh@
Новачок
Новачок
Повідомлень: 4
З нами з: 14 січня 2014, 17:34
Регіон: Севастополь
Звідки: Севастополь

Повідомлення N@t@sh@ »

А он у меня пустой :(. подскажите, а файлик ФПО, только казначейство дает или можно где-то скачать?

Аватар користувача
Радистка_Кэт
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2219
З нами з: 20 вересня 2012, 20:18
Регіон: Киев
Звідки: Киев
Дякував (ла): 46 разів
Подякували: 21 раз

Повідомлення Радистка_Кэт »

надо поставить.

У меня был неправильный - и поэтому не подтягивало данные из FPO

Аватар користувача
Алёнка6719
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 12
З нами з: 08 січня 2014, 09:30
Регіон: Донецкая Область
Звідки: Донецк

Повідомлення Алёнка6719 »

Подскажите пожалуйста, файл ФПО можно где-то скачать?

N@t@sh@
Новачок
Новачок
Повідомлень: 4
З нами з: 14 січня 2014, 17:34
Регіон: Севастополь
Звідки: Севастополь

Повідомлення N@t@sh@ »

Алёнка6719,  я звонила в Казначейство, обещали выслать, но сказали, что вышестоящая должна выдать

Аватар користувача
Алёнка6719
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 12
З нами з: 08 січня 2014, 09:30
Регіон: Донецкая Область
Звідки: Донецк

Повідомлення Алёнка6719 »

Жаль, что надо обращаться в казначейство, я думала можно просто скачать из интернета  и все

Добавлено (15.01.2014, 15:20)
---------------------------------------------
Подскажите пожалуйста, никогда раньше в "Мереже" не вводили кошториси. Набираем кошторис а он не сохраняется, что делать?

natashechka
Новачок
Новачок
Повідомлень: 2
З нами з: 14 січня 2014, 14:22
Регіон: Донецкая Область
Звідки: Дзержинск

Повідомлення natashechka »

Здравствуйте! помогите, не могу удалить розподилы.

Відповісти

Повернутись до “Програма Payments (фіндокументи)”