Програма Payments

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2477
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 431 раз

Повідомлення yaoleg »

Прикріпив довідники  :19:
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

vikosok
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 84
З нами з: 02 червня 2011, 21:08
Регіон: Киев
Звідки: Киев
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення vikosok »

yaoleg писав:Прикріпив довідники  :19:
Дуже дякую, допомогло. Двідник зберігається, але є інша проблема: при спробі внести та зберегти кошторис, план асигнувань зявляється повідомлення про помилку. Може і з цим допоможете розібратися? Буду вдячна.
Зображення

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2477
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 431 раз

Повідомлення yaoleg »

Встановіть "чисту" програму, а потім поновіть. Або завантажте архів із програмою на файлообмінник і надішліть мені посилання. Спробою розібратися, що саме не так.

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2477
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 431 раз

Повідомлення yaoleg »

Тепер вводяться нормально.
Зображення
+ в три рази зменшився розмір папки із програмою :)

vikosok
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 84
З нами з: 02 червня 2011, 21:08
Регіон: Киев
Звідки: Киев
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення vikosok »

yaoleg писав:Тепер вводяться нормально.
Зображення
+ в три рази зменшився розмір папки із програмою :)
Ще раз дуже дякую за увагу до мене і допомогу!!!!!!!!!!!!  :10:

Блюма Алексей
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 40
З нами з: 06 травня 2015, 14:24
Звідки: Украина, Черкассы

Повідомлення Блюма Алексей »

А як вносити за 4 зн, 0170, 1010 ? без коду КПК ?

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2477
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 431 раз

Повідомлення yaoleg »

В довіднику "Бюджети" вибираєте потрібний Вам "Вид бюджету", наприклад "ТКВМБ".

Блюма Алексей
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 40
З нами з: 06 травня 2015, 14:24
Звідки: Украина, Черкассы

Повідомлення Блюма Алексей »

Так все равно при набивание кошториса 10116 вместо 0170

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2477
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 431 раз

Повідомлення yaoleg »

Значить будуть ще оновлення. Хоча й всі необхідні довідники присутні...

swetlanatchokowa
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 43
З нами з: 22 грудня 2014, 13:48
Контактна інформація:

Повідомлення swetlanatchokowa »

Ничего не получается........ выбивает постоянно ошибки!!!!

urali
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 25
З нами з: 02 листопада 2016, 13:51
Регіон: Полтавская область

Повідомлення urali »

[font='Noto Sans', sans-serif]Як добавити нові кфк у meregam?[/font]

swetlanatchokowa
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 43
З нами з: 22 грудня 2014, 13:48
Контактна інформація:

Повідомлення swetlanatchokowa »

довідники-функції

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2477
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 431 раз

Повідомлення yaoleg »

Блюма Алексей писав:А як вносити за 4 зн, 0170, 1010 ? без коду КПК ?
Чергове тестове оновлення http://rgho.st/6tqfmGyX7
що змінилось...
версія 1.3.5.51
поправив юрки. фінки ПД під ПЦМ
- реєстрація документів
- формування транспортних файлів
- формування друкованих форм

оновив довідники на 2017.
положив Pklvidmb.dbf, тому бути обережними при тестуванні, порівняти структуру. щоб не затерти дані.

поправив друковані форми кошториси, зміни за довідками ГРК, зміни за довідками Мінфіну.

пояснення: для розпорядників які не на ПЦМ заповнюється довідник Програми (МБ) в якому виставлюється символ "0" в відповідальному виконавці. на друк виводяться лише 4 знаки!!!

Козакевич Ольга
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 16
З нами з: 03 червня 2015, 16:07
Звідки: Украина, Житомир

Повідомлення Козакевич Ольга »

Добрый день. Мучаюсь который день с этим кошмаром(. 
 в Довідники програми МБ не сохраняет , ввести вводится, но после ОК ничего не происходит.
Зображення


И в итоге печатает вот так без названия .Что я делаю не так, может кто то знает? Большое спасибо заранее



Зображення

Лена_двс
Новачок
Новачок
Повідомлень: 3
З нами з: 04 січня 2017, 10:19
Регіон: Харьковская область

Повідомлення Лена_двс »

У нас вот такая проблема... Установили программу с "нуля", добавили все что нужно, попробовали тестовые обновления, с кошторисом все хорошо - втянули, и юридические правильно отображаются с новым кодом КПК и названием, а вот план асигнований - БЕДА!!
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

Ilyan
Новачок
Новачок
Повідомлень: 7
З нами з: 10 січня 2017, 10:48
Регіон: Харьковская область

Повідомлення Ilyan »

Лена_двс писав:У нас вот такая проблема... Установили программу с "нуля", добавили все что нужно, попробовали тестовые обновления, с кошторисом все хорошо - втянули, и юридические правильно отображаются с новым кодом КПК и названием, а вот план асигнований - БЕДА!!
Здравствуйте - у нас та же проблема. Річний план асигнований работает без проблем, а вот с месячным ошибка. Причем появляется она если в настройках выбрать Бюджет "ПКВМБ" - місцевий, на Державном всё работает.

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2477
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 431 раз

Повідомлення yaoleg »

Лена_двс писав:У нас вот такая проблема... Установили программу с "нуля", добавили все что нужно, попробовали тестовые обновления, с кошторисом все хорошо - втянули, и юридические правильно отображаются с новым кодом КПК и названием, а вот план асигнований - БЕДА!!
А відколи м.Харків почало обслуговуватись в казначействі Криму?

Цверг
Новачок
Новачок
Повідомлень: 3
З нами з: 10 січня 2017, 13:27
Регіон: Днепропетровская область

Повідомлення Цверг »

Також встановив тестову версію, річний кошторис нормально заповнюється, а з помісячним планом виникає помилка "Invalid variant type conversion" після вибору КПК.

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2477
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 431 раз

Повідомлення yaoleg »

Цверг писав:Також встановив тестову версію, річний кошторис нормально заповнюється, а з помісячним планом виникає помилка "Invalid variant type conversion" після вибору КПК.
В мене все працює.
Зображення

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2477
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 431 раз

Повідомлення yaoleg »

Завантажте програму на файлообмінник, подивлюся, що не так.

anely_ubr
Новачок
Новачок
Повідомлень: 8
З нами з: 12 серпня 2014, 21:56
Регіон: Днепропетровская область

Повідомлення anely_ubr »

Народ, помогите, не могу понять как обновить  мережу  ( местный бюджет) на 2017 год, казна дала три файла DLL_VFP8.ZIP,OnovPaym_2017.1.7z, Mer_DB.zip что с ними делать, я в папке их распаковала, но в итоге ничего не поменялось, помогите пожалуйста, детские горят, кошторысы набрать не могу(((((((((((((((((((

povka_215
Новачок
Новачок
Повідомлень: 5
З нами з: 08 липня 2015, 11:11
Регіон: Днепропетровская область

Повідомлення povka_215 »

А можно попросить помощи в связи с этой же ошибкой?

Если что, вот ссылка http://dropmefiles.com/bZmma
Востаннє редагувалось 10 січня 2017, 14:02 користувачем povka_215, всього редагувалось 1 раз.

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2477
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 431 раз

Повідомлення yaoleg »

Так.

povka_215
Новачок
Новачок
Повідомлень: 5
З нами з: 08 липня 2015, 11:11
Регіон: Днепропетровская область

Повідомлення povka_215 »

Ссылка в предыдущем посте.

Ilyan
Новачок
Новачок
Повідомлень: 7
З нами з: 10 січня 2017, 10:48
Регіон: Харьковская область

Повідомлення Ilyan »

yaoleg писав:В мене все працює.
 Не могли бы Вы выложить файл budget.dbf из этой настройки. И если получиться исправить ошибку у Andrus, скажите где смотреть, т.к. у меня такая же. Спасибо.

urali
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 25
З нами з: 02 листопада 2016, 13:51
Регіон: Полтавская область

Повідомлення urali »

Підкажіть будь-ласка що робити, оновила програму, стиснула бази, в довідники функціональної класифікації внесла нові кфк
 (створювала нові, оскільки  після оновлення програми нові кфк також не з'явилися, змінти кфк також не вдалося ), як підв’язати нові кфк до рахунків нашої організації? 
Я щось не правильно роблю чи як? Допоможіть будь-ласка, я вже зовсім заплуталася((((
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

qazwerty
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 10
З нами з: 16 січня 2013, 12:52
Регіон: Харьковская Область
Звідки: Харьков

Повідомлення qazwerty »

У меня тоже при вводе плана ассигнований выдает ошибку после выбора КПК "Invalid variant type conversion" .Как исправить?

Boinare
Новачок
Новачок
Повідомлень: 2
З нами з: 10 січня 2017, 14:12
Регіон: Сумская область

Повідомлення Boinare »

yaoleg писав:В мене все працює.
Зображення
Загрузи на гугл диск свою прогу.

Елена Геннадиевна
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 24
З нами з: 03 листопада 2016, 15:33
Регіон: Волынская область
Подякували: 1 раз

Повідомлення Елена Геннадиевна »

ПІДКАЖІТЬ БУДЬ ЛАСКА, ЩО САМЕ ЗРОБИТИ ЩОБ СТАЛИ НОВІ КФК??????ВСЕ ОБНУЛИЛОСЬ А КФК СТАРІ НАЖАЛЬ..ДОПОМОЖІТЬ, БУДЬ ЛАСКА...ЗАВЧАСНО ДЯКУЮ

Mirumir
Новачок
Новачок
Повідомлень: 4
З нами з: 11 серпня 2016, 16:29
Регіон: Луганская область

Повідомлення Mirumir »

Цверг писав:Також встановив тестову версію, річний кошторис нормально заповнюється, а з помісячним планом виникає помилка "Invalid variant type conversion" після вибору КПК.
Установите VFPOLEDBSetup и будьте счастливы.

Відповісти

Повернутись до “Програма Payments (фіндокументи)”